De'Longhi Grill (33 Bilder): Kontakta Elektrisk Grill För Hemmet, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: De'Longhi Grill (33 Bilder): Kontakta Elektrisk Grill För Hemmet, Kundrecensioner

Video: De'Longhi Grill (33 Bilder): Kontakta Elektrisk Grill För Hemmet, Kundrecensioner
Video: Delonghi 6-in-1 Livenza All-Day Digital Grill w/Waffle & Griddle Plates on QVC 2024, Maj
De'Longhi Grill (33 Bilder): Kontakta Elektrisk Grill För Hemmet, Kundrecensioner
De'Longhi Grill (33 Bilder): Kontakta Elektrisk Grill För Hemmet, Kundrecensioner
Anonim

Som du vet ger inte stekt mat någon nytta för kroppen, utan tvärtom skadar den. Men alla näringsläkare är överens om att grillad mat inte bara inte skadar utan också gynnar kroppen: kött och fisk behåller sina vitaminer och får en unik smak utan att öka kaloriinnehållet. Det kanadensiska företaget De'Longhi har länge varit känt på världsmarknaden som tillverkare av kvalitetsprodukter för torn och grillar.

Med deras hjälp kan du laga en mängd olika rätter och glädja dig själv och din familj inte bara med utsökt mat utan också med hälsosamma.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Trots att företaget idag har sitt huvudkontor i Kanada, går rötterna tillbaka till den italienska staden Treviso, där det grundades 1902. Företagets fabriker finns huvudsakligen i asiatiska länder. De världsberömda märkena Kenwood och Ariete tillhör också De'Longhi -koncernen. Utbudet av företagets elektriska grillar är ganska brett och har ett stort antal fördelar, främst på grund av att De'Longhi försöker hänga med i tiden och varje år förbättrar de både utseendet på sina produkter och deras funktionella innehåll.

Produkterna övervakas noga i alla produktionsstadier . De bästa teknikerna och designersna utvecklar modeller som inte bara perfekt steker kött utan också blir ett attraktivt element i köket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom utseendet har produkterna många andra fördelar

  • Alla elektriska grillar är utrustade med en inbyggd droppbricka för att samla droppande fett. I slutet av arbetet kommer han ut och tvättas i diskbänken eller diskmaskinen.
  • De'Longhi -grillar har flera avtagbara tallrikar som kan ändras beroende på rätten. De är utformade för att laga kötträtter eller grönsaker och för att baka våfflor till frukost. Delarna är teflonbelagda för ett non-stick-lager och kan även tvättas i diskmaskinen.
  • Enheten värms upp snabbt och steker maten jämnt och är mycket lätt att använda. Vid överhettning stängs den av automatiskt, vilket indikerar dess brandsäkerhet.
  • Vissa modeller är utrustade med elektroniska displayer för mer bekväm användning. De låter dig noggrant styra temperaturnivån och fördela värmen jämnt över ytan. Du kan ställa in en separat temperatur för varje tallrik, vilket kommer att ge otrolig smak och saftighet till köttet.
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de senaste innovationerna i företaget var skapandet av en egen mobilapplikation för elektriska grillar - inget annat märke har ett sådant erbjudande. Det hjälper dig att styra enheten ännu bättre och göra tillagningsprocessen ännu enklare. Du kan styra temperaturen, välja tillagningsläge, ställa in timern - allt från din telefon. Bland annat innehåller applikationen ett stort antal recept med rekommendationer för val av lägen och temperaturer för varje maträtt.

De'Longhis grillade rätter ger inte bara glädje utan också hälsa och kroppsfördelar . På grund av frånvaron av olja under tillagningen är produkterna läckra och friska. Det är på grillen som det rekommenderas att steka kött och fisk under en diet: produkterna är kalorifattiga och förlorar inte sin saftighet.

Den största nackdelen med produkten är en något kort sladd, vars längd är en meter. Dessutom är enheterna ganska tunga, så det är bättre att anförtro deras omorganisation till män.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

De'Longhi erbjuder kunderna ett brett utbud av elektriska grillar för varje smak och budget. De tillverkas i linjer, som alla har flera modeller.

Bild
Bild

Grigliotutto linje

Denna linje producerar modeller av elektriska grillar med sicksackuppvärmningsdelar. Ovanför själva värmaren finns det ett galler där maten tillagas. De'Longhi Grigliotutto -produkter är utrustade med ett stativ vars höjd kan justeras efter önskat tillagningsresultat. Ju lägre den är, desto hårdare blir köttskorpan.

Bild
Bild

De'Longhi Grigliotutto BQ 58

Denna modell är en av de mest populära i den här raden, priset är cirka 4000 rubel. Grillen är tillverkad av rostfritt stål och värmebeständigt material. För att justera grillens höjd har man tänkt ut speciella handtag, vilket hjälper dig att snabbt och utan brännskador ändra dess position. Setet innehåller en liten dubbelgrill, avsedd för stekning av små bitar, som kan vändas med grillen med en handrörelse. En panna täckt med emalj installeras nedan, där fettet rinner ut. Vissa användare förfyller det med vatten och eliminerar därmed rök under stekning.

Enhetsbredd - 50 centimeter, vikt - 5 kilo . Grillen är tillräckligt kompakt, så den är lämplig för användning i en lägenhet. För att slå på enheten, tryck bara på knappen - ingen ytterligare åtgärd krävs. För brandsäkerhetsändamål har denna modell en automatisk avstängningsfunktion för överhettning.

Bild
Bild
Bild
Bild

De'Longhi Grigliotutto BQ 78

Denna modell kostar samma som den föregående, men mycket mer i storlek. Dess bredd är 62 centimeter, så den här grillen har en kraftfullare värmare. Externt liknar enheten sin mindre bror, men under gallret finns två värmeelement som kan slås på separat. Denna artikel låter dig spara energi om du behöver laga några måltider.

Bild
Bild
Bild
Bild

De'Longhi Grigliotutto BQ 100

Den tvåvåningsmodell från De'Longhi är ganska kompakt, bredden är 50 centimeter. Enheten har två värmeelement som är placerade på olika nivåer. Kostnaden för BQ 100 är 3600 rubel. Den övre nivån är utrustad med en avtagbar teflonfodrad panna som kan användas som grill eller som vanlig stekpanna. Ett utdragbart galler är installerat på den nedre delen.

Denna elektriska hemmagrill har en behållare , där överflödigt fett rinner ut, är det på sidan, det är lätt att ta bort och rengöra. Enheten har inte funktionen att flytta gallret, därför är en termostat installerad i den för att reglera temperaturnivån.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kontakta G De'Longhi Line

Kontaktmodellerna är utrustade med ett extra kontaktläge, anpassat för stekning av koteletter, hamburgare, korv. När den är stängd får du en utmärkt stekpress, när den är öppen får du en bekväm och kompakt spis. Alla modeller är tillverkade av polerat rostfritt stål.

Bild
Bild

De'Longhi CG 400

Priset på denna enhet är 3500 rubel. Den har funktionen att tömma fett, vilket bidrar till hälsosammare matlagning och minskar kaloriinnehållet. Ytorna på CG 400 läggs inte horisontellt, utan något diagonalt, så maten rostas inte i sin egen juice, utan fettet droppar på pannan. Båda ytorna är 40 centimeter breda. En inbyggd termostat låter dig reglera temperaturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

De'Longhi CG 600

Enheten kostar 4000 rubel. Utåt skiljer det sig från den tidigare modellen genom att det finns en annan termostat på fodralets sida. CG600 värmeelement kan manövreras tillsammans eller separat. Enheten har flera utbytbara tallrikar, som gör det möjligt att steka inte bara kött, utan också fisk, att laga pizza, våfflor och många andra rätter. Modellen är 46 centimeter bred.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hälsosam grilllinje

Denna rad, enligt tillverkaren, låter dig laga helt hälsosamma måltider, eftersom dess modeller tar bort ännu mer fett än andra.

Bild
Bild

De'Longhi Healthy Grill CGH 100

Värdet på denna enhet är lågt - endast 2000 rubel. En fettindikator är installerad på plastfodralets främre fasad, som, när pallen är fylld, ger en signal till ägaren. CGH 100 -termostaten är formad som en kompass med en pil. Kontrollknappen är placerad i mitten av topplocket, ovanpå vilken det finns en röd pil och en grön pil längst ner. En tänd röd pil indikerar att apparaten är påslagen och en grön pil visar att den är redo att steka mat.

Enhetens bredd är bara 25 centimeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

De'Longhi Healthy Grill CGH 800

Denna elektriska grill kostar 4500 rubel. Den har en original design och en metallkropp. På framsidan finns en kontrollpanel med rosa och gröna signaler, som indikerar ett eller annat steg i enhetens beredskap. Temperaturen regleras med en separat ratt. Aluminiumytan är placerad diagonalt så att fett rinner ut i formen. Justerbart ribbband förhindrar att kött eller fisk alls kommer i kontakt med fett.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Varje De »Longhi elektrisk grill är av hög kvalitet, så oavsett vad du väljer får du en apparat av utmärkt kvalitet. Du bör fokusera på familjemedlemmarnas smakpreferenser, antalet rätter som tillagas samtidigt. Om familjen består av två personer kan du klara dig med en liten enhet; för ett större antal människor är det bättre att köpa en kraftfullare enhet. Om grillen köps endast för att steka kött, bör du inte spendera pengar på apparater med ett stort antal utbytbara paneler.

De »Longhi elektrisk grill kommer att tjäna dig i många år med korrekt användning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner av De »Longhi -produkter är bara positiva. Kunderna är nöjda med kvaliteten på de köpta varorna. Många är nöjda med teflonbeläggningen, som har en non-stick-egenskap. Förekomsten av ett stort antal utbytbara paneler noteras också, tack vare vilket du kan laga en mängd olika rätter. Mat på elektriska grillar är god, saftig och hälsosam. De diagonalt placerade ytorna gör att fett rinner ut i speciella brickor för lågt kaloriinnehåll.

Alla användare rekommenderas att köpa De »Longhi elektriska grillar för hemmet.

Rekommenderad: