Betongblandare "Parma": En översyn Av Betongblandare B-180E Och BS-160E, B-120E Och BS-200E, BS-121E, ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "Parma": En översyn Av Betongblandare B-180E Och BS-160E, B-120E Och BS-200E, BS-121E, ägarrecensioner

Video: Betongblandare
Video: "Water Development Paths, Climate Change and Economic Growth" by Dale Whittington 2024, Maj
Betongblandare "Parma": En översyn Av Betongblandare B-180E Och BS-160E, B-120E Och BS-200E, BS-121E, ägarrecensioner
Betongblandare "Parma": En översyn Av Betongblandare B-180E Och BS-160E, B-120E Och BS-200E, BS-121E, ägarrecensioner
Anonim

Under byggnadsarbetet är det viktigt att ha nödvändig utrustning som sparar tid och ansträngning, istället för att göra allt manuellt. Dessa kan kallas betongblandare, som ofta används inom det inhemska byggområdet, när det gäller ditt eget hus eller sommarstuga. En av tillverkarna av denna utrustning är Parma -företaget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Bland de karakteristiska egenskaperna hos "Parma" betongblandare kan flera av de viktigaste urskiljas

  • Stort utbud av . Om du vill köpa en betongblandare från denna tillverkare kommer du att presenteras med ett stort urval av olika modeller som skiljer sig åt i deras funktionalitet, tekniska egenskaper och volymen av utfört arbete.
  • Det finns bara elektriska modeller . Denna funktion kan vara ett plus för vissa, men för vissa mer en nackdel, eftersom närvaron av endast en typ av livsmedel begränsar konsumentbasen.
  • Kvalitet . Tillverkaren Carver, som tillverkar Parma betongblandare, är känd för sina olika produkter.

Många års erfarenhet och närvaron av köpare i Ryssland gör att vi kan skapa utrustning av god kvalitet till ett överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

B-180E

B-180E är en modell som har de nödvändiga egenskaperna för att utföra arbeten av liten och medelstor komplexitet för konstruktion av små strukturer. Den totala trumvolymen är 175 liter, varav 115 effektiva . Det tandade drivremmen klarar tunga laster. Polyamidringen, som finns i designen, ökar livslängden och gör denna modell mer slitstark.

Effektläget är standard och är 220 V / 50 Hz, strömförbrukningen är inte mer än 850 W, den nominella användbara indikatorn för motorn är 500 W . När det gäller trumman rotationshastighet är den lika med 23 varv / min. Den genomsnittliga beredningstiden för blandningen är cirka 4 minuter. Hjul med en diameter på 160 mm tillåter transport runt platsen. Vikten är 57 kg, så att enhetens rörelse inte orsakar några speciella problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

BS-160E

BS-160E är en bekväm och ergonomisk betongblandare anpassad för blandning av cement, vatten, samt olika fyllmedel som kan användas vid tillverkning av blandningar . Fördelen med denna modell är dess små dimensioner, vilket är att föredra när man arbetar i områden med begränsad yta. Elmotorns märkeffekt är 700 W, ljudtrycksnivån är 95 dB och vikten är 56 kg.

När det gäller trumman är dess volym 160 liter, 110 - effektiv . Den maximala rotationshastigheten är 30 rpm, en portion av blandningen görs på 5 minuter. Robust konstruktion och kvalitetskomponenter gör denna betongblandare pålitlig med lång livslängd. Det är värt att notera den ökade resistansen mot olika fysiska belastningar under drift.

Denna modell kombinerar ganska enkelt underhåll med en liten storlek och acceptabla tekniska data.

Bild
Bild
Bild
Bild

B-120E

B-120E är en pålitlig enhet med låg effekt och hög prestanda. Närvaron av en polyamidkrona gör arbetet mer stabilt, högkvalitativt och samtidigt mindre bullrigt . Denna del består av fyra sektorer, och alla kan bytas ut, vilket är bekvämt under drift. Designen har en induktionsmotor med kopparlindning, tack vare vilken enheten kan arbeta vid särskilt höga temperaturer. Deras maximala prestanda kan överstiga med 75 grader de i vilka betongblandaren används.

Trumman har en kapacitet på 120 liter, varav 60 är effektiva . Effektförbrukning högst 600 W, nominellt användbart för motorn - 370 W. Tiden för framställning av en portion av blandningen är 4 minuter, den maximala trumrotationshastigheten är 27 rpm. Hjulens diameter är 160 mm, vikten är 46 kg. Små dimensioner underlättar inte bara transporter mycket, utan också fulltransport.

Bild
Bild
Bild
Bild

BS-200E

BS-200E är en kraftfull enhet som är mest lämplig för medelhög och hög volym . Till skillnad från andra modeller har denna utrustning en elmotor med en märkeffekt på 900 W. Ljudtrycksnivån är 95 dB, trumvolymen är 200 liter och 140 av dem är effektiva. Högkvalitativ elektrisk utrustning låter dig förbereda en stor portion av blandningen på 6 minuter.

Valsens rotationshastighet är 30 varv / min, vikten är 59 kg . Det är värt att notera närvaron av ett speciellt skyddshölje som förhindrar att olika föremål kommer in i enhetens insida. Det ökade livslängden möjliggjordes genom användning av ett ringhjul av högkvalitativt gjutjärn.

Bild
Bild
Bild
Bild

BS-121E

BS-121E är en lågeffektsenhet som är utformad för att utföra små volymer i hemmet. När det gäller den använda elmotorn är dess nominella effekt 550 W. Trummans totala volym är 125 liter, effektiv - 90. Ljudtrycksnivån är densamma som den tidigare presenterade modellen och är lika med 95 dB. Valsens rotationshastighet är 24 rpm, lastfönstrets diameter är 39 cm.

Det tar 5 minuter att göra en portion av blandningen, fixeringsenhetens ursprungliga design används, vilket ökar arbetsprocessens säkerhet och minskar dess arbetsintensitet. Den symmetriska designen gör denna betongblandare stabil och höljet täcker maskinens insida och skyddar den från fysiska skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Användare som har testat Parma betongblandare lyfter fram flera fördelar

  • Lågt pris . Ganska prisvärd utrustning för hushållsbruk.
  • Lätt att använda . Instruktionen är skriven på ryska, så det är inte svårt att förstå tekniken.
  • Ganska bra tekniska egenskaper för priset .

Men det finns också nackdelar, till exempel anger konsumenterna att vissa modeller har defekter i konstruktionen, varför enheterna måste ändras manuellt. Dessutom fungerar denna metod inte alltid.

Rekommenderad: