Trägranfolie: Självhäftande Folie För Möbler Under Ek Sonoma Och Blekt Ek, Milanesisk Och Italiensk Valnöt, Texturerad Och Andra Filmer

Innehållsförteckning:

Video: Trägranfolie: Självhäftande Folie För Möbler Under Ek Sonoma Och Blekt Ek, Milanesisk Och Italiensk Valnöt, Texturerad Och Andra Filmer

Video: Trägranfolie: Självhäftande Folie För Möbler Under Ek Sonoma Och Blekt Ek, Milanesisk Och Italiensk Valnöt, Texturerad Och Andra Filmer
Video: Il Milanese Imbruttito - Le domande a quelli del sud 2024, Maj
Trägranfolie: Självhäftande Folie För Möbler Under Ek Sonoma Och Blekt Ek, Milanesisk Och Italiensk Valnöt, Texturerad Och Andra Filmer
Trägranfolie: Självhäftande Folie För Möbler Under Ek Sonoma Och Blekt Ek, Milanesisk Och Italiensk Valnöt, Texturerad Och Andra Filmer
Anonim

Självhäftande dekorativ film är ett av de enklaste och billigaste sätten att förvandla gamla möbler på kortast möjliga tid, vilket ger alla rum en unik och snygg känsla. Med samma framgång kan du hitta i salongen en självhäftande träliknande film, som inte bara är lämplig för att dekorera gamla möbler, utan också för att dekorera en bil, badrum, hall eller kök.

Bild
Bild

Särdrag

Den självhäftande filmen liknar en tejp i sitt utseende - på ena sidan finns en limkomposition och på den andra - en tapetduk med en textur eller bild.

Förutom alla slags designfunktioner har träkornfilm ett antal andra fördelar

  1. Enkelheten i applikationstekniken gör det möjligt att på kort tid utföra arbete med en fullständig förändring av utseende på möbler eller andra föremål.
  2. Den låga kostnaden för materialet gör att du kan ändra den tråkiga situationen i hemmet utan mycket kostnad. Dessutom kan du spara på att betala för mästarens arbete, eftersom hela processen med att klistra in är enkel att utföra på egen hand.
  3. Ett stort urval av texturer och lösningar hjälper till att omvandla interiören till önskad stil. Du kan alltid hitta alternativ för material med alla efterfrågade ämnen.
  4. Filmen är mycket lätt att underhålla efteråt: den tvättas som vilken vanlig film som helst och dess driftstid är ganska optimal.
  5. Produkten har vanligtvis förbättrad prestanda och låter dig njuta av den ursprungliga interiören i många år. Men ingenting hindrar dig från att ändra både interiören och stilen igen, om önskan uppstår.
  6. Filmen med träimitation av hög kvalitet eliminerar behovet av att köpa nya möbler för ditt hem.
  7. Materialets motståndskraft mot fukt gör det möjligt att använda det för badrumsinredning och på kökspaneler.
  8. Inte rädd för höga temperaturer.
Bild
Bild

Självhäftande möbelrenoveringsprodukt kan väljas och köpas i nästan alla järnaffärer.

Denna typ av produkt kan appliceras på nästan vilken yta som helst - från metall till trä, så det är inte förvånande att den ofta köps även för inredning av bilar.

Bild
Bild

Design

Det översta dekorativa skiktet av en självhäftande film presenteras vanligtvis i en mängd olika alternativ

  1. Holografisk bild . Dessa är vackra överflöden och andra förändringar i mönstret, som beror på betraktningsvinkeln.
  2. Texturlösning . Det gör det möjligt att forma volymen tack vare tekniken för extrudering eller präglingsteknik.
  3. Imitation av naturmaterial . Du kan välja ett texturerat mönster för trä, natursten eller moderna textilier.
  4. Transparenta lösningar . Detta inredningsalternativ väljs oftast för ytterligare skydd av möblernas framsida.
  5. Matta produkter . Ser bra ut i rum med bra belysning.
  6. Spegelyta . Perfekt för små vardagsrum, eftersom det låter dig visuellt utöka ett litet utrymme.
  7. Film med iögonfallande designelement köpt oftast för möbler i ett barns rum.
Bild
Bild

Bland alla dessa sorter är det filmen med en träliknande konsistens som är mest efterfrågad . Ett sådant val låter dig uppdatera interiören i ditt hem eller din bil så att uppdateringen inte kommer att fånga någon utomstående. Samtidigt ger trä mysighet och värme till miljön.

Populär är filmen för att klistra in, imitera ädla träslag, till exempel körsbär, sonoma ek, kastanj, milanesisk valnöt, mahogny, italiensk al, ask och andra.

För att dekorera en bils interiör är vinylfilm i mörka eller svarta färger väl lämpad, vilket gör att du kan simulera en riktig träpanel till en överkomlig kostnad.

Bild
Bild

Produkter i lugnande färger är perfekta för ett vanligt sovrum, samma regel gäller för vardagsrummet . Därför är det bäst att välja en film med en imitation av blekt ek för dekoration av möbler. Samma - nästan mjölkiga - färg är perfekt för att dekorera barnmöbler.

Bild
Bild

Guld- och pärlnyanser passar bra med den träiga strukturen - de kan enkelt kombineras i kontorsutrymmen eller när man inreder rum i modern stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Självhäftande film som imiterar tyskt trä av D-c-Fix ganska populärt idag. Den tyska tillverkaren erbjuder självhäftande filmer för alla smaker. Trelliknande material är rikt på olika variationer och har egenskaper av hög kvalitet som gör att det kan användas i alla möjliga områden.

Bild
Bild

Kinesiska företaget Deluxe är också redo att erbjuda konsumenterna ett ganska intressant sortiment av träeffekthäftande filmer - från graciöst ljus till lyxiga mörka nyanser.

Bild
Bild

En annan kines tillverkare Color Dekor har länge varit känt för sina produkter, vilket gör det möjligt att kvalitativt modifiera alla möbler eller bilinredning.

Bild
Bild

Ansökningar

Glansig möbelfilm har många varianter av det kreativa träkornmönstret. Denna produkt kännetecknas av sin speciella skönhet och attraktiva egenskaper hos en billig inredning. Perfekt för dem som gillar att göra ett visst intryck på vanliga människor . Användningen av denna typ av film är möjlig för snabb reparation av kök, badrum, korridor, rum för ett barn, klistra in duschkabiner, i hantverk, reklam och skyltdesign.

Bild
Bild

Matt träliknande självhäftande lim används också ofta . De är inte lika flashiga som glansiga föremål, så de passar bäst för diskreta användare som föredrar estetik i allt. En sådan produkt kan ha många ritningar (med olika nyanser och färger). Självhäftande kan oftast hittas i vanliga lägenheter, respektabla kontor, det används för att dekorera möbler, reparera dörrar och dekorera bilar. Att utnyttja en sådan film kan öppna ett stort utrymme för mänsklig fantasi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kreativa människor kommer att uppskatta 3D -vinyler med träimitation . De hjälper till att väcka liv i de mest vågade idéerna, låter dig klistra in exakt och exakt över plastytor, kommer att användas aktivt för att dekorera metall. Hemma, med hjälp av en sådan film, kan du omvandla gamla stolar och bordsskivor, fönsterbrädor och dörrar och andra föremål på kort tid. Limmet kan också användas för att elegant dekorera personliga digitala enheter som smartphones, bärbara datorer eller surfplattor.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller bilen kommer den att förvärva sin egen personlighet och chic tack vare det högkvalitativa vinylmaterialet. Vissa bilentusiaster gillar verkligen att dekorera hela kroppen med självhäftande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Ganska stilfullt, med hjälp av en självhäftande film under ett ljust trä, kan du dekorera en gammal byrå, Det kommer att få ett mer intressant utseende och kommer att kunna fungera under ett betydande antal år . Och också använder designers ofta en intressant teknik med hjälp av självhäftande film med träimitation - dekorera ett objekt från en uppsättning möbler med filmer med olika texturer och färger. I detta fall kan förvaringsstället för små föremål förvandlas till ett originalkabinett.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med hjälp av en blank film kan du ge en gammal och tråkig garderob mer originalitet, nyhet och ljus glans på några minuter.

Bild
Bild

Om det finns ett beslut att använda den här typen av produkter för att dekorera bilens interiörpaneler, råder det ingen tvekan om att efter arbetets slut kommer bilen att se mycket mer solid och ljus ut.

Rekommenderad: