40-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 40 Tum. Vilken TV Ska Man Välja? Översikt över Billiga Smarta Alternativ

Innehållsförteckning:

Video: 40-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 40 Tum. Vilken TV Ska Man Välja? Översikt över Billiga Smarta Alternativ

Video: 40-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 40 Tum. Vilken TV Ska Man Välja? Översikt över Billiga Smarta Alternativ
Video: Smart TV Test - LG 6400 2024, April
40-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 40 Tum. Vilken TV Ska Man Välja? Översikt över Billiga Smarta Alternativ
40-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 40 Tum. Vilken TV Ska Man Välja? Översikt över Billiga Smarta Alternativ
Anonim

I många familjer är det vanligt att spendera mycket fritid tillsammans. För att lysa upp din fritid lite kan du inte bara spela ett intressant spel utan också slå på TV: n för att titta på din favoritfilm eller program. En enhet med en 40-tums skärm är bäst lämpad för sådana fall.

Karakteristisk

Fördelarna med 40-tums TV-apparater är definitivt uppmuntrande. Först och främst är det hög bildkvalitet. Dessa modeller kommer att vara ett bra komplement till alla interiörer.

Bild
Bild

Det finns flera format på sådana TV -apparater, som bara skiljer sig åt i sättet att spela bildrutor:

  • HD Ready;
  • Full HD.

Den senaste formatet TV kan fungera med en mängd olika moderna enheter. Det här är videokameror, spelare och till och med smartphones.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

För att förstå vilken TV du behöver köpa måste du överväga toppen av de mest populära modellerna.

Med SMART TV -stöd

Till att börja med bör du bekanta dig med betyget för "smarta" TV -apparater

BBK 40LEX-5056 / FT2C . Detta är den billigaste modellen. Den har två videoingångar, det finns stöd för HEVC och Wi-Fi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi MI TV 4A . Denna TV kännetecknas inte bara av hög kvalitet, utan också av ett överkomligt pris. Kinesiska tillverkare har släppt en ganska bra modell som har utmärkta egenskaper. Alla färger är ljusa och kontrasterande, ljudsignalen är rymlig och tydlig. Om du vill kan du ansluta ytterligare akustik.

Bild
Bild

Det är också värt att notera närvaron av Bluetooth, vilket gör det möjligt att ansluta det till smartphones eller surfplattor.

LG 43UM7450 . Denna sydkoreanska TV -modell är definitivt värd att uppmärksamma. Den här enheten har bra ljudkvalitet och en effekt på 20 watt. Det finns två högtalare, webOS -operativsystem. Skärmen har en extra processor med AI. TV -inställningar är mycket enkla och begripliga för alla människor.

Bild
Bild

Samsung UE43NU7090U . Denna TV -modell är den mest populära i denna kategori, eftersom kvaliteten är på högsta nivå. När det gäller de tekniska egenskaperna är de följande: uppdateringshastigheten är 100 hertz; tillägg - 3840x2160 pixlar. Bilden är mycket tydlig och tredimensionell. Enheten är modern, praktisk; det finns en sömntimer, samt skydd från barn, vilket är viktigt för många stora familjer.

Bild
Bild

Budget

Alla billiga TV -apparater är inte primitiva. Några av dem är anmärkningsvärda.

TCL LED40D2910 . Denna TV från kinesiska tillverkare har redan uppskattats av många köpare, eftersom du kan ansluta till den via DLNA och överföra bilder från andra enheter. Trots det låga priset har den moderna enheten bra ljud och ljusa bilder. Högtalareffekten är 16 watt. Om ljudet inte är tillräckligt högt kan du ansluta ytterligare högtalare.

Bild
Bild

Erisson 40LES80T . En annan tv -modell som du definitivt bör uppmärksamma. Den har en bra betraktningsvinkel samt en 1920 x 1080 Full HD -förlängning. Enheten har ett särskilt hörlursuttag, som inte alla dyra modeller kan skryta med. Den kan installeras på benen eller fästas på väggen. Ljudkvaliteten är också bra. Systemet kan känna igen och spela upp alla kända format. Därför kan du bekvämt titta på filmer, tv -serier och videor.

Bild
Bild

Harper 40F660T . Detta är den mest lämpliga 40-tums TV-modellen. Du behöver inte lägga mycket pengar på det, men kvaliteten kommer att vara utmärkt. Färgens ljusstyrka och betraktningsvinkel är också höga. Modellen är lätt, så du kan hänga den på väggen ensam. Med fjärrkontrollen kan du styra både TV: n och digitalboxen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hyundai H-LED40F401WS2 . TV -modellen, som släpptes 2018, har redan lyckats glädja många konsumenter. Enheten har ett elegant utseende och en silverram och en matt skärm. Dessutom har det högkvalitativt ljud, om allt är rätt inställt.

Bild
Bild

LG 43LM5500 . Det första att notera i denna modell är ljud av hög kvalitet, vars effekt är lika med 10 watt. Ytterligare funktioner inkluderar en ljussensor. Det kan automatiskt ändra ljusstyrkan på skärmen.

Bild
Bild

Mellanklass

Denna kategori av TV -apparater innehåller enheter som inte bara har ett genomsnittligt pris, utan också en bra bild

LG 43LK5100 . Denna modell passar inte bara för att titta på dina favoritfilmer eller program, utan också för att spela spel på konsolen. Dessutom kommer det inte att vara svårt att ansluta den. Färgerna är ljusa och rika, men volymen är inte för hög, men detta problem kan enkelt lösas med hjälp av en soundbar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung UE43N5000AU . Denna modell sticker ut bland andra för sin högkvalitativa bild, samt djupa och levande färger. TV -ljudet är inte bara klart, utan också högt, så du behöver inte ansluta ytterligare enheter.

Bild
Bild

Alla gränssnitt som behövs för att ansluta olika externa enheter är tillgängliga.

Sone KDL-40RE35 Japanska tillverkare har släppt en ganska högkvalitativ modell. Den har ett hörlursuttag, FM -radio. Färgåtergivningen trivs omedelbart med ljusa färger. Som ett tillägg är Direct LED -bakgrundsbelysningen installerad, med hjälp av vilken den "levande" bilden distribueras över hela skärmen. Att se dina favoritfilmer på en sådan skärm är ett nöje!

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Varje år försöker tillverkare förbättra kvaliteten på sina produkter, samt lägga till olika nya tekniker. Detta hjälper till att locka uppmärksamhet hos människor i olika åldrar.

LG 43UK6450 . Detta är inte bara en högkvalitativ, utan också en multifunktionell TV som har en bra matris. Bilden slår omedelbart med ljusa och till och med rika färger. Ljud av hög kvalitet kräver inte anslutning av olika förstärkare. Setet innehåller också en fjärrkontroll med röststyrning. Detta är mycket bekvämt, eftersom det är så enkelt som möjligt att arbeta med en sådan teknik. TV: n har ett internt minne på 4 GB.

Bild
Bild

Samsung UE40NU7100U . Nyheten 2019 har blivit den mest efterlängtade modellen. Det skiljer sig från andra i sin unikhet. Bildfrekvensen är 100 hertz. Detta gör att du kan titta på videoinnehåll i bra kvalitet. Ljudsignalen är lika med 20 watt. Det finns ett antal ytterligare funktioner, inklusive Smart TV.

Bild
Bild

Samsung UE40MU6400U . Denna modell stöder Bluetooth, Smart TV, Wi-Fi och har också en 4K-bild och hög ljusstyrka. Dessutom är röststyrning av TV: n möjlig, vilket är mycket bekvämt.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Efter att ha bestämt dig för att köpa en 40-tums TV för dig själv, måste du i förväg bekanta dig med de grundläggande funktionerna som denna eller den där modellen har. Om detta inte är möjligt, då det är värt att be om hjälp från säljare som hjälper till med valet.

40-tums modellen kommer att vara en utmärkt stilistisk lösning för alla rum. Denna TV tar inte mycket plats. Men samtidigt kan du se en tydlig och vacker bild.

Först och främst beror valet av TV på personens budget. Om du har tillräckligt med pengar är det bäst att leta efter modeller av hög kvalitet. Detta gör att du inte kan byta TV: n flera år i rad. Men bland budgetmodeller kan du också välja något intressant. Det viktigaste i det här fallet är att inte köpa en TV med onödiga funktioner.

Det är värt att välja en grundläggande modell av hög kvalitet.

Bild
Bild

Om det finns en inbyggd Smart TV, kommer det att göra det möjligt att titta på TV-filmer på nätbiografer. Med den här funktionen kan du bland annat "surfa" på Internet. Men om det inte finns tillräckligt med pengar för en sådan modell, är det bättre att köpa en billigare TV. Och för att köpa ett extra prefix för det. Det låter dig redan använda tv -enheten mer aktivt.

En annan viktig punkt att vara uppmärksam på är typen av matris. Om du väljer OLED eller AMOLED kommer färgerna att bli djupare, dessutom kommer bakgrundsbelysningen att lysa upp bilden.

Om butiken har möjlighet att lyssna på TV: ns ljud med full effekt, bör du dra nytta av detta. Om det inte är för högt, då Dessutom måste du också köpa ett ljudsystem som hjälper dig att uppnå önskat ljud.

Måste vara se till att den köpta modellen är integrerad … Om det finns brister eller någon form av skada, måste köpet omedelbart överges. Det är absolut nödvändigt att titta på bildskärmen och kontrollera färgernas kvalitet, eftersom varje person har en helt annan uppfattning om dem. därför det är viktigt att välja den perfekta modellen för dig själv … I det här fallet blir det så bekvämt som möjligt att titta på dina favoritfilmer.

Trots att modeller med en diagonal på 40 tum har blivit mindre och mindre sålda i butiker är de fortfarande ganska efterfrågade, eftersom de har den optimala storleken och passar perfekt in i interiören. De kan installeras inte bara i vardagsrummet, utan också i köket och till och med i sovrummet. Det viktigaste är att välja rätt TV som uppfyller alla dina krav och preferenser.

Rekommenderad: