Elektrisk Grill "Aromat-1": Elektrisk Grill, Reparation Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Elektrisk Grill "Aromat-1": Elektrisk Grill, Reparation Och Recensioner

Video: Elektrisk Grill
Video: #3 Shaggy's Burgers, Huntsville, AL - BURGER WARS 2024, Maj
Elektrisk Grill "Aromat-1": Elektrisk Grill, Reparation Och Recensioner
Elektrisk Grill "Aromat-1": Elektrisk Grill, Reparation Och Recensioner
Anonim

Det är alltid trevligt att spendera tid utomhus under den varma årstiden. Du kan samlas i ett litet företag nära elden och steka doftande kebab. Men dåliga väderförhållanden och förändrade omständigheter gör sina egna ändringar av den planerade semestern. I det här fallet hjälper Aromat-1 elektriska shashlik-tillverkaren. Med denna lilla enhet kan du njuta av en utsökt grill i en mysig hemmiljö.

Särdrag

Aromat-1 elektrisk grill är en universell enhet som låter dig laga grill från kött, fisk, räkor, kyckling och grönsaker. Mat tillagas enligt principen om en infraröd grill. Den automatiska rotationen av spettarna bidrar till en jämn stekning av kött, som inte bränns på grund av den konstanta rörelsen inuti enheten. Aromat-1 produceras i Ryssland vid Mayak-fabriken. Denna modell finns i rostfritt stål och aluminium. Det har ökat styrka och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Shashlikmakaren har formen av en cylinder, som innehåller skålar för att droppa fett och fem avtagbara spett . Var och en av dem rymmer upp till sju köttbitar. De roterar i automatiskt läge och ligger nära den infraröda sändaren. Rotation säkerställer en enhetlig stekning av kött och förhindrar att det brinner på grund av frånvaron av en öppen eldkälla. Shish kebaben tillagas mycket snabbt, på bara 15-20 minuter får köttet en kryddig saftighet, täckt med en krispig skorpa ovanpå. Enhetens värmeelement har en hög effekt upp till 1000 W.

Bild
Bild

Fördelar

Jämfört med att använda traditionella grillar är kebab i en elektrisk grillmaskin utmärkt även för nybörjare. För att förbereda en utsökt maträtt behöver du bara välja bra kött och marinad, och när det gäller Aromat-1 kommer det definitivt inte att misslyckas vid beredningen av saftigt och gott kött.

De främsta fördelarna med den elektriska apparaten kan sammanfattas enligt följande:

  • enkel användning;
  • låg kostnad;
  • lätt att städa;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • snabbmatberedning;
  • liten storlek;
  • oberoende av väderförhållanden;
  • automatisk rotation av spett och enhetlig stekning av kött;
  • låg energiförbrukning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Förutom dess fördelar har "Aromat-1" också betydande nackdelar.

  • Liten mängd kött upp till 1 kg . På grund av detta är denna modell inte lämplig för stekning av kebab i ett stort företag.
  • Några spett . På marknaden för både inhemska och utländska tillverkare finns enheter med upp till 10 spett, medan Aromat-1 kebabtillverkaren har minst 5 spett, vilket inte tillåter att du lagar många kebab samtidigt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Brist på timer . Displayen, som finns i andra märken av grillar, hjälper till att ställa in tillagningstiden och ställa in enheten att stängas av automatiskt efter att maträtten är klar.
  • Ingen lukt av lägereld . Denna faktor är kanske en av de mest betydande nackdelarna med en elektrisk grill. Köttet är gott och saftigt, men det saknar den vanliga rökiga doften av en eld. Som regel väcker doften av dis som härrör från grillar tillagade på grillen i det fria ute aptiten och ger en fantastisk smak.
Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhetsteknik

Vid arbete med enheten måste grundläggande säkerhetsregler följas, till exempel:

  • det är förbjudet att lämna den elektriska kebabtillverkaren utan uppsikt;
  • allt arbete med reparation eller rengöring av enheten måste utföras när den kopplas bort från elnätet;
  • efter tillagning av kebab måste enheten kopplas bort från strömförsörjningen;
  • vidrör inte enheten vid dess användning för att undvika brännskador.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet är konsumentrecensioner av Aromat-1 elektrisk shashlikmaskin positiva. Konsumenter noterar enhetens höga kvalitet och användarvänlighet. En lika viktig fördel med den elektriska grillen är dess kompakthet jämfört med skrymmande grillar. Med den här enheten kan du laga mat när som helst hemma och även i det mest nyckfulla vädret. En elektrisk grill förbereder kött och grönsaker med hjälp av speciella värmeelement, som säkerställer fullständig rostning av produkter. På grund av kvalitetsegenskaperna i denna modell kan kebab som väger upp till 1 kg göras på bara 15 minuter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Köpare rapporterar att enheten har en livslängd på cirka tio år . Om värmeelementet går sönder eller att spettarna går sönder kan de enkelt bytas ut mot nya delar. Oftast är det dessa problem som blir huvudorsakerna till att kontakta serviceavdelningen. Hantera enheten försiktigt för att undvika reparationer. Köttbitarna ska vara små så att de inte vidrör värmeelementen och roterar fritt på spettarna. "Arom-1" hjälper till att förverkliga många kulinariska fantasier och få verkligt nöje av de tillagade rätterna, som du kan glädja ditt hushåll med åtminstone varje dag. Dessutom kan den elektriska grillen bli en integrerad del i köket, eftersom dess attraktiva design och kompakta storlek hjälper perfekt att passa in i alla interiörers funktioner.

Rekommenderad: