Vise "Zubr": En översikt över Låssmeden "Expert", "Master", Snickeri Och Snabbklämning, Roterande Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Vise "Zubr": En översikt över Låssmeden "Expert", "Master", Snickeri Och Snabbklämning, Roterande Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?

Video: Vise
Video: ТОП—5. Лучшие слесарные тиски. Рейтинг 2021 года! 2024, Maj
Vise "Zubr": En översikt över Låssmeden "Expert", "Master", Snickeri Och Snabbklämning, Roterande Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Vise "Zubr": En översikt över Låssmeden "Expert", "Master", Snickeri Och Snabbklämning, Roterande Och Andra Modeller. Hur Väljer Man?
Anonim

Ingen professionell byggare kan klara sig utan skruvstäd. Detta verktyg utför de viktigaste praktiska funktionerna under byggprocessen. Det kan dock vara svårt att hitta en enhet. Erfarna specialister och branschpersonal rekommenderar nybörjare att uppmärksamma skruven från Zubr . Idag i vår artikel kommer vi att prata mer detaljerat om dessa verktyg.

Bild
Bild

Särdrag

Zubr -företaget har funnits på den ryska marknaden i över 20 år . Företaget tillverkar en mängd utrustning, material och verktyg som krävs för konstruktion (till exempel laster, arbetsbänkar, hammare, klämmor och andra). Samtidigt är varumärkets produkter populära bland köpare, eftersom de utmärks av hög tillförlitlighet och ergonomisk design.

Idag har företaget gått långt bortom den ryska statens gränser och har framgångsrikt verksamhet i vissa främmande länder .… Företagets sortiment innehåller mer än 20 varor, som är indelade i 9 produktgrupper. Det finns 16 officiella representantkontor för tillverkaren.

Bild
Bild

Jag måste säga att företaget inte står stilla och hela tiden utvecklas. I produktionsprocessen används endast den senaste utvecklingen och de senaste vetenskapliga prestationerna. Dessutom lockar ledningen bara högkvalitativa och kvalificerade medarbetare med stor branscherfarenhet. Alla produkter från företaget har 5 års garanti ., vilket indikerar varornas höga kvalitet. För att eliminera eventuella fel och driftstörningar inom garantiperioden kan du kontakta servicecentra i Ryska federationen.

Typer och modeller

Sortimentet av Zubr-företaget innehåller en mängd olika laster: du kan hitta låssmeder, snickerier, snabbklämning, roterande, rör, bord, verktygsmaskiner, miniverktyg etc . Tänk på några av de mest populära skruvmodellerna bland konsumenter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Master 32725

Denna modell av ett skruvstycke från Zubr -företaget tillhör kategorin verktygsmaskiner med flera positioner . Verktygskäftarnas bredd är 75 mm, och själva elementen är gjorda av högkvalitativt kolstål, på grund av vilket de kännetecknas av ökad styrka och tillförlitlighet. Basen på modellen är gjord av gjutjärn. Det maximala avståndet mellan käftarna kan vara upp till 0,5 cm.

Bild
Bild

Expert

I sortimentet av Zubr -företaget ingår produktserien Professional, som omedelbart inkluderar flera modeller av Expert vice , nämligen: 32703-100, 32703-125, 32703-150, 32703-200.

Dessa enheter har både vanliga och olika funktioner

  • Det bör noteras att vid tillverkningen av alla dessa modeller används material som högkolstål, samt gjutjärn med tillägg av nodulär grafit.
  • käftarnas bredd, beroende på modell, varierar från 1 cm till 2 cm, och det maximala avståndet mellan dem kan vara från 90 till 175 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Låssmed vice "Expert 32608-140"

Först och främst bör det noteras att denna modell innehåller ett så viktigt element som svängbar bas . Tack vare detta kännetecknas processen med att använda verktyget av ökad bekvämlighet och komfort. Av sig själv svängbar bas av högkolstål därför är den mycket tillförlitlig och kan tjäna användaren under en lång period.

Bild
Bild

"Expert 32600-63" med en klämma

Denna enhet för det mesta avsedd för professionellt bruk för olika VVS -arbeten . Verktygets käftbredd är 63 mm. I tillverkningsprocessen använde tillverkaren endast de mest hållbara och pålitliga materialen, tidstestade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Master 3258-200

Denna modell anses vara en av de mest populära bland hela produktsortimentet och är efterfrågad bland köpare. Enheten uppfyller alla moderna krav, samt officiella standarder och föreskrifter.

Vridbar bas , som är en integrerad del av designen, ger fri horisontell rörelse av skruvstommen, liksom möjligheten att fixera verktyget i önskad och mest bekväm position för användaren. Ytan på skruvkäftarna är präglat , tack vare vilket fästet har en hög tillförlitlighet och säkerhet. Det finns också ett städ, som behövs för små låssmedarbeten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Expert-3D 32712-100

Denna enhet är multifunktionell. den används för att fixa delar och utföra alla slags VVS -arbeten . Huvuddelen av enheten, liksom den rörliga stången, är tillverkade av högkvalitativa råvaror. Skruven är cylindrisk och stommen stängd. Det finns ingen motreaktion och verktygsresan är mjuk och mjuk. Designen ger närvaron av ett städ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Således, sortimentet av Zubr -företaget innehåller ett stort antal sorter och modeller av vice , därför kommer varje konsument att kunna välja exakt den enhet som bäst passar hans individuella behov och krav.

Hur väljer man?

Valet av en vice är en viktig och ansvarsfull uppgift som måste bemötas med särskild uppmärksamhet och omsorg. Endast i det här fallet kommer du att köpa en enhet som effektivt utför sina funktioner och uppfyller alla krav.

Så först och främst rekommenderar professionella byggare att uppmärksamma närvaron av sådana element som motreaktioner. Om du hittar dem på instrumentet, bör du omedelbart överge köpet.

Poängen är att därefter uppgifterna motreaktion kan orsaka allvarliga instrumentfel och problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du köper är det viktigt i förväg bestäm vilka arbetsstycken du ska klämma fast i framtiden med hjälp av en skruvstång … Detta hjälper dig att bestämma den optimala arbetsbredden. En annan viktig punkt är principen att fixera dynorna på svamparna … Så dessa element kan fixas med nitar eller skruvar.

Det är bättre att välja ett skruvstycke där fodren är fixerade med nitar - denna princip anses vara den mest pålitliga och låter dig också enkelt och bekvämt byta fodren om det behövs.

Rekommenderad: