Bra Hörlurar Till Din Telefon: De Bästa Trådlösa Och Trådlösa Modellerna Med Bra Ljud, De Högsta Och Bästa Budgethörlurarna För En Smartphone

Innehållsförteckning:

Video: Bra Hörlurar Till Din Telefon: De Bästa Trådlösa Och Trådlösa Modellerna Med Bra Ljud, De Högsta Och Bästa Budgethörlurarna För En Smartphone

Video: Bra Hörlurar Till Din Telefon: De Bästa Trådlösa Och Trådlösa Modellerna Med Bra Ljud, De Högsta Och Bästa Budgethörlurarna För En Smartphone
Video: Välj rätt hörlur - Kjell-TV 2024, April
Bra Hörlurar Till Din Telefon: De Bästa Trådlösa Och Trådlösa Modellerna Med Bra Ljud, De Högsta Och Bästa Budgethörlurarna För En Smartphone
Bra Hörlurar Till Din Telefon: De Bästa Trådlösa Och Trådlösa Modellerna Med Bra Ljud, De Högsta Och Bästa Budgethörlurarna För En Smartphone
Anonim

Med hörlurar kan du lyssna på musik och titta på filmer på din telefon var som helst. Detta tillbehör är också användbart för spelälskare. När du väljer hörlurar är det viktigt att prioritera tillförlitliga tillverkare. Kvalitetstillbehör är pålitliga, hållbara och låter bra. För resten bör du fokusera på dina egna behov och förmågor.

Betyg av modeller med bra ljud

Hörlurar är utformade för att mata ut ljud. Med deras hjälp kan du lyssna på vad som helst och inte störa andra. Ljud av hög kvalitet är särskilt viktigt för älskare av bra musik och olika spel. I det första fallet spelas en särskild roll frekvensbalans.

Trådbundet

Många modeller är populära inte bara hos oss, utan över hela världen har de redan förtjänat köparnas förtroende.

Sådana ganska bekanta och vanliga modeller är bra eftersom de inte har några tidsgränser. Du kan lyssna på musik tills smartphone -batteriet är urladdat. Deras ljudöverföring är mycket bättre än trådlös . Melodin släpar aldrig efter bilden när det gäller att titta på videor eller spela spel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Fokal Lyssna . Hörlurarna har en trådlängd på 1, 4 meter med en kontakt på 3, 5 mm. Låga frekvenser hörs redan från 15 Hz, vilket märks särskilt när man lyssnar på musik. Setet innehåller ett fodral för transport och förvaring. Användare föredrar ofta denna modell på grund av den trevliga kombinationen av kostnad och ljudkvalitet. Det bör noteras att det inte finns någon aktiv brusreducering. Kabeln har ett vridlås, vilket kan göra det svårt att byta ut när den bärs.

Bild
Bild

Westone W10 … Det är intressant att öronsnäckorna har två kablar i satsen samtidigt. Standardkabeln är 1, 28 m lång, avtagbar och kompletterad med en sladd för smartphones från Apple. Tillverkaren erbjuder 10 öronkuddar att välja mellan för en bättre passform. Det bör noteras att modellen är enfilig. Musiken låter högt, men ibland finns det inte tillräckligt med djup.

Bild
Bild

Audio-Technica ATH-LS70iS . In-ear-hörlurar är ganska ergonomiska. Intressant nog har varje öra en koaxial högtalare som fungerar i en fas. Isobariska subwoofers har samma funktionsprincip, så tillverkaren har inte glömt låga frekvenser. Ljudet är ganska balanserat när man lyssnar på musik av olika genrer. Det är anmärkningsvärt att modellen har en löstagbar kabel.

Bild
Bild

Fiio F9 Pro . Modellen med en löstagbar kabel fick tre högtalare per öra. Det är värt att notera att hörlurarna är någonstans mellan plug-in och vakuum hörlurar. Men fyra typer av öronkuddar, tre par av varje, gör att du kan hitta den optimala positionen i förhållande till hörselgången. Ljudet är balanserat, de låga frekvenserna är ganska mjuka, men tydliga. Av bristerna är det värt att notera att det kommer att ta lång tid att experimentera med rätt placering av hörlurarna i öronen, och kabeln blir också mycket trasslig.

Bild
Bild

1Mer Dual Driver In-Ear E1017 . Ljudkvaliteten är tillfredsställande för de flesta musikgenrer. Modellen är lätt, högtalarna förstärker. Det är värt att notera att flätningen av tråden är förvånansvärt tunn och själva monteringen ser inte särskilt pålitlig ut. Det finns en volymkontroll på tråden, vilket gör det lättare att använda hörlurarna. Setet innehåller ett klipp och ett fodral. Hörlurarna har bra brusreducering, så externa ljud stör inte din musikupplevelse.

Bild
Bild

Urbanears Plattan 2 . De kan användas med smartphones från Apple. Den snygga modellen med en mikrofon fick en tygfläta av tråden, pannbandet är justerbart. Den snygga passformen ger ljudisolering av hög kvalitet. De övre frekvenserna är svåra att höra, du måste "trolla" med equalizern. Bågen sätter ganska stor press på huvudet, vilket inte är bra alls. De robusta öronsnäckorna är ganska enkla att använda och älskas av många användare.

Bild
Bild

Pioneer SE-MS5T . Hörlurarna över örat sitter tätt och bekvämt för att säkerställa isolering från yttre buller. Det är anmärkningsvärt att omgivande människor inte hör musik från hörlurarna även vid hög volym. Låga frekvenser hörs bra, men de övre är något överskattade. Ljudet är klart och djupt, vilket är ett stort plus. Modellen fick en mikrofon och en bekväm fjärrkontroll. Det är värt att notera att hörlurarna väger cirka 290 gram, och plastklämmorna på kopparna slits ut ganska lätt.

Bild
Bild

Master & Dynamic MH40 . Musikälskare uppskattar tillverkarens verk. Hörlurarna är kraftfulla och låter riktigt bra. Det är sant att de är ganska tunga - cirka 360 gram. Den utbytbara kabeln på 1,25 meter möjliggör enkel byte om det behövs. Den andra 2-meters sladden utan mikrofon är uteslutande utformad för att lyssna på dina favoritlåtar. Modellen är kvalitativt monterad, därför kännetecknas den av sin tillförlitlighet och långa livslängd. Pannbandet är läder, vilket påverkar komforten.

Bild
Bild

Trådlös

Det är värt att välja sådana hörlurar med försiktighet. I Det är viktigt att uppmärksamma autonomitiden under användning och inte i vänteläge . Det är med dessa siffror som tillverkare vilseleder sina konsumenter med jämna mellanrum.

De bästa modellerna för att låta dig njuta av din musik

Apple AirPods . Cult -hörlurar är kända för nästan alla. Naturligtvis är det bättre att para dem med Apples smartphones. Hörlurarna är vackra och byggkvaliteten är bra. Modellen fungerar autonomt i upp till 5 timmar, och tillsammans med laddningsfodralet - upp till 25 timmar. Ljudet är trevligt, alla frekvenser är balanserade. Mikrofonen tar upp rösten bra. Det är värt att notera att hörlurarna är ganska dyra.

Bild
Bild

Marshall Minor II Bluetooth . De trådlösa hörlurarna anses vara bland de bästa i sitt segment. Autonomin når 12 timmar, vilket är ganska mycket. Högkvalitativ montering kombineras med en intressant företagsdesign. För fixering i örat används en ögla från kabeln, vilket möjliggör maximal passform. Modellen fick inte ljudisolering, öppen akustik. Ljudkvaliteten är naturligtvis trevlig, men omgivande människor hör också musiken och användaren - externa ljud. Setet innehåller inte ett lock för transport och förvaring, vilket också är värt att överväga innan du köper.

Bild
Bild

Huawei FreeBuds 2 . Hörlurarna till telefonen medföljer fodralet. Tillbehöret i sig fick en liten autonomi - bara 2,5 timmar, men med fodralet ökar tiden till 15 timmar. Modellen fick en mikrofon, skydd mot damm och fukt enligt IP54 -standarden och trådlös laddning. Det finns inga öronkuddar i silikon, och med dem ljudisolering.

Bild
Bild

Totu EAUB-07 … Huvudmaterialet för tillverkning var ABC -plast. Autonomin når bara 3 timmar, men det finns ett laddningsfodral. Det finns inget fuktskydd alls, så modellen är inte lämplig för sport. Hörlurarna är utrustade med en mikrofon och låter dig hantera röstsamtal. Högtalarna är 2-kanaliga för ljudkvalitet. Intressant nog används en Lightning -kabel för laddning.

Bild
Bild

1Mer Snygg True True E1026BT … De snygga öronsnäckorna sitter bekvämt i dina öron och klamrar sig inte till kläder eller hår. Miniatyrmodellen fick utbytbara öronkuddar. Vid maximal volym är autonomin bara 2,5 timmar, och med ett fodral - 8 timmar. Det är sant att själva fallet är ganska ömtåligt. Det finns inget sätt att justera volymen, men det finns en mikrofon och en knapp för röstsamtal. Förresten, det finns ingen instruktion i ryska heller.

Bild
Bild

Harper HB-600 . Modellen fungerar med Bluetooth 4.0 och nyare standarder. Utåt är de ganska snygga och attraktiva. Intressant nog är det möjligt att ringa via röstuppringning. Hörlurarna fungerar utan avbrott i 2 timmar och i vänteläge - upp till 120 timmar. Ramen har nycklar för att styra ljud, låtar och samtal. Vid en viss volym vibrerar pannbandet, vilket kan orsaka obehag.

Bild
Bild

Audio-Technica ATH-S200BT … Externa ljud hörs för användaren, eftersom öronkuddarna inte helt täcker öronen. Musik är inte särskilt högljudd. Det är intressant att hörlurarna fungerar autonomt i upp till 40 timmar, men de måste debiteras i 3 timmar. Vikbar design för enkel transport och förvaring. Det finns en löstagbar kabel.

Bild
Bild

JBL Everest 710GA … Modellen kan fungera både via kabel och Bluetooth. Snygg design och 25 timmars batteritid gör dem ganska attraktiva för köpare. Hörlurarna laddas ganska snabbt, vilket också är goda nyheter. Under körningen kan du höra hur fodralet håller ihop, så det finns frågor om byggkvaliteten.

Bild
Bild

Beats Studio 3 Wireless . Modellen fick ett aktivt brusreduceringssystem, och det fungerar verkligen. Hörlurarna kan användas med alla smartphones, även iPhone. Det är möjligt att justera volymen på fodralet. Autonomin når 22 timmar.

Bild
Bild

Topp pålitliga budget hörlurar

Billiga öronsnäckor kan också vara bra och är värda att överväga. Billiga modeller kan vara antingen trådbundna eller trådbundna.

Populära modeller av pålitliga hörlurar

SmartBuy Fit . Trådlösa hörlurar med en platt kabellängd på 1,2 meter. Modellen är utformad för sportaktiviteter, den är skyddad från fukt. Hörlurarna kompletteras med en mikrofon och knappar för röstsamtal. Men du måste justera volymen på din smartphone. Basen hörs inte bra, men du kan korrigera ljudet med equalizern.

Bild
Bild

Baseuscomma Professional In-Ear Earphone Metal Heavy Bass Sound … Det trådlösa headsetet sitter inne i öronen. Det finns en tråd 1,2 meter lång mellan insatserna. Mikrofonen utökar funktionen avsevärt och gör att du kan ringa samtal. Det finns brusreducering och ett alternativ för basförstärkning. Det är sant att ljudkvaliteten lämnar mycket att önska på grund av modellens budget.

Bild
Bild

Myohya enda trådlösa hörlurar … In-ear-headsetet har en mikrofon. Trådlösa hörlurar kan fungera inom en radie av 18 meter från signalkällan. Ett ganska brett frekvensområde garanterar klart ljud. Skären passar bekvämt inuti örat. När du inaktiverar eller aktiverar låtar kan du höra väsningar av okänt ursprung. Autonomin är liten - 40 minuter.

Bild
Bild

Cbaooo Bluetooth -hörlurar … Modellen har högkvalitativ bas och kan fungera autonomt i upp till 4 timmar. Det finns en inbyggd mikrofon och knappar för kontroll. Ljudet är något dämpat. Hörlurarna i sig är lite tunga och kan falla ur öronen när du gör aktiv sport.

Bild
Bild

Sony MDR-XB510AS … Den trådbundna modellen har ett ganska brett frekvensområde, tack vare vilket musiken låter tydlig och tydlig. Kabeln är ganska lång, 1, 2 meter. Det finns en mikrofon, tack vare vilken du kan kommunicera med telefonen. Tillverkaren har väl implementerat det externa bullerdämpningssystemet. Det finns skydd mot fukt, och monteringen är pålitlig. Det bör noteras att mikrofonen inte är av mycket hög kvalitet, så det är inte värt att köpa ett sådant headset för kommunikation.

Bild
Bild

Philips SHE3550 . De slutna hörlurarna har ett standard 3,5 mm ljuduttag. Känsligheten är 103 decibel och motståndet är 16 ohm. Det breda frekvensområdet garanterar klart ljud. Den låga kostnaden i kombination med det snygga utseendet gör modellen ganska attraktiv. Hörlurarna är kompakta, men inte särskilt pålitliga. Sladden är kort, vilket påverkar användarkomforten. Intressant nog erbjuder tillverkaren ett urval av 5 färger.

Bild
Bild

Partner Drive BT . Trådlösa hörlurar har klart ljud, vilket är ett klart plus. En laddningskabel på 60 cm medföljer. Hörlurarna fungerar bra upp till 10 meter från signalkällan. På ett större avstånd visas avbrott. Det finns en inbyggd mikrofon som låter dig ringa. Hörlurarna är kompakta och lätta. Låga frekvenser är ganska hög kvalitet, ljudet är balanserat. Mikrofonen är känslig, vilket gör att du kan använda modellen för att kommunicera till fullo. Många gillar den attraktiva och fängslande designen. Det bör noteras att hörlurarna inte är mycket bekvämt placerade inuti öronbladen.

Bild
Bild

Defender FreeMotion B550 … Den trådlösa modellen i full storlek väger bara 170 gram. Det breda frekvensområdet låter dig njuta av högkvalitativt ljud. Autonomin når 9 timmar. Ljudet är inte förvrängt och Bluetooth -anslutningen är stabil. Vid långvarig användning börjar öronen svettas, vilket påverkar den totala komforten. Det är möjligt att ansluta hörlurar via en kabel.

Bild
Bild

JBL C100SI . Stängd trådmodell. Det finns en inbyggd mikrofon, så hörlurarna kan användas för kommunikation. Ljudet är av hög kvalitet och balanserat. Kabeln når en längd på 1, 2 meter, vilket gör att du kan placera telefonen så bekvämt som möjligt. Hörlurarna ser snygga ut och har en bra byggkvalitet. Det är bra isolering från yttre buller. För att förbättra ljudet måste du pyssla med equalizern och det är ganska aktivt. Mikrofonen och kontrollknapparna är inte särskilt bekvämt placerade. Det bör noteras att de flesta ägarna är nöjda med den här modellen.

Bild
Bild

Samsung EO-EG920 passform . På tråden finns fysiska knappar för kontroll, inklusive en volymkontroll. Setet innehåller utbytbara öronkuddar. Det är värt att notera att den trådbundna modellen fick en ganska ful design. Monohögtalarna låter ganska bra. Mikrofonen tar perfekt upp rösten, hörlurarna är praktiska att använda för kommunikation.

Bild
Bild

Vilka ska man välja?

I början måste du sätta tydliga prioriteringar. Det finns tre huvudkriterier: kostnad, bärbarhet och ljudkvalitet.

Coolt ljud kommer med en ganska hög prislapp och minimal bärbarhet. Detta bör beaktas, eftersom du måste offra något i alla fall.

Bild
Bild

Beroende på användningsändamål är det värt att välja sådana hörlurar

För kontoret eller hemmet . Vanligtvis används modeller i full storlek, som helt täcker öronen och sitter så bekvämt som möjligt på huvudet. Det är dessa hörlurar som gör att du bekvämt kan spela musik eller titta på filmer under lång tid. Du kan överväga takmodeller som är lite mer kompakta. Stängd akustik är bättre, i så fall hör användaren inte omgivande ljud och andra människor kan inte höra dina låtar.

Bild
Bild

För staden och jäktet . Enkla promenader kan lysas upp med hörlurar över örat. Men trafikbuller kan stängas av med in-channel-modeller. Dessa hörlurar är kompakta, bekväma och gör att du kan röra dig aktivt. Öronkuddar i silikon ger maximal passform. Om vi pratar om trådbundna modeller, bör du föredra tygflätan, den är mer hållbar. Trådlösa hörlurar kommer också att vara relevanta under sådana förhållanden.

Bild
Bild

För sport och utomhusaktiviteter … Det trådlösa headsetet är det mest bekväma för löpning. Bättre om det finns en rosett mellan hörlurarna. Så de kan fixeras på nacken och inte vara rädda för att förlora. Modellen måste skyddas från fukt och svett.

Bild
Bild

För att resa … På tåget eller på planet kommer aktiva brusreducerande hörlurar till nytta. Trådlösa eller trådlösa modeller i full storlek kan användas. Det är viktigt att headsetet har en vikbar design och ett fodral för enkel transport.

Bild
Bild

För spel … Hörlurarna måste vara i full storlek och med en mikrofon. Det är viktigt att ljudet är surround. Spelhörlurar ska ha en lång kabel och en säker fläta. Med brusreducering kan du helt fördjupa dig i spelet och inte störa hushållet.

Rekommenderad: