Makroflex Tätningsmedel: Tekniska Specifikationer, Universell Silikonversion AX104 I 290 Ml Förpackning, Vit Akryltätningsmedel

Innehållsförteckning:

Video: Makroflex Tätningsmedel: Tekniska Specifikationer, Universell Silikonversion AX104 I 290 Ml Förpackning, Vit Akryltätningsmedel

Video: Makroflex Tätningsmedel: Tekniska Specifikationer, Universell Silikonversion AX104 I 290 Ml Förpackning, Vit Akryltätningsmedel
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, April
Makroflex Tätningsmedel: Tekniska Specifikationer, Universell Silikonversion AX104 I 290 Ml Förpackning, Vit Akryltätningsmedel
Makroflex Tätningsmedel: Tekniska Specifikationer, Universell Silikonversion AX104 I 290 Ml Förpackning, Vit Akryltätningsmedel
Anonim

Vissa typer av hushållsarbete är helt enkelt omöjliga att föreställa sig utan kvalitetstätningsmedel. Sådana kompositioner baserade på olika polymerer har blivit mycket täta i många människors liv. De används i badrum, kök och många andra områden där människor regelbundet vistas. Rör och tekniska anordningar är belagda med lämpliga tätningsmedel. Produkter från varumärket Makroflex, som är särskilt populära, förtjänar särskild uppmärksamhet. Artikeln kommer att diskutera de viktigaste egenskaperna hos det här märkets tätningsmedel, och du kommer också att bekanta dig med ett brett utbud av märkesförseglingsmedel, deras fördelar och nackdelar.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

För att vara säker på att du köper anständiga produkter, Det är mycket viktigt att känna till dess fördelar och nackdelar, liksom några av dess funktioner.

  • Makroflex tätningsmedel överensstämmer inte bara med inhemska utan även europeiska kvalitetsstandarder. De är helt säkra för människor och miljö.
  • Varumärkets produkter har certifikat om överensstämmelse med varor av hög kvalitet. Samma kvalitet bekräftas inte bara av recensioner från kunder och hantverkare, utan också av professionella företag som arbetar inom byggbranschen.
  • Förutom utmärkta tätningsmedel kan professionella lim, skum och några tillbehör för installation köpas från märket. Sortimentet av Makroflex expanderar regelbundet, nya och förbättrade produkter läggs till.
  • Utmärkta tekniska egenskaper tillåter användning av detta märke av tätningsmedel i en mängd olika rum och på en mängd olika ytor.
  • Bland de många olika typerna hittar du säkert enkelt samma tätningsmedel som uppfyller alla dina krav och preferenser.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa köpare tillskriver ganska höga priser för varumärkets produkter till nackdelarna, men de hindrar dem inte från att köpa kvalitetsvaror.

Visningar

Hittills hittar du följande typer av tätningsmedel i Makroflex sortiment:

  • silikonhygien;
  • universella silikonbaserade alternativ;
  • neutral silikon;
  • akryltätningsmedel;
  • särskild.
Bild
Bild
Bild
Bild

I grund och botten är de alla vita.

Låt oss överväga några av de mest populära typerna

  • Högkvalitativt silikonbaserat sanitetsmedel SX101 perfekt för användning i rum med hög luftfuktighet. Den innehåller speciella komponenter som förhindrar mögelbildning. Och den är också resistent mot vanlig UV -strålning.
  • Var uppmärksam på det universella tätningsmedlet AX104 … Den har utmärkta tekniska egenskaper, men den har en specifik lukt. Lämplig för en mängd olika interna och externa civila arbeten. Lätt att applicera, har utmärkta vidhäftningsegenskaper på olika ytor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Värmebeständigt tätningsmedel i silikon TA145 perfekt för de platser som ständigt kommer att utsättas för värme, även när det gäller mycket höga temperaturförhållanden. Lämplig för packningar i motorer, rör och ugnar.
  • Märkesneutral silikonfog NX108 förhindrar korrosion och rost på ytan som behandlas med den. Det är mycket motståndskraftigt mot olika temperaturförhållanden och atmosfäriska påverkan. UV -beständig, lämplig för en mängd olika ytor, inklusive metall och keramik.
  • Täckning bitumen tätningsmedel VA141 perfekt för bituminösa ytor och metallytor. Det är väldigt enkelt att applicera det själv, även hemma.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis är flera av de beskrivna tätningsmedelsalternativen långt ifrån alla som presenteras av märket. Men det här är de mest populära och efterfrågade produkterna.

Specifikationer

I grund och botten finns Makroflex -patroner i volymer på 290 ml och 300 ml.

De tekniska egenskaperna hos olika typer av tätningsmedel från märket skiljer sig åt i prestanda

  • När det gäller sanitära alternativ är dessa tätningsmedel mycket motståndskraftiga mot åldrande och överdriven fukt. De innehåller speciella antiseptiska ämnen som förhindrar bildning av mögel och mögel. Det rekommenderas att arbeta med material av denna typ vid temperaturer från plus 5 till plus 40 grader. Om temperaturen är under fem grader bör du se till att det inte finns is och frost på den behandlade ytan.
  • De mångsidiga alternativen är bra för glas, kakel och aluminium. De är fuktbeständiga, inte rädda för UV -strålning och är inte mottagliga för mögelbildning över tid.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Neutrala tätningsmedel kan användas på många ytor utan första grundning. De har en svag och diskret lukt, orsakar inte korrosion om de är belagda med metaller, dessutom är tätningsmedel av denna typ absolut inte rädda för överdriven fukt och ozon. Dessa byggmaterial är lämpliga för en mängd olika ytor, inklusive målat trä, plast och olika typer av alkaliska underlag.
  • Akryltätningsmedel bibehåller utmärkt flexibilitet på grund av deras utmärkta formulering. De är inte rädda för UV -strålning. Dessutom är de resistenta mot frysning och hypotermi. Trots dess utmärkta egenskaper rekommenderas denna sort inte för användning på ytor som regelbundet kommer i kontakt med vatten. Annars måste tätningsmedlet snart bytas ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Den bituminösa versionen av märket kan appliceras även på fuktiga ytor. Dess massa droppar inte och droppar på grund av produktens utmärkta sammansättning. Det finns ingen asbest i kompositionen.
  • Eldfast tätningsmedel har några av de bästa tekniska egenskaperna. Lämplig även för de mest extrema temperaturerna, den är motståndskraftig mot öppen eld. Med tiden krymper den inte specifikt och avger inte rök. Lämplig för ytmålning.
  • Enkomponent-polyuretanversionen anses vara resistent mot salt havsvatten och en mängd olika kemiska angrepp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Byggmaterial av denna typ förvaras högst 12 - 18 månader beroende på sort.

Applikationsområde

Tätningsmedel från märket har ett mycket brett användningsområde, beroende på typ oftast används de för:

  • fyllning av olika sömmar, sprickor eller chips i badrum, kök och korridorer;
  • tätning av VVS, köksutrustning och diverse teknisk utrustning;
  • interiör och exteriör av en annan plan;
  • tätning av plastfönster, dörrar och kylskåp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Universella tätningsmedel är lämpliga för fogar i byggnader och konstruktioner av olika typer, samt för tätning av olika fogar. Värmebeständiga alternativ väljs oftast för rör i ugnar, för uppvärmningsanordningar, delar av ugnar och ugnar, och de används också för att täta keramiska köksugnar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje tätningsmedel från märket har sitt eget användningsområde, det måste klargöras innan du köper en produkt.

Det eldfasta alternativet kommer att vara en utmärkt bindning av eldfasta paneler . Men det värmebeständiga alternativet är bäst att välja för keramiska eller porslinsytor.

Rekommenderad: