Högtalare SmartBuy: Bärbara Högtalare Massiva Och Minihögtalare För Bärbar Dator, Beskrivning Av Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare SmartBuy: Bärbara Högtalare Massiva Och Minihögtalare För Bärbar Dator, Beskrivning Av Andra Modeller

Video: Högtalare SmartBuy: Bärbara Högtalare Massiva Och Minihögtalare För Bärbar Dator, Beskrivning Av Andra Modeller
Video: Tuff kub-högtalare för inom- och utomhusbruk I Bluetooth & LED-belysning 2024, Maj
Högtalare SmartBuy: Bärbara Högtalare Massiva Och Minihögtalare För Bärbar Dator, Beskrivning Av Andra Modeller
Högtalare SmartBuy: Bärbara Högtalare Massiva Och Minihögtalare För Bärbar Dator, Beskrivning Av Andra Modeller
Anonim

Varumärket SmartBuy har varit känt i Ryssland sedan 2000. Högtalare och bärbara högtalare anses vara särskilt populära märkesprodukter. Varje år uppdateras sortimentet och från 10 till 15 nya modeller dyker upp på marknaden. De bästa akustikalternativen finns kvar i serien för alltid. Särskild uppmärksamhet ägnas åt bärbar akustik som drivs av ett inbyggt batteri. SmartBuy möter moderna användares behov genom att skapa multimediaenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Bland fördelarna med ljudförstärkare det finns flera punkter som lockar köpare:

  • kroppsmaterial av hög kvalitet;
  • inbyggd MP3-spelare;
  • förmågan att läsa flash- och SD -kort;
  • Kompakt storlek;
  • tillräcklig maximal ljudkraft;
  • snygg design;
  • långt arbete utan laddning;
  • inbyggd radio;
  • hörlursuttag;
  • budgetkostnad.

Nackdelarna är otillräcklig djup bas, bristen på fjärrkontroll på vissa SmartBuy-högtalare, kort kabellängd, icke löstagbara ledningar, i sällsynta fall surrar förstärkaren maximalt. Alla brister är undantaget snarare än normen. De är sällsynta och stör inte att lyssna på spår och filmer.

I allmänhet lämnar användningen av SmartBuy -akustik ett trevligt intryck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning av de bästa modellerna

Tillverkarens sortiment innehåller många modeller, bland vilka det finns de som köps oftare. Detta beror på akustikens designfunktioner och dess funktionalitet.

SmartBuy SPARTA

Tack vare den kraftfulla subwoofern i 2.1 multimediehögtalarsystemet kommer dina favoritspår att låta klarare och djupare. Med inbyggd MP3-spelare kan du läsa musik från USB-minne eller SD-kort. SPARTA är ett fullfjädrat akustiskt system i ett litet fodral, perfekt kombinerat med annan teknik . En utmärkt datorkamrat med enkelriktade högtalare. Lämplig för bärbar dator och dator.

Bild
Bild

SmartBuy SOLID

Denna mobila högtalare levereras med en kabel och en USB -kabel. Det finns ett bekvämt bärhandtag, en subwoofer av utmärkt kvalitet, inbyggd MP3-spelare och FM-radio. Finns för att läsa Micro SD och lyssna via hörlurar . Det finns 6 förinställda equalizer -lägen. Ett rymligt batteri är dolt under ett matt tåligt hölje.

Bild
Bild

STINGER SmartBuy

Snygg bärbar akustik, som är den mest kraftfulla i tillverkarens sortiment. Subwoofer, Bluetooth, MP3 -spelare, FM -radio, AUX finns under det svarta läderfodralet . Det finns en LED -lampa och ett bälte för enkel transport av enheten. Modellen finns i brunt och svart.

Bild
Bild

SmartBuy PIXEL

Den bärbara miniatyrhögtalaren finns i flera färger. En bekväm enhet för musikaliskt ackompanjemang på promenader. Det inbyggda batteriet med hög kapacitet håller laddningen upp till 8 timmar . Minihögtalaren har utmärkt funktionellt innehåll: Bluetooth 4.0, FM-radio, MP3-spelare (MicroSD), AUX. En dedikerad högtalare förbättrar basåtergivningen.

Akustikarbetet är utformat för de mest kräsna användarna.

Bild
Bild

SmartBuy SATELLITE

En kraftfull men ändå kompakt bärbar högtalare ser väldigt brutal ut tack vare sin form och matt svart gummerad plastkropp. Detta är en modell som har ett trådbundet anslutningsgränssnitt, en MP3 -spelare och en tuner för FM -vågor och läser MicroSD . Volymen regleras med knappar på fodralet, det finns en plats för anslutning av hörlurar. Satelliten är utrustad med en 2-i-1 ljud- och USB-strömkabel, ett band för att bära och fästa på en ryggsäck, en cykelram.

Bild
Bild

TUBER MKII

För finsmakare av ljusa detaljer - en svart högtalare med en gul kant. Kroppen är tillverkad av gummerad slagfast plast och metall. Det finns all nödvändig funktionalitet, som i den tidigare beskrivna modellen . Det är en stor musikalisk följeslagare på långa resor och vandringsturer.

Bild
Bild

Urvalstips

Att välja en bärbar högtalare är inte så lätt som det kan tyckas vid första anblicken. Det finns många faktorer att tänka på.

  • Ju fler band (kanaler) det finns, desto tydligare och bättre är ljudkvaliteten. Tvåkanalsmodeller har två inbyggda högtalare - låg och hög frekvens (stereosystem 2.0). Tre-vägs respektive 3 högtalare och en subwoofer (2.1).
  • Närvaron av en equalizer för att anpassa ljudet till din egen hörsel.
  • Den maximala frekvensen som enheten spelar. De coolaste har utgångar upp till 55 GHz.
  • Minsta frekvens är bas. Ju lägre värde desto mjukare ljud.
  • Subwoofereffekt. Det är bara nödvändigt när du längtar efter hårdrock och blockbusters med specialeffekter.
  • Signal / brusförhållande. Ju större den är, desto bättre kommer högtalaren att låta.
  • Förekomsten av en sladd. Det händer att elsladden är mycket användbar (dött batteri).
  • Förekomsten av en USB -kortplats och en plats för minneskort.
  • Vattentät och dammtät. Om du behöver en enhet för vandring och utflykter, bör du leta efter IP 67 eller 68 märkning.
  • Förekomsten av en kontakt för ett USB -minne eller en extern hårddisk. Med dem har en enkel högtalare samma fördelar som ett ljudsystem med ett stort utbud av ljudfiler.
  • Skydd mot elektromagnetisk störning kommer att skydda din hörsel från att spricka under telefonsamtal eller ta emot SMS när högtalaren fungerar.
  • Passivt läge alternativ för högtalaren att fungera från en smartphone eller bärbar dator vid låg batterinivå.
  • Inbyggd FM-tuner som FM-radiomottagare.

Högtalarspecifikationerna varierar beroende på modell. Innan du gör ett köp rekommenderas att du noggrant läser produktdatabladet.

Rekommenderad: