Ohropax öronproppar: Vax Classic 20 St Och Soft, Andra öronproppar För Att Sova. Hur Använder Jag Dem?

Innehållsförteckning:

Video: Ohropax öronproppar: Vax Classic 20 St Och Soft, Andra öronproppar För Att Sova. Hur Använder Jag Dem?

Video: Ohropax öronproppar: Vax Classic 20 St Och Soft, Andra öronproppar För Att Sova. Hur Använder Jag Dem?
Video: Best Earplugs For Sleeping - Will One Work For You? 2024, Maj
Ohropax öronproppar: Vax Classic 20 St Och Soft, Andra öronproppar För Att Sova. Hur Använder Jag Dem?
Ohropax öronproppar: Vax Classic 20 St Och Soft, Andra öronproppar För Att Sova. Hur Använder Jag Dem?
Anonim

Under det moderna livets förhållanden utsätts de flesta för olika ljud och ljud, både under dagen och på natten. Och om, på gatan, främmande ljud är en vanlig händelse, medan vi är på jobbet eller i vår egen lägenhet, kan ljud negativt påverka effektiviteten och sömnkvaliteten, störa god vila.

För att bli av med effekterna av främmande ljud är många vana vid att använda öronproppar under arbete eller vila . Dessutom kan de vars yrke är förknippat med arbetet med maskiner och instrument som avger ett högt ljud, liksom idrottare som är involverade i vattensporter, inte klara sig utan användning av sådana enheter.

Bild
Bild

Särdrag

Det första företaget som patenterar och släpper öronproppar under sitt eget varumärke är företaget Ohropax , men det hände år 1907 . Företaget fortsätter sitt framgångsrika arbete med produktion av medel för att skydda mot effekterna av främmande buller och för närvarande.

De första produkterna som släpptes under det världsberömda varumärket var tillverkade av en blandning av vax, bomullsull och vaselin . Företaget använder fortfarande denna proprietära blandning idag. Dessa öronproppar finns i en produktserie som heter Ohropax Classic.

Bild
Bild

På 60 -talet av nittonhundratalet, den första modeller av silikon , eftersom de tidigare inte höll sin form bra under den varma säsongen och inte var lämpliga för användning i vatten. Så, öronproppar av vattentät och högkvalitativ isolerande silikon används nu aktivt av musiker och simmare.

Efter ytterligare 10 år släpptes de första öronproppar i skum som absorberade mer buller och lät mindre tryck på öron.

Idag är produkter tillverkade av polypropen mycket populära, även om sammansättningen av det konstgjorda materialet för deras tillverkning har förändrats något.

Bild
Bild

Sortiment av sortiment

Ohropax är nu den ledande tillverkaren av personliga ljudabsorberande produkter .… Tillverkarens produkter representeras av flera rader av både specialiserade och hushålls öronproppar.

Alla öronproppar är gjorda av olika material, har olika storlekar och olika ljudabsorberingsnivåer.

För att välja lämpligt alternativ för sådan personlig skyddsutrustning måste du bekanta dig med produktutbudet på tillverkarens officiella webbplats. Följande typer av öronproppar kan köpas.

Ohropax Classic . Vaxprodukter är bra för att sova. De har en genomsnittlig ljudabsorption - upp till 27 dB, tillverkade av vax. Ett paket kan innehålla 12 eller 20 stycken.

Bild
Bild

Ohropax Soft, Ohropax Mini Soft, Ohropax Color . Universella öronproppar av polypropylenskum. De har en genomsnittlig brusreducering - upp till 35 dB. Ett paket innehåller 8 flerfärgade öronproppar (färg) eller 8 öronproppar i neutrala färger (mjuka).

Mini -serien är lämplig för dem med en liten hörselgång.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ohropax Silicon, Ohropax Silicon Clear … Universella modeller gjorda av färglös silikon av medicinsk kvalitet. Absorberar ljud upp till 23 dB. De produceras i mängden 6 stycken per 1 förpackning.

Denna linje innehåller Aqua öronproppar som är lämpliga för vattensporter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ohropax Multi . Mångsidig skyddsutrustning för bullrigt arbete. Tillverkad av silikonplåt. Absorbera brus upp till 35 dB. De är ljust färgade och utrustade med en sladd. Det finns bara 1 par öronproppar i lådan.

Bild
Bild

Hur man använder?

Innan du börjar använda måste du läsa instruktionerna som ingår i varje paket med öronproppar. Under appliceringen bör tillverkarens rekommendationer följas.

  1. Ta bort förpackningsmaterial.
  2. Sätt in öronproppar i öronsnäckan. Det rekommenderas inte att nedsänka öronpropparna för djupt för att undvika att skada trumhinnan.
  3. Efter användning måste du försiktigt ta bort öronpropparna, rengöra och förvara.
Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom öronpropparna kommer i kontakt med öronvaxet, finns det det risken för bakterier på ytan.

För att förhindra utveckling av sjukdomar behöver produkter konstant behandling med en speciell desinfektionslösning, alkohol eller väteperoxid. Dessutom får inte damm, direkt solljus och andra föroreningar falla på ytan.

Produkterna måste förvaras tätt sluten behållare eller specialfodral.

Rekommenderad: