Bästa Projektorer: Bästa Billiga Kvalitet Videoprojektorer För Hemmet, Granskning Av Billiga Och Dyra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Bästa Projektorer: Bästa Billiga Kvalitet Videoprojektorer För Hemmet, Granskning Av Billiga Och Dyra Modeller

Video: Bästa Projektorer: Bästa Billiga Kvalitet Videoprojektorer För Hemmet, Granskning Av Billiga Och Dyra Modeller
Video: Top 5 Full HD Projectors Under 500 Dollar 2024, April
Bästa Projektorer: Bästa Billiga Kvalitet Videoprojektorer För Hemmet, Granskning Av Billiga Och Dyra Modeller
Bästa Projektorer: Bästa Billiga Kvalitet Videoprojektorer För Hemmet, Granskning Av Billiga Och Dyra Modeller
Anonim

Projektorer har länge haft avundsvärd popularitet bland människor i alla åldrar. Idag presenteras sådana enheter i det bredaste sortimentet, och varje köpare kan välja en lämplig kopia för sig själv. I den här artikeln, vi Låt oss titta närmare på betyget för de bästa modellerna av projektorer och ta reda på allt om deras tekniska egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära märken

Många tillverkare producerar moderna projektormodeller. Bland dem kan du hitta en hel del världsberömda namn som varje person är bekant med. Här är en snabb översikt över de mest populära märkena för kvalitetsfunktionsrika projektorer.

Acer . En välkänd taiwanesisk tillverkare förser marknaden med många olika produkter av högkvalitativ och hållbar utrustning. I ett brett sortiment kan du hitta utmärkta modeller av projektorer som inte bara skiljer sig åt i rik funktionalitet utan också i en attraktiv design. Enheterna finns i olika priskategorier.

Bild
Bild
Bild
Bild

BenQ . Ett elegant sortiment av projektorer av hög kvalitet har detta kända varumärke att erbjuda. I BenQ: s arsenal finns det många praktiska modeller som ger en högkvalitativ och rik bild.

Tillverkarens enheter är attraktiva för sin designprestanda och ett brett urval av modeller till olika priser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Epson . Utrustningen från denna tillverkare kan skryta med utmärkt kvalitet. Epsons projektorer har en ledande position i många toppar och anses vara bland de mest populära.

Köpare är nöjda med kvaliteten på bilden som överförs av märkesenheter.

Bild
Bild

Xiaomi . En välkänd kinesisk tillverkare glädjer konsumenterna med ett stort urval av högkvalitativa och attraktiva projektorer med olika modifieringar. I varumärkets arsenal hittar du både budget och mycket dyra enheter som kan återge utmärkta bilder i 4K -format.

Bild
Bild
Bild
Bild

Som oss … Ett välkänt taiwanesiskt företag som tillverkar pålitlig och hållbar utrustning. De flesta av Asus positioner är i en snygg design som är subtil men solid och utstrålar produktkvalitet. Projektorerna av det populära märket är rika på funktionalitet och utmärkt prestanda.

Många enheter har förmågan att leverera utmärkt bildkvalitet i kombination med trevligt ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung . Det sydkoreanska varumärket producerar olika typer av multimediaprojektorer. Samsungs produktsortiment innehåller fantastiska enheter utformade för arbete och lek.

Högkvalitativa enheter tillverkade i en bärbar formfaktor är särskilt populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG . En saftig och kontrasterande bild kan demonstreras av en väl vald projektor från denna välkända tillverkare. LG erbjuder många bra enheter med bra högtalare och ljusa och snygga mönster.

Men många artiklar från sortimentet av detta märke är ganska dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony . Om du vill köpa en projektor som kan överföra en bild av oklanderlig kvalitet, bör du bekanta dig med denna japanska tillverkares sortiment. Sony erbjuder många utmärkta enheter för konsumenterna att välja mellan, bland vilka du kan hitta mycket dyra kopior, vars kostnad överstiger 1 miljon rubel.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Moderna modeller av videoprojektorer har olika funktionell "fyllning" och tekniska parametrar . Rätt produkt kan väljas för nästan alla ändamål, vare sig det är studier, arbete eller ditt vanliga fritidshem hemma. Låt oss titta närmare på toppmoderna enheter i olika priskategorier.

Budget

Många användare tror att en billig projektor inte kan vara av hög kvalitet och visa en bra bild. Låt oss bekanta oss med de populära modellerna som debunkerar denna vanliga myt.

Acer X1161P . En välkänd modell av en billig projektor. Acer X1161P lockar användare med sin låga strömförbrukning, diskreta men snygga design och hög upplösning upp till 1080p.

Det är möjligt att titta på 3D -videofiler med den här enheten.

Bild
Bild

BenQ MX505 . En utmärkt modell av en billig projektor som är lämplig för placering i ett litet rum. Den har ett enkelt och intuitivt gränssnitt, låg vikt och enkel rörelse från en plats till en annan.

Utrustningen kan återge 3D -innehåll, visar bilder av god kvalitet.

Bild
Bild

Favi Entertainment RioHD LED 3 . En budgetmodell för en projektor av hög kvalitet, tillverkad i det populära miniformatet. Enheten kan användas för spel eller presentationer, eller ingår i en hemmabio. Enhetsupplösning - 1080p. En utmärkt inbyggd mediaspelare tillhandahålls. Det finns många kontakter som behövs idag. Det finns anständiga inbyggda högtalare.

Bild
Bild

Viewsonic PJD5133 . En kompakt, bärbar projektor som är mycket enkel och snabb att installera. Modellen kan återge en 3D -volymetrisk bild. Visar utmärkt kontrast och färgmättnad. Enheten har inbyggda högtalare.

Bild
Bild

Digma DiMagic Kids . Fickmodell av en billig projektor med liten storlek och snygg design. Enheten möjliggör användning av LCD -projektionsteknik. Kan spela upp videofiler från USB -enheter. Den lilla enheten har 1 högtalare.

Bild
Bild

Mellanprissegment

Många högkvalitativa och multifunktionella projektormodeller presenteras i mellansegmentet. Många av dessa enheter är mycket efterfrågade eftersom de är de bästa när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet. Låt oss titta närmare på några av de bästa enheterna.

Acer XL1123H . Kvalitetsprojektor med DLP -teknik. Den kan mata ut en bild med en upplösning på 800x600 pixlar. Det finns bara 1 lampa i enheten. Minsta projektionsavstånd är 1 m. Det finns 1 inbyggd 3W högtalare.

Bild
Bild

Optoma X343e … En utmärkt modell av DLP -projektor med en strikt modern design. Bildens upplösning som enheten kan visa är 1024x768 pixlar. Det finns en 203 W lampa. Kan spela material från USB -media.

Styrs av den medföljande fjärrkontrollen.

Bild
Bild

Epson EB-S400 . Attraktiv projektor med 3LCD -teknik. Skiljer sig i ett ljusflöde på 3200 lm. Utrustningen stöder inte 3D -format. Kan spela upp innehåll från olika USB -lagringsenheter.

Enheten kan monteras i taket. Kontrollen utförs med en fjärrkontroll.

Bild
Bild

BenQ MH535 … En utmärkt modell av en proprietär projektor baserad på DLP -teknik. Den kan producera en bild med hög upplösning - 1930x1080. Stöder 3D -surroundformat. Enheten har en UHP -lampa.

Modellen är bra, men inte utformad för att överföra information från USB -media. Utrustad med en högkvalitativ 2W högtalare.

Bild
Bild

Asus ZenBeam S2 . Det kända varumärket är känt för att producera högkvalitativa och pålitliga produkter. ZenBeam S2 -projektorn är tillverkad enligt de bästa traditionerna hos den berömda tillverkaren. Det är en fickversion med ett ljusflöde på 500 lm. Projektorn är utrustad med en RGB LED -lampa. Kan spela innehåll från USB -enheter. En inbyggd trådlös Wi-Fi-modul finns.

Bild
Bild

Premiumklass

Bland moderna modeller av projektorer kan du hitta många sådana enheter som har en "bitande" prislapp. Den för höga kostnaden för sådana enheter främjar ofta konsumenterna från dem. För det mesta är dock dessa projektorer värda pengarna. De visar inte bara fantastisk bildkvalitet, utan är också utformade för att hålla.

Låt oss ta en titt på några av de högkostnadspriserna

Acer F7600 … En attraktiv projektor med minimalistisk touch. Fungerar baserat på den populära DLP -tekniken. Visar bilder i en upplösning på 1920 x 1080 p. Har 1 Osram -lampa med en effekt på 370 watt. Enheten är utrustad med två inbyggda högtalare, vars totala effekt är 6 W. Projektorn kompletteras med en Ethernet -kontakt.

Bild
Bild

Viewsonic X10-4K … DLP 3D -kompatibel enhet. Har en lampa med en ljusstyrka på 2400 lumen. Arbetsformatet för denna enhet är 16: 9. Den tillåtna skärmdiagonalen är från 30 till 200 tum. Har alla nödvändiga kontakter som finns i de flesta moderna enheter. Strömförbrukningen för denna enhet är upp till 140 watt. Det finns en högkvalitativ inbyggd högtalare med en effekt på 16 watt.

Bild
Bild

Dream Vision YUNZI 2 Bästa . En utmärkt modell av en dyr projektor som kan konvertera 2D -material till 3D. Visar utmärkt kontrast och färgåtergivning. Omvänd kalibrering är möjlig. Tekniken kan göras i vitt eller svart med blanka ytor. Diagonal för den överförda bilden är från 60 till 250 tum.

Bild
Bild

Sony VPL-VW270ES / B . Japansk projektormodell av hög kvalitet som kan konvertera 2D till 3D -bilder. Visar bilder i hög kvalitet - 4K. Produkten stöder HDR, HLG -teknik. Har en raminterpoleringsfunktion. Alla nödvändiga ljud- och videoingångar (HDMI) finns.

Denna projektor kan glädja användarna med fantastisk bildkvalitet.

Bild
Bild

Sony VPL-VW1000ES . Hög kvalitet widescreen -typ fast projektor. Den verkliga upplösningen är 4096x2160. Kan stödja HDTV och 3D. Ger ett ljusflöde på 2000 lm. Enheten visar högkvalitativa bilder med utmärkta kontrast- och mättnadsnivåer.

Sonys projektor är praktisk och pålitlig, men väldigt dyr.

Bild
Bild

Val av hemligheter

En kvalitetsprojektor måste väljas korrekt. Du måste bygga på flera huvudkriterier för att inte göra ett misstag med köpet. Låt oss bo mer på var och en av dem.

Syfte med köpet … Detta kriterium avgör vilken projektormodell som passar dig bäst. Hemprodukter har många skillnader från enheter som är avsedda för demonstration av arbete eller pedagogiska presentationer. Tänk på detta innan du går till affären.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer . Studera noggrant alla tekniska parametrar för den valda utrustningen. Alla nödvändiga märken finns i de medföljande dokumenten. Det är lämpligt att lära sig all information därifrån och inte bara lyssna på reklamhistorier från försäljningskonsulter.

Tänk på att den senare ofta överskattar teknikens tillgängliga egenskaper så att den väcker mer intresse från köparen.

Bild
Bild

Bildkvalitet . Denna parameter påverkas av många egenskaper hos tekniken - ljusstyrka, färgdjup, mättnad. Det är nödvändigt att överväga alla de angivna indikatorerna.

Men det bör förstås att de billigaste och fickutrustningarna osannolikt kommer att kunna visa en bild av riktigt hög kvalitet, till exempel i 4K-format.

Bild
Bild

Anslutningar . Tänk på kontakterna på projektorskåpet. Det är mest praktiskt att använda de enheter där alla ingångar installerade med modern teknik finns. Dessa inkluderar HDMI-, USB-, AUX -kontakter.

Tack vare närvaron av sådana element kommer det att vara möjligt att ansluta andra enheter och flashkort till projektorn, vilket visar sig vara mycket bekvämt.

Bild
Bild

Design … Var uppmärksam på projektorns design. Moderna märken producerar vackra enheter, varav de flesta är designade i modern stil. Du kan välja något ljust med glänsande accenter (till exempel BenQ -enheter) eller något mer strikt, återhållsamt (till exempel Asus -projektorer).

Valet av det perfekta alternativet beror på konsumentens smakpreferenser och interiören där utrustningen kommer att placeras.

Bild
Bild

Tekniskt tillstånd … Kontrollera projektorn innan du betalar. Produkten måste vara fri från skador och defekter. Se till att enheten fungerar som den ska (antingen i butiken eller under en hemmakontroll).

Bild
Bild

Varumärke . Leta efter en biofilmprojektor av god kvalitet för både hem- och utbildnings- eller arbetsändamål. Lyckligtvis producerar många välkända märken idag kvalitetsenheter. Intressanta nya artiklar dyker regelbundet upp i sortimentet av många av dem. Märkesvaror kommer både att hålla längre och ha en mer attraktiv design.

Det finns ingen anledning att vara rädd för oöverkomligt höga priser - många märkesprojektorer har en demokratisk kostnad.

Rekommenderad: