Klin -dörrar: Ingångs- Och Interiörmodeller Till Lägenheten, Metall- Och Järnprodukter Med Värmepaus, Kundrecensioner Om Kvaliteten

Innehållsförteckning:

Video: Klin -dörrar: Ingångs- Och Interiörmodeller Till Lägenheten, Metall- Och Järnprodukter Med Värmepaus, Kundrecensioner Om Kvaliteten

Video: Klin -dörrar: Ingångs- Och Interiörmodeller Till Lägenheten, Metall- Och Järnprodukter Med Värmepaus, Kundrecensioner Om Kvaliteten
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Klin -dörrar: Ingångs- Och Interiörmodeller Till Lägenheten, Metall- Och Järnprodukter Med Värmepaus, Kundrecensioner Om Kvaliteten
Klin -dörrar: Ingångs- Och Interiörmodeller Till Lägenheten, Metall- Och Järnprodukter Med Värmepaus, Kundrecensioner Om Kvaliteten
Anonim

Klinskiye Doors representeras av ett ganska brett produktsortiment på marknaden för denna typ av produkter i Moskva och Moskva -regionen. Låt oss se vilka funktioner som denna tillverkares produkter har.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Tillverkaren "Klinskiye Doors" har erbjudit sina produkter länge och har bevisat sig från den goda sidan. Företagets produktion ligger i Moskva -regionen i staden Klin. Anställda på företaget har ett individuellt förhållningssätt till varje kund, strävar efter att uppfylla alla hans önskningar. Företaget tillverkar ytterdörrar, garageportar, fönstergaller och fönsterluckor.

Bild
Bild

Särdrag

Huvudfokus för det inhemska företaget är tillverkning av entrédörrar. Denna produkt har flera fördelar:

  • Produktionstekniken har testats med tiden, så kvaliteten på produkterna är som bäst.
  • Allt använt material är föremål för inkommande inspektion, vilket minskar produktavvisningar till ett minimum.
  • Alla produktdesigner är utrustade med en termisk avbrott, det vill säga de har ett lager av värmeisolering som separerar det yttre tyget från attributet från det inre, vilket förhindrar bildning av kondens och fullständig frysning av dörren.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ett stort sortiment hjälper dig att välja en produkt enligt dina krav, och om detta inte fungerade kan du beställa den från detta företag enligt ett enskilt projekt med hjälp av de material som finns tillgängliga på företaget.
  • En stor produktvolym i kombination med den senaste tekniken som används i produktionen gör det möjligt att sänka kostnaden för dessa produkter till ett minimum.
  • Alla tillbehör på produkterna är också av hög kvalitet, det kommer med säkerhet att skydda ditt hem från inbrott.

Leverans av entrédörrar från denna tillverkare sker inte bara i Moskva -regionen, de kan köpas från företag som samarbetar med företaget "Klinskiye Dveri" i hela Ryssland.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Flera typer av material används för tillverkning av Klin -dörrar.

Huvudbladet och dörrkarmen är gjorda av stål. Dess tjocklek är mer än 2 mm , vilket är mer än normen som fastställts av GOST. Detta material används också för tillverkning av smidda delar av produkter.

Pulverlackering används för ytbehandling. Det skyddar järnytan på dörren från korrosion, och får den också att se ganska presentabel ut.

Bild
Bild

Dyrare modeller har MDF -plattor på utsidan. Detta är en analog av naturligt trä, som produceras från resterna av träbearbetningsindustrin genom pressning. Därefter klistras plattorna över med en film, som i de flesta fall imiterar sällsynt trä. Detta material inte rädd för temperatur- och fuktighetsförändringar , det kan ges olika former, imitera konstnärliga ristningar.

Elitkollektionen av dessa produkter är avslutad med massivt trä. Detta ger chic till hela strukturen i ett privat hus där detta attribut är installerat.

Bild
Bild

På insidan kan dörren ha flera finish:

Laminera … Detta är samma MDF, som har ett laminerat lager ovanpå. Detta material slits inte med tiden, tappar inte sitt utseende, motstår perfekt djurens klor och tänder. Laminat genomgår strikt kvalitetskontroll och uppfyller de strängaste standarderna, så dörrar med en sådan beläggning kan installeras även i barn- och vårdinrättningar. Materialets färgschema är ganska rikt, du kan välja ett laminat från ljusa, nästan vita toner till mörkbrun.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinyll … Detta är ett läderimitation. Om detta material tidigare ofta användes för inredning och yttre dekoration av järndörrar, används det nu ganska sällan. Men vissa designlösningar innebär fortfarande denna typ av finish. Och "Klin -dörrarna" erbjuder det. Denna finish kan helt enkelt täcka produktens metallväv eller vara omfattande. I det andra fallet läggs skumgummi mellan metallen och vinyllädret, och sedan dekoreras det med en screed av ett visst mönster med speciella naglar.

En dörr med en sådan beläggning ser ganska original ut, och ett brett utbud av färger av vinylläder hjälper till att göra denna produkt till en höjdpunkt i ditt hem.

Vinorit . Detta är ett modernt och ännu inte tillräckligt populärt material. Dess låga kostnad och användarvänlighet gör denna beläggning oumbärlig för produkter i ekonomiklass. Det brinner praktiskt taget inte och garanterar därmed brandsäkerheten. Det är en film som används för att klistra över vanlig MDF. En sådan beläggning tolererar perfekt miljöförändringar och bleknar inte. Vinitfärger är mycket olika.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av en produkt från företaget Klinskiye Doors beror på flera faktorer:

  • Budget som du planerar att spendera på detta attribut. Det belopp du har till ditt förfogande beror på vilket efterbehandlingsmaterial som ska användas, vilka beslag tillverkaren kommer att installera, samt om dörren kommer att dekoreras med pansarglas, smidda element eller vara en vanlig metallplåt med pulverlack på utsidan och en slät MDF -skiva på insidan.
  • Storleken . Du måste bestämma önskad storlek på dörren. Detta företag kan tillverka produkter i en standardstorlek eller enligt individuella dimensioner. I modellutbudet av detta företag hittar du dubbla dörrar, liksom produkter för ingången till ytterdörren till privata hus.
  • Säkerhet . Du kan beställa en vanlig, bepansrad eller brandbeständig produkt för dig själv, beroende på vilka krav du ställer på detta attribut.
  • Stil . Valet av invändig dörrbeklädnad påverkas snarare av inredningen i rummet. En produkt designad i klassisk stil kommer att se löjlig ut i en modern miljö. Men det är ännu värre när moderna produkter installeras i klassiker. Det är bra om dörrens design matchar utseendet på innerdörrarna i lägenheten.
  • Öppningsmetod … Du kan välja en dörr som öppnas utåt, som förväntat, enligt brandsäkerhetsföreskrifter. Om det behövs kan du också beställa en produkt som öppnas inuti rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta modeller

Sortimentet med "Klinskiye Doors" är tillräckligt brett. Här kan du hitta produkter för ett klassiskt inrett rum och för jugendstil och för minimalism och många andra. Här är de mest intressanta modellerna:

DKS48 . Detta är en produkt i klassisk stil, avslutad på båda sidor med fanerad MDF. Kolumnerna och taklistarna som pryder dörrkanten har konstnärliga sniderier. Själva duken är dekorerad med en glasinsats, på vilken det finns ett smidd galler i form av lockar. Denna design skyddar ditt hem perfekt från inbrott och kommer att dekorera entrén till ett privat hus. Kostnaden för modellen är cirka 50 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • DK64 . Modellen har vinylläder på båda sidor. Det ursprungliga mönstret på den volymetriska beläggningen tar dig tillbaka till sovjettiden i ditt sinne. Denna produkt passar perfekt in i interiören i en loftstil. Kostnaden för modellen är cirka 8500 rubel.
  • D1 … Dörrprodukten är gjord i en välvd form och är avsedd för installation i hus på landet. Avser en elitserie. Finishen på denna modell är gjord av massiv ek och dekorerad med konstnärliga sniderier. Denna produkt liknar en dörr till ett medeltida slott och kommer att bli en höjdpunkt i ditt hemägande. Kostnaden är cirka 90 000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Var kan jag köpa?

Du kan köpa produkter i en mängd partnerbutiker hos företaget Klinskiye Doors, som är öppna i hela Ryssland. Om du bor i Moskva eller Moskva -regionen kan du besöka själva produktionen. Och beställ installationen av dörren på en nyckelfärdig basis.

Leverans i Moskva -regionen kan också beställas online via tillverkarens officiella webbplats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kundrecensioner om Klinskiye Doors produkter är ganska höga. Enligt dem ger dörrarna utmärkt värme- och ljudisolering, de ser ganska bra ut, de tappar inte sitt utseende även efter en lång tid. Beläggningarna bleknar eller avskalas inte, även om attributet är installerat med tillgång till gatan. Köparna hittade inga nackdelar med dessa dörrar, förutom att det finns specialtillverkade dörrar. endast för invånare i Moskva -regionen och huvudstaden.

Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om hur du väljer "Klin Doors" från följande video.

Rekommenderad: