Russell Grill (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Våffeljärnfunktion, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Russell Grill (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Våffeljärnfunktion, Kundrecensioner

Video: Russell Grill (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Våffeljärnfunktion, Kundrecensioner
Video: Går det att grilla på en elgrill? 2024, April
Russell Grill (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Våffeljärnfunktion, Kundrecensioner
Russell Grill (15 Bilder): Fördelarna Med En Elektrisk Grill Med Våffeljärnfunktion, Kundrecensioner
Anonim

Grillad mat smakar särskilt ljus. Det är därför elektriska kompakta grillar för hem- och sommarstugor har varit mycket populära på sistone. Det finns många märken som erbjuder sina kunder intressanta och mångsidiga modeller.

Grillar från tillverkaren Russell Hobbs är särskilt relevanta. Dess sortiment erbjuder modeller för alla smaker, som kommer att bli en oumbärlig assistent i vardagen och ett favoritverktyg för ägaren för att förbereda läckra måltider av hög kvalitet för familj och vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Russell Hobbs grundades i Storbritannien 1952. Hon presenterar intressanta modeller av hushållsapparater som inte bara blir ett användbart förvärv, utan också en snygg dekoration av kök och matsal på grund av den spektakulära designen. Russell Hobbs elektriska grillar förtjänar särskild uppmärksamhet. De låter dig laga saftiga hamburgare, pizza, kött och fisk, samt våfflor, grönsaker och mycket mer.

Denna teknik har följande funktioner

  • Hög kvalitet . Företagets modeller är gjorda av högkvalitativa material med hjälp av modern teknik. Högkvalificerade specialister övervakar varje produktionsstadium och ser till att utrustningen uppfyller internationella kvalitetsstandarder. Denna inställning till produkter väcker förtroende, och positiva kundrecensioner bekräftar dem bara.
  • Design . Vitvarornas eleganta utseende kommer lätt att passa in och accentuera husets moderna inredning, samt göra tillagningsprocessen ännu roligare. Ett brett sortiment och ständigt uppdaterade samlingar gör att du kan välja det mest lämpliga alternativet för grillens design och storlek för ditt hem.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Rörlighet . Tack vare sin lilla storlek och försiktiga design är elektriska grillar enkla att använda och lämnar bara positiva känslor efter tillagningen. Om det behövs kan utrustningen enkelt flyttas, till exempel hemifrån till dacha, för att njuta av kvalitetsmat under alla förhållanden.
  • Multifunktionalitet . Grilldesigners försöker ta hänsyn till alla sina kunders behov. Sortimentet erbjuder olika eller kombinerade tillagningsalternativ: mellan två ytor, på en öppen ministrader eller en smältande yta. Den speciella beläggningen och möjligheten att byta tallrikar gör att du kan förbereda en mängd olika rätter med stor komfort.
  • Kraft . Russell Hobbs grillar har flera alternativ och grader av rostning, vilket gör att du kan laga mat snabbt och effektivt. De är nästan lika kraftfulla som stora grillar, vilket lockar de flesta kunders uppmärksamhet.

Således är detta företags elektriska grillar extremt bekväma att använda i matlagningsprocessen, och det stora utbudet gör att du kan välja den optimala modellen för alla kunders behov.

Bild
Bild

Anmärkningsvärda modeller

Russell Hobbs -katalogen innehåller intressanta multifunktionella modeller. Följande grillalternativ är särskilt relevanta:

Universal Grill (underhållande grill och grill) 18603-56

Ett bra alternativ för en stor familj och de som gillar att träffas med ett stort företag. Modellen ger två alternativ för stekning - öppen, som är idealisk för grönsaker, ägg och bröd och stängd - för kött och fisk. Alternativet ger möjlighet att reglera temperaturen separat för varje zon, så att du samtidigt kan tillaga upp till 10 portioner mat. Designen är extremt lakonisk, gjord i svart, kommer att dekorera husets inredning. Denna elektriska grill ger inga avtagbara tallrikar, men den förstärkta non-stick-ytan gör att du snabbt och enkelt kan rengöra grillen från smuts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grillad våffelmaskin (Fiesta) 22570-56

Tre-i-ett-modellen skapades för dem som gillar att njuta av högkvalitativ mat, men inte vill ha en mängd olika apparater i köket. Med denna grill kan du njuta av smörgåsar med en gyllene skorpa, aromatiska våfflor och saftigt kött utan problem - du behöver bara byta tallrik till den du behöver. Alla tallrikar har en non-stick yta, och själva grillen är utrustad med värmeisolerade handtag med ett lås för bekväm användning. Modellen gör att du samtidigt kan tillaga upp till 4 portioner. Grillen kan förvaras upprätt för att spara utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bordsgrill med roststen (Fiesta) 21000-56

Denna modell är en riktig upptäckt för älskare av mat i ett stort företag. Bordsskivans grill är extremt kompakt och lätt att använda. Den innehåller flera nivåer och extra utrustning för att göra såser, pannkakor, kött, grönsaker och mer. Dess främsta egenskap är att gästerna har möjlighet att självständigt reglera graden av tillagning av var och en av rätterna. Serveringen inkluderar en raclette -skål för 8 personer.

De svala bärhandtagen och den diskmaskinssäkra funktionen i alla delar av grillen kommer att göra din grill ännu trevligare att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Familjegrill med smältfunktion 22160-56

Detta mångsidiga alternativ kommer att vara ett trevligt köp för dem som är engagerade i rätt kost. Tekniken som används för att skapa denna modell minskar förekomsten av ohälsosamma fetter i tillagad mat med 42%. Överst på grillen är gångjärn, halvstängd och stöder smältfunktionen, med vilken du kan laga pizza eller smörgåsar utan större krångel. De avtagbara plattorna har en non-stick yta. Du kan laga upp till 5 portioner mat samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De främsta fördelarna som köparna påpekar är snygg design, grillens höga effekt, samt utmärkt kvalitet och komfort vid användning. En non-stick-beläggning av hög kvalitet gör att du kan rengöra den elektriska grillen utan problem. Nackdelarna inkluderar den höga kostnaden för produkter, men du måste alltid betala för utmärkt kvalitet.

Rekommenderad: