Lonax Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Lonax Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner

Video: Lonax Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Video: Nya madrasser på Klätterverket för ökad säkerhet i hallen. 2024, April
Lonax Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Lonax Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Anonim

Lonax är bland ledarna på den moderna marknaden för produkter för hälsosam sömn och avkoppling. Lonax ortopediska madrasser, som först uppträdde på den ryska marknaden för ungefär 9 år sedan, kunde inte bara uppta sin nisch utan också att förvärva tusentals fans i olika åldrar och sociala konsumentgrupper.

Bild
Bild

Särdrag

Innan man överväger funktionerna och fördelarna med madrasser är det värt att säga lite om märket, vars namn är förknippat med hög kvalitet, brett sortiment och överkomligt pris bland köpare och specialister. Lonax -företaget ligger i staden Lyubertsy nära Moskva och har varit verksamt på sängklädsmarknaden sedan 2008. Samtidigt är företaget utrustat med tysk, amerikansk och schweizisk utrustning. Materialen som används i produktionen levereras också av de bästa europeiska företagen.

Bild
Bild

Dessutom, i december 2015, tog fabriken i drift smältutrustning från Italien och började använda AD-MELT 3394 M-ett luktfritt lim som på ett tillförlitligt sätt håller ihop alla material.

De vidtagna åtgärderna, liksom hög kvalitetskontroll av produkter i alla produktionsled, gör att företaget kan tillverka sängkläder som uppfyller både ryska och europeiska standarder.

Funktionerna och fördelarna med Lonax sovprodukter inkluderar:

  • Säkerhet … Innan du kommer till kunderna går madrasserna igenom flera teststeg i ett speciellt laboratorium.
  • Efterlevnad av GOST och andra regleringsdokument.
  • Praktik och funktionalitet … Mjuka sängkläder gör att nattvila för vuxna och barn lugnar och uppfyller. Deras elasticitet hjälper till att hålla kroppen i rätt position, medan deras antibakteriella och hygieniska egenskaper bidrar till ökad komfort.
  • Originalitet … Vid utveckling och tillverkning av sängkläder använder Lonax designers och hantverkare ofta ovanliga och icke-standardiserade metoder för klädsel och nya material. Samtidigt fokuserar företaget alltid på konsumenternas smak och behov.
  • Varaktighet .

Med allt detta tillåter ett brett sortiment alla att välja en madrass efter sin smak och ekonomiska förmåga.

Bild
Bild

Serier

Lonax -sortimentet inkluderar:

  • praktiska ortopediska madrasser för hem och trädgård;
  • vår- och fjäderfria produkter;
  • varor med icke-standardiserade former (runda, ovala).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Totalt - mer än 60 sorter sömntillbehör, indelade i flera grupper:

  • Ekonomiserie , representeras av madrasser med ett block av oberoende fjädrar gjorda av olika syntetmaterial, med varierande grad av styvhet (från låg till medel), som säljs till de mest överkomliga priserna. Samtidigt är alla komponenter som används miljövänliga och själva sovtillbehören är hållbara.
  • Serien "Classic ", som använder en kombination av oberoende fjäderblock fyllda med naturmaterial. Presenteras av madrasser av olika hårdhets- och höjdgrader, i mitten av prisklassen.
  • " Blandad " - produkter med olika typer av fyllmedel som ger varje sida av madrassen en annan hårdhet. För att ändra det senare, vänd helt enkelt på sängkläderna.
  • Bilateral - en unik serie, vars modeller har flera zoner med olika styvhet på ena sidan. Ett utmärkt alternativ för par där makarna har olika vikter.
  • Ljus - baserat på ett oberoende fjäderblock, kombinerat med olika fyllmedel.
  • Premie - madrasser med en kombination av speciella anatomiska fjäderblock och naturliga allergivänliga material som reagerar på kroppstemperatur.
  • Fjäderlös - med naturliga fyllmedel, vars block kan vara monolitiska eller bestå av alternerande lager. Latex och kokosfibrer används oftast i dessa madrasser.
  • Bebis - använda innovativ utveckling som syftar till att upprätthålla ett barns utvecklings- och växande skelett.
  • Runda - produkter utan fjäder för icke-standardbäddar.
  • Vriden - bekvämt för transport av billiga produkter av konstgjord eller naturlig latex.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom tillverkar fabriken madrassöverdrag med och utan fyllmedel. De första låter dig ändra egenskaperna för sovplatser, de andra tjänar till att skydda madrassen från fukt och smuts.

Bild
Bild

Modeller

Alla Lonax -modeller är efterfrågade bland konsumenter, men de mest populära är:

  • Snabb - Medelfast madrass, utrustad med en oberoende TFK Light -fjädringsenhet, kompletterad med allergivänlig polyuretanskumfyllning och ett stickat lock. Fjädrarna fördelar lasten korrekt och skapar maximal ortopedisk effekt. För att skydda polyuretanskummet från skador av fjädrar, är termofilt fodrad mellan skikten. Tål en vikt på upp till 90 kg.
  • Tiger - i denna modell används ett unikt konstgjort, men miljövänligt Tiger Memory -material som fyllmedel. Dess unika struktur gör att den kan "anpassa sig" till kroppens form, och i kombination med TFK Light fjäderenhet ger den produkten höga ortopediska egenskaper. Den tillhör den låga kategorin styvhet och tål vikt upp till 90 kg.
Bild
Bild
  • Polo - kombinationen av kokosfibrer och TFK Light fjäderblock ger madrassen en tillräckligt hög styvhet och bildar en sovplats med en höjd av 15 cm.
  • Smart - naturlig latex, som kompletterar fjäderblocket, gör produkten lämplig för dem som gillar att sova på en mjuk.
Bild
Bild
  • Jazz - dubbelsidig vårmadrass med naturlig latex på ena sidan och kokosnötspiral på den andra. Höjden på en sådan produkt är 17 cm, och styvhetsgraden kan justeras efter behag.
  • Baby PPU-Cocos 15 - fjäderlös dubbelsidig madrass. Konstgjord latex används på ena sidan, på den andra - komprimerad kokosfibrer.
Bild
Bild

Dessutom är de mest populära modellerna Baby Cocos-6, Baby Strutto, Smart Plus, Tiger Plus och andra, mer information om vilken finns på Lonax-företagets officiella webbplats.

Dimensioner

Lonax madrasser tillverkas i alla standardstorlekar:

  • 80x190 (195, 200) cm;
  • 90x200 (195, 190) cm;
  • 100x195 (190, 200) cm;
  • 120x190 (195, 200) cm;
  • 140x190 (195, 200) cm;
  • 160x200 (190, 195) cm;
  • 180x190 (195, 200) cm;
  • 200x190 (195, 200) cm.
Bild
Bild

Storleksutbudet av produkter för barn och ungdomar är inte mindre brett representerat . Förutom de vanliga storlekarna erbjuder företaget också olika icke-standardiserade alternativ, till exempel 110x220 cm, samt alla typer av former (runda, ovala, tillverkade enligt ett individuellt mönster eller en ritning). Samtidigt kan höjden på sömnprodukter variera från 12 till 23-24 cm för vanliga och från 3-5 cm till 10 cm för korrigerande ortopediska madrassöverdrag. Dessutom, från och med i år, erbjuder företaget kunder avtagbara överdrag för alla typer av madrasser (i standard eller individuella storlekar).

Bild
Bild

Urvalstips

Tillräcklig sömn är en garanti för hälsa och gott humör. Därför måste valet av madrasser hanteras med ett särskilt ansvar. Det är särskilt svårt att göra ett val när du köper den första ortopediska madrassen. För att välja en produkt som ska vara bekväm att sova på måste du tänka på:

  • kojens storlek;
  • vikten av dem som kommer att sova på den;
  • hälsostatus.

Madrassens längd bestäms utifrån höjden på den person som den är avsedd för + 15-20 cm Bredd-en persons dimensioner + 10-15 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den viktigaste parametern är styvhet, som bör väljas utifrån personlig preferens och vikt. Så, för personer som inte är belastade med övervikt, är mjuka fjäderlösa eller fjäderbelastade sovtillbehör lämpliga. Och de vars vikt överstiger 90 kg bör föredra stela modeller fyllda med kokosnöt.

Bild
Bild

Recensioner

Naturligtvis botar ortopediska madrasser inte sjukdomar i muskuloskeletala systemet, men de fungerar som ett bra förebyggande av deras förekomst. Därför är recensioner av Lonax -produkter mestadels positiva.

Först och främst är köparna nöjda med den komfort som madrasser från denna tillverkare ger . Med sådana produkter för sömn glömmer många sömnlösa nätter och domningar i rygg och nacke från obekväm lögn. Fjäderbelastade och fjäderlösa prover stöder kroppen lika bra under sömnen och fördelar belastningen jämnt. Konsumenter noterar också ett brett utbud av madrasser och material som används i produktionen. Denna sort hjälper till att välja det mest optimala alternativet i varje fall.

Bild
Bild

Hög kvalitet och hållbarhet är ytterligare två fördelar som Lonax produkter värderas för . Om de används korrekt kan de serveras länge. Samtidigt sjunker de inte och förlorar inte sina ortopediska egenskaper. Det breda prisutbudet av produkter, som erbjuder produkter från ekonomi till premiumklass, anses också vara en betydande fördel. På grund av fördelarna med madrasser blir de flesta som bestämmer sig för att köpa dem riktiga fans av denna tillverkare.

Rekommenderad: