Dörrar Till Företaget "Stål": Entré Och Inredning Till Lägenheten, Metallalternativ För Ett Lanthus, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar Till Företaget "Stål": Entré Och Inredning Till Lägenheten, Metallalternativ För Ett Lanthus, Kundrecensioner

Video: Dörrar Till Företaget
Video: EP18 : ENTIRE HOUSE SIDING INSTALLATION - IMPORTANT STEPS FOR INSTALLING METAL OR WOOD SIDING (2019) 2024, April
Dörrar Till Företaget "Stål": Entré Och Inredning Till Lägenheten, Metallalternativ För Ett Lanthus, Kundrecensioner
Dörrar Till Företaget "Stål": Entré Och Inredning Till Lägenheten, Metallalternativ För Ett Lanthus, Kundrecensioner
Anonim

Inhemska tillverkare har nyligen aktivt drivit utländska konkurrenter från marknaden. Ett slående bevis på detta är dörrarna till "Stal" -företaget. Detta är en inhemsk tillverkare som idag säljer dörrar av olika typer och stilar i hela vårt land.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Lite om företaget självt: "Stal" är ett inhemskt företag som aktivt engagerar sig i produktion och försäljning av inte bara ingångs- och innerdörrpaneler av olika typer, utan även ytterligare beslag och komponenter. Men få människor vet att företagets specialister ursprungligen sålde dörrar från andra företag. Det var sant för 20 år sedan.

Efter att ha studerat marknaden och kundernas krav bestämde de anställda att organisera sin egen produktion av entrédörrar, som inte bara skulle tillfredsställa kunderna utan också före sin tid.

Bild
Bild

Bland de främsta fördelarna med detta ryska märke är följande:

  • En komplett och välreglerad tillverkningsprocess.
  • Detaljerad och noggrann kontroll inte bara över kvaliteten på färdiga produkter, utan också i varje produktionsskede.
  • Högkvalificerade medarbetare som verkligen förstår sitt arbete och regelbundet förbättrar sina kvalifikationer.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Använd endast de mest moderna och säkra materialen.
  • Kontinuerlig utveckling och implementering i produktionsprocessen. Varumärket Stal har registrerat patent för vissa utvecklingar.
  • Ett brett sortiment och unika dörrmodeller som inte kan ses i andra tillverkares produktserie.
Bild
Bild

Men den kanske viktigaste fördelen är en tio års garanti för varje produkt. Det är detta faktum som bäst bekräftar kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet för alla dörrpaneler från denna tillverkare.

Det är också viktigt att absolut alla komponenter, profiler och tillbehör tillverkas i en produktionsanläggning.

Det är detta tillvägagångssätt som gör att du kan skapa riktigt högkvalitativa dörrblad av olika slag. Dessutom har varje produktmodell sina egna unika egenskaper, men det finns gemensamma drag för alla målningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

I allmänhet kan alla produkter från detta inhemska företag beskrivas enligt följande:

  • Ramen i sig, liksom ramen för den framtida dörren, är gjord av en speciell profil. Under testet visade det sig att det är just en sådan struktur som bäst skyddar lokalerna från olaglig inresa.
  • Ett högt inbrottsskydd säkerställs genom installation av lås och låssystem av hög kvalitet. De är gjorda av endast de mest hållbara och moderna materialen.
Bild
Bild
  • Entrédörrar, eller rättare sagt, materialet för deras tillverkning, kompletteras med speciella system: cylinder och spak. Detta garanterar en lång livslängd och en ökad säkerhetsnivå. Dessutom är det just denna design som skyddar dörren från deformation vid långvarig användning.
  • Hushållsdörrar "Stal" av alla typer är helt säkra för både människor och miljö. För tillverkning används endast godkända material med lämpliga egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild

Högkvalitativa dörrar från detta företag håller perfekt värmen inne i rummet och släpper praktiskt taget inte in buller. Detta är möjligt på grund av korrekt installation av själva duken i ingångsöppningen. Installation utförs vid betonggjutning av öppningen

Av en så kort beskrivning blir det klart att Stal dörrblad inte bara är av hög kvalitet och säkra, utan också hållbara.

Bild
Bild

Visningar

Utbudet av Stal -dörrar är riktigt brett. För maximal köpares bekvämlighet delade tillverkaren själv upp dem i flera typer:

  • Entrédörrar i en lägenhet, kontor, privata bostäder eller för ett lanthus. I allmänhet kan du köpa ett dörrblad till alla rum här.
  • Genomskinliga produkter , som inte bara på ett tillförlitligt sätt skyddar rummet, utan också släpper igenom ljuset nästan helt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Exklusiva modeller - det här är dörrblad som tillverkas och därför endast säljs av detta företag. I detta fall kan dukens design utvecklas av kunden själv med hjälp av en specialist eller helt lita på märkesdesignern.
  • Dubbelbladiga dörrar , används främst i närvaro av en icke-standardöppning.
  • Det finns också speciella brandskyddsark , de presenteras främst i form av entrédörrar.
Bild
Bild

Osynliga dörrar , är gjorda av specialmaterial. När du använder dem kan du enkelt dölja en dörröppning på ett sådant sätt att ingen kommer att förstå att det faktiskt är en dörr.

Även i företagets sortiment finns det också en sådan typ av dörrpaneler som tekniska. Sådana produkter tillverkas individuellt efter överenskommelse med kunden och säljs antingen i små eller stora partihandel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje typ av dörr representeras också av en mängd olika modeller i ett ganska imponerande antal.

Alla tillverkade typer är indelade av tillverkaren själv i flera grupper, beroende på var det är bäst att installera dem :

För lägenheter och privata hus är dörrar av sådana modeller som "Stal 100", "Stal 65", "Stal 45" och "Stal 35" bättre lämpade

Bild
Bild
  • För stugor behövs starkare dörrblad, så du bör uppmärksamma Stal 150T och Stal 50.
  • För kontor kommer "Steel" -modellerna med siffrorna 65, 50, 35 att föredras.

När det gäller de andra typerna av dörrar måste de väljas och installeras i enlighet med arbetsriktningen och aktiviteterna i varje specifik byggnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Och återigen, för maximal bekvämlighet för köpare, har alla typer av dörrblad delats in i flera modeller. Var och en av dem har olika designalternativ för dörröppningen och har sina egna särdrag:

Modell "Steel 150T " är den enda i serien med samma namn. Detta dörrblad har specialdesignats för kalla områden. En sådan entrédörr skyddar rummet perfekt från kyla och is, det har unika värmeskyddande egenskaper, som har bevisats och styrkts vetenskapligt.

Bild
Bild

" Blev 100 " den har en ökad, till och med den högsta säkerhetsnivån och har ett unikt och elegant utseende. Installationen av just ett sådant ingångsdörrblad hjälper inte bara till att på ett tillförlitligt sätt skydda ditt hem utan också bli dess dekoration. Den är tillverkad av stål med ökad tjocklek och har ytterligare förstärkt armering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell "Steel 100 Safe ", görs endast på beställning. Detta är en mer avancerad version av den tidigare modellen. Dörren är förstärkt med pansarplattor, har ytterligare skyddskomponenter, ett speciellt lås och fler avtagbara stift.

Bild
Bild

Modell "Stål 65 " har två varianter: "Standard" och "Steel 65OTS". Sådana dörrblad är utformade för att dekorera ingångsdörren. De kännetecknas av höga inbrottsskydd och styrkan i hela strukturen. Sådana modeller har varit till salu sedan förra året.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och här " Stål 45 " anses vara det bästa alternativet mot kris. Kostnaden för en sådan dörr är lägre än för andra modeller, men detta påverkar praktiskt taget varken dess utseende eller tekniska parametrar.

En sådan produkt har ett dolt säkert lås, dolda stift och många alternativ för att installera ytterligare skyddsbeslag.

Bild
Bild

Modell "Steel 35 "- detta är ett annat alternativ för ekonomisk design av öppningen. Billigt, minimalistiskt och mycket välskyddat dörrblad.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Stål 50 " skiljer sig åt i rörtillverkningsteknik, som beskrivs i detalj på tillverkarens officiella webbplats, den har inte en betongbotten och böjda delar i ramen. Men samtidigt anses det också vara en av de mest efterfrågade och pålitliga.

Bild
Bild
  • Modell "CT2 " Är en unik genomskinlig design.
  • " ST3 " - tillhör också kategorin genomskinliga dörrar, men samtidigt har den också utmärkta brandbekämpningsegenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Modell "ST4 " utrustad med specialstängare och drivenheter för automatisk öppning och stängning. Finns i både standard och anpassade storlekar.
  • Den osynliga modellen - Det här är en unik modell som realiseras i två versioner, men du kan också göra det på beställning. Det är denna design som enkelt låter dig dölja dörröppningen från nyfikna ögon.
Bild
Bild
Bild
Bild

" Blev EI-60 " - det här är branddörrar med ökad säkerhet och brandskydd. Finns i alla storlekar.

Varje modell presenteras i flera varianter med olika finish. Detta gör att du kan köpa inte bara pålitligt och hållbart skydd för dörröppningen, utan också att välja det i enlighet med interiörens stil. Om köparen inte kan hitta ett lämpligt alternativ bland sortimentet som erbjuds honom, kommer han alltid att kunna välja sitt eget efterbehandlingsalternativ.

Bild
Bild

Material (redigera)

Metaldörrar från den inhemska tillverkaren "Stal" är gjorda av stål. Detta är huvudmaterialet för deras tillverkning. I detta fall kan dörrblad av järn också galvaniseras eller ha pansarplattor. Begagnade lås, stift, bultar och andra typer av skyddsbeslag är också gjorda av höghållfast stål.

De använder också speglar eller slagfasta och brandbeständiga glas för att skapa genomskinliga, osynliga och brandsäkra produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

När man skapar entrédörrar till särskilt farliga eller skyddade föremål används även skottsäkert glas i produktionen. Om så önskas kan de installeras på valfri dörr från denna tillverkare.

Ramen är tillverkad av höghållfasta stål- eller aluminiumprofiler. I grunden är den böjd, och en av modellerna är rörformad. Beslagen som används är gjorda av trä, stål eller kraftig plast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du använder dekorativa element kan de vara gjorda av frästa vinylpaneler eller en speciell typ av konstläder. De använder också olika typer av MDF -brädor, och i vissa fall även specialpaneler av massiv ek. Fiberparallell från ekfaner används ibland även för efterbehandling av dörrpaneler.

För färgning av den färdiga produkten används speciella polymerfärgämnen, som utmärks av en ökad hållbarhet och säkerhet.

Bild
Bild

Färglösningar

Till största delen, när du skapar entrédörrar, erbjuder tillverkaren kunderna standardfärgslösningar:

  • Brun;
  • svart;
  • Marinblå;
  • choklad;
  • hasselnöt färg.
Bild
Bild
Bild
Bild

På kundens begäran kan ljusare färger användas, till exempel rött, grönt eller gult. Dessutom behöver ytterdörren till detta märke inte vara monokrom. Vissa dekorativa element kan målas i andra färger, till exempel guld, beige, lila eller någon annan.

Det är vad gäller färglösningar som tillverkaren ger sina kunder ett komplett val. Om det behövs kan varje person beställa en unik exklusiv dörr i nästan vilken färg som helst och med alla mönster.

Men glöm inte att en sådan möjlighet finns när du väljer en dörr målad med polymerfärg. Om du väljer att avsluta duken med en panel av vilken typ som helst, så är färgområdet fortfarande lite begränsat.

Bild
Bild

Recensioner

Bland köparna av företaget "Stal" kan du hitta både vanliga människor och proffs som är specialiserade på installation av dörrar. Det är deras recensioner som mest sanningsenligt kommer att kunna beskriva produkten av detta märke.

Vanliga människor bekräftar verkligen den höga tillförlitligheten och hållbarheten hos dessa dörröppningar. Nästan alla människor var nöjda med sitt val och hittar inga brister. Människor är nöjda med ett brett utbud, personal service, samt ytterligare professionell installation av målningar.

Bild
Bild

Men ibland kan du hitta negativa recensioner. I grund och botten relaterar de till varukostnaden och priserna på dörrar till detta märke är faktiskt minst 28 tusen rubel. Och bara ett fåtal köpare säger att inbyggda lås och andra låsmekanismer går sönder snabbt. Om detta verkligen hände kommer tillverkaren att ersätta låset med ett nytt utan kostnad. Lyckligtvis blir sådana recensioner allt mindre vanliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Professionella byggare och installatörer, tvärtom, bekräftar tillverkarens ord fullt ut. De säger att Stal -dörrar är bland de mest pålitliga, starka och hållbara på hemmamarknaden. Det är omöjligt idag att hitta ett rum där det skulle vara omöjligt att installera en sådan duk.

Sammanfattningsvis kan vi bara säga att när det gäller dörrar från Stal -märket motiverar det höga priset dess kvalitet fullt ut.

Du kommer att lära dig mer om dörrarna till Stal -företaget från följande video.

Rekommenderad: