Zetta -dörrar: Ingångsmetallstål Och Interiörmodeller Med Spegel "Premier" Och "Comfort" Från Voronezh -företaget, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Zetta -dörrar: Ingångsmetallstål Och Interiörmodeller Med Spegel "Premier" Och "Comfort" Från Voronezh -företaget, Kundrecensioner

Video: Zetta -dörrar: Ingångsmetallstål Och Interiörmodeller Med Spegel
Video: Audi A6 Exterior & Interior Review | COMFORT? | SPACE? | PRACTICALITY? 2024, April
Zetta -dörrar: Ingångsmetallstål Och Interiörmodeller Med Spegel "Premier" Och "Comfort" Från Voronezh -företaget, Kundrecensioner
Zetta -dörrar: Ingångsmetallstål Och Interiörmodeller Med Spegel "Premier" Och "Comfort" Från Voronezh -företaget, Kundrecensioner
Anonim

Dörrar är ett nödvändigt element i alla rum. Varje dag använder vi en eller annan av deras typer. Varje rum har minst en dörr, så frågan om kvalitet, egenskaper och fördelar är relevant hela tiden. Zettadörrar för olika ändamål kombinerar utmärkt kvalitet, vacker design och utmärkt inbrottsbeständighet.

Om företag

Zetta -företaget grundades 2009 och började med en liten produktion. Gradvis ökade arbetsvolymen och en kurs togs för att expandera försäljningsmarknaden. För att tillgodose alla kunders behov köptes utrustning av hög kvalitet och kvalitetsnivån hos företagets specialister förbättrades till önskad nivå.

Under de senaste åren har företaget introducerat många innovationer i tillverkningen av varje typ av dörrar. Företaget tillverkar entréblock och interiörlinne.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Entrédörrar

Tillverkningen av säkerhetsdörrblock är tillverkad av förstärkt stål. Denna typ av metall har ökad hållfasthet vid samma tjocklek, detta gör att du kan göra lättare strukturer med bra prestanda.

Zettadörrar är utrustade med extra fickor på de platser där låsen är installerade, vilket avsevärt komplicerar oönskad åtkomst till låsen och ger ytterligare skydd för låsmekanismerna från damm. Denna innovation uppskattades av köpare som köpte entrékonstruktioner för att komma in i privata hus och stugor.

Bild
Bild

Avtagbara stift på gångjärnssidan gör det omöjligt att ta bort dörrarna från gångjärnen. När låset stängs är duken fixerad på båda sidor.

Förstyvningar finns under huvudplåten. De är horisontella respektive vertikala, placerade i förhållande till dörrens långa eller kortsidor. Sådana skär ger styrkan åt duken både för att bryta och för att upprätthålla strukturens geometri.

Bild
Bild
Bild
Bild

Zetta metalldörrar är utrustade med kvalitetsbeslag från ledande tillverkare, utrustade med två typer av tätningar: gummi och magnet. Närvaron av flera tätningskretsar hjälper till att undvika att främmande lukt, rök, damm och drag dras in i lägenheten. Själva dukarna är isolerade med Knauf mineralplatta, som inte bara är en utmärkt ljud- och värmeisolator, utan också ökar dörrens motståndskraft mot värme.

Denna isolering tål temperaturer upp till 200 grader, avger inte skadliga ämnen i miljön.

Bild
Bild

Zetta Voronezh -dörrar sorteras efter typ av konstruktion. De viktigaste produktlinjerna representeras av följande modeller:

" Standard ". Metallens tjocklek i denna typ av dörrar är 1, 2 mm, exklusive toppbeläggningen. Två förstyvningsribbor är installerade i duken, tjockleken är 66 mm. Denna design har tre tätningskretsar, ljudisolering är klassad till 33 dB.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Bekvämlighet ". I denna version används metallen 1,5 mm, den har också två förstyvningsark, tre tätningsprofiler och en mineralfyllning. Insidan är klar med MDF -skiva med dekorativ folie. Tjockleken på denna modell av entrékonstruktioner, med hänsyn till den inre finishen, är 86 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Euro ". Här når tjockleken på det yttre arket 2,0 mm, antalet förstyvningar är 3 st. Och antalet tätningar är också 3 st. En särskild egenskap hos denna serie är det externa MDF -överlägget. Bladets tjocklek, med hänsyn till finishen, är 79 mm. Fyllningen här är något tätare än i tidigare versioner. Denna design har ett brusmotstånd på 38 dB.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Premiärminister ". En särskild egenskap hos denna serie är dörrdjupet, med hänsyn till ytan är det 105 mm. Finishen består av två MDF -paneler på utsidan och insidan. Det finns ett ökat antal avtagbara stift, 6 av dem är installerade, det finns tre tätningskretsar. Bullerisoleringsindexet är 41 dB. Tjockleken på ytterplåtens metall är 2,0 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

En separat kolumn kan användas för att representera inmatning dörrar med en spegel sitter på insidan av duken. Detta är mycket bekvämt, den här finishen passar perfekt in i alla interiörer, den är särskilt välkommen i lägenheter med en liten hall, där det inte finns någon möjlighet att hänga ett separat reflekterande glas, dessutom gör detta alternativ rummet ljusare och bredare.

Fördelar och nackdelar

Naturligtvis har varje produkt sina egna fördelar och nackdelar.

Bild
Bild

Fördelar med Zetta metalldörrar:

  • Specialstål med ökad hållfasthet. Vid tillverkningen av denna metall används speciella tillsatser som ökar den fysiska prestandan med flera punkter.
  • Bevarande av bladgeometri under de mest allvarliga driftförhållandena. Tillverkningstekniken är utformad på ett sådant sätt att när du skapar dörren finns det så få platser som möjligt som är benägna att krökning och deformation. Med rätt installation behåller strukturen sina parametrar under hela livslängden.
  • Inbrottsskyddssystem. En ficka för lås som försvårar inkräktarnas åtkomst till låsmekanismerna, avtagbara stift som fixerar duken i en låda i sluten form, högkvalitativa beslag med hög sekretess, metalltjocklek är huvudindikatorerna för dörrens säkerhet och följaktligen din egendom.
  • Täckning av hög kvalitet. Den yttre och inre beläggningen av de föreslagna konstruktionerna ger en lång livslängd och skydd mot vissa miljöförhållanden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Möjliga nackdelar:

  • Löst band. Detta problem uppstår på grund av felaktig installation av dörrenheten. Installation bör utföras av erfarna hantverkare. Om de tekniska förhållandena inte observeras under installationen av strukturen i öppningen kan lådans form, duken eller båda förändras med tiden.
  • Fel på lås och andra tillbehör. Orsaken till ett sådant fel är mycket sällan ett tillverkningsfel, oftast är det en fysisk effekt på rörliga delar. Handtag, spakar och cylinderlås är inte avsedda för stor fysisk kraft.

Mekanismer kräver periodisk smörjning med rätt smörjmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Utkast visas. Detta problem kan uppstå på grund av nötning av tätningselementen. Det är ganska enkelt att lösa det, byte av gummiband kräver inte speciella färdigheter och tar väldigt lite tid. För att öka tätningens livslängd rekommenderas att torka dem 3-4 gånger om året med ett speciellt silikonfett.
  • Förstört utseende. Beläggningen på alla dörrar är inte avsedd för rengöring med slipande material; detta leder gradvis till nötning av de mest motståndskraftiga ytorna. Direkt solljus kan också påverka ditt utseende negativt. Låt inte fukt frysa på dörrens yta, särskilt med en grov beläggning, detta kan skada den yttre beläggningens integritet och leda till förstörelse.

Det rekommenderas inte att använda alla slags lösningsmedel för vård, inte ens de mest skonsamma.

Bild
Bild

Värdebildning

Naturligtvis skiljer sig alla typer på marknaden åt i pris. Zetta strävar efter att hålla nere kostnaderna för att hålla dörrens slutliga prislapp så låg som möjligt samtidigt som den håller hög kvalitet. Kostnaden för en produkt beror på många kvaliteter. Huvudkriterier:

  • Metalltjocklek . Ju mer material som läggs på konstruktionen av strukturen, desto mer ökar kostnaden för strukturen. Denna indikator är särskilt viktig för dem som är oroliga för kvaliteten på dörrens inbrottsmotstånd. Man bör komma ihåg att detta påverkar produktens vikt, och inte alla väggar tål sådana belastningar.
  • Beslag . Under produktionen används komponenter från betrodda tillverkare, som också skiljer sig åt i säkerhetsklasser. Kostnaden för ett lås ensamt kan uppgå till 40 000 rubel, detta kommer att beaktas vid produktens slutliga pris.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efterbehandling . Beroende på kundens önskemål och med hänsyn till modetrender, erbjuder Zetta en mängd olika alternativ. Standardpaneler är sällan tillverkade av dyra material. Men tillverkare kan också erbjuda skräddarsydda lösningar. Följaktligen påverkar detta också kostnaden. Ytterligare metallkonstruktioner, plåt, smide, lister kan också användas som dekorativa element. I vissa fall ökar detta webbens styrka.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en skyddande struktur för ditt hem, besluta om alla dina önskningar och vilka kriterier som ska lämnas som en prioritet.

Ståldörrar från Zetta -företaget kommer att bli ett pålitligt skydd för dig och din egendom under lång tid.

Innerdörrar

I den moderna världen saknas det ibland tröst. Vissa människor behöver integritet för att spendera tid ensam med sig själva, eller förutom företaget. Innerdörrar hjälper till att ge isolering inuti huset.

Moderna trender dikterar deras egna förutsättningar för deras val. Zetta -fabriken försöker hålla jämna steg med tiden och utökar ständigt utbudet av produkter.

Bild
Bild

Zetta ytterdörrsbeläggningar är mycket olika.

  • Faner . Ett tunt snitt av naturligt trä limmat på basen. Den är gjord av trä av de arter som är lätta att bearbeta, men behåller sina egenskaper väl under produktionsprocessen. En mängd olika nyanser, ett stort urval av materialbearbetning, naturlighet gör sådana dörrar till en av de mest populära produkterna.
  • PVC . Konstgjord PVC -täckning. Det är mycket motståndskraftigt mot mekaniska skador. Oftast är beläggningen slät och vid närmare undersökning förlorar den naturligt material i utseende.
  • Ett av de moderna materialen som gör att du kan simulera så exakt som möjligt naturlig faner … Består av 90% polypropen och 10% trä. Miljövänligt material, har en elastisk struktur. Det är ganska svårt att skada det, det är inte rädd för kemi och exponering för direkt solljus.
  • Laminering . Beläggning baserat på ett tryckt mönster följt av ett skyddande lager. Beroende på skyddets närvaro och tjocklek ändras också de fysiska egenskaperna. Vanligtvis den billigaste produktionen. Sådana beläggningar är ofta känsliga för UV -strålning om de inte är särskilt skyddade.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Konsumenter som har valt Zetta -produkter för sig själva lämnar alltid de mest positiva recensionerna om den köpta produkten. Oavsett vilka kriterier som ställs för designen kan alla uppfyllas i företagets produktsortiment.

Om du väljer ett budgetalternativ kan du enkelt välja bland de färdiga modellerna som erbjuds. Med en viss kvalitet, ljud- och värmeisolering, inbrottsbeständighet, utseende, överensstämmelse med innerdörrar, finns allt detta i färdiga strukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

För de kunder som gör en individuell inredning erbjuds ett brett utbud av alternativ för utförande av anpassade produkter. Det kan ta mer tid att tillverka, men det är din dörr som uppfyller alla krav.

Genom att stoppa sitt val på denna produkt är köparna säkra på kvaliteten på de produkter de får. Företaget Zetta ger en garanti för alla tillverkade entrékonstruktioner och innerdörrpaneler, vilket också noteras av alla som har köpt produkten.

Rekommenderad: