CINEMOOD -projektorer: En översikt över DiaCubic Och Andra Modeller. Hur Väljer Man? Granska översikt

Innehållsförteckning:

Video: CINEMOOD -projektorer: En översikt över DiaCubic Och Andra Modeller. Hur Väljer Man? Granska översikt

Video: CINEMOOD -projektorer: En översikt över DiaCubic Och Andra Modeller. Hur Väljer Man? Granska översikt
Video: КИНОКУБИК ОТ CINEMOOD: ЭТОТ ПРОЕКТОР СТОИТ ВЫБРАТЬ ДЛЯ ДОМА 2024, Maj
CINEMOOD -projektorer: En översikt över DiaCubic Och Andra Modeller. Hur Väljer Man? Granska översikt
CINEMOOD -projektorer: En översikt över DiaCubic Och Andra Modeller. Hur Väljer Man? Granska översikt
Anonim

Det är svårt att föreställa sig olika utbildnings-, ledningsaktiviteter utan användning av projektorer. Men varje tillverkare marknadsför lite olika produkter. Och därför är det absolut nödvändigt att ta reda på till exempel allt om CINEMOOD -projektorer, som definitivt förtjänar konsumenternas uppmärksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innan vi pratar om själva CINEMOOD -projektorn är det värt att påpeka att det transnationella företaget med samma namn är engagerat i sin produktion. Dess bärbara projektorer använder förinstallerad programvara . De ger också tillgång till onlinetjänster som företaget erbjuder. Produkterna är uteslutande inriktade på familjesektorn. Allt möjligt har gjorts för att göra visningen av olika berättelser bekväm och säker för barn. Full föräldrakontroll genomförd.

Inledningsvis laddas redan ett stort antal sagor och filmer in i enhetens minne . Den totala storleken på CINEMOOD -projektorer är liten. De har jämförts med enkla block för barn att leka med.

Skillnaden mellan versionerna när det gäller teknisk fyllning är obetydlig. Utbudet av innehåll som används är mycket mer annorlunda.

Bild
Bild

Kompakthet och rörlighet är de karakteristiska kännetecknen för hela företagets utveckling. Det är också värt att notera att C INEMOOD tog hand om den fullvärdiga russifieringen av både ledningen och den tryckta versionen av instruktionen . Inställningarna för projektorerna av detta märke är relativt få, så "out-of-the-box" lansering är ganska genomförbar. Tack vare fallen med NFC tillhandahålls en mycket varierad modding. Men vi måste också notera några nackdelar - det relativt höga priset och bräckligheten, så att lita på projektorerna till barnen själva skulle vara en dålig idé.

Det egna operativsystemet används som standard . Ja, detta minskar avsevärt flexibiliteten för anpassning och konfiguration. Men å andra sidan kan alla tonåringar, och även de flesta barn från 9 år, enkelt räkna ut hur de ska hantera honom. Du kan enkelt ansluta externa högtalare. Det är också enkelt att hålla reda på projektornas laddningsnivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Det bör noteras att idén om en projektor i en lekkubs anda inte är ny. En liknande utveckling "Cube" presenterades tidigare och utomlands under varumärket Doogee Smart Cube P1 . Men våra specialister följde inte vägen till att helt enkelt kopiera en DLP -projektor baserad på Android -systemet. De utvecklade en helt originalprodukt. Snarare en hel rad med overheadprojektorer, som välförtjänt öppnas av modellen "Cube VR".

Filmremsor, 360-graders videor och interaktiva spel finns redan inuti . Problemet med att "sticka" har lösts helt. Det kommer inte att finnas några statiska sessioner som är så vanliga i andra versioner. Det finns ingen anledning att använda VR -glasögon för att fördjupa dig i simulerad verklighet. Det finns ett antal interaktiva VR -spel som inte bara passar barn, utan även familjer i allmänhet.

Viktiga specifikationer:

  • mycket exakta rörelsesensorer;
  • sofistikerad digital projektion enligt DLP -standarden;
  • 5 timmars arbete på full laddning;
  • intern högtalartyp AUX;
  • möjligheten att använda Wi-Fi, Bluetooth;
  • brist på uppvärmning och buller, typiskt för tekniken från tidigare generationer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du behöver välja en bärbar biograf bör du vara uppmärksam på DiaCubic . Ett stort antal filmremsor laddas in i enhetens minne, noggrant bevarade som kulturarv. Tack vare tillgången till Ivi -tjänsten finns 85 000 filmer tillgängliga. Men 2000 tecknade serier är också allvarliga. Dubblering av bilden som visas på skärmarna för enheter som kör iOS och Android tillhandahålls.

Viktiga tekniska egenskaper:

  • vikt - 0,3 kg;
  • valfri anslutning av högtalare eller hörlurar;
  • intern högtalare med en akustisk effekt på 2,5 W;
  • internt minne 16 GB;
  • ökat motstånd mot kroppsstötar;
  • optikresursen är minst 20 tusen timmar.
Bild
Bild
Bild
Bild

En enhet som "MultIKubik" förtjänar också uppmärksamhet . Huvudegenskaperna är desamma - drifttiden är upp till 5 timmar vid full laddning, vikten är 0,3 kg. Varje vecka får användarna tillgång till alla nya tecknade serier.

Enheten är utformad för att duplicera bilden på smarttelefonens skärm. Den interna samlingen uppdateras via Wi-Fi; uppspelning från ett USB -minne är också tillgängligt.

Bild
Bild

Det är definitivt värt att titta närmare på Storyteller -modifieringen . Den är kompatibel med IOS, Android. Men förutom dessa ganska vanliga plattformar kommer kompatibilitet med Apple Watch också att glädjas. Det interna minnet i ROM -standarden kan lagra 32 GB data. Bluetooth 4.0 -protokollet används.

Andra tekniska funktioner:

  • ljusflöde 35 lumen;
  • underhåll av skärmar med en diagonal från 0, 1 till 3, 8 m;
  • minijack hörlursutgång;
  • NFC;
  • högtalareffekt 2,5 W;
  • microUSB -kontakt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lämpligt att slutföra granskningen av versionen "Kinokubik ivi ". Från tjänsten med samma namn kan du ladda ner 35 filmer och titta på dem var som helst. Youtube -streaming stöds, det är också möjligt att ladda upp egna filer. Strukturellt och programvara är enheten designad inte bara för filmälskare, utan också för barn från 6 till 10 år. Kunder har också tillgång till ivi -prenumeration som standard i 6 månader.

CINEMOOD levererar också olika tillbehör till sin utrustning. Bland dem sticker det smarta höljet till videoprojektorn ut. Den kan ansluta via Wi-Fi och använda en NFC-tagg. Dessa Smart Covers är lämpliga för alla versioner av projektorer. Det finns också andra avancerade, vackra fodral för varje smak, och till och med ett smart fodral för att bära enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

CINEMOOD Storyteller rekommenderas för dem som vill uppnå maximal funktionalitet. Genom denna enhet får de tillgång till ett ganska stort antal onlinetjänster. " MultIKubik" vänder sig främst till tecknade älskare och barn . Leveransuppsättningen inkluderar ett abonnemang på Mult -tjänsten i 12 månader. Tja, andra modeller är förutsägbart utformade för att främst fungera med filmer och tv -program.

CINEMOOD -produkter, till skillnad från andra projektorer, är inte utformade för att fungera i starkt ljus . De används när belysningen är släckt eller mycket låg. Därför är det användbart att ta hänsyn till färgåtergivningsnivån och sändningsbildens tydlighet. Designen av alla produkter av detta märke är trevlig och harmonisk.

Du behöver inte riktigt välja dem enligt deras tekniska kapacitet, och huvudkriteriet är vad du planerar att titta på först.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

De allra flesta konsumenter tror att CINEMOOD -apparater är bra för barn. Hon utmärker sig med att visa sagor och filmremsor . Men tecknade modeller är inte lämpliga för traditionella familjefilmsvisningar på kvällarna. Därför är det nödvändigt att noggrant räkna ut upplösningen av matrisen så att det inte finns några fåfänga förväntningar. Men de enheter som är avsedda för filmer visar dem verkligen tydligt, detaljerat och verifierat.

Ibland finns det klagomål på bristande funktionalitet . Men jämfört med vad designerna redan har implementerat visar sig de "saknade" elementen vara en liten bagatell. Enligt många föräldrar ger den medföljande kuben tystnad i barnkammaren i minst en timme.

De positiva betygen är också associerade med stödet för en mängd olika applikationer. Du kan titta på den visade bilden på vilket sätt du vill och projicera den på vilken lämplig yta som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tyvärr, Det är värt att notera att producenterna på senare tid har fokuserat på betalt innehåll . Men kompaktheten och förmågan att arbeta utan nätverksanslutning motiverar delvis denna nackdel med CINEMOOD -projektorer. De kan fritt tas med dig på vägen (på ett flygplan, tåg, buss). Barn kommer definitivt att vara nöjda med ett sådant köp. Vissa vuxna delar sin åsikt.

Rekommenderad: