Mäns Sovrum (52 bilder): Sovrum I Minimalistisk Stil, Snygg Inredning För En Man

Innehållsförteckning:

Video: Mäns Sovrum (52 bilder): Sovrum I Minimalistisk Stil, Snygg Inredning För En Man

Video: Mäns Sovrum (52 bilder): Sovrum I Minimalistisk Stil, Snygg Inredning För En Man
Video: Inrednings-vlogg: Tar sönder möbler här hemma.. 2024, April
Mäns Sovrum (52 bilder): Sovrum I Minimalistisk Stil, Snygg Inredning För En Man
Mäns Sovrum (52 bilder): Sovrum I Minimalistisk Stil, Snygg Inredning För En Man
Anonim

Av någon anledning, i den filistina miljön, är det allmänt accepterat att om ett sovrum är inrett i en maskulin stil, måste det nödvändigtvis bära de uppenbara egenskaperna med brutalitet, minimalism och grå och svarta färger bör råda i det. Faktum är att moderna män har en mycket nyckfull smak, de gillar att följa mode och inreda interiören i sitt hem i enlighet med de senaste designtrenderna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i designen av herrens sovrum

Samtidigt kommer mäns sovrum verkligen att skilja sig väsentligt från samma kvinnors sovrum i den speciella karaktären av inställningen, den speciella atmosfären och stämningen som råder i detta rum.

Bild
Bild

Hur kommer ett modernt herrrum att sticka ut från andra ursprungliga interiörer och med allt sitt utseende omedelbart indikera kön på dess ägare?

  1. Herrens sovrum kommer alltid att inredas kortfattat, det blir ingen ytterligare inredning i form av spetsar och volanger, du kommer inte se vaser med blommor och porslinsprylar här heller.
  2. Varje detalj i ett sådant sovrum kommer att vara så funktionellt som möjligt. Om det inte finns någon speciell semantisk belastning i praktiska termer, kommer du inte att se det i ett sådant rum.
  3. De mest föredragna färgerna för en man är: brun (alla nyanser av choklad eller kaffe med mjölk), aktiva kombinationer av svart och vitt, nyanser av silver och stål. Dämpade toner av rött, iögonfallande grönt, djupt blått är också populära. De verkar bara lite dystra i början, faktiskt, när du leker med dessa färger kan du skapa mycket originella och unika interiörer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sovrumsinredning för en man i olika stilar

För vilken man som helst kommer hans sovrum att vara en plats där det omedelbart kommer att vara möjligt att bestämma hans karaktär och livsstil, gissa om en ung man sover här eller en gammal man. Enligt den valda designen kommer det också att vara möjligt att förstå om en inbiten ungkarl eller en student bor här utan speciella smakpreferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Högteknologisk

Utformningen av ett sådant sovrum kommer att kännetecknas av kalla motiv, tack vare dess tekniska fokus. I mitten av ett sådant rum kommer det att finnas en säng, alla andra dekorativa element kommer bara att komplettera det kvalitativt.

  1. Huvudfärgerna kommer att vara svart, grafit, brun, vit, grå.
  2. Huvudmaterialen kommer att domineras av sten och kall betong, förkromat stål och glas, spegelytor i olika storlekar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Taket kan hängas eller hängas, speglas och i flera plan, och väggarna kan dekoreras med träpaneler, tyg eller ytor i läderimitation. Återhållen inredning kommer att betona ägarens önskan att göra en riktig mans "håla" ur sitt sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minimalistisk

En bra hälft av moderna sovsalar för män är designade i stil med minimalism. Bekvämlighet, brist på icke -funktionella detaljer, snygghet, tydliga former och designlinjer, återhållsamma färger - allt detta är tecken på denna stil . Här kan du redan se ytterligare lampor som delar sovrummet i zoner, närvaron av hyllor, statyetter, olika herratillbehör, målningar i diskreta ramar och de enklaste möblerna. Allt detta skapar en enda komposition när det gäller färg - det finns en övervägande av grå och bruna färger, neutrala nyanser av kalla och varma färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk

Utformningen av ett sådant sovrum väcker alltid uppmärksamhet, för det här är rummet för en vuxen man som har uppnått mycket framgång och vill betona detta även i utformningen av sitt eget hem. Dyrt material kommer att användas här, bara fasta och fasta möbler, ädla färger med en övervägande guld och silver . Ytmaterial i ett sådant sovrum kommer bara att vara naturligt - sten och värdefulla träslag, tapeter kommer att vara med rika reliefmönster, gardiner - från dyra rika tyger. Alla inredningsartiklar kommer tydligt att betona rummets maskulina karaktär: målningar, stora ljusstakar, rejäla fasta vaser, statyetter med ett maskulint tema.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Provence

Ett speciellt ord i utformningen av vardagsrum med en lugn, inbjudande färg att sova upptas av herrens sovrum, inrett i Provence -stil. Ett sådant sovrum kommer kvalitativt att gå till fysisk och andlig avkoppling. Samtidigt ska man inte anta att det här rummet kommer att fyllas med volanger och krusiduller, vilket är helt oförenligt med den manliga stilen. Ofta förutsätter Provence-stilen luftighet och ett nautiskt tema, vilket bara är väldigt typiskt för män med en viljestark karaktär.

Ett sådant stilrent tema är typiskt för små rum - till exempel om ditt sovrum bara är 9 kvadratmeter. m, med hjälp av en kombination av blå och blå färger, kommer ett sådant rum att se mer rymligt ut

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Marint tema

Det marina temat är perfekt för en ung man som inte är främmande för den romantiska stämningen och vandringsandan. Det kommer att använda snygga ljusa trämöbler, trägolv, lampor i hela rummet, stora fönster med mycket ljusa gardiner och tyll . Dekorativa element kommer att betona rummets stilistiska inriktning: skal och olika landskap, originalfigurer och modeller av fartyg och rostbeklädda kompasser - en riktig nautisk inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Loft

Ett sovrum i loftstil är en bra lösning för män från olika kreativa yrken. Helst kan detta vara ett stort, rymligt sovrum med öppen planlösning. Ett minimum av möbler, åldrade ytor, ett lite dystert följe, användning av industriell inredning, tegel och metall, betong och trä är de viktigaste efterbehandlingsmaterialen . Medvetet vårdslöshet i utformningen av ett sådant sovrum är ofta vilseledande - i själva verket är alla tecken på inredningen funktionella här och zonerar det tomma utrymmet på loftet perfekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar för sovrummet för en ung och mogen man

De flesta moderna män behöver ett ledigt utrymme, oavsett vilket rum i deras hus vi pratar om, varför de ibland väljer färger som "skjuter isär" väggarna i rummet. Samtidigt ger de fortfarande den största preferensen till mörka nyanser - grå, kaffe, brun, svart. Och även om den här färgen är huvudfärgen i sovrummet, kan du bara skickligt spela på den resulterande kontrasten och späda ut den med ett par ljusa inredningselement - lila ramar, en ovanlig gul fåtölj, mattor med ljusa tryck.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Praktiskt taget alla dominerande färgdetaljer kan enkelt införlivas i en modern manlig inredning. Denna typ av färgschema väljs oftast av män i respektabel ålder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen finns det dock också mycket intressanta herrinteriörer i ljusa, neutrala färger. De lägger helt enkelt till element av maskulin brutal inredning, till exempel imitation av tegelväggar, massiva grova trämöbler, tjocka tunga gardiner och herratillbehör som sportutrustning. En ljus accent av den manliga inredningen i en ung students sovplats kommer att vara närvaron av moderna multifunktionella möbler i ljusa färger. För huvuddekorationen i en ung mans sovrum är färger som grönt, ljusblått, rikt vinrött lämpligt.

Energiska och fysiskt aktiva unga föredrar ofta impulsiva röda toner när de inreder rum. Den aktiva användningen av olika toner av samma färg i utformningen av ett herrsovrum hjälper till att skapa en känsla av en enda harmonisk stil.

Rekommenderad: