Vax öronproppar: Hur Använder Jag öronproppar? Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Vax öronproppar: Hur Använder Jag öronproppar? Hur Väljer Man?

Video: Vax öronproppar: Hur Använder Jag öronproppar? Hur Väljer Man?
Video: Apoteket visar hur: Lösa en vaxpropp 2024, April
Vax öronproppar: Hur Använder Jag öronproppar? Hur Väljer Man?
Vax öronproppar: Hur Använder Jag öronproppar? Hur Väljer Man?
Anonim

Tillräcklig sömn i en lugn miljö är ett av de viktiga kriterierna för människors hälsa. Det är dock ganska svårt för invånare i stora städer att skapa en bekväm miljö för rekreation. För dessa ändamål skapades öronproppar. Vaxmodeller intar en speciell plats i det moderna samhället.

Karakteristisk

Öronproppar är en mångsidig enhet som skyddar mot yttre buller. De kan delas in i återanvändbara och engångsmodeller. När det gäller tillverkningsmaterialet är produkterna oftast tillverkade av silikon. Det finns dock produkter av vax. Detta alternativ är miljövänligt och naturligt . För tillverkning av en liknande sort används vaxblandningar.

Bild
Bild

Vax öronproppar är en sällsynt sort . Produkterna är dock mer bekväma. De används av människor i olika åldersgrupper. Faktum är att öronpropparna omedelbart tar öronets anatomiska form och skyddar mot oönskat ljud. De glider inte ut under sömnen och deformeras inte. Dessutom orsakar vaxprodukter inte irritation och allergiska reaktioner. Den enda nackdelen med denna produkt är klibbighet.

Urvalstips

Det är bäst att köpa öronproppar i en specialaffär. De mest populära modellerna inkluderar dessa.

Ohropax Classic . Öronproppar är små bollar med blekrosa färg. De tar perfekt önskad form och utmärker sig genom en säker passform inuti örat. De fungerar som ett utmärkt skydd mot irriterande ljud. Denna sort är relevant för vuxna och barn. Säljs i en metalllåda som skyddar perfekt mot fukt och ökar hållbarheten. Efter långvarig användning kännetecknas de av ökad klibbighet. En viktig fördel med Ohropax Classic är deras flexibilitet, vilket minskar risken för skada på trumhinnan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lugn . Det här alternativet toppar betyget för de bästa sömnpluggarna. Produkten är lämplig för engångsbruk. Under påverkan av kroppstemperatur får produkten den form som krävs. Calmor öronproppar är tillverkade av vax varvat med bomullsfibrer. Enligt kundrecensioner känns denna enhet praktiskt taget inte i hörselgången. Förutom bullerskydd förhindrar dessa öronproppar att vatten tränger in. Efter användning bör öronen rengöras noggrant.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Numera är det inte svårt att köpa öronproppar. Priset skiljer sig från produkter av silikon och polypropen. Utan tvekan är den högre.

Experter rekommenderar inte heller att tvätta vax öronproppar. Således kommer de att börja deformeras och bli oanvändbara.

Efter användning räcker det att torka av dem med en ren, fuktig trasa

Villkor

Om processen med att använda standardprodukter är ganska enkel, har användningen av vaxmodeller sina egna nyanser.

Bild
Bild

Så schemat för att använda dessa pluggar är följande

  • Vi släpper ut öronpropparna från förpackningen och värmer dem i handen i 3-5 minuter.
  • Vi ger produkten formen av en kon och försiktigt infogar, helt blockerar hörselgången.

På morgonen tas denna produkt lätt bort från örat. Således kommer alla utan undantag att kunna använda vaxmodeller.

Rekommenderad: