Sängar Med Sängbord: Solida Modeller Med Sängbord På Sidan

Innehållsförteckning:

Video: Sängar Med Sängbord: Solida Modeller Med Sängbord På Sidan

Video: Sängar Med Sängbord: Solida Modeller Med Sängbord På Sidan
Video: Sängbord med två ytor 2024, April
Sängar Med Sängbord: Solida Modeller Med Sängbord På Sidan
Sängar Med Sängbord: Solida Modeller Med Sängbord På Sidan
Anonim

Idag kan inte alla människor skryta med en rymlig bostad i ett stort område. För en liten film kan det vara ganska svårt att hitta lämpliga inredningsartiklar. Lyckligtvis producerar många tillverkare idag produkter som enkelt kan hantera dessa uppgifter. Till exempel är en funktionell säng med sängbord perfekt för ett kompakt sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Sovrumsmöbler-transformator är mycket efterfrågad för närvarande. De flesta lägenhetsägare står inför problemet med brist på ledigt utrymme, varför de måste välja de mest mångsidiga möblerna av lämpliga dimensioner. För ett litet sovrum kommer en funktionell säng med sängbord, som inte ligger nära sängen, men är installerade i ramen, att vara ett bra alternativ.

Med sådana möbler kan du vägra ytterligare skåp och byråer, vilket kommer att störa ett redan litet område.

Det finns många modifieringar av sådana transformatorer. Du kan välja en lämplig kopia för både en vuxen och ett barns sovrum. För de senare är tvåstegsmodeller med inbyggda piedestaler, garderober och arbetsbord relevanta. Således kommer sovplatsen att kombinera arbets- och lekområdet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängbord i liknande möbler kan placeras i olika områden. De mest populära produkterna är de där dessa delar är installerade på sidorna eller i sänggavelområdet. Men det finns många andra modifieringar. Till exempel, om vi talar om ett modernt sängbord, har det en helt annan konfiguration och design, som representerar ett stort sängbord med en hopfällbar säng.

Bild
Bild

Åsikten att sådana inredningsartiklar är dyra kan säkert betraktas som felaktiga. Först och främst beror allt på materialet från vilken den här modellen är tillverkad. Moderna tillverkare erbjuder köpare ett brett utbud av olika modeller för alla smaker, färger och plånböcker.

Sängar med inbyggda sängbord eller sängbord är enkla att använda. Även ett barn klarar dem enkelt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Sängar med sängbord är olika.

De skiljer sig från varandra i transformationsmekanismer, former och utföranden:

  • I många lägenheter och hus kan du hitta modeller med sidobord .… Som regel ligger de på vänster och höger sida av kajen. Men det finns också produkter där det finns ett sidobord. Dessa sorter är lämpliga för små rum.
  • Det är intressant i det inre av sovrummet som interiörartiklar med inbyggda gångjärnspiedestaler ser ut … Dessa detaljer är en förlängning av den stora och breda sänggaveln. De ligger på ett kort avstånd från golvet och har inga ytterligare stöd. De förvaras endast på bakpanelen.
  • I sängar med delade sängbord som utgör en stor och funktionell sänggavel , det finns ofta ytterligare hyllor och små fack för förvaring av olika saker. De kan vara antingen stängda eller öppna. I sådana möbler förvandlas sängborden på sidorna till en enda hög rygg.
  • Sängborden är multifunktionella och praktiska .… När de är vikta skiljer de sig inte från vanliga stora piedestaler, på vars yta du kan lagra olika småsaker. Ofta finns det i sådana strukturer speciella infällbara stöd som stöder en hopfällbar bordsskiva. Huvuddelen av sådana möbler är sängen, som är insidan av skåpet med en madrass och ram.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ram och sockel

Sängramar i kombination med sängbord kan tillverkas av följande material:

  • Naturligt trä . Detta material är miljövänligt och har en lång livslängd. Den naturliga träbädden ser vacker och rik ut. Men glöm inte att ytan på detta naturmaterial kan torka ut och tappa presentationen om du inte smörjer in det med speciella skyddsmedel.
  • MDF, spånskiva . Möbler tillverkade av sådana råvaror är mycket billigare, men mindre hållbara och attraktiva. Att hitta en verkligt unik och lyxig modell av sådana material blir mycket svårare. Dessutom är spånskiva mycket giftigt, så det rekommenderas att köpa sängar där detta material är trimmat med faner.
  • Metall . Om du letar efter de mest hållbara och hållbara möblerna, bör du titta närmare på metallbäddar med sängbord. Sådana produkter kommer att hålla minst 25 år och kommer inte att förlora sin presentation. Det bör dock komma ihåg att en metallbädd bara kommer att se organisk ut i moderna interiörer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de viktigaste rollerna i sovrumsmöbler spelas av basen. På senare tid var valet av sådana komponenter begränsat. Nästan alla grundvalar var styva och fasta. Det var inte särskilt bekvämt att sova och vila på en sådan säng, även om den kompletterades med en högkvalitativ ortopedisk madrass.

Liknande delar säljs idag, men efterfrågan på dem sjunker stadigt, eftersom mer bekväma och ventilerade baser har dykt upp på marknaden.

Bild
Bild

För närvarande är de mest populära och bekväma ortopediska baserna med något böjda lameller i en metalllåda. De ortopediska egenskaperna hos en väl vald madrass på en sådan yta fördubblas. Att sova på lameller är mycket bekvämare och hälsosammare. När den mänskliga ryggraden ligger på en sådan säng är den ständigt i rätt position.

Sådana delar är en livlina för människor som lider av olika sjukdomar i ryggraden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att välja underlag där lameller av naturligt trä finns. De anses vara mer tillförlitliga och hållbara än billigare alternativ från träavfall.

Det finns också baser, som är ett speciellt metallnät. Sådana alternativ är billiga, men kan inte skryta med hållbarhet. Meshbaser är inte avsedda för tunga laster. Vid regelbunden användning är nätet märkbart slitet och stansat. Sådana defekter påverkar sängens komfortegenskaper och dess utseende negativt.

Lyckligtvis kan sådana baser i de flesta situationer ersättas med nya vid betydande slitage eller skada.

Oftast finns nätbasar i hopfällbara sängbord. Sådana sovplatser rekommenderas att användas som gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Vackra sängar av hög kvalitet med sängbord produceras av följande populära tillverkare:

" Minskproektmebel ". Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt de lyxiga modellerna med inbyggda piedestaler, gjorda av naturligt trä. Till exempel är den robusta modellen "Verona" av ek eller björkfaner, presenterad i olika färgpaletter, utrustad med vackra sidobord och en sänggavel i klassisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Drömland . Vackra och funktionella modeller produceras av Dream Land. Till exempel kommer den praktiska Arizona -pallbädden med rymliga konvertibla lådor. Den första raden med förvaringssystem kan användas som sängbord.

Bild
Bild
Bild
Bild

BiGarden . Detta märke erbjuder ett urval av billiga och praktiska sängbord med fällbara mekanismer. Karina -modellen har en enkel och lakonisk design, liksom en pålitlig metallram. Den presenteras i vitt och svart och är lämpligt för både vuxna och barns sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rysslands möbler . Om du letar efter en billig och attraktiv säng med sängbord, bör du kolla katalogerna för detta märke. Till exempel har den spektakulära Basia -modellen av laminerad spånskiva höga sidoskåp kombinerade vid sänggaveln och ytterligare förvaringssystem.

Rekommenderad: