Stationära Mikrofoner: Vi Väljer Bra Trådlösa Modeller För Datorn Med USB, Med En Strömknapp Och En Signal För Att Locka Uppmärksamhet

Innehållsförteckning:

Video: Stationära Mikrofoner: Vi Väljer Bra Trådlösa Modeller För Datorn Med USB, Med En Strömknapp Och En Signal För Att Locka Uppmärksamhet

Video: Stationära Mikrofoner: Vi Väljer Bra Trådlösa Modeller För Datorn Med USB, Med En Strömknapp Och En Signal För Att Locka Uppmärksamhet
Video: USB Mics - We Figured Out Which One You Should Buy? (Blue Yeti, HyperX Quadcast, Razer, and Samson) 2024, Maj
Stationära Mikrofoner: Vi Väljer Bra Trådlösa Modeller För Datorn Med USB, Med En Strömknapp Och En Signal För Att Locka Uppmärksamhet
Stationära Mikrofoner: Vi Väljer Bra Trådlösa Modeller För Datorn Med USB, Med En Strömknapp Och En Signal För Att Locka Uppmärksamhet
Anonim

Många köper också en mikrofon tillsammans med en dator. Men inte alla vet vilken av de befintliga modellerna som har de bästa egenskaperna. Och det är definitivt inte alltid möjligt att hitta det perfekta alternativet som passar både i pris och kvalitet. Men det är väldigt lätt att räkna ut det.

Särdrag

Den stationära mikrofonen är placerad på ett bekvämt stativ. Oftast är det installerat precis framför tangentbordet. Det ska i alla fall ligga på munnen. En stationär mikrofon av hög kvalitet för en dator måste nödvändigtvis överföra ljudet från en röst utan förvrängning. Det vill säga att det ska vara utan väsande andning eller något ljud.

Dessutom bör en sådan enhet ta upp lite utrymme och inte locka mycket uppmärksamhet till sig själv. Om mikrofonen flyttas ska det inte förekomma någon ljudförlust.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

De flesta PC -mikrofoner kategoriseras efter riktningsmönster. De kan hämta ljud som kommer från alla håll, eller omvänt låter de dig bara höra ett specifikt ljud utan onödigt brus. För att förstå vad enheter är måste du bekanta dig med alla typer mer detaljerat.

Omnidirektionell

Dessa mikrofoner har ett ganska brett upptagningsmönster. Tillsammans med detta, de också bra på att fånga främmande buller … De skadas inte av att flytta från plats till plats. Oftast köps de om personen inte alltid sitter vid datorn och rör sig mycket i rummet under ett samtal.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kardioden

Riktningsdiagrammet för dessa modeller liknar ett kardiogram i utseende. Mikrofoner är inte lika känsliga för omgivande ljud , som låter dig använda dem för inspelning av musik eller textkomposition hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smalt inriktat

Dessa mikrofonmodeller mer avsedd för studioarbete , eftersom de inte är särskilt användbara hemma.

Dessutom bör det sägas att alla typer av mikrofoner kan vara trådlös och trådbunden … Allt beror på personens preferenser. Om du inte gillar kablarna på skrivbordet, bör du rikta uppmärksamheten mot det första alternativet. Om det inte spelar någon roll kan du köpa trådbundna modeller. Om vi pratar om typen av anslutning, kan några av dem anslutas via en USB -kontakt, medan andra via en 3,5 mm -kontakt.

Vissa modeller kompletteras med en strömknapp. Om den är grön fungerar mikrofonen, när färgen är röd stängs enheten av. Det tar bara 3-5 minuter att aktivera någon av den valda modellen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Till att börja med bör du bekanta dig med billiga enheter.

Defender MIC-117 … Denna modell är gjord på ett ganska flexibelt ben och är också utrustat med ett speciellt brusreduceringssystem. Dessutom har enheten en strömknapp samt ett stativ som är utformat för att placera denna mikrofon i ett bekvämt läge på ett datorbord.

Denna enhet kommer att fungera som ett utmärkt alternativ för allmänna videosamtal.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lita på Madell Desk . En sådan allriktad enhet kan installeras på ett datorbord. Den har en vacker design, är utrustad med en strömbrytare, samt en tråd, vars längd är 2,5 meter. Det kan användas på olika sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven MK-490 . Enheten har också ett flexibelt ben och en strömbrytare. Perfekt för Skype -konversationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ritmix RDM-125 … Ganska elegant trådlös mikrofon. Den kan installeras på vilket bord som helst med ett stativ. Ledningens längd överstiger inte 2 meter.

Bild
Bild

Trust MICO USB -mikrofon . Bland budgetmikrofonmodeller är detta den dyraste enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland toppmodellerna bör följande noteras

Shure motiv mv88 . Detta är en ovanlig enhet. Med dess hjälp kan du inte bara prata utan också göra olika poster. Mikrofonhuset är tillverkat av metall, det finns till och med ett hörlursuttag.

Bild
Bild

Audio-technica ath-dsr5bt . Denna modell är ett mono -headset med hörlurar och kondensatormikrofon. Enheten fungerar med höga frekvenser, så ljudet är ganska hög kvalitet.

Bild
Bild

Logitech 989-000430 . Mikrofonen är mer avsedd för företagsbruk. Det kan placeras på bordet, eftersom det kan passa in i vilken inredning som helst.

Det är bättre att inte köpa det för hemmabruk.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att förstå vilken mikrofonmodell du behöver köpa måste du veta för vilket ändamål den kommer att användas. Om du för dagliga samtal kan ta en billigare produkt. Om du däremot för förhandlingar om arbete eller röstverkande, ska du inte spara. Vissa modeller är mer moderna och har ett antal ytterligare funktioner. Till exempel en signal för att locka uppmärksamhet med möjligheten att justera volymen. Pris spelar ofta en viktig roll.

Att välja modell är värt din budget.

Anslutningsmetoder

Det finns flera alternativ för att ansluta en stationär mikrofon till din dator.

Genom "jack" -kontakten

Denna metod har många fördelar. Först och främst, bland dess fördelar, är det nödvändigt att notera dess mångsidighet. En sådan mikrofon fungerar med en mängd olika utrustningar: från en bärbar dator till en professionell dator. Men ljudet är inte alltid klart och av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Via USB

Dessa typer av mikrofoner kopplas enkelt till modern teknik, men samtidigt är de enklare i sina egenskaper.

Sammanfattningsvis kan vi säga att när du köper en stationär mikrofon till en dator måste du i förväg ta reda på vilka modeller som är populära och varför. I det här fallet blir det mycket lättare att välja en kvalitetsprodukt för dig själv för lite pengar.

Rekommenderad: