Dreamline Madrasser (45 Bilder): "Classic Roll Slim" Och "Space Massage", Storlek 150x200 Och 90x200, För Barn Och Vuxna, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dreamline Madrasser (45 Bilder): "Classic Roll Slim" Och "Space Massage", Storlek 150x200 Och 90x200, För Barn Och Vuxna, Kundrecensioner

Video: Dreamline Madrasser (45 Bilder):
Video: Swedstuff Slim Dark 9" - LDL-01 2024, April
Dreamline Madrasser (45 Bilder): "Classic Roll Slim" Och "Space Massage", Storlek 150x200 Och 90x200, För Barn Och Vuxna, Kundrecensioner
Dreamline Madrasser (45 Bilder): "Classic Roll Slim" Och "Space Massage", Storlek 150x200 Och 90x200, För Barn Och Vuxna, Kundrecensioner
Anonim

Det välkända företaget Dreamline har tilltalat sina fans i tio år med högkvalitativa, pålitliga och bekväma madrasser. Det har tre stora fabriker i Ryssland, där det producerar ett brett utbud av modeller, som använder europeiska råvaror av utmärkt kvalitet och modern produktionsteknik.

Bild
Bild

Fördelar

Dreamline madrasser presenteras i en mängd olika serier och modeller, så att varje kund kan välja de perfekta alternativen, med hänsyn till de fysiologiska egenskaperna, åldern och vikten vid valet. Företaget tillverkar produkter av olika hårdhet och bedriver också tillverkning av madrasser på beställning i icke-standardstorlekar.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med Dreamline -produkter:

Bra kvalitet . Alla modeller tillverkas med schweizisk teknik och europeisk utrustning. Företaget har en egen certifieringsavdelning som producerar produkter av hög kvalitet med optimala egenskaper.

Bild
Bild

Ortopedisk effekt . Företaget erbjuder både fjäderlösa och fjädermadrasser. Varje klient kommer att kunna välja det alternativ som ger maximal komfort under sömnen, gör att du kan koppla av och vila bra. Madrassen följer mycket exakt alla kroppens konturer, vilket hjälper till att slappna av musklerna i ryggen, samt att jämnt fördela belastningen på hela kroppen.

Bild
Bild
  • Hypoallergen . Nästan alla madrasser orsakar inte allergiska reaktioner, men det finns en individuell intolerans mot vissa fyllmedel, så innan du köper är det värt att klargöra vilka råvaror produkten är tillverkad av.
  • Miljövänlighet . Vid tillverkning av madrasser använder företaget uteslutande miljövänliga material som uppfyller europeiska standarder. Den använder speciella giftfria ämnen för desinfektion, vilket garanterar hygien för sina produkter.
Bild
Bild

Vacker design . Varje modell har ett attraktivt utseende, så det garanterar inte bara en god sömn, utan fungerar också som en dekoration för sängen.

Bild
Bild
  • Varaktighet . Företaget bryr sig om sina kunder och är också övertygad om den utmärkta kvaliteten på sina produkter, därför ger det en standard två års garanti, samt en förlängd version i 10 år, om du följer reglerna för användning av produkten.
  • Brett prisklass . Företaget tillverkar madrasser för olika delar av befolkningen, så sortimentet omfattar både budgetmodeller och premiummadrasser.
Bild
Bild

En egenskap hos Dreamline -produkter är bra kvalitet till ett överkomligt pris . Fördelarna med madrasser är enkelt underhåll. Madrasserna är”klädda” i specialöverdrag som enkelt kan rengöras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dreamline madrasser hjälper dig att glömma sömnlöshet genom att skapa rätt position under sömnen. De passerar perfekt luft, ackumulerar inte obehagliga lukter och är också pålitligt skyddade från bakterietillväxt, lockar inte till sig damm.

Visningar

Dreamline tillverkar produkter för alla smaker. Alla madrasser kan delas in i två stora grupper: fjäderlösa och innertill.

Fjäderlösa modeller produceras på flera sätt. De kan innehålla ett monolitiskt block av elastiskt och elastiskt material.

Bild
Bild

Vissa modeller består av flera lager som är säkert anslutna till varandra:

Den fjädrande sovmadrassen är mycket populär . Det monolitiska blocket kan vara tillverkat av latex - både naturligt och syntetiskt. För att skapa en ortopedisk effekt använder tillverkaren material av olika hårdhet (för vissa delar av madrassen).

Bild
Bild

Vårmadrasser har länge varit efterfrågade för deras hälsofördelar . Den höga kvaliteten på produkterna och det rimliga priset är mycket populärt bland kunderna. Sådana modeller inkluderar flera rader med fjädrar som är säkert anslutna till varandra. För enkelhets skull använder tillverkaren också lager av mjukt fyllmedel. Produktens styvhet beror på antalet fjädrar, liksom på trådens tjocklek.

Bild
Bild

Madrassen med oberoende fjädrar garanterar en ortopedisk effekt . Varje fjäder fungerar separat. Om den reagerar på ett punkttryck tar den önskad position. Som ett resultat skapas inte avböjningar på madrassen, och ryggraden är placerad så jämnt som möjligt under sömnen.

Bild
Bild

Block av oberoende fjädrar används ofta för att skapa barnmodeller , eftersom barnets hållning beror på en ordentligt vald madrass. För att förhindra att produkten knarrar placeras varje fjäder i ett separat fodral.

Fyllmedel och material

Dreamlines produkter kännetecknas av funktionalitet. Den är tillverkad av olika högkvalitativa material (från europeiska tillverkare).

Naturliga, konstgjorda eller blandade material kan användas som fyllmedel. De mest populära madrasserna är de som innehåller kokosnöt och naturlig latex.

Bild
Bild

Kokos kokos är i form av fibrer som omsluter kokosnöt. De är utformade för att skydda valnöten på ett tillförlitligt sätt under ett fall. För att få kokosfibrer för användning som fyllmedel i produkter måste de blötläggas i saltvatten länge. För fibrernas styrka är de impregnerade med latex . Det är kokosnöten som ger madrassen fasthet, ger god ventilation och tål enorma belastningar.

Bild
Bild

För att få naturlig latex används saften från den brasilianska heveaen (gummiträdet). Detta fyllmedel ansvarar för produktens mjukhet. Det kännetecknas av elasticitet, bra ventilation och anatomikalitet.

Bild
Bild

Kombinationen av naturlig latex och kokosnötter garanterar en ortopedisk effekt. Många modeller är skiktade för att maximera komforten när du sover. Vissa modeller har också ett extra lager, som är skapat av speciellt skum. Detta lager kännetecknas av mikromassageegenskaper, liksom en minneeffekt.

För maximal komfort när du kopplar av innehåller madrasserna lager av latex och kokosfibrer (i olika sekvenser). Dessa modeller är idealiska för personer som klagar på ryggont.

Bild
Bild

Konstgjorda fyllningsmadrasser är också vanligtvis tillverkade av flera material. Holofiber är ansvarig för styvhet och konstgjord latex eller polyuretanskum används för mjukhet. Konstgjorda fyllmedel är helt säkra för hälsan, det finns inga allergiska reaktioner från dem:

  • Holofiber är ett bra substitut för kokosnöt, eftersom det tål olika belastningar och ger också en ortopedisk effekt.
  • Konstgjord latex kännetecknas av mjukhet och elasticitet. Den tar formen av kroppen väldigt snabbt och deformeras inte heller under långvarig användning. Med sina egenskaper efterliknar det mycket exakt ett naturligt fyllmedel, men det kostar mycket mindre.
  • Ofta används vid tillverkning av modeller ett mjukt poröst material som kallas memorix , som har en formminneeffekt. På en sådan madrass kan du koppla av, sova gott och lindra stress.
Bild
Bild

Blandade fyllningsmodeller är relativt billiga. Företaget använder ofta en kombination av naturliga och konstgjorda fyllmedel för att minska kostnaden för madrasser. Till exempel kombineras naturlig latex inte med kokosnöt, men med holofiber. Effekten är densamma, men kostnaden kommer att överraska dig positivt. "Eco" - madrasser är gjorda på basis av fjäderblock. Alla material är miljövänliga och orsakar inte allergiska reaktioner.

Bild
Bild

Dreamline-madrasser har högkvalitativa och praktiska överdrag av kalikobomullstyg. Detta tyg tillhör miljövänliga material, kännetecknas av slitstyrka och allergivänlighet. Grov calico används när du syr madrassöverdrag, eftersom detta material tvättas väl, samtidigt som det behåller sitt ursprungliga utseende. Fördelarna med sådant tyg är hygroskopicitet, rimligt pris, bra ventilation.

Serie och modellöversikt

Dreamline erbjuder ett brett utbud av serier och modeller av madrasser för att glädja alla kunder, vilket garanterar en sund och sund sömn.

Företagets huvudserier:

  • " Drömrulle " inkluderar fjäderlösa modeller som enkelt kan rullas till en rulle för enkel transport. De kan vara medelhårda, måttligt hårda, måttligt mjuka.
  • " Ekonomi " - denna serie representeras av billiga modeller som inkluderar klassiska och oberoende fjädrar. Anpassade storlekar kan beställas.
  • " Massage " -alla modeller är utrustade med ett speciellt lager som ger en anti-stress mikro-massage effekt. Anpassade storlekar kan beställas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " SleepDream " - madrasser är tillverkade uteslutande av naturmaterial. Denna serie innehåller också vändbara modeller. Du kan välja vilken hårdhetsgrad som helst.
  • " Dröm " - är gjorda av kokosnöt och ett fjäderblock. Ortopediska madrasser finns i hårda och måttligt hårda alternativ.
  • " Kombi " - modeller från denna serie är gjorda på basis av olika fjäderblock. Madrasser har olika hårdhet i olika delar av produkten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Balans " - alla modeller är skapade av naturliga fyllmedel. Den är baserad på ett block av oberoende fjädrar. Anpassad storlek madrass kan beställas.
  • " Sova " - baserad på en kombination av naturlig latex och ett fjäderblock. Denna serie innehåller mjuka och måttligt mjuka madrasser.
  • " Springless " representeras av högkvalitativa fjäderlösa madrasser. Kokoskok och naturlig latex används som fyllmedel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Minne " - alla modeller har en minneeffekt, därför garanterar de bekvämlighet och komfort. Den är baserad på det mjuka materialet Memorix.
  • " Smart Zone " inkluderar modeller med ett zonfjäderblock. Madrasserna har fjädrar av olika styvhet, så de fördelar lasten perfekt över hela ytan.
  • " Främsta " - ortopediska modeller gjorda av naturmaterial. En särdrag är höjd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Enda " - denna serie innehåller fjädermadrasser som har fyllning på endast ena sidan, vilket har en positiv effekt på produktens pris.
  • " Bonnel " - modellerna har ett klassiskt "Bonnel" fjäderblock. De är tillverkade av både naturliga och konstgjorda material.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland företagets hits är det värt att notera modellen Balance Dream 2 TFK . Madrassen har en måttlig fasthet på grund av förekomsten av ett block av oberoende fjädrar och fyllmedel i form av naturlig latex kokosnöt. Produkten kännetecknas av närvaron av en ortopedisk effekt.

Bild
Bild

Denna modell är idealisk för personer med hållningsproblem. Den kännetecknas av sin styrka och ökade slitstyrka. Madrassen är tillverkad i ett”Lux” -överdrag som fästs med dragkedja.

Företagets stolthet är den ortopediska modellen " Sleep 3 S1000 " - tack vare den harmoniska kombinationen av hög kvalitet och komfort. Denna variant är måttligt mjuk. Ett fjäderblock används vid basen av madrassen, och naturlatex används som fyllmedel, vars tjocklek är tre centimeter. Madrass " Sleep 3 S1000 " lämplig för personer som väger upp till 140 kg.

Bild
Bild

Många köpare föredrar modellen Ergo Smart Zone , som presenteras på ett modernt block av oberoende fjädrar med en ortopedisk effekt. Fjäderblocket tar hänsyn till alla funktioner i kroppsstrukturen, vilket garanterar den bekvämaste positionen på madrassen. Fjädrarna är arrangerade i 5 zoner och varierar i styvhet för att ge stöd för huvudet, nedre delen av ryggen och benen.

Bild
Bild

Modell Ergo Smart Zone lockar uppmärksamhet med ett fyllmedel - ett högteknologiskt material som har en reliefstruktur ("Ergo Foam"). Det ger en massageeffekt för att lindra rygg- och muskelsmärta.

Barnmadrasser

Dreamline erbjuder ett brett utbud av madrasser av hög kvalitet för barn. Vanligtvis har barnsängar icke-standardmått, så företaget ger en möjlighet att beställa en madrass enligt individuella storlekar.

Bild
Bild

För barn har tillverkaren utvecklat en separat serie madrasser - kallad " Baby Dream " … De är gjorda på basis av naturliga fyllmedel som är allergivänliga. Dessa inkluderar kokosnöt, samt latex och holofiber. För ett barn kan du välja både en fjäderlös madrass och en version med ett fjäderblock.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla barnmadrasser har grova calico -överdrag. De tål många tvättar, skrynklas inte och behåller sin ursprungliga färgprestanda. För barn erbjuder företagets designers omslag i ljusa färger som dina barn definitivt kommer att gilla.

Dimensioner

Dreamline-företaget tänker alltid på sin kund, därför erbjuder det modeller av både standardstorlekar och skräddarsydda.

Barnmodeller är från 60 till 80 cm breda och deras höjd kan nå från 120 till 200 cm. För förskolebarn kan du välja en madrass med måtten 70 × 140, 70 × 160 eller 80 × 160 cm. För tonåringar, modell 80 är idealisk × 190 eller 80 × 200 cm.

Enstaka madrasser har en bredd på 80 till 95 cm. Den mest populära modellen är en 90 × 200 cm madrass.

Bild
Bild

En och en halv modeller inkluderar alternativ med bredder från 100 till 135 cm, längder från 190 till 200 cm. Madrasser med måtten 100 × 190 och 120 × 190 cm är mycket efterfrågade.

Minsta bredd på en dubbelmadrass är 140 cm och max är 200 cm. Universella modeller är 140 × 200, 150 × 200, 160 × 200 och 180 × 200 cm. För en dubbelsäng väljer kunder ofta en madrass 15 × 145 × 190 cm.

Kundrecensioner om företaget

Dreamline -produkter är mycket efterfrågade, eftersom tillverkaren erbjuder en mängd olika modeller, material, storlekar. Företaget producerar endast produkter av hög kvalitet med moderna europeiska råvaror och den bästa utrustningen.

Alla köpare uppmärksammar den ortopediska effekten. På Dreamline -madrassen började de inte bara sova gott . Många användare har lindrat ryggont, lindrat trötthet och helt avslappnat.

Bild
Bild

En av fördelarna med Dreamline -produkter är det rimliga priset, vilket motsvarar den erbjudna kvaliteten. Prissättningen påverkas av madrassens form, liksom design, fyllmedel, mått, lastindikatorer. En fjäderlös modell fylld med naturmaterial kostar i genomsnitt 12 000 rubel.

Köpare noterar miljövänligheten och hygienen hos Dreamline -madrasser. De orsakar inte allergiska reaktioner och har en positiv effekt på hälsan i allmänhet. Den ortopediska effekten är en av de obestridliga fördelarna med Dreamline -produkter.

Om vi i allmänhet utvärderar feedbacken från köpare av Dreamline -madrasser kan det noteras att endast åtta procent av användarna är missnöjda med produktens kvalitet. Klagomål avser deformation av madrassens yta och utseendet på gnisslar, men detta gäller uteslutande fjädermodeller.

Nedan kan du se en presentation av den officiella Dreamline -butiken.

Rekommenderad: