Elektrisk Grill "Kavkaz": Elektrisk Grill, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Elektrisk Grill "Kavkaz": Elektrisk Grill, Kundrecensioner

Video: Elektrisk Grill
Video: Unboxing Electric Grill + Review | Elektrisk Grill fra Jula | Burns & Barkles Electric Grill 2024, Maj
Elektrisk Grill "Kavkaz": Elektrisk Grill, Kundrecensioner
Elektrisk Grill "Kavkaz": Elektrisk Grill, Kundrecensioner
Anonim

Shish kebab är en ganska populär rätt i vårt land. Men vädret tillåter dig inte alltid att laga det ute, på kol. Ett utmärkt substitut för grillning hemma är Kavkaz elektriska BBQ -grill. Låt oss se vad det är, vilka funktioner och egenskaper denna enhet har.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Kavkaz elektriska BBQ -grill tillverkas av Hydroagregat -företaget, vars fabrik ligger i Rostov -regionen. Detta märke producerar huvudsakligen produkter för trädgården och grönsaksträdgården, liksom den utrustning som behövs för hushållning. Alla produkter är av hög kvalitet, eftersom produktionskontrollen på företaget är ganska hög.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Kebabtillverkaren "Kavkaz" är en elektrisk apparat. Spett i den är placerade vertikalt runt värmeelementet och roterar runt sin axel under drift. Detta tillåter inte bara att steka maten jämnt, utan också att ta bort smält fett från dem.

Det främsta kännetecknet för alla modeller av Kavkaz elektriska grillgrillar är att skålar för uppsamling av fett och juice som rinner ner från maten under tillagningen ligger under varje spett. Detta gör det möjligt att maximalt skydda själva enheten från kontaminering.

Alla elektriska BBQ -grillar har ett lock som skyddar bordets yta, liksom en person från att stänka fett under tillagningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Kavkaz elektriska grill har många fördelar.

  • Vid stekning bildas inte cancerframkallande ämnen i produkter, rätten visar sig vara hälsosammare än kokad på en eld.
  • Du kan göra en kebab av vilken mat som helst och skapa rätter som du brukar laga på grillen, till exempel grönsaker, kött, fisk, svamp.
  • Enheten rymmer minst fem spett, vilket gör att du kan laga en maträtt för flera personer samtidigt.
  • Den elektriska grillen tar inte mycket plats; den kan placeras även i ett litet kök.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vissa modeller av Kavkaz grillmaskiner är utrustade med en timer, som hjälper dig att ställa in tillagningstiden exakt och undvika överhettning av enheten eller att torka maten.
  • Värmeelementet är täckt med ett skyddsglasrör, vilket gör det enkelt att rengöra det från smuts.
  • Det finns ett urval av modeller som skiljer sig åt i spettens längd, liksom deras antal, effekt och viss funktionalitet.
  • Komplett med alla modeller av elektriska BBQ -grillar finns en receptbok.

Nackdelarna inkluderar bristen på röklukt , som är inneboende i skålen när den ursprungligen kokades i eld.

Höljet av modeller av aluminium blir väldigt varmt under driften av enheten, du kan bli bränd på det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och deras huvudsakliga egenskaper

På marknaden representeras Kavkaz elektriska BBQ -grill av flera modeller som skiljer sig något åt i egenskaper.

  • " Kaukasus-1 ". Denna modell är tillverkad i aluminium av livsmedelskvalitet och innehåller 5 spett med en längd på 23 cm. Höljet kan tas bort uppåt. Enhetens effekt motsvarar 1000 W, vilket gör att du kan laga köttkebab vid full belastning i 20 minuter. Maximal uppvärmning av värmeelementet är 250 grader. Kostnaden för enheten är cirka 2000 rubel.
  • " Kaukasus-2 ". Denna modell skiljer sig från den föregående endast genom närvaron av gummerade ben, som inte tillåter enheten att "hoppa" på bordet under drift. Kostnaden för enheten är cirka 2300 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Kaukasus-3 ". Denna modell är utrustad med en avstängningsknapp så att du inte behöver dra ut kontakten ur uttaget varje gång processen stoppas. Det skiljer sig också från det tidigare höljet, som har dörrar och tas bort horisontellt. Kostnaden för enheten är cirka 2300 rubel.
  • " Kaukasus-4 ". Denna enhet har också en effekt på 1000 W och är utrustad med fem spett. Men det skiljer sig i närvaro av en avstängningstimer. Och även spett har en ökad storlek, som är 32, 7 cm. Uppvärmningstemperaturen för värmeelementet här är redan 385 grader, vilket minskar tillagningstiden för produkterna till 15 minuter. Kostnaden för enheten är cirka 2300 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Kaukasus-5 ". Ett särdrag hos denna enhet är att den är tillverkad av rostfritt stål. Detta material värms upp mindre, vilket innebär att det inte går att bränna dig på skyddshöljet. Den kompletta uppsättningen har 6 spett 18 cm långa och är utrustad med en avstängningstimer. Kostnaden för modellen är cirka 2 000 rubel.
  • " Kaukasus-XXL ". Effekten på denna enhet är 1800 W. Utrustad med åtta spett, vars längd är 35 cm. Den är utformad för att laga 2 kg kött och 0,5 kg grönsaker samtidigt. Kebabtillverkaren är också utrustad med en timer för att stänga av efter 30 minuter. Till skillnad från tidigare modeller har den här mycket imponerande dimensioner. Kostnaden för enheten är cirka 2600 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner av Kavkaz elektriska grillar är ganska bra. Många noterar användarvänligheten och underhållet, möjligheten att laga grill hemma. De pratar också om enhetens höga kvalitet, som inte misslyckas under lång tid.

Bland bristerna noteras att ofta inte skärpa spett . Men denna nackdel kan lätt elimineras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig att laga fiskshashlik på Kavkaz elektriska shashlikmaskin från följande video.

Rekommenderad: