Bensintrimmer På Hjul: Egenskaper Hos En Självgående Borstmaskin Med Hjul. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Bensintrimmer På Hjul: Egenskaper Hos En Självgående Borstmaskin Med Hjul. Hur Väljer Man?

Video: Bensintrimmer På Hjul: Egenskaper Hos En Självgående Borstmaskin Med Hjul. Hur Väljer Man?
Video: How to Use a Walk Behind Brush Mower - The Cyclone Flail Mower 2024, Maj
Bensintrimmer På Hjul: Egenskaper Hos En Självgående Borstmaskin Med Hjul. Hur Väljer Man?
Bensintrimmer På Hjul: Egenskaper Hos En Självgående Borstmaskin Med Hjul. Hur Väljer Man?
Anonim

Trädgårdsredskap är riktiga hjälpare när det gäller att ta hand om lokalområdet. De viktigaste kraven som denna teknik måste uppfylla är komfort, tillförlitlighet och manövrerbarhet. Om sådana kvaliteter finns, kan du säkert överväga uppställningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enhet

Det är säkert att säga att det är den självgående typen av borstsax som uppfyller höga krav och krav och därför är mycket efterfrågad. Tekniken är ergonomisk, vilket gör operationen bekväm och effektiv.

Konfigurationen av bensintrimmern på hjul liknar den vanliga lie . Den är baserad på en bensinmotor som överför vevaxelns kraft till verktygets skärmekanism. Drivaxeln är konstruerad för att överföra kraft och är placerad i ett horisontellt hus. Växellådan är ansvarig för att driva den skärande delen av systemet. För att göra utrustningen enklare att använda, kommer den med ett U-format handtag, handtagen är täckta med ett material som är mjukt vid beröring, samtidigt som det inte tillåter handen att glida under drift. Handtagen har gasreglage, hjullås.

Hjulen är placerade på baksidan, det kan vara antingen två eller fyra, beroende på modell och tillverkare, samma sak gäller storleken.

En separat enhet roterar enheten. När motorn startar används det mesta av kraften för vridmomentet och mindre för hjulen . Om bromssystemet går sönder måste operatören stänga av tändningen och hjulen stannar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med trädgårdsutrustning

Tack vare det förstorade handtaget förbättras kontrollen och avfasningsvinkeln gör att verktyget kan roteras på ett sätt som är bekvämt att använda. Borstskärarnas längdförmåga gör dem mer och mer populära, eftersom utrustningen är utmärkt för hög växtlighet och klarar också ojämna områden. När det gäller effekt är detta kanske en av de främsta fördelarna, eftersom hjultrimmare har hårda motorer till skillnad från vanliga.

Bild
Bild

Hur man använder borstklipparen korrekt?

Eftersom vi talar om en teknik som utsätts för tung belastning, skulle jag förstås vilja förlänga dess livslängd. Därför är det användbart att känna till några enkla regler som hjälper dig att uppnå en längre livslängd. Arbetsresursen kommer att öka om du lyssnar på rekommendationer från specialister.

Operatören ska endast använda utrustningen i torrt väder . Om luftfuktigheten är hög kommer metalldelarna snart att ge efter för korrosion, varefter de helt slutar att utföra sin uppgift.

Valet av bensin spelar en viktig roll, eftersom det beror på hur kraftfull motorn, ljuddämparen och skärsystemet som helhet kommer att fungera.

Undvik att slå hårda föremål som stenar. Rengör området, ta bort grenar och föremål som kan störa ditt arbete innan du startar borstklipparen.

Bild
Bild

Platsen för förvaring av instrumentet måste väljas noggrant - det måste vara torrt och stängt . När du skickar utrustningen för långtidsförvaring är det viktigt att rengöra tanken för bränslet som finns kvar och tändstiftet skruvas loss. Detta kommer att hålla motorn igång så att utrustningen kan återgå till service när som helst. Borstklipparen kommer att fungera i många år om den används och underhålls korrekt.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Det är nödvändigt att genomföra inköp av trädgårdsutrustning noggrant, efter att ha studerat alla för- och nackdelar, analyserat informationen om egenskaperna och fördelarna. Bensinborsten är perfekt för arbete i avlägsna områden där det inte finns tillgång till el. Trimmare är lätta och klarar långvarig användning . Innan du köper, var uppmärksam på flera kriterier, och då kommer du att bli nöjd med en klok investering i kvalitetsutrustning.

Bild
Bild

Ström är huvudindikatorn i sådan utrustning, eftersom den direkt påverkar enhetens prestanda . Om du vill klippa regelbundet för att hålla din gräsmatta städad gör 800 till 1500 W -modellerna tricket. Men när det gäller trädspirar krävs något allvarligt. Var uppmärksam på professionella enheter, vars egenskaper indikerar en effekt högre än 2500 watt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta alternativ är mer lämpligt för verktyg och privata företag som tillhandahåller städtjänster.

Motortypen varierar, men detta påverkar ljudets intensitet . I det här fallet kan du använda hörlurar för att inte skada din hörsel och börja arbeta. Experter säger att fyrtaktsmotorer skapar mindre buller och förbrukar mindre bränsle. Men sådan utrustning är mycket dyrare och tungare.

En rak bar design rekommenderas. Det måste vara ett fast material, inuti vilket axeln är placerad. Denna designfunktion låter dig uppnå mer kraft.

Rekommenderad: