Dubbla Metallsängar (38 Bilder): Modeller Med En Järnram Från Malaysia Som Mäter 160x200 Cm

Innehållsförteckning:

Video: Dubbla Metallsängar (38 Bilder): Modeller Med En Järnram Från Malaysia Som Mäter 160x200 Cm

Video: Dubbla Metallsängar (38 Bilder): Modeller Med En Järnram Från Malaysia Som Mäter 160x200 Cm
Video: Malaysia Airlines Flight 370 - Crash Animation 2 2024, Maj
Dubbla Metallsängar (38 Bilder): Modeller Med En Järnram Från Malaysia Som Mäter 160x200 Cm
Dubbla Metallsängar (38 Bilder): Modeller Med En Järnram Från Malaysia Som Mäter 160x200 Cm
Anonim

Metalsängar är de mest pålitliga, hållbara och slitstarka inredningsartiklarna. Sådana möbler kommer att tjäna dig i många år utan att förlora sitt vackra utseende. Valet av metallbäddar bör hanteras med allt ansvar, eftersom de har ett antal särdrag och är lämpliga för vissa interiörer. Låt oss titta närmare på dessa intressanta modeller.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Många moderna sängmodeller är sanna konstverk. Och det handlar inte bara om lyxiga handgjorda modeller gjorda av naturligt trä av erfarna hantverkare. Idag kan du i möbelbutiker hitta mycket vackra och högkvalitativa föremål av metall.

Bild
Bild

Sådana möbler är mycket efterfrågade .… Den avundsvärda populariteten hos metallbäddar beror på ett antal fördelar som de kan skryta med. Det är ingen hemlighet att metall är det mest hållbara och slitstarka materialet. Tack vare dessa egenskaper har sängar gjorda av liknande råvaror de mest pålitliga och hållbara ramarna. De utsätts inte för mekanisk skada och lossning. Inte alla sovrumsmöbler kan skryta med dessa egenskaper idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallmodeller tål alla påfrestningar . Av denna anledning är de bra för människor i alla storlekar och vikter. En kvalitetssäng av metall kan köpas för både en vuxen användare och ett barn. En annan stor fördel med sådana möbler är att de är miljövänliga. En metallbädd är helt säker för människors hälsa.

Sådant material avger inte skadliga ämnen och det finns inga farliga komponenter i dess sammansättning.

Bild
Bild
Bild
Bild

En högkvalitativ modell kommer att behålla sin presentation i många år . Metallen bleknar inte i solen, och det är inte så lätt att lämna en repa eller flis på den. Det är därför metallbäddar alltid förblir så vackra, som om de just lämnat butiksdisken. Möbelprodukter av metall ser organiska ut i många interiörer. Erfarna heminredningsarkitekter rekommenderar dock att placera sådana modeller i mer moderna ensembler. Det kan till exempel vara en populär högteknologisk stil, återhållsam minimalism eller ett oförskämt loft.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Olika typer av sängar är gjorda av metall.

Det traditionella och vanligaste är de klassiska rektangulära sängarna. TILL Dessa alternativ är lätta att matcha och ser harmoniska ut i många stilar. De tillverkas i möbelfabriker och för hand. Det andra alternativet är mycket dyrare.

Bild
Bild
Bild
Bild

För inte så länge sedan dök originella runda och ovala sängar upp på möbelmarknaden . Sådana alternativ med metallramar har en icke-standarddesign. Endast de köpare som har rymliga sovrum kommer att kunna uppskatta alla positiva aspekter av sådana intressanta möbler. Detta beror på att rundade alternativ vanligtvis är stora i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Himmelssängar i metall har en lyxig design . Detta tillägg är en tygkåpa som är installerad på speciella profiler ovanför sängen eller material fäst vid taket. Som regel är dessa typer av sovrumsmöbler utrustade med ljusa textilier i diskreta färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Starka våningssängar i metall är mycket populära . Oftast köps de till barnrum, men för närvarande producerar många möbelfabriker högkvalitativa och rymliga modeller för vuxna. De är ofta utrustade med olika mekanismer, inbyggda garderober, nischer, trappor, trappsteg etc.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också köpa en loftsäng i järn till ett barnrum . Sådana produkter representerar ett fullvärdigt möbelkomplex, där det finns en sovplats, förvaringssystem, en lekhörna och ett arbetsområde.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller med en smidd sänggavel ser särskilt eleganta och lyxiga ut . Sådana detaljer har ofta graciösa mönster och listiga materialväv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Huvudkomponenterna i dubbelsängar är ramen och basen. Basen kan vara en ram eller ett galler. Dessa delar är fästa på ramen och fungerar som ett stöd för madrassen.

De mest populära och bekväma är baserna i form av en ram . Sådana alternativ är oftast gjorda av metall och kompletteras med trä (mindre ofta plast) lameller. Detaljer som dessa är flexibla. Ju fler lameller det finns i basen, desto mer bekväm och kvalitet är det.

Bild
Bild

Det finns också förstärkta underlag … Det rekommenderas att köpa sängar med sådana komponenter för personer vars vikt överstiger 100 kg. Dessa baser har ett stort antal lameller som ligger så nära varandra som möjligt för att klara tunga belastningar.

Bild
Bild

Mesh -baser är inte de mest bekväma och hållbara . Många tillverkare har helt övergivit sådana delar. Meshbotten slits ut med tiden, varför sängen förlorar sitt attraktiva utseende. Men de är mycket billigare än ramalternativ.

Bild
Bild

Idag är sängar med lyftbotten mycket populära . I dessa produkter stiger madrassen tillsammans med basen upp i vertikalt eller horisontellt läge och öppnar en rymlig nisch under. Den kan användas för att lagra olika saker och sängkläder.

Bild
Bild

Dimensioner

Standardmodellerna är: 120x200 cm, 140x200 cm och 160x200 cm. Stora modeller som hör till kategorin King Size och Queen Size har mer imponerande dimensioner: 200x200 cm, 220x200 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Tänk på flera kända tillverkare av metallbäddar.

  • Kvalitetsmetallmodeller produceras av Malaysia . Malaysiska tillverkare gör mycket utsökta modeller med vackra sänggavlar och fotbrädor i smidesjärn. De kännetecknas av graciösa mönstrade linjer och de mest hållbara ramarna. Sådana möbler har en lyxig design, men samtidigt är det billigt.
  • En stor tillverkare av metallkonstruktioner "Gefest-pro" producerar många olika metallvaror . Detta inkluderar sängramar med sänggavlar. Företagets sortiment inkluderar standardalternativ med en lakonisk design, sängar med lockiga och halvcirkelformade sänggavlar samt snygga alternativ i japansk stil.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Högkvalitativa och vackra metallbäddar erbjuds av det välkända Ormatek-företaget . Snygga och graciösa modeller från Garda -kollektionen är dekorerade med ett lockigt smidd galler vid sänggaveln och fotbrädan. De kompletteras också med naturliga trädetaljer och ortopediska baser med björklameller.
  • Otroligt snygga och sofistikerade metallbäddar tillverkas av märket Woodvile . Speciellt anmärkningsvärda är de spektakulära modellerna med mjuka sänggavlar och möbeltappar - Rio och Tara - med en velourrygg. Dessa produkter innehåller ortopediska baser med trälameller.
Bild
Bild
Bild
Bild

Interiörer

  • Mot bakgrund av kaffeväggar och ett ljusbrunt golv kommer en vit säng att sticka ut effektivt . med en vacker sänggavel i smidesjärn och fotbräda. Placera en vit byrå med blomvaser och en mjuk vit ottoman bredvid. Avsluta interiören med tråkiga orange sängkläder, små tavlor på väggarna och bruna gardiner på fönstren.
  • Lakon i svart metall kommer att se attraktiv ut i kombination med vita väggar, grå nischer bakom kajen och mörkt brunt laminatgolv. Dekorera sängen med vitt linne och lägg vita sängbord med stora vita lampor på höger och vänster sida av den. Häng ljusmålningar med svarta ramar över sänggavel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mysig modell med rundad fot och sänggavel kommer att vara i harmoni med väggarna, uppdelade i vitt och ljusbrunt och ett ljust golv, avslutat med laminat. Dekorera din säng med vita lakan och kuddar, samt en blå och brun matta och överkast. Placera blå treskåp bredvid sängen och en rund ljusbänk nära foten av sängen. Dekorera sovrumsfönstren med vita gardiner och häng en stor, ljusfärgad tavla över sängens huvud. Komplettera golvet med en beige matta.
  • Säng i svart metall med en snygg sänggavel kan placeras mot bakgrunden av en röd accent i ett snövit sovrum. Golvet i ett sådant rum bör dekoreras med beige matta. Späd ut den kontrasten mellan möbler och möbler med vita sängkläder, mångfärgade kuddar, ett vitt högt bord med färska blommor och väggmålningar med ljusa ramar. Placera en röd korgstol mot en vit vägg och en hög, svart, naturlig trästol (på motsatt sida).
Bild
Bild
Bild
Bild

Vacker svart järnsäng med en luftig baldakin hittar sin plats i ett vitt sovrum med ett golv trimmat med mörkbrun matta med ett kontrasterande beige mönster. Ställ ett mörkt, lågt bord med en vit lampa och en vit stol bredvid sängen. För en så elegant säng bör du välja vitt linne med fyrkantig svart kant.

Rekommenderad: