Ormatek -sängar (55 Bilder): Bas Och Madrasser, Bäddsoffa Och Flytande, Runda Och Rektangulära, Kundrecensioner Om Företaget

Innehållsförteckning:

Video: Ormatek -sängar (55 Bilder): Bas Och Madrasser, Bäddsoffa Och Flytande, Runda Och Rektangulära, Kundrecensioner Om Företaget

Video: Ormatek -sängar (55 Bilder): Bas Och Madrasser, Bäddsoffa Och Flytande, Runda Och Rektangulära, Kundrecensioner Om Företaget
Video: Обзор матраса Lordflex's Bliss 2024, Maj
Ormatek -sängar (55 Bilder): Bas Och Madrasser, Bäddsoffa Och Flytande, Runda Och Rektangulära, Kundrecensioner Om Företaget
Ormatek -sängar (55 Bilder): Bas Och Madrasser, Bäddsoffa Och Flytande, Runda Och Rektangulära, Kundrecensioner Om Företaget
Anonim

Ormateks produkter är specialiserade på tillverkning av högkvalitativa och pålitliga madrasser och sängar. Det har fungerat framgångsrikt sedan 2001. Idag är produkterna från denna populära tillverkare extremt populära bland konsumenterna. Idag kommer vi att prata om kvalitet och bekväma Ormatek -sängar.

Bild
Bild

Fördelar

Sängen är huvudelementet i sovrummet. Resten av inredningsartiklarna väljs i enlighet med hennes stil och prestanda. Det är därför som sängen inte bara ska vara mycket bekväm och rymlig, utan också vacker.

Ormatek erbjuder ett brett utbud av sängmodeller att välja mellan . De har bara en sak gemensamt - en snygg och omtänksam design. Det är möjligt att välja en lämplig kopia för en miljö gjord i valfri nyckel. Oavsett om det är strikta klassiker, lakonisk minimalism eller konstnärlig rokoko. Även märkesängar har olika former. Ormatecks sortiment innehåller inte bara klassiska rektangulära bitar, utan också spektakulära vågiga och flytande bitar.

Bild
Bild
  • Ormateks produkter är tillverkade av kvalitets- och hållbara material . Den innehåller pålitliga fästelement och metriska bultar. Sådana detaljer säkerställer möblernas höga hållbarhet. Den kan demonteras och monteras på ett säkert sätt utan rädsla för slitage på fästena. Denna fastighet kan inte skryta med vanliga sängar på självgängande skruvar.
  • Märkesängar har en basprofil med ett tvärsnitt på 3 cm . Denna detalj gör konstruktionen mer hållbar. Denna egenskap är särskilt relevant för tunga användare.
  • Sovrumsmöbler från ett populärt märke är utrustade med högkvalitativa ortopediska baser , på vilka anatomiska madrasser kan installeras. Sådana baser har trälister, avståndet mellan vilka kan vara från 7 till 8 cm. Sådana system gör att du kan undvika att falla i sängen mellan lamellerna och göra det mer bekvämt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Många modeller kompletteras med olika mekanismer . En av de vanligaste är lyftkonstruktioner. De fixeras med ett enda plan, vilket hjälper till att bibehålla lyftens symmetri och dess stabila fixering. Dessa särdrag påverkar hållbarheten hos hopfällbara sängar.
  • Ormatek -sängar erbjuder oöverträffad byggkvalitet . Sovmöbler är föremål för strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att modeller med felaktiga infästningar eller sneda detaljer inte kommer in på marknaden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter och modeller

Varumärkets sortiment är fullt av olika typer av sängar:

De eleganta Ormatek -bäddsofforna är särskilt charmiga . De har tre ryggar och ett högkvalitativt ortopediskt basgitter. Dessa modeller har ett lakoniskt utseende och presenteras i olika nyanser. En vacker bäddsoffa kommer att se organisk ut i många interiörer.

Sådana möbler är små i storlek, så det är möjligt att placera dem även i ett mycket litet sovrum. Modeller från ett populärt företag kan köpas inte bara för en vuxen, utan också för ett barnrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av kreativa och originella interiörer producerar märket intressanta flytande modeller . Utformningen av sådana sängar skiljer sig något från de klassiska stationära alternativen. I den är sänggaveln fäst vid en av väggarna i rummet, och den ortopediska basen med en ram och en madrass ligger en kort bit från golvet. Dessa modeller har inga stöd eller ben.

Ormatek erbjuder ett urval köpare, inte bara vanliga flytande sängar, utan också modeller med belysning längst ner … Med hjälp av sådana möbler kan du återuppliva atmosfären i sovrummet och göra interiören ultramodern. Det rekommenderas inte att installera sådana möbler själv. Höjande alternativ har mer komplexa mönster som bör anförtros åt proffs.

Bild
Bild

Ormatek-produkter med inbyggda linnelådor är avundsvärda . Dessa delar är installerade i den nedre delen av möbelkroppen. Lådorna öppnas på framsidan eller sidohalvan av sängen. I sådana förvaringssystem kan du ordna sängkläder, kuddar och andra liknande saker.

Etude -modellen har sådana lagringssystem. Förutom lådorna finns det en lyftmekanism som heter soffa och soffa plus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Märkesängar är gjorda med och utan ben … Dessa delar kan ha olika längder, tjocklekar och former. Till exempel för inredning i modern stil är en vacker säng med små kromben lämpliga, och för klassiska ensembler - ett alternativ med ben av spånskiva eller MDF

Bild
Bild
Bild
Bild

Märkets nyheter kommer att glädja konsumenterna - graciösa vågiga sängar … Dessa modeller är utrustade med höga sänggavlar, en böjd central del och en lutande fotbräda. Sådana exemplar ser väldigt intressanta och attraktiva ut. Men om du bestämmer dig för att köpa sådana snygga möbler, bör du veta att det inte fungerar för en klassisk inredning på grund av dess icke-standardiserade form och moderna design.

Atletico -sängen med tyg och läderklädsel i olika nyanser har sådana former.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har ett litet sovrum eller letar efter möbler till en plantskola, bör du titta närmare till Lancaster -ottomanen från Ormatek . Denna modell tillhör lyxklassen. Den har ovanliga sidoväggar och inbyggda nischer för förvaring av olika saker.

Bild
Bild

Det finns många sänggavelalternativ för Ormatek -sängar . De är hårda och mjuka. Trenden de senaste säsongerna är fashionabla modeller med mjuk rygg. Företaget producerar produkter med tyggavlar och detaljer, färdiga med ekoläder. Material kan ha en mängd olika nyanser efter köparens val.

Märkets sortiment innehåller också sängar med stoppade sänggavlar, kompletterade med geometriska broderier, sömmar och möbeltappar. Modellerna är utrustade med sådana dekorativa detaljer - Veda, Alba och Coma.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blanketter

En välkänd tillverkare tillverkar möbler i olika former. De mest populära och enklaste är de traditionella rektangulära alternativen . De har enkla former och vanliga linjer. Dessa exemplar kan placeras i nästan alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ett litet rum är en hörnsoffa från Ormatek lämplig . Dessa sorter är utrustade med hörnstötfångare och sänggavlar. Sådana möbler är utformade för att installeras i hörnet av ett rum. Sådana produkter bör inte placeras i den centrala delen.

Bild
Bild

En stor rund säng är lämplig för ett rymligt rum .… Ormatek producerar mycket vackra och bekväma rundade modeller. De har dock alla stora dimensioner, så de är inte lämpliga för alla områden och layouter. För ett kompakt rum är en fyrkantssäng lämplig. Sådana interiörartiklar ser särskilt harmoniska ut i miljöer utformade i minimalistiska riktningar.

Bild
Bild

Dimensioner

En kvalitets- och snygg säng från Ormatek kan väljas för alla layouter och områden. Sortimentet av märket inkluderar enkla, en och en halv och dubbla modeller. Det dimensionella rutnätet representeras av följande parametrar:

  • Singel: 87x195 cm, 87x205 cm, 97x195 cm, 97x205 cm;
  • En och en halv sovande: 120x200 cm, 140x190 cm, 147x195 cm, 147x205 cm, 160x200 cm;
  • Dubbel: 167x195 cm, 167x205 cm, 187x195 cm, 187x205 cm;
  • King Size: 200x200 cm, 200x220 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Madrasser

Ormatek producerar inte bara högkvalitativa och vackra sängar, utan också bekväma madrasser av hög kvalitet:

Beroende fjäderblock . Traditionellt använder madrasser Bonnellberoende fjädrar. I sådana produkter hålls alla fjädrar samman av spiraler av stark ståltråd. Tack vare ett så enkelt system, när en del komprimeras, komprimeras alla andra. Dessa madrasser är inte dyra.

Bild
Bild

Oberoende fjäderblock . Sådana modeller är mer moderna. I dessa madrasser är varje fjäder i ett separat tygöverdrag och beror inte på något sätt på angränsande fjädrar. På grund av detta fördelas belastningen på sängen jämnt. Sådana praktiska madrasser har formen av kroppen på en person som ligger på dem och skrynklas inte under sin vikt. Många fjädrar kan finnas i sådana produkter. Dessa kopior är idealiska för en säng där en person med en stor vikt sover. De tål perfekt tung belastning och faller inte mellan lamellerna.

Bild
Bild

Fjäderlösa madrasser … Dessa alternativ är baserade på monolitiska eller uppsättningsblock. De kan innehålla fyllmedel från både konstgjorda och naturliga material. Sådana modeller i sina egenskaper är inte på något sätt sämre än vårmadrasser, men de är mer styva och bekväma.

Bild
Bild

Material (redigera)

Ormatek sängbottnar och ramar är gjorda av följande material:

  • Plywood … Detta material är fuktbeständigt. Den böjer lätt och är mycket hållbar. Med tiden kommer plywood inte att ruttna och skeva.
  • MDF Är ett miljövänligt material som är resistent mot fukt och sönderfall. Den finns i en mängd olika färger. Dessutom lämpar sig MDF lätt för alla bearbetningar, så de mest komplexa formerna kan göras av det. Det är hållbart och inte mottagligt för trädskadegörares utseende.
  • Spånskiva … Möbler tillverkade av detta material är starka och hållbara. Det är billigt och en köpare med valfri plånbok har råd med det. Med tiden spricker eller ruttnar inte spånskivan.
  • PVC -kant … Detta material är en av högsta kvalitet, hållbart och smidigt i möbelindustrin.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klädseln med märkesängar finns också i en mängd olika stilar . Några av de mest populära och vackraste är läder sängar . Modeller gjorda av naturmaterial är miljövänliga, snygga och dyra i utseende, utmärkta ventilationsegenskaper och plasticitet.

Billigare för konsumenterna kommer att kosta eko-läder säng … Detta material liknar mycket naturligt. Den har god elasticitet, slitstyrka och finns i olika nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ormatek -sängar har ett vackert utseende. Oftast använder märket tyger för att stoppa möbler, till exempel:

  • Upphöjd … Denna typ av textil är en tät velour. Utåt liknar det lyxigt sammet. Möbler med liknande klädsel ser väldigt mjuka och mysiga ut. Det är värt att notera att det höga har en trevlig konsistens. Med tiden sträcker den sig inte och behåller sitt vackra utseende länge.
  • Glasgow … Denna moderna klädsel är helt tillverkad av polypropen. Den innehåller tjocka fibrer. Glasgow har en vacker och uttalad konsistens. Denna typ av textil kännetecknas av sin elasticitet. Den behåller sin form perfekt och skrynklas inte.
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Kvalitetsmöbler från Ormatek presenteras i en mängd olika färgpaletter. De mest populära är de klassiska .… Till exempel kan insidan av sovrummet uppdatera och uppdatera en elegant vit säng. Sådana möbler ser organiskt ut i både mörka och ljusa rum.

Bild
Bild

Ormateks svarta sängar har en elegant och original design … Med sådana möbler bör du vara försiktig så att du inte placerar dem i för mörka rum. Märkesängar i bruna nyanser har ett vackert utseende. Dessa klassiska toner utstrålar värme och komfort. Inredningsdetaljer i denna färg kan mjuka upp många miljöer och göra dem mer harmoniska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ormatek grå sängar är universella … Sortimentet av märket innehåller ett stort antal sådana modeller. De varierar i toner från mycket ljust till djupt och mörkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kundrecensioner om företaget

Kvaliteten på Ormatek är testad. Sedan grundandet har detta företag bara blivit allt populärare. Idag är hennes namn allmänt känt bland konsumenter. Kunderna anser att den största fördelen med produkterna från detta märke är den höga kvaliteten på material och utförande. Även efter många år deformeras, spricker eller tappar möblerna inte formen.

Bild
Bild

Folk kunde inte låta bli att notera den genomtänkta designen av märkesängarna .… De kan vara billiga men ändå ha ett riktigt lyxigt utseende. Ormatek sovmöbler är utrustade med kvalitets ortopediska baser. Detta faktum påverkar dess komfortegenskaper. Konsumenter hävdar att det är mycket nöje att sova och vila på dessa sängar. På dem kan du vila och sova gott.

Inte bara sängar är mycket populära, utan även Ormatek ortopediska madrasser . Människor som köpt sådana saker har aldrig ångrat sina inköp. Vissa konsumenter noterade dock att sängarna med fjädrande madrasser är för hårda. Men detta betyder naturligtvis inte att de inte passar alla.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Rekommenderad: