Varumärken Av Vitryska TV -apparater: En översikt över Modeller Som Producerats I Vitryssland, Recensioner Av Företag

Innehållsförteckning:

Video: Varumärken Av Vitryska TV -apparater: En översikt över Modeller Som Producerats I Vitryssland, Recensioner Av Företag

Video: Varumärken Av Vitryska TV -apparater: En översikt över Modeller Som Producerats I Vitryssland, Recensioner Av Företag
Video: Brestskaya Apartment - Baranavichy, Belarus - Review HD 2024, Maj
Varumärken Av Vitryska TV -apparater: En översikt över Modeller Som Producerats I Vitryssland, Recensioner Av Företag
Varumärken Av Vitryska TV -apparater: En översikt över Modeller Som Producerats I Vitryssland, Recensioner Av Företag
Anonim

Den ständiga följeslagaren i vårt liv är TV. Det är omöjligt att hitta en lägenhet som inte har en blå skärm. Oavsett situationen i landet köper människor detta tekniska mirakel. Enheten har blivit en välbekant del av interiören i alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

De bästa företagen

Stora utsikter för vidareutveckling av TV -mottagare presenterades av Smart -linjen, som lanserades av Horizont -innehavet . Det här är TV -apparater av det kända varumärket Vitryssland baserat på Android OS med en diagonal på 24 till 50 tum. Mottagarna har en LCD-skärm, inbyggda trådbundna och trådlösa moduler för mottagning av Wi-Fi och Ethernet, vilket ger fri tillgång till nätverket. Avkodare stöder multimediefiler i olika format. Det finns inbyggda högtalare, 2 HDMI-portar för anslutning av digitala medier.

"Horizons" är 6 modeller, varav 3 diagonaler är mycket efterfrågade: 24, 43, 55 tum. Uppdateringshastighet 50 Hz, LED -skärm, IPS -matris, upplösning i Full HD 1920X1080. 43 och 55 tums modellerna är Android Smart TV. Tillverkad sedan 2016.

Bild
Bild

Dessutom samlar innehavet in Smarta modeller av det japanska märket Sharp med ett brett urval av diagonaler: från 24 till 60 tum. Företagets ledning tror inte att stora skärmar kommer att bli populära, så utgivningen av partier är planerad att vara begränsad. Och även på Minsk -fabriken som de samlar in TV -mottagare DAEWOO från kinesiska komponenter med en diagonal på 32 tum, Panasonic från ett väl testat välkänt märke. I grund och botten är detta budgetsegmentet, serierna i mellanklassen. Linjen representeras av enheter med diagonaler på 65 och 58 tum, med Smart TV, med Wi-Fi-funktion.

Bild
Bild

Vityaz OJSC är en Vitebsk TV -anläggning som producerar produkter med samma namn . Produkterna är monterade från våra egna och ryska komponenter. Vityaz OJSC producerar LCD -modeller, LCD -skärmar för datorer, DVD -spelare, fjärrkontrollpaneler, TV -mottagare, satellit- och tv -antenner, golvstativ och väggfästen för TV -apparater.

Modern produktion med strikt kontroll av varje steg, konstant övervakning av nya trender hjälper till att bibehålla produkternas konkurrenskraft.

Bild
Bild
Bild
Bild

De allmänna egenskaperna hos Vityaz inkluderar sådana indikatorer som:

  • pris-kvalitet-förhållande (enheter erbjuds i en budgetversion och dyrare);
  • överensstämmelse med kvaliteten på alla delar med europeiska standarder;
  • absolut kontroll av alla steg i monteringen (från det första stadiet till det sista);
  • sluten cykel (egen produktion av delar);
  • pålitliga fästelement;
  • tydligt gränssnitt.
Bild
Bild

Jag måste säga att Vityaz har några nackdelar. Till exempel relativt tyst ljud vid användning av hörlurar, tunerens låga känslighet, instabilitet i färgåtergivningen.

Detta dock kompenseras av tillförlitlighet, hållbarhet, övergripande kvalitet … Tillverkare övervakar produktens skick under garantiperioden och arbetar ständigt med att åtgärda brister.

Moderna mottagare produceras med en LCD-skärm, högteknologisk matris, med HD-upplösning. Alla enheter har en modern design, kontroll från 2 media: PU och TV -panel. Raden av modeller representeras av:

  • 32LH0202 - 32 tum, en port för anslutning av en USB-enhet och digitalboxar, skärmar i 2 versioner: matt och blank;
  • 24LH1103 Smart - 24 tum, LED -teknik, en mängd ytterligare funktioner;
  • 50LU1207 Smart - 50 tum, Ultra HD, inbyggd brusreducering, högupplöst;
  • 24LH0201 - 24 tum, hög kontrast, betraktningsvinkel 178 °.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i vitryska TV -apparater

Vityaz OJSC anses vara det enda företaget i OSS som har en hel produktionscykel . Till skillnad från konkurrenter använder företaget inte tv -ämnen från utländska leverantörer.

Experter säger att vitrysk kvalitet ofta är högre än för liknande märken i andra länder . Till exempel tog vi isär 2 enheter för jämförelse: Vityas 32L301C18 och Samsung UE32J4000AK. Undersökningen visade: den vitryska motsvarigheten har 2 gånger fler lysdioder, 2 spridare, medan den”koreanska” har 1. Det fanns inga hieroglyfer på delarna av den”vitryska”, som talar om deras inhemska produktion.

En annan trevlig egenskap hos "Knights" och "Horizons" är bra kvalitet till ett lågt pris.

Detta är en stor fördel för staten, det är det som ger stöd för affärer i landet, som tyvärr inte kan ryska tillverkare skryta med.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Alla användare markerar det låga priset som en positiv kvalitet … Konsumenterna hävdar att kvaliteten är i linje med priskategorin. Budgetsegmentet för vitryska produkter förtjänar respekt. Fira matrisens förtjänst : Även när den ses från sidan ändrar bilden inte tydligheten.

Många gillar tillgänglig meny, stort urval av inställningar … Alla modeller snabbt svara på impulskommandon … Ibland uppmärksammar de ojämn belysning, men detta märks bara i mörkret.

Rekommenderad: