Plitex Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Plitex Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner

Video: Plitex Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Video: Nya madrasser på Klätterverket för ökad säkerhet i hallen. 2024, April
Plitex Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Plitex Madrasser: Moderna Modeller Och Kundrecensioner
Anonim

Att ta hand om barnets hälsa och rätta utveckling börjar från de första dagarna i hans liv. Mycket bra hjälpare för mammor och pappor i den här frågan är Plitex ortopediska madrasser, gjorda speciellt för barn och med hänsyn till alla anatomiska egenskaper hos en skör växande organism.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garanterade söta drömmar för friska barn

I mer än 10 år har det vitryska företaget Plitex utvecklat och tillverkat olika ortopediska madrasser för barn. Med hänsyn till konsumentens”särdrag” ägnar tillverkaren ökad uppmärksamhet åt kvaliteten och miljövänligheten hos alla använda material.

Detta möjliggörs av:

  • tillämpning vid tillverkning av de senaste uppfinningarna och teknikerna;
  • användningen av naturliga allergivänliga material;
  • modernt kvalitetsbedömningssystem;
  • efterlevnad av rekommendationer från ledande ortopedister.

Det är också av stor vikt att lim inte används vid tillverkning av barnprodukter. Den ortopediska effekten i Plitex -produkter uppnås genom rätt kombination av material och madrasshöjder.

Bild
Bild

För att fylla barnprodukter använder tillverkningsföretaget:

  • Tång … 100% naturlig komponent med inte bara ortopediska, utan också aromatiska och terapeutiska egenskaper. Vila på en sådan madrass, inhalerar barnet ständigt jodånga, vilket ökar immuniteten;
  • Coiru kokos … Fibrer som hålls samman av latex och tätt komprimerade;
  • Latex … Skummad heveajuice;
  • Visco Memory Foam … Fyllmedel med "minneeffekt". Initialt utvecklades Memory Foam -systemet för astronauter för att minska stressen de upplever, och idag används det framgångsrikt vid tillverkning av sovtillbehör.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare fyllningen anpassas madrassen enkelt till kroppens form och stöder den under vilan.

Dessutom används följande innovativa utvecklingar och material i Plitex -madrasser:

  • 3D Spacer -tyg … Ett av de senaste materialen, tillverkat av högkvalitativ polyester och består av många mikroskopiska fjädrar;
  • Airoflex … Elastiskt polyuretanskum;
  • Konstgjord latex . Helt säker för barns hälsa (trots dess artificiellitet) och är så nära kvalitet som möjligt till sin naturliga motsvarighet;
  • Hollcon Plus … Vertikalt staplade små spolar av polyesterfibrer;
  • Sherstepon ("Hollcon-Ull"). Kombination av merinoull (60%) och termiskt bunden silikonfiber (40%);
  • Sisal … Naturmaterial tillverkat av agaveblad;
  • Airoflex-bomull … Kombination av mikroskopiska polyesterspiraler och naturlig bomull;
  • Airotek fiberduk (nålstansad syntetisk vinterisator). Ett material i vilket polyesterfibrer hålls samman med hjälp av speciella taggar;
  • Bomullsslag . Tillverkad av bomullsgarn. Används oftast som ett dämpande material;
  • Spunbond (Spunbel) … Hög densitet polypropen som används som distans mellan fjäderblock och andra material.
Bild
Bild

Dessutom används olika fjäderblocksystem i Plitex barnmadrasser. För att skydda vadderingen mot mekaniska skador och smuts ovanpå används lock av teak, linne, grov calico, bambu, innovativt Stress Free -material och miljövänlig ekologisk bomull.

Bild
Bild
Bild
Bild

Linjaler

I sortimentet av Plitex finns det flera serier av ortopediska madrasser för de minsta och äldre barnen.

Organisk

Denna serie representerar exklusiva produkter med fyllning av naturmaterial. Serien består av tre modeller. Två av dem är skapade på grundval av komprimerade kokosfibrer med latextillsatser som innehåller 20% naturlig Hevea -juice (enligt europeiska standarder ger denna mängd av en naturlig komponent produkten rätten att kallas naturlig). En annan modell i serien är 100% naturlig högkvalitativ latex, som levereras från Sri Lanka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Eco

Eco -serien är en linje som harmoniskt kombinerar innovation och naturens gåvor. De övre skikten är gjorda av naturliga komponenter och moderna material Airoflex-Cotton och Hollcon Plus används som invändiga fyllmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Evolution

Evolution är ett nytt ord i produktionen av sängkläder. Tack vare användningen av material 3D-Spacer Fabric, Visco Memory Foam, Airoflex och en speciell luftare 3D-mesh har sådana produkter god luftgenomsläpplighet och säkerställer korrekt värmeöverföring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bambu

Ortopediska madrasser från Bamboo -serien har införlivat alla de senaste prestationerna. Som bas kan de användas som block av oberoende fjädrar och kokos- eller latexfyllmedel. Samtidigt är tyget som används för omslagen väldigt mjukt och behagligt att ta på. Den har antibakteriella egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bekvämlighet

"Comfort" - madrasser baserade på Bonnel -fjäderblocket (tidlösa klassiker i produktionen av sömnprodukter). Fjäderblocket kompletteras med naturmaterial: kokosnöt, kokosnöt, tång.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Junior

Serie "Junior" - fjäderlösa produkter för nyfödda. De är baserade på kokosnöt kokos blandat med latex. Detta är perfekt för de små. Linjen innehåller madrasser som skiljer sig i höjd så att du kan välja det lämpligaste alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ring och oval

Samling av madrasser Ring och Oval - för barnsängar i icke -standardiserade former. Dessa är produkter med aloe vera -fyllning, som har en gynnsam effekt på barnets hälsa, hjälper till att stärka hans immunitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Sortimentet av vitryska Plitex -madrasser uppdateras ständigt. För närvarande efterfrågas moderna modeller från olika serier:

Livet från den organiska linjen … Full naturlig latexmadrass med vadderat täcke i ekologisk bomull;

Bild
Bild
Bild
Bild

Magic Season (Evolution -serien) . Vändbar produkt med vintersommarsystem. Basen är elastiskt ortopediskt skum. Den är täckt med kokosnöt på ena sidan och mjuk, varm hollconull på den andra, förstärkt med polyuretanskumblock och utrustad med ett 3D -nät i kanterna. Dess yttre omslag är ett stressfritt lock;

Bild
Bild
Bild
Bild

Lux (Eco -sortiment) … Madrass med varierande fasthet på sidorna. Består av airoflex-bomull och kokosnötspiral med tillsatt latex. Utrustad med ett avtagbart stressfritt lock;

Bild
Bild
Bild
Bild

Natur (bambu) … Det är en kombination av kokosnöt och naturlig latex. Den olika styvheten på sidorna gör att produkten kan användas både för nyfödda och för barn över 3 år. Basen skyddas av ett bambuöverdrag;

Bild
Bild
Bild
Bild

" Classic" (från raden "Comfort") … Vårmodell. Basen är ett klassiskt Bonnel -fjäderblock, på vilket det finns ett däck av komprimerad kokosfibrer med latex på båda sidor. Bomullsslag användes för att mjukna. Omslaget är tillverkat av calico quiltat på hallcon;

Bild
Bild
Bild
Bild

Vattentät ("Junior") . En av de senaste innovationerna med ett vattentätt tygöverdrag. Basen i modellen består av Hollcon Plus -material med kokosgolv;

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Ett av de viktigaste kriterierna för att välja barnmadrasser är deras storlek - den ska helst passa sovplatsen och inte orsaka några besvär. Utvecklarna av det vitryska företaget hanterade denna fråga med största ansvar. Storleksintervallet för Plitex -madrasser gör att du kan välja en produkt som inte bara är lämplig för någon spjälsäng, utan också för barnvagnar, vaggar. Till exempel:

  • För nyfödda i barnvagn eller vagga det finns madrasser på 30 × 65, 34 × 78 och 40 × 90 cm. Storleken 81 × 40 × 3 cm, även lämplig för Simpliciti -vaggan, är också efterfrågad;
  • In i spjälsängen för nyfödda du kan välja en standardmadrass 120 × 60 × 10, 125 × 65 eller 140 × 70 cm - beroende på kojens storlek;
  • För äldre barn (från 3 år) tillverkaren erbjuder madrasser 1190 × 600, 1250 × 650 och 1390 × 700 mm. Dessutom presenteras var och en av storlekarna i olika höjder - till exempel 119 × 60 × 12 cm eller 119 × 60 × 11 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många recensioner hjälper till att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet hos Plitex -madrasser.

Unga föräldrar noterar hållbarheten hos sådana madrasser - på grund av egenskaperna hos de använda materialen tappar de inte sin form och elasticitet med tiden. Att ta hand om dem är också ganska enkelt - tack vare de avtagbara kåporna.

Mödrar och pappor anser att det är ett stort plus för vitryska produkter att de är helt säkra för barnets hälsa och är allergivänliga. På sådana madrasser sover till och med en baby som är benägen för allergier sött hela natten.

Rekommenderad: