Bensin Patriot Trimmers: En översikt över Bensinspelare (penselskärare). Hur Får Man Dem? Val Av Olja. Varför Börjar De Inte? Ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bensin Patriot Trimmers: En översikt över Bensinspelare (penselskärare). Hur Får Man Dem? Val Av Olja. Varför Börjar De Inte? Ägarrecensioner

Video: Bensin Patriot Trimmers: En översikt över Bensinspelare (penselskärare). Hur Får Man Dem? Val Av Olja. Varför Börjar De Inte? Ägarrecensioner
Video: Översikt över CHAMPION t438 s-2 trimmer hur man startar en bensintrimmer, hur man kör och arbetar 2024, April
Bensin Patriot Trimmers: En översikt över Bensinspelare (penselskärare). Hur Får Man Dem? Val Av Olja. Varför Börjar De Inte? Ägarrecensioner
Bensin Patriot Trimmers: En översikt över Bensinspelare (penselskärare). Hur Får Man Dem? Val Av Olja. Varför Börjar De Inte? Ägarrecensioner
Anonim

Ägare av sommarstugor, grönsaksodlingar och personliga tomter bör få en sådan assistent som en buskskärare. Ett värdigt alternativ för dessa enheter är bensintrimmern Patriot.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna teknik är lätt att använda, effektiv och mångsidig.

Särdrag

För en kort tid av sin existens har Patriot -företaget blivit en tillverkare av utrustning som för närvarande är mycket efterfrågad. Efterfrågan på varumärket är baserad på användning av kvalitetsdelar, samt moderna innovationer och tekniker. Patriot bensinborste har följande egenskaper:

  • uthållighet;
  • hög byggkvalitet;
  • ergonomi;
  • enkel hantering och reparation.
Bild
Bild

På grund av det faktum att trimmarna av detta märke är enkla att använda kan även personer utan erfarenhet använda dem. Denna typ av verktyg kan förenkla livet för sommarboende och trädgårdsmästare. De kan arbeta på territoriet från de första vårdagarna till sena hösten, samt ta bort snö på vintern med hjälp av munstycken.

Patriot bensintrimmare finns tillgängliga för hemmabruk och professionellt bruk . De billigaste alternativen kännetecknas vanligtvis av låg effekt, så de kanske inte klarar uppgifterna. Det är dock värt att komma ihåg att det kanske inte alltid är lämpligt att köpa en professionell dyr enhet.

Bild
Bild

När du väljer en borstklippare bör du vägledas av de uppgifter som kommer att ställas in för denna teknik.

När du köper en bensintrimmer bör du ta hänsyn till följande nyanser:

  • vegetation på territoriet;
  • territoriets volym;
  • relief funktioner på webbplatsen;
  • bekvämligheten med penselklippare, platsen för handtaget på den;
  • motortyp: tvåtakts- eller fyrtaktare;
  • typ av skärverktyg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

För närvarande erbjuder Patriot -företaget ett brett utbud av bensintrimmare. Följande produkter anses vara de mest populära.

Patriot PT 3355

Denna typ av teknik anses vara enkel, den används vanligtvis för att eliminera en liten mängd ogräs, klippa gräsmattor, plana plantor nära träd, klippa gräs i svåråtkomliga områden.

Bild
Bild

De viktigaste kännetecknen för denna version av bensinklipparen kan kallas ett ökat kolvslag, en förkromad cylinder och ett bra vibrationsdämpande system.

Verktyget anses bekvämt vid arbete, eftersom det har ett bekvämt handtag och gummerat grepp. Patriot PT 3355 har inbyggda switchar, motoreffekt 1,8 l / s, medan den väger 6,7 kg . Produkten är utrustad med en högkvalitativ växellåda med aluminiumdelar. Tekniken är stabil, hållbar och ganska hård.

Bild
Bild

Patriot 555

Trimmern tillhör de halvprofessionella enheterna. Utrustad med en professionell startmekanism, därför är den effektiv när du startar även under den kalla årstiden. Motorn i denna enhet kännetecknas av lågt ljud. Denna modell av bensinknivar har en låg vikt och förbrukar lite bränsle . Enhetens förstärkta växellåda bidrar till stabil drift vid höga belastningar. Patriot 555 har en effekt på 3 l / s. Denna typ av trimmer kan användas även när man skär torra höga vildväxande ogräs samt groddade trädskott.

Bild
Bild

Patriot 4355

En halvprofessionell penselklippare, till skillnad från sina motsvarigheter, har en utmärkt märkesutrustning, en plan snittlinje och höga dragparametrar. Dessutom kännetecknas denna modell av lätt vikt och ergonomi i handtaget, tack vare vilken enheten kan anses vara särskilt manövrerbar och bekväm att använda. Varje trimmermekanism och del är tillverkad av höghållfast material. Produkten är utrustad med en mjuk axelrem som inte begränsar rörelsen hos en arbetande person . Patriot 4355 har en kapacitet på 2,45 l / s.

Bild
Bild

Borstklipparen på denna modell har visat hög arbetseffektivitet även under svåra väderförhållanden.

Patriot 545

Denna borstklippare tillhör halvprofessionell, det är en ganska populär modell bland många trädgårdsmästare, vars område är övervuxet med ogräs. Ekonomisk bränsleförbrukning och högkvalitativ aluminiumväxellåda gör denna trimmer helt enkelt ersättbar när du klipper ett stort område . Funktionerna i enheten inkluderar en encylindrig proprietär motor, effektiv kylning, ett starkt vibrationsdämpande system, en pålitlig manuell start och en dekompressionsfunktion. Patriot 545 motoreffekt är 2,45 l / s. Vid utrustning av trimmern kan användaren hitta en rak, icke-separerbar slang, samt ett hållbart plasthölje som skyddar arbetaren från inträngande av vegetation och stenar.

Bild
Bild

Patriot 305

Detta trädgårdsverktyg är en amatör. Den kännetecknas av låg vikt, men samtidigt hög tillförlitlighet och god dragkraft. Motokorna kan användas för högklassig klippning av lågväxande vilda ogräs, små gräsmattor, eliminering av unga skott . En egenskap hos enheten kan kallas för användning i kombination med universella klipphuvuden. Denna trimmer kan också utrustas med en plastskiva och en smidd kniv med tre blad. Patriot 3055 har en kapacitet på 1,3 l / s, medan den väger 6,1 kg.

Bild
Bild

I märkeskonfigurationen har produkten en icke-separerbar rak slang som du kan fästa ett gummerat handtag på.

Handbok för drift och reparation

Att starta bensintrimmern är en enkel uppgift för dem som använder enheten för första gången eller efter en vinteraktivitet. Innan du kör i enheten och använder startmotorn är det värt att fylla borstsaxen med olja . Detta ämne måste innehålla vissa tillsatser som lätt löses upp i bränslet när de utsätts för höga temperaturer. Sådana ämnen säkerställer korrekt skydd av motorelementen och skyddar dem från friktion även vid höga belastningar.

Bild
Bild

Det är enkelt att starta trimmern med en varm motor. För att göra detta är det värt att flytta omkopplaren till driftläget och sedan dra i sladden innan start. Om du följer instruktionerna bör det inte vara några problem med lanseringen.

De vanligaste startfelen är följande:

  • starta motorn om tändningen är avstängd;
  • starta när slutaren är stängd;
  • dålig kvalitet eller felaktigt formulerat bränsle.

Beroende på vilket arbete som behöver göras sätts en lämplig bilaga på trimmern. Att köra i en buskskärare innebär att man använder motorn vid lägsta varvtal, utan belastning. För att genomföra inkörningen är det värt att starta en bensinkniv och köra den i viloläge. Detta steg görs bäst genom att sätta in linan, gradvis öka lastnivån och öka motorvarvtalet. Efter inkörning bör den första driften av enheten vara cirka 15 minuter.

Bild
Bild

Patriot trim flikar, liksom alla andra liknande teknik, bör användas försiktigt, undvika plötsliga rörelser och kollisioner med extremt hårda föremål. Låt borstklipparen svalna efter varje användning. Användaren får inte heller glömma att ta på sig bältet innan han använder tekniken: detta element hjälper till att optimera rekylen och fördela spänningen i hela kroppen . Bältet behöver inte bara sättas på utan också justeras för dig själv.

Bild
Bild

Det faktum att det är rätt fixat framgår av frånvaron av snabb trötthet i händerna, liksom obehagliga känslor i musklerna.

Det är värt att komma ihåg att användningen av en bensintrimmer är mycket oönskad i vått och regnigt väder. Om enheten blir våt ska den skickas till ett torrt rum och sedan torkas. Patriot penselklippare kan köras kontinuerligt från 40 minuter till en timme. När du arbetar med den här enheten är det värt att komma ihåg följande säkerhetsåtgärder:

  • klä dig i trånga kläder innan du arbetar med trimmern;
  • hålla ett avstånd på minst 15 meter från människor;
  • använd hörlurar eller öronproppar;
  • använd gummihandskar, stövlar och skyddsglasögon för ditt eget skydd.
Bild
Bild

Det finns situationer när Patriot -trimmern misslyckas, nämligen: den startar inte, tar inte fart, spolen är trasig . Det kan finnas många orsaker som orsakade denna situation, men den viktigaste är felaktig användning. Vid problem och funktionsstörningar i enhetens drift är det värt att kontakta specialister för hjälp, men om garantitiden redan har löpt ut kan användaren försöka lösa problemet på egen hand.

Om motorn slutar starta kan detta bero på ett smutsigt filter i bränsletanken. Att byta filter hjälper till att rätta till situationen. Det är också värt att regelbundet övervaka tillståndet hos trimmerns luftfilter. Vid förorening ska delen tvättas med bensin och installeras på sin ursprungliga plats . Reservdelar till Patriot -buskar finns i detta företags servicecenter.

Bild
Bild

Vittnesmål från ägare till bensintrimmare visar kraften och effektiviteten hos denna typ av utrustning. Det finns information om att enheterna startar enkelt, inte stannar och inte överhettas.

Rekommenderad: