Budget Gaming -hörlurar: De Bästa Budgetmodellerna För Spel, Bästa Billiga Gaming -headset Med Mikrofon

Innehållsförteckning:

Video: Budget Gaming -hörlurar: De Bästa Budgetmodellerna För Spel, Bästa Billiga Gaming -headset Med Mikrofon

Video: Budget Gaming -hörlurar: De Bästa Budgetmodellerna För Spel, Bästa Billiga Gaming -headset Med Mikrofon
Video: Top 5 BEST Budget Gaming Headsets (2021) 2024, Mars
Budget Gaming -hörlurar: De Bästa Budgetmodellerna För Spel, Bästa Billiga Gaming -headset Med Mikrofon
Budget Gaming -hörlurar: De Bästa Budgetmodellerna För Spel, Bästa Billiga Gaming -headset Med Mikrofon
Anonim

Datorspelsindustrins snabba utveckling har lett till att produkter för spelare har dykt upp i sortimentet av nästan alla företag. Hörlurar är ett av de många elementen som gör att du helt kan fördjupa dig i spelet och få ut det mesta av det. Precis som andra datorutrustning är hörlurar indelade i priskategorier, men även bland billiga enheter kan du hitta värdiga "representanter".

Bild
Bild

Vilken tillverkare ska du välja?

Olika märken erbjuder sina produkter på marknaden för spelhörlurar. Bland dem finns det företag som uteslutande specialiserar sig på tillverkning av spelheadsetmodeller, samt företag som producerar olika typer av akustik. Det finns flera märken vars produkter har visat sig vara de bästa, och det är hon som föredras av spelare i många länder i världen.

Bild
Bild

A4Tech

Dator enheter i detta företag är efterfrågade bland spelare. A4Tech är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och prisvärda datorutrustning: möss, tangentbord och hörlurar.

Bild
Bild

Sennheiser

En välkänd tillverkare från Tyskland producerar högkvalitativa headset i olika modeller. Sennheiser -sortimentet innehåller hörlurar för spelare och tillfälliga användare.

Bild
Bild

rakblad

Till skillnad från Sennheiser fokuserar varumärket Razer uteslutande på aktiva gamerprodukter.

Alla produkter av detta märke är populära bland e-sportmän.

Bild
Bild

HyperX

Datorutrustning av detta märke har hög kvalitet och lågt pris. HyperX -enheter är eftertraktade av lediga spelare och proffsspelare.

Bild
Bild

Logitech

Utbudet av produkter från detta företag inkluderar modeller av enheter i olika priskategorier. Oavsett kostnad uppfyller Logitech -hörlurarna moderna kvalitetsstandarder och klarar fullt ut sin huvuduppgift.

Bild
Bild

Topp trådbundna modeller

När du väljer hörlurar styrs nästan alla spelare i första hand av deras kostnad. Tillverkare av datorutrustning producerar olika modeller av sådana enheter, bland vilka det finns billiga alternativ som kan tillgodose behoven hos den mest kräsna köparen.

Bild
Bild

Röd fyrkantig bombplan

En egenskap hos denna modell är deras låga vikt. Red Square Bomber är enheter av sluten typ som ger maximal komfort när de kommunicerar medan de spelar med andra spelare. Den största fördelen med Red Square Bomber är närvaron av en högkvalitativ inbyggd mikrofon . Under ett samtal skapar det inte störningar och ekoeffekt. Deras anslutning är möjlig uteslutande med en tråd.

Enhetens attraktiva design säkerställs av närvaron av öronkuddar i konstläder.

Bild
Bild

Sven AP-G888MV

Budget gaming -hörlurar med bekväma öronkuddar som sitter tätt runt ditt huvud. Tack vare den bekväma formen och högkvalitativa material, även efter långvarig användning, orsakar Sven AP-G888MV-hörlurarna inte obehag på öronen och huvudet . Enheten är utrustad med en känslig mikrofon. Det ger högkvalitativ röstöverföring utan störningar.

PC -kabeln har en slitstark tygfläta som skyddar den från skador och brott.

Bild
Bild

Lenovo Y Stereo

Bra billiga hörlurar för nybörjare. Rent ljud och fullständig ljudisolering gör att de kan vara bland ledarna i sitt segment. Vissa parametrar för enheten är inte sämre än egenskaperna hos dyrare hörlurar. Lenovo Y Stereo har en avtagbar mikrofon … Det kan enkelt tas bort medan du spelar för att hålla det ur vägen och lägga vikt på hörlurarna. Tack vare den vridbara leden passar öronsnäckorna perfekt runt någon form av örat.

Högkvalitativa öronkuddar i tyg säkerställer långsiktig bekväm användning av enheten.

Bild
Bild

HP Pavilion Gaming 400

Den största fördelen med den presenterade modellen är stödet för frekvensområdet från 20 till 20 000 Hz. Denna egenskap ger fullt, djupt ljud. Mjukt konstläder används som material i öronkuddarna . Den smarta designen på HP Pavilion Gaming 400 -öronsnäckorna trycker inte på huvudet eller öronen för maximal komfort när du använder enheten. Den inbyggda mikrofonen är mycket känslig, så det är bättre för emotionella spelare att stänga av den under aktiva spel.

Bild
Bild

Logitech G231 Stereo Gaming Headset

Egenskaperna hos denna modell låter dig få ljudkvalitet som matchar kvaliteten på premium hörlurar. Öronkuddarna är gjorda av perforerat tyg så att luft kan strömma till dina öron medan du spelar. Även efter att ha använt Logitech G231 Stereo Gaming Headset under en längre tid värms inte huvudet upp . Användarvänligheten säkerställs av enhetens anatomiska form, den lätta ramen och möjligheten att rotera öronkamrarna i alla vinklar.

Bild
Bild

Betyg för trådlöst headset

För maximal bekvämlighet använder spelare ett trådlöst headset för spel. Ett särdrag hos dessa modeller är möjligheten att ansluta till en huvudenhet via Bluetooth. Den trådlösa anslutningen begränsar inte spelaren och ger honom mer frihet medan han spelar.

Bild
Bild

SteelSeries Arctis 7

Hörlurarna har en snygg design som får dem att se dyra ut. Strukturens styrka och tillförlitlighet säkerställs genom ett speciellt sätt att justera sänggaveln. Många billiga trådlösa öronsnäckor har en plastbasjustering, och på SteelSeries Arctis 7 görs justeringsprocessen genom att flytta den mjuka remmen . Öronpropparna sitter helt i huvudet utan extra tryck. Modellen i fråga är idealisk för kontinuerlig användning. Öronkomfort säkerställs genom användning av speciellt AirWeave -material vid tillverkning av öronkuddar. Den har god andningsförmåga för att hålla en behaglig temperatur.

Drifttiden för enheten med en trådlös anslutning är 12 timmar.

Bild
Bild

Razer ManO'War

Många esportsidrottare använder inte trådlösa hörlurar av två skäl:

  1. inbyggda laddningsbara batterier ger extra vikt åt hörlurarna;
  2. enheten kan laddas ur vid det mest olämpliga ögonblicket.

För amatörspelare som inte är förvirrade av dessa funktioner kan trådlösa hörlurar vara den optimala lösningen för att skapa en bekväm miljö medan du spelar. Razer ManO'War arbetar upp till 12 meter från huvudenheten för maximal komfort och frihet under användning. Det här exemplet tillhandahåller inte en trådbunden anslutning, vilket kan avsevärt utöka dess funktioner. En annan funktion är behovet av att använda speciell programvara, som möjliggör att spara användarinställningar uteslutande i molnet.

Bild
Bild

De bästa hörlurarna med mikrofon

Många spelare under onlinespel förhandlar aktivt med andra deltagare i processen. En liknande möjlighet ges dem med hörlurar till en dator med inbyggd mikrofon.

Bild
Bild

A4Tech HS-60

Enheten är utrustad med två uppsättningar öronkuddar:

  1. päls, vilket ger komfort för öronen och huvudet, men vid användning av ett sådant material försämras ljudisoleringen avsevärt;
  2. standard, tillverkad av konstläder.

Huvudkabeln är ganska tjock och förblir intakt även efter långvarig användning.

Bild
Bild

Cougar phontum

Prisvärda slutna spelhörlurar. Trots den låga kostnaden levereras enheten med två par öronkuddar och en fullvärdig förlängningskabel. Hörlurarna är tillverkade i en klassisk design. Den enda ledtråden till deras spelbias är den färgglada vadderingen som sitter vid pannbandet. Cougar Phontum -hörlurarna är utrustade med en kvalitetsmikrofon som enkelt kan tas bort.

Bild
Bild

Perfeo Guard

Budgetmodellen för hörlurar i full storlek är utrustad med bakgrundsbelysning, en justerbar mikrofon, högtalare med högkvalitativt ljud. Det stora utbudet av stödda frekvenser låter dig tydligt höra tysta ljud även mot bakgrunden av högre. Vissa olägenheter under användning av enheten kan orsakas av deras besvärliga design.

Hörlursfodralet repas lätt på grund av plastens dåliga kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Steel Series Arctic Pro

Spelhörlurar i full storlek som stöder 7.1 virtuellt ljud. De har en ovanlig design och attraktiv belysning. Tillverkaren positionerar denna modell som avsedd uteslutande för spelare. Steel Series Arctic Pro -hörlurarna erbjuder användare högkvalitativt klart och surroundljud.

Rekommenderad: