Betongblandare "Whirlwind": En översyn Av Betongblandare BM-180 Och BM-230, BM-140 Och BM-120, BM-200 Och BM-160, BM-130 Och BM-63, Instruktioner Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "Whirlwind": En översyn Av Betongblandare BM-180 Och BM-230, BM-140 Och BM-120, BM-200 Och BM-160, BM-130 Och BM-63, Instruktioner Och Recensioner

Video: Betongblandare
Video: Mail Call #41 - October 10, 2016 - Big Box Day! 2024, Maj
Betongblandare "Whirlwind": En översyn Av Betongblandare BM-180 Och BM-230, BM-140 Och BM-120, BM-200 Och BM-160, BM-130 Och BM-63, Instruktioner Och Recensioner
Betongblandare "Whirlwind": En översyn Av Betongblandare BM-180 Och BM-230, BM-140 Och BM-120, BM-200 Och BM-160, BM-130 Och BM-63, Instruktioner Och Recensioner
Anonim

Betongblandare är särskilt viktiga om storskaliga byggarbeten planeras. Sådana enheter sparar mycket tid: en handblandad murbruk är av mycket lägre kvalitet än en som är beredd med en speciell enhet. Efter att ha läst den här artikeln kommer du att lära dig allt om betongblandare "Whirlwind", du kommer att ta reda på vilka recensioner som finns kvar av ägarna till sådana modeller.

Bild
Bild

Särdrag

Betongblandare "Whirlwind" är utformad för att skapa kalk, murbruk, gips, betongblandningar. Sådana enheter är universella, med deras hjälp kan du blanda olika material under konstruktion och jordbruksarbete . Dessa enheter är inte avsedda för yrkesmässigt bruk. Betongblandare "Virvelvind" skiljer sig åt i tyngdkraftstypen. Arbetstanken innehåller blad som skapar färdiga lösningar med hjälp av tyngdkraften. Byggmaterialet är verkligen blandat och rör sig inte förgäves.

Vortex -enheter kan fungera med betydande belastning under lång tid . Sådana produkter behöver inte tas om hand på ett speciellt sätt, eftersom de är belagda med ett speciellt färg- och lackmaterial, vilket säkerställer deras skydd mot olika yttre påverkan. Betongblandare är praktiska för transport, om det behövs kan de demonteras i flera delar.

Produkter under varumärket "Virvelvind" förbättras ständigt, därför kan modellernas design och tekniska egenskaper förändras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Låt oss överväga funktionerna i de populära modellerna av "Whirlwind" betongblandare

BM-180 . Detta är en mycket kraftfull enhet, med dess hjälp kan du blanda nästan alla byggmaterial. Betongblandarens yta är gjutjärn, så den är mycket motståndskraftig mot stötar och skador. Det finns inget behov av att ta hand om en sådan enhet dessutom: det är bara nödvändigt att tvätta den med rinnande vatten efter varje användning.

Bild
Bild

BM-230 . Denna enhet är väl lämpad för konstruktion av byggnader med flera våningar. Det är ganska tungt. Denna vikt är mer typisk för professionell utrustning.

Bild
Bild

BM-140 . En sådan anordning är lämplig för byggandet av ett privat hus. BM-140 betongblandarens vikt är genomsnittlig. Det används för att skapa betongbruk, olika typer av blandningar för byggnadsarbete.

Bild
Bild

BM-120 . Denna enhet är väl lämpad för små byggarbetsplatser (konstruktion av bad, garage och liknande byggnader). Den perforerade stålringen är lätt att använda och är relativt tyst. Betongblandaren är lätt.

Bild
Bild

BM-200 . Denna enhet rymmer 200 liter material, den har en hög fyllningskapacitet. Betongblandarens fall under drift förhindras av ett metallstativ.

Ytan är täckt med färg- och lackmaterial som skyddar den mot yttre påverkan och korrosion.

Bild
Bild

Enheten kräver ingen särskild vård. Det kan pågå i flera år. Betongblandare BM-200 är lätt att använda.

BM-160 . Denna enhet är väl lämpad för byggande av privata hus. Det skiljer sig i genomsnittlig vikt. Om det behövs kan du byta ut det trumma som kan användas.

Bild
Bild

BM-130 . Denna betongblandare kan användas för byggande av privata hus. När det gäller egenskaper liknar den den tidigare modellen.

Bild
Bild

BM-63 . Med detta lilla, ekonomiska verktyg kan du göra murbruk av gips, betong och andra material. Modellen är mycket kompakt, så den kan enkelt transporteras i en bil. För en last i denna betongblandare kan du förbereda cirka 45 liter material. Enheten transporteras enkelt från plats till plats med två hjul. Ett speciellt hölje håller motorn säker, skyddar den från smuts och skador.

Bild
Bild

BM-125 . Den används för hushållsbehov, liksom under reparations- och byggnadsarbete. En sådan anordning används också inom jordbruket för att blanda djurfoder eller gödningsmedel. Överbelastningsskydd tillhandahålls av en kilremssändning. Tanken kan lutas och vändas med lätthet, vilket är mycket bekvämt.

Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Anslut kabeln till mixern. Då måste den vara ansluten till nätverket. Innan laddning måste enheten startas: endast roterande trummor ska laddas. För att förhindra att material studsar från trumman ska du inte kasta det i körenheten. Om du vill göra ditt arbete så effektivt som möjligt måste du överväga följande rekommendationer:

  • häll vatten i trumman;
  • tillsätt grus till trumman;
  • lägg sand;
  • tillsätt cement.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om mixern är full, stäng inte av den. Avlastning kan endast göras när trumman roterar . Alla ändringar och ändringar av betongblandaren är förbjudna, annars kan det uppstå skador eller personskador. "Virvelvind" -enheterna kan endast användas av instruerade personer som har tillräcklig kunskap och erfarenhet. Produkterna är inte avsedda att användas av personer med psykiska, sensoriska eller fysiska funktionsnedsättningar.

Innan du använder betongblandaren, kontrollera den med avseende på nätkabelns integritet, avsaknaden av defekter, tillförlitligheten vid fastsättning av delar och enheter . I händelse av fel på enheten är det förbjudet att slå på den. Om du ska använda en betongblandare måste du se till att arbetsplatsen är upplyst och grundligt rengjord för skräp och olika föroreningar. Arbetsytan måste vara jämn och stå emot vikten på den laddade enheten.

Betongblandaren används inte för att blanda explosiva och brandfarliga ämnen. Det ska inte användas nära ångor av lösningsmedel, färger och lacker.

Bild
Bild

Granska översikt

I recensionerna skriver många att "Virvelvind" -enheten blandas bra, har en jämn trumma. Användare noterar att sådana betongblandare är bekväma, kraftfulla, de går sällan sönder. Med deras hjälp kan du göra allt från staket till husets grunder. Vissa människor tror att "Virvelvind" betongblandare har en svag ram.

Det finns ägare som noterar att motorn för sådana enheter är mycket varm. D Andra säger att det tvärtom är knappt varmt under driften av enheten. Vissa skriver att sådana betongblandare är ganska tunga, men situationen räddas av starka hjul, som ger bekväm transport av enheten över territoriet.

Rekommenderad: