Engineering Board LabArte: "ek" Och Andra Färger För Golvet, Beläggning, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Engineering Board LabArte: "ek" Och Andra Färger För Golvet, Beläggning, Recensioner

Video: Engineering Board LabArte:
Video: Промывка печатающей головки принтера Epson (Мистером Мускулом) 2024, Maj
Engineering Board LabArte: "ek" Och Andra Färger För Golvet, Beläggning, Recensioner
Engineering Board LabArte: "ek" Och Andra Färger För Golvet, Beläggning, Recensioner
Anonim

Genom att veta allt om LabArte -konstruerade parkettbrädor kan du förbättra golvet i ditt hem avsevärt. Denna tillverkare har en ekfinish och andra lösningar. Men för att äntligen göra ett val är det inte tillräckligt att studera katalogen - du måste titta noga på recensionerna.

Bild
Bild

Särdrag

Tillverkaren av den konstruerade styrelsen LabArte hävdar att hans företag är leverantör nummer 1 i Ryssland. Cirka 500 tusen kvadratmeter produceras årligen. m golvbeläggningar per år . Därför finns det ingen anledning att tvivla på produkternas gedigna erfarenhet och tekniska perfektion. Sortimentet av färger på produkter varierar flexibelt, liksom deras geometri. Alla tillverkade produkter genomgår den certifiering som krävs.

I allmänhet deformeras en konstruktionskort, precis som alla limmaterial, relativt lite . Det uppskattas för sin utmärkta geometriska stabilitet (jämfört med andra typer av parkett). Ren betong kan användas som ett underlag, så du kan spara tid, pengar och ansträngning genom att inte lägga plywood under brädan. Men detta kräver den mest jämna och fuktisolerade basen. Dessutom är det möjligt att täcka golvvärmesystemets konturer med en konstruerad bräda.

Bild
Bild

Det är användbart att uppmärksamma de grundläggande egenskaperna hos alla konstruktionskort.

Fördelaktiga egenskaper:

  • motstånd mot yttre påverkan;
  • enkelhet i layout;
  • ett överflöd av alternativ;
  • ökad miljövänlighet;
  • utmärkt värmeisolering;
  • skydd mot främmande buller.
Bild
Bild

Nackdelar med produkter:

  • svårigheter att reparera enstaka dörrar;
  • oförmåga att återanvända block;
  • hög kostnad;
  • olämplig för bildandet av flytande golv;
  • behovet av att använda produkter från endast en sats (annars bryts kombinationen av nyanser).

De estetiska fördelarna med detta golvmaterial täcker mer än dess nackdelar. Förekomsten av sprickor och eventuellt knarrande är helt uteslutet. Kostnaden för installationsarbetet är låg. För tillverkning av produkter används plywood av fuktresistenta kvaliteter.

Naturligtvis bör du vara uppmärksam på sortimentet av varor.

Bild
Bild

Beläggningstyper

Under varumärket LabArte kan du köpa en patinerad konstruktionskort. Denna visuella effekt uppnås med hjälp av speciella syntetiska preparat . De tillämpas med en genomarbetad teknik. Som ett resultat avslöjas träets naturliga nåd så fullständigt som möjligt. Moderna tekniker gör det också möjligt att med våld åldra materialets utseende.

Företagets teknologer har lärt sig att visa all skönhet i ringar, fibrer, vener och andra komponenter i ett naturligt parkettmönster . Borstning (åldrande av materialet) är också populärt. Efter bearbetning av träet med en stålvals berövas ytan av träved (yttre tyger) och mjuka fibrer. Som ett resultat blir ritningen mer omfattande. Detta påverkar inte attraktiviteten och naturligheten.

Företaget kan också erbjuda lackerade produkter . Under sådant skydd kommer trädet att vara okänsligt för fukt och igensättning. Färgens ljusstyrka kommer att förbli länge. Utmärkt slitstyrka garanteras också.

Den traditionella metoden för efterbehandling av träbeläggningar används . Materialet skyddas på ett tillförlitligt sätt mot fukt och smuts. Produkten kännetecknas av färgens ljusstyrka och uttalade skönhet i texturen. Artiklarna är täckta med 11 lager lack.

Materialet är hållbart, starkt och slitstarkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samlingen presenteras i tre huvudkategorier när det gäller kvalitet:

  • Välj;
  • rustik;
  • natur.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De kännetecknas av färg:

  • "Ek" i en mängd olika alternativ;
  • matris 15 lack-tobak (teknik för speciell träfinish);
  • vanlig och lackerad aska;
  • Motstå TRO (fyra typer).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

LabArte -teknikkortet är ganska kontroversiellt. Speciellt när det gäller materialkostnad. Det finns människor som är helt nöjda med sådana produkter. I dessa fall noteras den fullständiga motiveringen av priset.

I allmänhet ser golvbeläggningen bra ut och kan hålla länge . När det gäller kvaliteten, i vissa fall, finns det vissa problem med detta, till exempel på fel matchning av deklarerade färgerna. Men detta gäller oftare inte för huvudproduktionen i Maikop, utan för filialerna.

Rekommenderad: