Trådlösa Hörlurar: Dropp Bluetooth -modeller För Din Telefon, Funktioner Och Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Trådlösa Hörlurar: Dropp Bluetooth -modeller För Din Telefon, Funktioner Och Tips För Att Välja

Video: Trådlösa Hörlurar: Dropp Bluetooth -modeller För Din Telefon, Funktioner Och Tips För Att Välja
Video: Trådlösa hörlurar 2024, Maj
Trådlösa Hörlurar: Dropp Bluetooth -modeller För Din Telefon, Funktioner Och Tips För Att Välja
Trådlösa Hörlurar: Dropp Bluetooth -modeller För Din Telefon, Funktioner Och Tips För Att Välja
Anonim

Trådlösa hörlurar har blivit en kultartikel som fashionabla hipsters, ivriga idrottare och vanliga medborgare vill ha. Funktionerna i ett sådant tillbehör och råd om val är av stort intresse för de användare som bara tittar på nya versioner av välkända hörlurar. Under tiden har förutom Apples Airpods redan noterats anmärkningsvärda dropp Bluetooth -hörlurar för telefon och spelare på marknaden, som är värda att överväga mer detaljerat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Trådlösa hörlurar är ett tillbehör till din telefon som stöder strömning av musik, podcaster, ljudböcker via Bluetooth. Genom sin design tillhör de intrakanala modeller som sätts in i hörselgången. Den speciella formen gör dessa hörlurar helt oberoende av ledningar och fästen . Inuti örat hålls de enbart av designfunktionerna och driften av fysiklagarna. Under användningen täcker speciella hörlurar en del av hörselgången, flyger inte ut ens med maximal aktivitet - du kan springa, hoppa, dansa, göra parkour och träna med dem.

Principen för drift av ett miniatyrtillbehör är mycket mer komplicerat än det verkar vid första anblicken . Inuti öronsnäckan finns 2 magneter och ett "ankare" som vibrerar under påverkan av fältet de skapar. Insignalen tas emot av enheten via den trådlösa modulen inuti, bearbetas och överförs till membranet.

Frånvaron av ledningar och miniatyrdimensioner har gjort öronsnäckor till det mest populära tillbehöret för mobiltelefoner, och konstant arbete med ljudkvalitet gör att även sanna musikälskare kan hitta den bästa modellen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Dropp trådlösa öronsnäckor har sina egna fördelar och nackdelar. Bland deras uppenbara fördelar är följande.

  • Miniatyrmått . Hörlurarna är lätta och smidiga att förvara, ta med dig på vägen, ta en promenad eller jogga.
  • Mångsidighet . Tack vare den inbyggda Bluetooth -modulen kan du ansluta dem med nästan vilken enhet som helst - från TV till spelare.
  • Okänslighet för skakningar, vibrationsbelastningar . Ljudkvaliteten påverkas inte av aktiv rörelse.
  • Bra isoleringsegenskaper . Att slå grannar eller skälla hundar utanför fönstret skadar inte att njuta av din favoritmusik eller tv -serie.
  • Hög renhet av ljud . På grund av tätheten avslöjar vakuum- eller dropphörlurar alla nyanser av musikaliska kompositioner mycket bättre. De kan jämföras med extern akustik, medan enhetsformatet förblir kompakt.

Det finns också nackdelar. På grund av den höga tätheten hindrar öronsnäckorna en person från att reagera tillräckligt på trafiksituationen och andra yttre stimuli. Det kan vara farligt när du rör dig i staden till fots eller med cykel eller skoter.

Dessutom, efter de vanliga öronsnäckorna, kan dessa modeller initialt orsaka lite obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Fram till nyligen nöjde inte marknaden för trådlösa hörlurar sig med en mängd olika produktval. Idag kan du enkelt hitta dussintals modeller för varje smak och budget. De mest populära är värda att överväga mer detaljerat.

JayBird Bluebirds X

Snygga stereoheadset för sport kommer att vara lämpliga på andra områden i livet. Modellen har inget aktivt brusreduceringssystem, men det finns en hög ljudisolering. Formen på enheten är så ergonomisk som möjligt . Inuti finns batterier baserade på litiumpolymer. När de är fullt laddade med maximal volym håller hörlurarna i mer än 8 timmar att lyssna på musik. Laddningstiden är cirka 2,5 timmar.

JayBird Bluebirds X -öronsnäckorna har många fördelar . De är riktigt bekväma att använda, kompletterade med en inbyggd mikrofon och stöder musik och samtalskontroll. Modellen har ett vattentätt fodral, hörlurarna kan kopplas ihop med en speciell sladd.

Bild
Bild

Xiaomi Redmi AirDot

Den populära modellen med den moderna standarden för trådlös kommunikation Bluetooth 5.0, kan fungera som ett handsfree -headset, headset. Signalmottagningsradien är upp till 10 m. Öronproppar från Xiaomi har inte bilagor, men de har en bra nivå av fuktskydd . Tiden för kontinuerlig drift är upp till 4 timmar, med ytterligare laddning i väskan - upp till 12 timmar. Modellen implementerar funktionen att ta emot samtal från knappen och röstuppringning.

Bild
Bild

Hedra AM61

Mycket lätta hörlurar utan montering ingår - väger endast 19,7 g, inkluderar USB -kabel, fodral och utbytbara öronkuddar, snodd. Modellen fyller på laddningen på 2 timmar, fungerar på lysdioder. Det trådlösa protokollet som stöds är Bluetooth 4.1. På fodralet finns en knapp för att ta emot ett samtal, volymkontroll.

Bild
Bild

CaseGuru CGPods 5.0

Trådlösa hörlurar i ett snyggt förseglat flygplansskyddat aluminiumfodral med powerbank. Tack vare honom kan du ladda enheten när du är på språng och öka den totala drifttiden från 4 till 16 timmar. Modellen har en genomtänkt ergonomisk form, det finns en silikonplatta för att dämpa trycket . Dessutom är öronsnäckorna vattentäta enligt IPX6 -standarden, vilket gör att de kan användas även i duschen utan några konsekvenser. Modellen hyllas för sin renhet i ljud, attraktiva utseende och mångsidighet.

Bild
Bild

Elari NanoPods

Billig "grundläggande" modell för daglig användning. Av de intressanta alternativen för hörlurar kan man särskilja justeringen av deras position i örat. Stöd för flera driftlägen låter dig sända ljud, fjärrstyra ljud- och videoutrustning och hålla kontakten med smartphones. Modellen är inte lämplig för aktiv sport.

Bild
Bild

Motorola stream

Billiga öronsnäckor från Motorola. Setet innehåller en modern Bluetooth med en räckvidd på upp till 18 m, en mikrofon, fuktskydd, motståndskraft mot vibrationsbelastningar. Dessa är hörlurar för aktiva medborgare, idrottare. Modellen har en knapp med vilken du kan ringa röstassistenten. Bland de uppenbara fördelarna är budgetpriset och bra stereoljud, batteritiden är upp till 3 timmar utan laddning.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer trådlösa hörlurar bör du vara uppmärksam på följande parametrar

  • Mått och design . Dessa faktorer påverkar både användarkomforten och hörlurarnas batteritid. I vilket fall som helst ska fodralet passa i en ficka utan problem, och själva membranen ska inte orsaka besvär under användning.
  • Ljudkvalitet . Det är optimalt om det finns en möjlighet att testa den valda modellen på musik i olika stilar. Ibland tappas basen av hårdrock eller de höga tonerna i en opera helt enkelt på grund av dålig akustik.
  • Förekomsten av ljudisoleringsskydd . Det tar helt bort främmande ljud, hjälper till att höra samtalspartnern väl i närvaro av en mikrofon även på en trång och mycket bullrig plats.
  • Ytterligare alternativ och codecs . Ljuddetaljeringsfunktionerna ger bättre klarhet i instrumenten i massan. AAC -codec är ansvarig för att hålla den ren och fri från störningar. SBC eliminerar distorsion av musik.

Med dessa punkter i åtanke är det lätt att hitta dina idealiska öronsnäckor bland de många kommersiellt tillgängliga alternativen.

Rekommenderad: