Sängbord: Sängbord-frukostbricka, U-formade Modeller För Mat På Hjul

Innehållsförteckning:

Video: Sängbord: Sängbord-frukostbricka, U-formade Modeller För Mat På Hjul

Video: Sängbord: Sängbord-frukostbricka, U-formade Modeller För Mat På Hjul
Video: Amazing Table of Flowers and Epoxy resin. 2024, Maj
Sängbord: Sängbord-frukostbricka, U-formade Modeller För Mat På Hjul
Sängbord: Sängbord-frukostbricka, U-formade Modeller För Mat På Hjul
Anonim

Att glädja din älskade med utsökt mat levererad direkt till sängen är en av de mest originella idéerna som inte kan föreställas utan ett vackert bärbart bord i form av en snygg bricka för en tidig eller sen måltid. Förutom ett så djärvt romantiskt syfte är ett bra bord för att organisera frukost på sängen en utmärkt lösning för att ta hand om de sjuka som ständigt ligger i sängen.

Denna originalinredning väljs bäst på ett sådant sätt att den är i perfekt harmoni med rummets allmänna stil, och är också så bekväm och snygg som möjligt.

Särdrag

Huvudkarakteristiken för ett sådant frukostbord är dess stabila konstruktion, eftersom ingen gillar att bli överduschad av kaffe, av misstag tippa i din säng. Det är därför strukturen på sängbordets frukostbord har ett antal karakteristiska egenskaper - sidor (även om du vill hitta modeller av bord utan höga sidor) och inte särskilt stora, men tillräckligt starka ben (de fälls ofta upp).

Bild
Bild

De fällbara benen är de bästa, men om du väljer ett bord med fällbara ben blir det mycket lättare för dig att förvara det eller göra det till ett mer manövrerbart fack.

Du kan också välja ett bord med ben som kan justeras i höjd. Det är mycket bekvämt att använda sängbord, som har en platt mjuk bas fixerad i botten av bordet. Du kommer inte att kunna ladda ett sådant brickbord på allvar, men det är mycket bekvämt att installera det på dina fötter. Bordsskivan kan också fästas på en vanlig botten, som ligger på golvet, och när bordet flyttar sig till sängen visar det sig vara precis framför personen som ligger på sängen. Att flytta en sådan modell är ganska svårt och obekvämt, men den utmärks av exceptionell tillförlitlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

I det här fallet passar ett U-format frukostbord dig bäst, benen är placerade på hjul, vilket gör rörelsen på ett sådant bord snabbare och själva produkten blir mer manövrerbar, även om det finns ett stort antal produkter eller föremål på den. Sidobordet på hjul är mycket användbart vid vård av sängpatienter. Sidorna i den här designen gör den också så enkel att använda som möjligt, de förhindrar att te eller kaffe rinner ut och mat kommer upp i sängkläderna. Leta efter en sådan modell av ett bord där det finns handtag, det är bekvämt att ta och bära produkten vid dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Följande material används för att skapa sådana tabeller:

Den mest solida modellen av ett snyggt sängbord är en produkt gjord av dyrt naturligt trä . Arter av ädla träd i mörka färger är perfekta för sovrum där klassisk eller modern stil råder. Chic barock ser bäst ut med snidade eller smide ben. Bord av naturträ ser elegant ut, men sådana föremål kräver särskild omsorg. Du bör akta dig för att spilla vätska på ett sådant bord och skydda det mot repor, och dessa bord är för massiva i vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas bord om den är dekorerad strikt doserad passar den perfekt in i interiören i en minimalistisk stil. Glasytan är lätt att underhålla. Produkter kan vara gjorda av helt genomskinligt, något tonat glas eller färgat, de är inte rädda för repor och behåller sitt snygga utseende länge.

Bild
Bild
Bild
Bild

I vissa butiker kan du hitta och läderbord , perfekt för moderna typer av interiörer. Deras diskreta, solida och eleganta utseende kommer att bekräfta husets ägare.

Bild
Bild

Plastbord är den mest budgetmässiga produkten och är mycket praktisk att använda på grund av deras speciella lätthet och stora sortiment. Välj inledningsvis en bra produkt med ädla färger och enkel design. Ett sådant bord eller bricka kan användas vid inredning av ett sovrum i högteknologisk eller minimalistisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bord av metallbricka är också mycket efterfrågade på grund av deras hållbarhet och diskreta utseende. Metallen kan vara förkromad eller med pulverlackerad färg, som skyddar produkten från repor. Enkel design och billigt material gör dessa produkter efterfrågade på grund av deras låga pris.

Bild
Bild

Lätt och exotiskt bord bambu , kommer att se särskilt attraktiv ut med en bänkskiva som är dekorerad med hieroglyfer eller ritningar. Bordet stöder perfekt japansk eller annan orientalisk inredning. Lätt vikt och speciell nåd är de karakteristiska egenskaperna hos en sådan produkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Standard frukostbord vid sängen är ofta gjorda av trä som t.ex. hevea . Materialet är helt enkelt slipat och täckt med lager av lack; det har också en vacker matt yta. Sådana bord är mycket lätta och bekväma, de är inte rädda för luftfuktighet, deras beläggning tål lätt olika temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och användningsfall

Du kan använda frukostbord för olika ändamål och, beroende på dessa ändamål, kan de mest populära modellerna av dessa produkter särskiljas:

  1. För arbete på en bärbar dator och för aktivt arbete med papper … Om du ofta planerar att använda sådana brickbord för att arbeta med en gadget eller med papper, kan det finnas ytterligare enheter i deras design. Några av borden består av olika moduler på en gång, som kan bytas vid behov, de har speciella sektioner för alla typer av små saker och koppar - allt som behövs för en trevlig tidsfördriv i liggande läge.
  2. För att spela brädspel eller rita, samla pussel . Ett sådant bord kan ha en design som gör att du bekvämt kan sitta i en fåtölj och titta på en film, sätta ihop pussel, göra dina favorithantverk, rita, spela domino. För dessa ändamål produceras bord med justerbar bordslyftvinkel. Du kan också köpa ett sängbord inte bara för vuxna utan också för barn.
  3. Ett bord för familjen picknickresor . Den är ganska mobil, har en högkvalitativ bordsskiva, stabila ben som gör att du säkert kan använda den för familjer eller företagsresor till frisk luft.
  4. Sängbord anpassat efter värdinnans behov . Gör alla nödvändiga förberedelser, sitt bekvämt på en stol eller soffa och lägg ett sådant bord i knät. Här kommer du att lägga ut alla nödvändiga mat- och köksredskap framför dig.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Ett idealiskt alternativ kan övervägas när färgen på bordet för att äta i sängen kommer att matcha färgschemat i inredningen i rummet där det oftast används. I vissa fall kan matbordets färg skilja sig väsentligt från sovrumets färg. Men i det här fallet bör det överlappa med alla element i rummets design och skapa en harmonisk komposition med det.

När du väljer färg på brickbordet måste du bestämma exakt om dess design kommer att vara kontrasterande eller tvärtom neutral.

Bild
Bild
Bild
Bild

I detta fall väljs bordets färg i kontrasterande nyanser: ett svart bord och en pastellfärg på möbler, eller vice versa. Om du vill hitta en lugn lösning väljs frukostbordet i samma färger med interiörets allmänna färgschema.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgen på bordet är oerhört viktig för att skapa humör och har en direkt inverkan på aptitens början. Färger som blå, alla kända nyanser av blått och grönt, är lugnande, främjar kvalitetsavslappning, men minskar samtidigt viljan att äta hos någon person på allvar. Det är därför tabeller med sådana färger kallas inte de bästa alternativen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är osannolikt att en hungrig person vill använda ett bord i mörka och dystra färger. Solig gul eller apelsinorange, citron eller persika, alla nyanser av mogna körsbär, tvärtom, kommer direkt att bidra till utseendet och öka aptiten. Ljusa och mättade solskydd kommer snabbt att förbereda kroppen för frukost. lunch eller middag. Förresten, många designers kallar alla dessa toner för de mest optimistiska, och de använder dem hela tiden när de dekorerar bänkskivor. Den ljusgröna nyansen eller färgen på den första örten kommer också att förknippa dig med hälsosam och god mat och göra din aptit piggare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer ett riktigt vackert och bekvämt frukostbord i sängen måste du vara uppmärksam på följande punkter:

  • Enkel användning.
  • Stabilitet.
  • Möjlighet att fixera i önskat läge.
  • Rörlighet.
  • Vikbar version tillgänglig.
  • Förekomsten av ytterligare designfunktioner.
  • Värmebeständig bänkyta.
  • Korrekt vald benhöjd.

Vackra alternativ

Ett glasfrukostfack kommer att se väldigt originellt och exklusivt ut i knät, vars design kommer att skapas av dina egna händer med hjälp av den populära decoupage -tekniken. Du kan ständigt ändra designen på denna produkt enligt din egen smak - med hjälp av servetter eller färger

Bild
Bild

Snygga korgbord för mat i sängen kommer också att se unika ut. Korgverket ser elegant, romantiskt och harmoniskt ut i alla interiörer. Designen av denna produkt kan kompletteras med flerfärgade glasmosaiker, vilket kommer att göra dess utseende ännu mer pikant

Rekommenderad: