Soffor Från Fabriken 8 Mars: Modellerna "Hollywood", "Richard", "Broadway", "Britannica", "Miami", Recensioner

Innehållsförteckning:

Soffor Från Fabriken 8 Mars: Modellerna "Hollywood", "Richard", "Broadway", "Britannica", "Miami", Recensioner
Soffor Från Fabriken 8 Mars: Modellerna "Hollywood", "Richard", "Broadway", "Britannica", "Miami", Recensioner
Anonim

Bland de många tillverkarna av stoppade möbler intar fabriken 8 mars en speciell plats . Under detta varumärke produceras ett stort antal soffmodeller årligen, utformade för olika nivåer av konsumentinkomster. Alla möbler kännetecknas av oklanderlig design, överensstämmelse med de senaste modetrenderna och de strängaste kvalitetskraven.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innehavet i möbelfabriken den 8 mars omfattar en grupp Moskvaföretag som producerar stoppade möbler för olika kategorier av konsumentmarknaden. Utbudet av företag inkluderar hundratals artiklar med fåtöljer, soffor, sängar och deras modifieringar.

Bild
Bild

De första produkterna från fabriken producerades i början av 1900 -talet. 1996 upplevde företaget en pånyttfödelse. Idag innehåller det största innehavet två oberoende designbyråer som anpassar utvecklingen av välkända europeiska och amerikanska företag till förhållandena på den ryska marknaden. Modellerna är utvecklade enligt västeuropeiska modeller och uppfyller helt kraven i europeiska standarder.

Bild
Bild

Idag erbjuder företagets sortiment följande namn på stoppade möbler:

  • raka och hörnsoffor;
  • soffor;
  • fåtöljer;
  • puffar.

På grund av noggrann montering, modern design och hög kvalitet på de material som används, är produkterna från fabriken mycket efterfrågade för arrangemang av bostadslägenheter, privata hus, kontorslokaler och konsumenttjänster. För att skapa möbler används högsta kvalitet och miljövänliga material, presenterade i ett stort utbud av färger och texturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En mängd olika efterbehandlingsmaterial gör att du kan skapa soffor som passar perfekt in i alla interiörer och hjälper till att skapa ett bekvämt område för avkoppling, sömn, arbete och fritid. Naturligt trä och metall används för att skapa basen. Dessa material säkerställer tillförlitlig användning av möbler i många år.

Bild
Bild

Företagets produkter deltar i många professionella utställningar, tilldelas diplom, certifikat och andra distinkta tecken. Innehavet bedriver partihandel och detaljhandel med stoppade möbler i hela Ryssland och långt utanför dess gränser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

En av de obestridliga fördelarna med produkterna från 8 mars -företaget är dess stora utbud av modeller och storlekar . Detta är mycket bekvämt, särskilt om du behöver möblera flera rum i olika storlekar samtidigt. Det finns ingen anledning att leta efter möbler från olika tillverkare, men det är mycket mer lönsamt och logiskt att köpa allt på ett ställe. Dessutom är det möjligt att plocka upp modeller, som upprätthålls i en enda stillösning och färgschema, som bara skiljer sig från varandra i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder ett brett utbud av modeller som kan köpas för både rymliga och mycket små rum. Till exempel presenteras de klassiska modellerna av mjuka soffor för vardagsrummet i storlekarna 225x100 cm, 225x109 cm, 202x107 cm, 236x118 cm.

För små rum rekommenderas mer kompakta alternativ, till exempel 162x95 cm.

Sofforna bildar en plan, slät, mycket bekväm yta för att sova och koppla av.

Bild
Bild

Hörnsoffor är större modeller som hjälper till att få plats med flera personer samtidigt, till exempel vid matbordet i köket eller i vardagsrummet. Företagets sortiment innehåller modeller i olika storlekar: 247x174 cm, 241x171 cm, 210x168 cm, 330x182 cm och många andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Klädda möbler köps vanligtvis under en ganska lång period. Därför bör soffornas och fåtöljornas kvalitet vara på en mycket hög nivå, och de material som kroppen, klädseln och fyllningen är gjorda ska kännetecknas av hög tillförlitlighet, praktiska egenskaper och goda dekorativa egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbelfabriken "8 mars" tillverkar sina produkter endast av moderna material av högsta kvalitet. Och överflödet av färger och texturer gör att du enkelt kan välja det mest lämpliga alternativet för kontoret, vardagsrummet, sovrummet, köket eller korridoren.

Följande material används för att skapa klädseln:

  1. Läder . En skinnsoffa, som ingen annan, ser aristokratisk, dyr och solid ut i alla miljöer. Sortimentet innehåller många färger - det finns glansigt, matt, texturerat läder av choklad, vinrött, rött, grönt, senap och många andra färger.
  2. Flock … Flock är ett av de mest intressanta moderna materialen. Mjuk, känslig glans och trevlig flätig flock gör den till en av de mest populära för tillverkning av designmöbler.
  3. Konstläder … Konstläder imiterar perfekt konsistensen av naturmaterial. Finns i en mängd olika färger. Har hög prestanda och utmärkta dekorativa egenskaper.
  4. Gobeläng … Tapet är ett material för människor med konstnärlig smak och en subtil känsla för stil. Lyxiga prydnader, hållbarhet, praktiska egenskaper, materialets allergivänlighet gör det till en av favoriterna bland designers av stoppade möbler.
  5. Mikrofiber, velour, chenille, mattor, ekoläder, mocka och jacquard används också aktivt av fabriken för klädsel av soffor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder sina kunder garantiservice för sina produkter. Detta inkluderar mindre reparationer, till exempel byte av hjul, åtdragning av möbler och byte av ram och andra delar.

Bild
Bild

Populära modeller

Under den långa historien om dess existens har ett stort antal olika modeller av stoppade möbler släppts under varumärket 8 mars. Men några av dem var så omtyckta av kunderna att de inte har tappat sin relevans på många år.

Hollywood

En soffa med hög tillförlitlighet och en mycket rymlig koja. Fördelarna med modellen inkluderar följande punkter:

  • måtten på den monterade soffan (118 * 236, 5cm) gör att du kan använda soffan för att sova utan att ens lägga ut den;
  • bekvämt, pålitligt, hållbart transformeringsmekanism ("Eurobook");
  • sängparametrar - 163 * 200 cm;
  • elegant klassisk design med raka, tydliga linjer;
  • fullt utfälld koja en tunn rygg är inhägnad från väggen. Detta hjälper till att undvika obehag av att vidröra en kall vägg medan du sover;
  • reglerat pris beror på valet av klädsel;
  • rymliga och rymliga lådor;
  • elastisk madrass medelhårdhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Richard

"Richard" är en elegant, sofistikerad modell med dekorativa inlägg av ädelträ (bok och ek). Företaget erbjuder flera varianter av modellen med lockiga eller raka armstöd, med och utan sittstöd. Modellen är utrustad med en rymlig låda. Bekväm och bekväm sömn tillhandahålls av en elastisk madrass med en ortopedisk effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Broadway

Modellen är gjord i den mest enkla och lakoniska designen, och släta, mjuka linjer ger hemtrevlighet och komfort. Soffan passar perfekt in i klassiska och moderna interiörer. Den största fördelen med denna möbel är funktionalitet. Soffan expanderar på några sekunder till en rymlig, bekväm säng med en ortopedisk madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Miami

Modellen är gjord i en original, modern design. Soffan har ett armstöd och en asymmetrisk, mjuk, rundad sits. Tre soffkuddar används som komplement. Modellen är utrustad med små lådor, en linnelåda tillhandahålls.

Bild
Bild
Bild
Bild

Britannica

Britanica -varumärket är resultatet av många års framgångsrikt samarbete mellan den 8 mars och den engelska tillverkaren Buoyant ltd. Under detta märke produceras stoppade möbler i högsta klass av äkta läder, som hålls i det rikaste färgområdet. Möbler från "Britannica" är lyx, status och soliditet.

Bild
Bild

Recensioner

Att hålla "8 mars" och dess produkter är mycket populära och efterfrågade bland köpare av olika inkomster . Detta bevisas av de många recensioner som finns på Internet.

Bild
Bild

Det första pluset, som noteras i nästan alla kommentarer, är kvalitet i allt (material, design, transformationsmekanism, tillbehör, prestanda). På grund av sin oklanderliga kvalitet har företaget länge förtjänat ett utmärkt rykte bland tillverkare och konsumenter. Det är ingen slump att du kan hitta förfalskade motsvarigheter som imiterar produkterna från detta märke. Förekomsten av förfalskningar talar om företagets popularitet och dess möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hållbarhet, kvalitet, hållbarhet - allt som rör driften av stoppade möbler ligger på en mycket hög nivå. Sofforna behåller sitt ursprungliga utseende även efter flera års konstant användning. Klädselmaterialet spricker inte, tappar inte färgintensitet, deformeras inte.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett brett urval av klädmaterial är en annan fördel med detta märkes stoppade möbler. Du kan beställa eller köpa en färdig version av produkterna, baserat på din egen ekonomiska förmåga, stil och finish, där interiören upprätthålls.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ i interiören

Låt oss överväga de möjliga alternativen för att placera soffor från 8 Marta -fabriken i det inre av bostadslokaler:

  • Hörnsoffa från varumärket 8 mars omvandlar omedelbart varje interiör, även en så återhållsam och stram som en studie. Djup, rik färg, intressant klädselstruktur, bekväm design och dekorativa kuddar ger atmosfären ett solidt, respektabelt utseende;
  • Lyxig modulär soffa mycket harmoniskt kombinerat med interiören, designad i loftstil. Tegelväggar, brist på inredning, öppna garderober, en sådan soffa gör inredningen mer sofistikerad och elegant;
  • Ljus, elegant, modern soffa kommer att bli en magnifik dekoration av interiören, gjord i en återhållsam modern stil. Originaldetaljer, överlägsen kvalitet, bekvämlighet och komfort - den perfekta lösningen för vardagsrummet.

Rekommenderad: