Acer -projektorer: X118, X118H Och Andra Videoprojektorer, Lampor För Multimedia Och DLP -bioprojektorer

Innehållsförteckning:

Video: Acer -projektorer: X118, X118H Och Andra Videoprojektorer, Lampor För Multimedia Och DLP -bioprojektorer

Video: Acer -projektorer: X118, X118H Och Andra Videoprojektorer, Lampor För Multimedia Och DLP -bioprojektorer
Video: Acer X118H 3D 800X600 DLP Projector 2024, Maj
Acer -projektorer: X118, X118H Och Andra Videoprojektorer, Lampor För Multimedia Och DLP -bioprojektorer
Acer -projektorer: X118, X118H Och Andra Videoprojektorer, Lampor För Multimedia Och DLP -bioprojektorer
Anonim

Många tekniker används för att sända bilder. Projektorer kan till och med vara i fickformat och lätta att bära. Professionella modeller från Acer kan användas för både hemmabio och offentlig bio . När du väljer bör du omedelbart tänka på ersättningslampor för en specifik enhet.

Särdrag

Acer erbjuder högkvalitativa projektorer med en relativt rimlig prislapp. Enheterna är indelade i 4 klasser , var och en förenas av en uppsättning egenskaper. Så, kompakta projektorer är små, men de ger en högkvalitativ bild på kort avstånd. Universella modeller kan användas både hemma och på jobbet. Vanligtvis används de för presentationer.

Bild
Bild

Hemprojektorer avsedd för amatörbio. De har ett attraktivt pris och en optimal uppsättning egenskaper. Professionella modeller låter dig uppnå den högsta kvalitetsbilden under alla förhållanden.

Kostnaden för modellerna är något högre, men tekniken är också mer avancerad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Hela tillverkarens sortiment är indelat i hem, professionella, mångsidiga och bärbara projektorer . Varje grupp har modeller som är mycket populära bland köpare. Hemprojektorer kan användas med stora skärmar, ca 760 cm. De bästa modellerna i denna klass presenteras nedan.

V9800 … Projektionsförhållandet är 1, 36: 2, 03. Detta gör att modellen kan användas i ett rum med ett litet område. Sändningsavståndet varierar inom 4, 28-5, 42 meter. Installerade 1 lampa av UHP -typ med en effekt på 240 watt. I standardläge är livslängden 3000 timmar. Modellen fick ett takfäste.

Bild
Bild

H7550BD . Maximal upplösning är designad för en stor skärm 1920x1200 pixlar. Projektionsförhållandet är 1, 15: 1, 5: 1. Det finns 1 OSRAM -lampa med en effekt på 210 watt. Livslängden under standardbelastning är 4000 timmar. Takfäste används för installation.

Bild
Bild

H6810 . Modellen är monterad i taket och har en egen upplösning på 3840x2160 pixlar. Kastförhållandet är 1,47: 1,76. 1 240W UHP -lampa används. Dess reserver räcker för 4000 timmars arbete. Det är möjligt att njuta av monoljud tack vare en 10W högtalare.

Bild
Bild

Mångsidiga multimediaprojektorer lämplig för regelbunden användning hemma eller på jobbet. Med modeller kan du njuta av en levande bild med maximal detaljrikedom. Stöder DLP® 3D Ready2. Tänk på universella modeller till bästa pris.

X1323WH . Enheten har en upplösning på 1280x800. Projektionsförhållandet är 1, 55: 1, 7. Modellen använder 1 lampa, som kan fungera i standardläge i cirka 5000 timmar. Projektionsmetoden är frontal. Det finns en 3W högtalare. Det bör noteras att modellen är ganska lätt, högst 2,5 kg. Dessutom erbjuder tillverkaren ett dammfilter och 3D -glasögon.

Bild
Bild

P150 . En optimal filmprojektor med bra bild. Projektionsförhållandet är 1, 13: 1, 47. En medelstor lampa är installerad inuti, som kan fungera 5000 timmar vid standarddrift. Monoljud tillhandahålls av 1 sändare med en effekt på 3 W.

Bild
Bild

X118 och X118H . Modellerna skiljer sig inte nämnvärt, så de kan kombineras. Deras popularitet är också ungefär densamma. Projektionsförhållandet är ganska stort - 1, 94: 2, 16, enheten är lämplig för rum med alla ytor. En 203 W lampa kan fungera i standardläge i cirka 4000 timmar.

Bild
Bild

Acer bärbar LED -serie låter dig dela dina idéer med andra var som helst. Bärbara LED -modeller är inte mer än 24,5 mm tjocka. Det är bekvämt att ta dem med dig. Bland de populära modellerna finns följande.

K650i . Projektorn levereras med en uppsättning 3D -glasögon. Enheten har ganska bra indikatorer som låter dig njuta av bilder av hög kvalitet. Det är bara viktigt att skapa optimala förutsättningar för applikationen. Projektionsförhållandet är lika med 1: 1. En LED -lampa används som kan fungera upp till 20000 timmar i standardläge. Det finns 2 högtalare på 5W vardera, vilket ger stereoljud av hög kvalitet.

Bild
Bild

C200 … Modellen väger bara 350 gram och är praktiskt taget viktlös. Projektionsförhållandet för en bärbar projektor är 1: 1. Den inbyggda expansionen är liten, bara 854x480 pixlar, men maximalt når 1600x1200 pixlar.

Bild
Bild

K138STi . Setet innehåller 3D -glasögon. Den ursprungliga upplösningen är 1280x800 pixlar. Kastförhållandet är i allmänhet litet, bara 0, 8. Det finns 2 högtalare på 3 watt vardera, vilket ger stereoljud. Intressant nog fick modellen ett 400 mAh Li-Ion-batteri. Detta räcker för 2,5 timmars batteritid.

Bild
Bild

En tydlig och ljus projektion gör det möjligt att uppfatta materialet mycket bättre. Professionella projektorer från Acer ger hög upplösning och realistisk bild. Ny teknik gör att du inte behöver oroa dig för de små sakerna. Bland de bästa professionella modellerna är följande värda att lyfta fram.

P8800 . Projektorn levererar 5000 lumen ljusstyrka. Detta låter dig behålla klarhet över ett långt avstånd till skärmen. Intressant nog kan modellen också användas utomhus. Ny teknik förbättrar kontrast och färgomfång. Det är möjligt att se videor i 4K -format. Kastförhållandet är 1,35: 2,63. Modellen är utrustad med 1 465 watt UHP -lampa. Hon kan arbeta i standardläge i 2000 timmar.

Bild
Bild

Acer Lens FL701ST . Ganska intressant videoprojektor med en upplösning på 1920x1200 pixlar. En 370 watt lampa är installerad inuti. Den kan fungera med optimal belastning i 1500 timmar. Det finns en möjlighet att njuta av stereoljud. För detta installeras högtalare med en effekt på 3 watt. DLP -teknik används för sändning.

Bild
Bild

Projektorlampor

Bildkvaliteten på en bred skärm är direkt beroende av belysningsarmaturen. Det finns ganska många alternativ för projektorlampor från Acer, men det är värt att överväga de mest populära modellerna.

X1261p . Pålitliga och moderna lampor är prisvärda. Sändningsparametrarna förbättras, du kan överföra en bild över en lång sträcka. Lång livslängd även om den används i flera timmar utan avbrott. Ersatt med modulen.

Bild
Bild

X1240 … En högkvalitativ lampa som kan installeras på olika modeller av projektorer. Till ett lågt pris, frivilligt hög effekt. En bra arbetsresurs utan avbrott. När lampan byts är det inte nödvändigt att ta bort hela modulen. En högkvalitativ bild överförs över en lång sträcka.

Bild
Bild

X110 . En bra indikator på kraft och mångsidighet, tillsammans med ett överkomligt pris, gör denna lampmodell ganska populär. Det är anmärkningsvärt att enheten förbrukar en liten mängd elektricitet. Du kan byta ut den utan en modul.

Bild
Bild

X152h . Denna lampa har en imponerande prislapp. Delen kan användas under en lång tid, samtidigt som den förbrukar energi ekonomiskt. När du byter behöver du inte ta bort hela modulen. Bildkvaliteten förbättras och den överförs över en lång sträcka. Det är den långa livslängden som gör denna modell populär, oavsett kostnad.

Bild
Bild

S5201 . Den förbättrade modellen uppfyller alla användares förväntningar. Till en låg kostnad ger enheten bra effekt. Sändningsbilden är förbättrad. Den långa livslängden reduceras inte ens vid kontinuerlig användning i flera timmar. Det är värt att notera att lampor förbrukar ganska mycket el. Det rekommenderas att byta ut den tillsammans med modulen, men det är möjligt att inte ta bort den.

Bild
Bild

X1130p . Den moderna modellen är dyr. Enhetens kraft är ganska hög, överföringsöverföringsavståndet är imponerande. I detta fall förbrukar lampan en måttlig mängd el.

Bild
Bild

X112h . Denna lampa anses vara en av de bästa. Ganska högt pris och bra kvalitet. I detta fall förbrukar enheten en liten mängd elektricitet. Lång livslängd. Lampan används tillsammans med professionella projektorer. Om det behövs kan den användas i ett rum med ett litet område.

Bild
Bild

X1111 . Modern utrustning med hög prestanda. Det är sant att lampans kostnad är imponerande. Kvaliteten på den överförda bilden är helt enkelt utmärkt. Samtidigt förbrukar modellen el ganska ekonomiskt. Den långa livslängden är också tilltalande.

Bild
Bild

Det bör noteras att vissa lampor är utformade för specifika modeller av Acer -projektorer . När du väljer bör du vägledas på rekommendationer från tillverkaren. Detta är det enda sättet att uppnå maximal bildkvalitet på bilden. Samma byt ut lampan mot modulen om det krävs av instruktionen.

Annars kommer delen att pågå mycket mindre timmar än vad som anges.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalskriterier

Projektorn låter dig sända en bild på skärmen och njuta av en bild eller video av hög kvalitet. De viktigaste urvalskriterierna presenteras nedan.

  1. Villkor … För kontor används projektorer med hög ljusstyrka, vilket ger en klar bild under ytterligare konstgjord belysning. Hemmodeller drivs med släckta lampor, så att de ger maximal kontrast och högkvalitativ färgåtergivning. Professionella projektorer är utformade för konferensrum och andra stora utrymmen. Sådana modeller kan användas utomhus.
  2. Ljusstyrka . I egenskaperna är detta namnet på ljusflödet, som mäts i lumen. Dessutom är denna indikator tillgänglig i det ljusaste driftläget på en vit skärm. Du måste vara försiktig med denna egenskap. I praktiken används full ljusstyrka sällan på grund av färgnedbrytning. I mörkret räcker dock 1500 lumen för en 130 "skärm, och för en 80" skärm, 600 lumen.
  3. Bildkvalitet … Maximal klarhet och kontrast är viktigt när du tittar på film i en biograf, om än hemma. För presentationer kan du välja de genomsnittliga egenskaperna.
  4. Installation och parametrar för rummet . Det är viktigt att uppmärksamma projektionsförhållandet. Om indikatorn är stor kallas projektorn för telefoto. Siffrorna representerar förhållandet mellan avståndet från enheten till planet till skärmens bredd. Det är viktigt att förstå att med ett 2: 1 -förhållande kan du få en bild på 2 meter på ett avstånd från projektorn på 4 meter. För små utrymmen är det bättre att välja kortkastmodeller.
  5. Lampor . Drifttiden beror direkt på i vilket läge projektorn ska användas. Att byta lampor är vanligtvis inget krångel, men det bör övervägas i förväg. Det bör noteras att i sparläget reduceras inte bara ljusstyrkan, utan också bruset. Ibland är projektorn mycket bekvämare att använda. Det finns också laserprojektorer som håller mycket längre än lampor.

Rekommenderad: