Jacks "Zubr": En översikt över Rullning, Rack Och Pinion, Hydraulisk, För 3 Och 2 Ton, 5 Och 6 Ton, "Hi-jack" Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Jacks "Zubr": En översikt över Rullning, Rack Och Pinion, Hydraulisk, För 3 Och 2 Ton, 5 Och 6 Ton, "Hi-jack" Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Video: Jacks
Video: StickSorter 2024, Maj
Jacks "Zubr": En översikt över Rullning, Rack Och Pinion, Hydraulisk, För 3 Och 2 Ton, 5 Och 6 Ton, "Hi-jack" Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Jacks "Zubr": En översikt över Rullning, Rack Och Pinion, Hydraulisk, För 3 Och 2 Ton, 5 Och 6 Ton, "Hi-jack" Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Anonim

Varje bil, förutom ett första hjälpen -kit, ett reservhjul och nödvändiga verktyg, måste också ha en domkraft. Det kan behövas om någon uppdelning inträffar. Det är också värt att notera att det också är en oersättlig sak i konstruktion och i hushållet. På den moderna marknaden finns ett brett urval och utbud av lyftenheter från olika tillverkare. Vissa av dem kan inte skryta med kvaliteten på sina produkter, medan andra länge har blivit säljledare och förtjänat konsumentens förtroende. Det senare inkluderar inhemska företaget "Zubr", vars jackar är av hög kvalitet och överkomligt pris.

Bild
Bild

Särdrag

Jack Är en speciell stationär, bärbar eller mobil lyftutrustning med vilken du kan lyfta absolut alla föremål till en viss höjd.

Detta är en universell mekanism som är nödvändig, inte bara när du byter hjul i en bil, det är också oumbärligt under konstruktion eller reparationer.

Alla uttag kännetecknas av:

  • lastkapacitet;
  • lyfthöjd;
  • arbetsslag;
  • egen vikt;
  • upphämtningshöjd.
Bild
Bild

Verksamheten för det inhemska företaget "Zubr" började 2005 . Det var domkraften som blev den första mekanismen som hon började utveckla och producera. Idag, efter 15 år, är Zubr -uttaget valet av majoriteten av konsumenterna. Populariteten och efterfrågan på produkten beror på ett antal fördelar och funktioner som är inneboende i produkten, nämligen:

  • kvalitet;
  • pålitlighet;
  • lång livslängd;
  • användning av högkvalitativa material för tillverkning av uttag;
  • brett urval och sortiment;
  • tillverkarens garanti;
  • tillgänglighet av kvalitetscertifikat.
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du går in på konsumentmarknaden, Zubr -uttag måste klara ett antal tester , vid vars slut, för varje mekanism, teknisk dokumentation och pass, är en garantitid fastställd.

Typer och modeller

Idag tillverkas följande uttag under varumärkeslogotypen Zubr:

  • mekanisk skruv;
  • hydraulisk;
  • hydraulisk flaska;
  • kuggstång;
  • rörlig.

Varje lyftmekanism är tillverkad och uppfyller helt kraven i GOST.

För närvarande, i färd med att utveckla nya modeller, använder företaget 3D -modellering , tack vare vilket det var möjligt att öka tillförlitlighetsfaktorn och ergonomin i mekanismerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss titta närmare på var och en av Zubr -jacktyperna

Vagn

Denna modell är en av de mest populära. Denna mekanism kännetecknas av pålitlighet , hög bärighet.

Oftast köps sådana modeller för bilverkstäder.

" Bison MASTER 43052-2.1 "-kompakt, lättanvänd modell, med en lyftkapacitet på 2 ton och en lyfthöjd på 385 mm.

Värt att notera är också modellen 43052 3 z01, som kännetecknas av:

  • lyftkapacitet - 3t;
  • upptagningshöjd - 130 mm;
  • lyfthöjd - 410 mm.
Bild
Bild

Kuggstång

Terrängentusiaster och de som kör stora och tunga stadsjeepar kallar dessa uttag "Hi-Jack " … De är starka, pålitliga, hållbara, kräver inte ytterligare underhåll. Den maximala lyftkapaciteten för rackdockorna är 6 ton.

De mest populära modellerna är "Hi-jack" rack och pinion, mekaniska, 3t, 125-1330mm och "Zubr 43045-3-070"

Bild
Bild
Bild
Bild

Hydraulisk

Denna enhet kallas väldigt ofta flaska … Det är pålitligt, bekvämt i drift och kännetecknas av en tillräckligt stor lyfthöjd. Du kan välja modell för både en bil och en lastbil. En av de mest populära modellerna av den hydrauliska mekanismen är flaskjack "Zubr-43060-2 ".

Denna modell kännetecknas av:

  • lyftkapacitet - 2 ton;
  • lyfthöjd - 347 mm;
  • upptagningshöjd - 181 mm.

Modellen i sig är ganska kompakt och inte tung, den kan enkelt passa in i bagageutrymmet på en bil.

Bild
Bild

Det är också efterfrågade modellerna 43060-3 och 43060-5 med en lyftkapacitet på 3 och 5 ton.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mekanisk skruv

Denna typ av domkraft är också ganska populär bland bilister. Den kan endast användas med personbilar, eftersom den mekaniska skruvjackens lyftkapacitet inte överstiger 2 ton . En av de mest köpta modellerna är " Zubr Expert 43040-1 " … Den maximala vikten som denna enhet kan lyfta är 1 ton och lyfthöjden är 383 mm.

Bild
Bild

För mer information om all information och andra modeller, besök tillverkarens officiella webbplats eller en av märkesbutikerna.

Det är här som du kan se hela sortimentet, få expertråd.

Valbara kriterier

Hur väl alla faktorer och egenskaper hos utrustningen beaktas kommer att avgöra hur väl mekanismen klarar uppgiften och hur länge den kommer att kunna fungera.

Så när du väljer en jack måste du vägledas av följande kriterier

  • Lastkapacitet … Varje domkraft är utformad för att lyfta en specifik vikt. Om du köper en enhet med en bärighet på högst 2 ton och en lastbil börjar lyfta den, kommer troligen jacken att gå sönder utan att lyfta transporten.
  • Pickup höjd . Detta är den minsta höjd från vilken domkraften kan fungera.
  • Uppgångens höjd . Denna parameter anger den maximala höjdgräns för vilken utrustningen kan lyfta en last.
Bild
Bild
Bild
Bild

Du måste också överväga pris … Det påverkas av enhetens tekniska parametrar, särskilt bärighet . Det är också viktigt att förstå för vad mål en domkraft köps.

Om du behöver den för hemmabruk kan du föredra en modell med en bärighet på högst 3 ton.

Men om denna lyftmekanism till exempel kommer att delta i byggprocessen eller för en servicestation är det bäst att köpa en mer kraftfull modell. Det finns uttag som kan lyfta laster som väger tiotals ton och är konstruerade för konstant, oavbrutet arbete. Kostnaden för sådana enheter är ganska hög.

Bild
Bild

Granska översikt

Mycket ofta, när det blir nödvändigt att köpa en viss produkt, blir konsumenten bekant med kunders recensioner och redan erfarna användare. Och detta är korrekt, eftersom det är en person som inte är intresserad av att sälja sådan utrustning som kan berätta sanningsenlig information från personlig erfarenhet. Efter att noggrant ha studerat recensioner av personer som har erfarenhet av att använda Zubr -uttag, kan vi dra slutsatsen med rätt val och funktion har denna utrustning inga nackdelar.

Nästan alla användare var nöjda med sitt köp och tackar tillverkaren för en pålitlig produkt av hög kvalitet.

Bild
Bild

Vidare i videogranskningen presenteras en översikt över den hydrauliska skjutdonet "Zubr Professional 43050-3_z01".

Rekommenderad: