Stora Trådlösa Hörlurar: Bluetooth -telefonmodeller, Tips För Att Välja Hörlurar Utan Tråd

Innehållsförteckning:

Video: Stora Trådlösa Hörlurar: Bluetooth -telefonmodeller, Tips För Att Välja Hörlurar Utan Tråd

Video: Stora Trådlösa Hörlurar: Bluetooth -telefonmodeller, Tips För Att Välja Hörlurar Utan Tråd
Video: JBL Tune 500 BT Wireless Headphones: REVIEW 2024, April
Stora Trådlösa Hörlurar: Bluetooth -telefonmodeller, Tips För Att Välja Hörlurar Utan Tråd
Stora Trådlösa Hörlurar: Bluetooth -telefonmodeller, Tips För Att Välja Hörlurar Utan Tråd
Anonim

Många väljer stora trådlösa hörlurar. Men det perfekta utseendet och till och med tillverkarens berömda märke - det är inte allt. Det är nödvändigt att ta hänsyn till ett antal andra krav, utan vilka det är omöjligt att hitta en bra produkt.

Vad det är?

Stora trådlösa Bluetooth -hörlurar, som namnet antyder, har stora öronkoppar. De täcker helt öronen och bildar en speciell akustik som isolerar en person nästan helt från yttre buller. Men just därför rekommenderas det inte att använda dem på stadens gator. Men modeller utan tråd är bekvämare att bära och de sparar utrymme:

  • i fickor;
  • i påsar;
  • i lådor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Sennheiser Urbanite XL Wireless är utan tvekan en av favoriterna i år. Enheten kan använda BT 4.0 -anslutning. Ett kraftfullt batteri är installerat inuti hörlurarna, tack vare vilket prestandan förblir upp till 12-14 dagar. Det tar cirka 2 timmar att ladda batteriet helt. Konsumentrecensioner säger:

  • surroundljud;
  • bekväm touchkontroll;
  • tillgänglighet för en NFC -anslutning;
  • närvaron av ett par mikrofoner;
  • bekvämt flexibelt huvudband;
  • Utmärkt byggnad (en traditionell Sennheiser -egenskap)
  • en helt sluten kopp som gör dina öron svettiga under varma dagar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett attraktivt alternativ vore Bluedio T2 . Det är troligtvis inte hörlurar, utan funktionella bildskärmar utrustade med en inbyggd spelare och FM-radio. Tillverkaren hävdar att BT -kommunikation stöds upp till 12m ändå. I avsaknad av hinder bör den hållas på ett avstånd av upp till 20 m.

Det är sant att känsligheten, impedansen och frekvensområdet omedelbart ger ut en typisk amatörteknik.

Bild
Bild

I beskrivningarna och recensionerna noterar de:

  • långt vänteläge (minst 60 dagar);
  • förmågan att lyssna på musik på en enda laddning upp till 40 timmar;
  • gediget utförande och bekväm passform;
  • bekväm volymkontroll;
  • anständig mikrofon;
  • möjligheten att samtidigt ansluta till en dator och en smartphone;
  • överkomlig kostnad;
  • tillgång till en flerspråkig assistent;
  • något dämpat ljud vid höga frekvenser;
  • medelstora öronkuddar;
  • långsam (5 till 10 sekunder) anslutning i Bluetooth -intervallet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För dem som använder hörlurar bara hemma kan vara lämpliga Sven AP-B570MV . Utåt lurar stora storlekar - en sådan modell fälls kompakt. Batteriladdningen gör att du kan lyssna på musik i upp till 25 timmar i rad. BT -räckvidden är 10 m. Basen är djup och basdetaljen är tillfredsställande.

Bild
Bild

Knapparna är genomtänkta. Användare säger alltid att öronen i sådana hörlurar är bekväma, och de klämmer inte i huvudet i onödan. BT -kommunikation stöds med en mängd olika enheter och utan några märkbara problem. Både frånvaron av en obehaglig bakgrund och effektiv passiv ljudisolering noteras.

Det är dock inte nödvändigt att räkna med panoramaljud, liksom på hörlurarnas stabilitet under aktiv rörelse.

Bild
Bild
Bild
Bild

I rankingen av de bästa bör också den avancerade in-ear-modellen nämnas. JayBird Bluebuds X . Tillverkaren noterar i beskrivningen att sådana hörlurar aldrig faller ut. De är klassade för 16 ohm. Enheten väger 14 gram och en batteriladdning varar i 4-5 timmar även vid hög volym.

Om användarna är försiktiga och sänker volymen till minst medel kan de njuta av ljudet i 6-8 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

De tekniska och praktiska egenskaperna är följande:

  • känslighet på 103 dB;
  • alla nödvändiga frekvenser på rätt platser;
  • fullt stöd för Bluetooth 2.1;
  • högkvalitativt ljud jämfört med andra enheter med samma formfaktor;
  • enkel anslutning till olika ljudkällor;
  • hög byggkvalitet;
  • långsam växling mellan olika enheter;
  • obekväm placering av mikrofonen när den är monterad bakom öronen.
Bild
Bild

Headsetet ingår naturligtvis i listan över optimala mönster. LG Tone … Mode för det är ganska förståeligt. Konstruktörerna, med hjälp av en något föråldrad version av BT -protokollet, kunde öka mottagningsområdet till 25 m. När hörlurarna väntar på anslutning kan de fungera upp till 15 dagar. Det aktiva läget, beroende på ljudvolymen, varar 10-15 timmar; det tar bara 2,5 timmar att ladda helt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Ur synvinkeln "just to fit" för telefonen kan du välja absolut alla trådlösa hörlurar. Om de bara interagerar effektivt med gadgeten (som vanligtvis inte har några problem) . Men erfarna proffs och bara erfarna musikälskare kommer definitivt att uppmärksamma andra viktiga punkter. En viktig parameter är codec som används för ljudkomprimering. Ett modernt adekvat alternativ - AptX; man tror att den överför ljudkvalitet.

Bild
Bild

Men AAC -codec, designad för endast 250 kbps, är sämre än den moderna ledaren . Älskare av ljudkvalitet kommer att föredra hörlurar med AptX HD. Och de som har pengar och inte vill stå ut med kompromisser stannar vid LDAC -protokollet. Men det är inte bara kvaliteten på ljudöverföringen som är viktig, utan också olika sändningsfrekvenser . Av tekniska skäl lägger många Bluetooth -hörlursmodeller alltför stor tonvikt på bas och spelar ut diskanten dåligt.

Fans av beröringskontroll bör uppmärksamma det faktum att det normalt bara implementeras i hörlurar i den övre prisklassen. I billigare enheter, i stället för att förenkla arbetet, komplicerar beröringselementen det bara. Och deras arbetsresurs är ofta liten. Därför, för dem som är praktiska i första hand, det är värt att ge företräde åt traditionella tryckknappsalternativ . När det gäller kontakter, blir mikro -USB gradvis ett minne blott, och det mest lovande alternativet och till och med, enligt ett antal experter, är standarden Typ C . Det ger både snabbare påfyllning av batteriladdningen och ökad bandbredd för informationskanalen.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper hörlurar med en trådlös modul för mindre än $ 100 eller ett motsvarande belopp måste du genast förstå att detta är en förbrukningsartikel . För tillverkning används vanligtvis plast av dålig kvalitet. Viktigt: om tillverkaren fokuserar på metalldelar, ska du inte heller köpa hörlurar. Det är mycket troligt att denna metall kommer att misslyckas tidigare än massiv plast. Att köpa produkter från de mest populära företagen som Apple, Sony, Sennheiser innebär att du betalar ett betydande belopp för varumärket.

Asiatiska produkter från lite kända företag kan visa sig inte vara sämre än produkter från världsjättar. Valet av sådana modeller är enormt. En annan viktig nyans är närvaron av en mikrofon; chansen att träffa trådlösa hörlurar utan det är liten. NFC -modulen är inte användbar för alla, och om köparen inte vet varför han är i allmänhet kan du säkert ignorera detta objekt när du väljer . Och slutligen är den viktigaste rekommendationen att försöka använda hörlurar och själv utvärdera ljudkvaliteten.

Rekommenderad: