Stels Verktygssatser: Vad Finns I Uppsättningen 82 & 94, 142 Och 216 Delar? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Stels Verktygssatser: Vad Finns I Uppsättningen 82 & 94, 142 Och 216 Delar? Recensioner

Video: Stels Verktygssatser: Vad Finns I Uppsättningen 82 & 94, 142 Och 216 Delar? Recensioner
Video: Keeway atv 50 na dwóch kołach 2024, Maj
Stels Verktygssatser: Vad Finns I Uppsättningen 82 & 94, 142 Och 216 Delar? Recensioner
Stels Verktygssatser: Vad Finns I Uppsättningen 82 & 94, 142 Och 216 Delar? Recensioner
Anonim

Moderna bilentusiaster föredrar att fixa sina bilstopp med egna händer. Detta kräver endast nödvändiga reservdelar och lämpliga verktyg. Olika tips, spärrhakar, tänger och annan fyllning av verktygslådor krävs inte bara för reparation av bilen, de är användbara för hemmabruk. Det är därför majoriteten av bilentusiaster och tekniker på tekniska inspektionsstationer bara väljer högkvalitativa och höghållfasta verktyg från Stels tillverkare för arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Idag intar varumärket Stels en ledande position i listan över tillverkare av fordonsverktyg. Tillverkningsverkstäder finns i Taiwan. Några av komponenterna tillverkas i Kina. Du ska inte skrämmas, många kända märken har sina egna företag i Kina på grund av de lägsta produktionskostnaderna.

I grunden tillverkar Stels verktygssatser exklusivt för bilägare och biltjänsttekniker . Ytterligare produktlinje - nödskyltar, dragkablar och liknande kringutrustning.

Vilket element som helst i bilväskan kan användas inte bara för att reparera bilens chassi, utan också för reparation av husenheter. Ett särdrag hos Stels -företaget är en tidlös garanti. När köpet öppnas upptäcker köparen omedelbart relevanta dokument, vilket indikerar att varje element har klarat allvarliga tester och inte kommer att gå sönder under en större installation.

För tillverkning av verktyg används stål med tillsatser av krom och vanadin, som har genomgått en preliminär värmebehandling. Ytan på varje enskilt verktyg har en grovhet, så det glider inte ur dina händer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bitarna är gjorda av S2 -stål, så att de enkelt tål den maximala belastningen av slagskruvmejslar. Själva resväskan, avsedd för förvaring av verktyg, håller hög kvalitet. Den är gjord av specialplast, som inte utsätts för negativa faktorer, den tål stötar och fall. Metallspärrar används som fästelement.

Ett särdrag hos Stels instrument är deras deltagande i säkerhetstester, vilket motsvarar den europeiska kvalitetssymbolen

Ur skönhets- och bekvämlighetssynpunkt är handtagen på instrumenten gjorda i en bekväm ergonomisk form. Främst gummiskär skyddar hantverkaren från elektriska stötar. Instrumentens strama utseende betonas av två kontrasterande färger.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Stels bilsatser har enorma fördelar jämfört med andra tillverkare. Ledningen arbetar ständigt med att förbättra de tillverkade produkterna. För att sammanställa en lista med fördelar genomförde sociologer en undersökning bland ägarna till ett fall med Stels -verktyg, på grundval av vilka de identifierade de positiva aspekterna av uppsättningarna.

  • Metall av hög kvalitet används i produktionen, tack vare vilket verktyget anses vara så hållbart att mästarna på bensinstationer och i biltjänster lätt sliter av de fastklämda bultarna.
  • Varje individuell uppsättning är utrustad med ett stort utbud av element. Det viktigaste är att i förväg bestämma för vilket arbete detta eller det där kitverktyget krävs.
  • Ägarna till Stels verktygslådor hävdar att de för en så låg kostnad har skaffat sig en verklig assistent vid reparationsarbete.
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots de imponerande faktorerna för fördelarna med Stels bilsatser säger vissa ägare av detta unika fodral att det finns några nackdelar

  • Små huvuden, på grund av sin miniatyrstorlek, kan falla ur sina säten när de bär en resväska i upprätt läge. För att eliminera problemet lägger tillverkaren en speciell mikrofiberbeläggning som tätt pressar elementets delar i motsvarande celler.
  • I många uppsättningar har små skruvmejslar ett miniatyrhandtag, vilket gör det lite obehagligt för män med en bred borste att hålla verktyget.
  • Tändstiftnyckeln har ingen magnetiserad spets. Istället finns det en hård gummipackning. Oftast finns det kvar på spetsen av det virvlande ljuset. Orsaken till problemet är den outvecklade naturen hos de nya elementen i uppsättningen. Efter en tid kommer tandköttet att bli mjukt och proceduren för att byta ljus kommer att reduceras flera gånger.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots de presenterade fördelarna och nackdelarna med Stels -kit är det viktigt att komma ihåg att verktygen har livstidsgaranti. I händelse av en särskild nedbrytning av verktyget bör du kontakta en officiell representant som hjälper dig att lösa eventuella problem.

Kits egenskaper

Stels 57

Den presenterade uppsättningen består av 57 delar. Det används främst för självreparation av bilar. Även om det ibland finns på små bensinstationer. Väskesatsen innehåller en spärrhake, långsträckta och vanliga ändhuvuden, en skruvmejsel med spets för fixering av bitar och andra element i olika storlekar. I processen med att göra ett kit går varje enskilt instrument igenom flera steg av kvalitetskontrollverifiering. När det gäller kostnaden är priset på uppsättningen mycket rimligt, det kommer inte att träffa familjens budget.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 76

Denna uppsättning verktyg har en större efterfrågan bland bilister. Ett stort utbud av element gör att du kan utföra nästan alla arbeten utan att ställa bilen på en servicestation. Det unika med uppsättningen ligger i möjligheten att använda den även vid reparation av hushållsapparater. Satsen innehåller 2 spärrar med återställningsknapp, en hammare med bekvämt grepp, en skruvmejsel med en bithållare, olika adaptrar, bitar i olika storlekar, många nycklar.

Som tillägg tillkom en speciell tång till satsen, som kan ändra storlek. Hela denna sort är förpackad i ett robust fodral utrustat med spärrar i rostfritt stål.

Bild
Bild

Stels Auto

Unikt bilset bestående av 82 delar. Av särskild uppmärksamhet är närvaron av en förstärkt spärrhake och en flexibel skruvmejsel med ett bekvämt handtag. Resten av elementen i uppsättningen kännetecknas av sin ökade styrka och motståndskraft mot alla slags arbete. Stels Auto är idealisk för installation av tekniska enheter för hemmabruk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 94

Den kompletta uppsättningen av en sådan uppsättning är idealisk för arbete i en biltjänst. Det finns inga onödiga föremål här. Huvuden, skiftnycklar i olika storlekar, spärrar, skruvmejslar och många andra element. Uppmärksamhet bör ägnas åt det utökade storleksområdet för huvuden och bitarna. Det finns ingen hammare i uppsättningen, ingen tång, som ägarna till den tidigare fallmodellen gillade. Själva resväskan är tillverkad av hållbar plast, har förstärkta metallfästen som inte utsätts för rost.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 142

Förpackningslådan antar platsen för 142 artiklar som skapats för reparation av bilar och hushållsapparater. Väskans vikt är 28 kilo, vilket är ganska märkbart för en vanlig bilägare. Men i en biltjänst anses ett sådant kit vara det bästa köpet. De medföljande spärrarna är utformade för 24 tänder, 6 slagskruvmejslar med ett bekvämt grepp hjälper till att varva ner fastna och rostiga spetsar.

Till bilägares glädje är satsen utrustad med justerbar tång, vinkel hexagoner i olika storlekar och metallförlängningar för enheten. Handtagen på verktygen är gjorda av gummi, vilket skyddar en person från elektriska stötar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 216

En av de mest efterfrågade uppsättningarna, bestående av 216 artiklar. Resväskan är tillverkad av tålig frostbeständig plast, utrustad med förstärkta spärrar. Satsen innehåller standardfyllning av element, till exempel en adapter för lite, flera typer av spärrar, skruvmejslar med spetsar som fixerar bitar. Torx med fem balkar rapporterades som exklusiva. Tidigare såldes de separat, och deras kostnad gjorde ett allvarligt slag för familjens budget. Handtagen på verktygen är gjorda av förstärkt gummi, som passar bekvämt och ergonomiskt i handen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 29

Den presenterade versionen har en reducerad konfiguration. Endast 1 spärrhake och 1 skruvmejsel. Tillräckligt antal bitar för att möjliggöra mindre reparationer av maskinen. Trots sin mindre version är satsen idealisk för reparation av bilar och liten utrustning.

Bild
Bild

Stels 109

Den presenterade uppsättningen består av 109 element skapade för vanliga bilentusiaster och specialiserade verkstäder. Varje steg i skapandet av ett individuellt element uppfyller kraven för en kvalitetsstandard av internationell betydelse. Bitar och skruvmejslar är tillverkade av S2 -stål, vilket har förbättrade egenskaper. Setet fälls ihop till ett hållbart stötsäkert plastfodral. Rostfria spännen håller resväskan säkert stängd.

Den presenterade uppsättningen är lämplig för olika jobb, allt från bilen och slutar med en sommarstuga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stels 151

Professionellt kit med maximalt antal verktyg, utformat för att utrusta garage. Ett stort urval av element gör att befälhavaren kan utföra alla typer av arbete, trots komplexiteten. Det härdade stålet som används vid konstruktionen av verktygen gör att du kan hantera högspänningsarbete. Uppsättningen innehåller ett stort antal bitar, flera knoppar i olika storlekar, allas favorit "berusade" nyckel, som låter dig skruva loss bultarna på svåråtkomliga platser.

De robusta förstärkta spärrarna finns i tre varianter. De hjälper dig att hantera rostiga och fastna bultar i alla storlekar. Du behöver inte ens använda WD-40.

Den presenterade uppsättningen anses vara ett unikt fodral som låter dig utföra renoveringsarbete med en känsla av glädje och njutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Att välja rätt kit är en knepig affär. Köparen bör inledningsvis besluta om de nödvändiga funktionerna i verktygen, för vilket arbete de kommer att utformas. Det är därför som bilentusiasten bör bekanta sig med de tekniska egenskaperna hos produkterna av intresse i förväg.

  • Mått och funktionalitet . Denna faktor påverkar sättet som förvaras och transporteras. Om det finns en särskilt avsedd plats inuti bilen för att placera fodralet, är det nödvändigt att mäta den och välja resväskan enligt urtagets dimensioner. De rätta måtten gör att du kan packa ihop setet så att interiören inte kommer att höra främmande ljud och mullrande från metallverktyg som hoppar in i bagageutrymmet.
  • Verktygsmaterial . Varje man vet att alla verktygssatser är indelade i amatörer och professionella. Elementens styrka beror också på denna faktor. För hobbyister använder den främst medelhög till låg hållfasthet stål. Professionella verktyg är tillverkade uteslutande av högkvalitativt stål.
  • Specifikation av den kompletta uppsättningen . Innan köpet måste köparen bestämma om utrustningen i uppsättningen och antalet element. Om en bilentusiast reparerar sin bil på egen hand, behöver han verktyg som skruvmejslar, skiftnycklar, tänger, spärrhakar, huvuden och bitar.

Och för professionella hantverkare bör du överväga uppsättningarna, maximalt när det gäller konfiguration, där alla nödvändiga element i olika storlekar finns.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Genom att studera uttalandena från ägarna till Stels -satserna kan du se motstridiga recensioner. Det följer av dem att uppsättningen och själva materialet kännetecknas av en ökad kvalitetsnivå, den enda nackdelen är en stor variation av element. Vissa instanser är i princip nya eftersom de inte används i arbetsflöden.

De flesta kit -ägare betonar utformningen av spärren, som är idealisk för montering och demontering av spetsarna. Ägarna till uppsättningarna ägnar särskild uppmärksamhet åt prispolicyn. För en så låg summa köpte de en riktig biltjänstmästare.

Rekommenderad: