BioMio Diskmaskinstabletter: Bio-Total Diskmaskinens Sköljkomposition, Miljövänligt Salt, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: BioMio Diskmaskinstabletter: Bio-Total Diskmaskinens Sköljkomposition, Miljövänligt Salt, Recensioner

Video: BioMio Diskmaskinstabletter: Bio-Total Diskmaskinens Sköljkomposition, Miljövänligt Salt, Recensioner
Video: ВОЛШЕБНЫЕ ТАБЛЕТКИ своими руками. ВСЕ МОЕТ и совершенно БЕЗОПАСНО 2024, Maj
BioMio Diskmaskinstabletter: Bio-Total Diskmaskinens Sköljkomposition, Miljövänligt Salt, Recensioner
BioMio Diskmaskinstabletter: Bio-Total Diskmaskinens Sköljkomposition, Miljövänligt Salt, Recensioner
Anonim

Diskmaskiner blir mer och mer populära bland hemmafruar. Denna teknik gör att du enkelt och snabbt kan hantera även den mest envisa smutsen på disken. För att uppnå det mest effektiva resultatet bör du ägna särskild uppmärksamhet åt valet av tvättmedel. Idag kommer vi att prata om egenskaperna hos sådana BioMio -produkter.

Bild
Bild

Särdrag

BioMio diskmaskinrengörare är gjorda av naturliga och säkra ingredienser. De låter dig ta bort nästan alla, även de mest envisa fläckarna, kalk, inbränning och olika färgämnen . Företagets produkter har alla nödvändiga kvalitetscertifikat. Det kommer inte att orsaka allergiska reaktioner på människors hud eller hos husdjur. Det är också säkert för små barn.

Bild
Bild

Produkterna från detta ryska märke låter dig också mjuka upp sköljningsprocessen, ge en vacker glans åt rätter gjorda av porslin, glas, kristall, metall . Vid periodisk användning av sådana tvättmedel upphör plack helt att visas på produkterna. Åtgärden syftar också till att neutralisera obehagliga lukter och fräscha upp diskmaskinens arbetskammare. Dessa produkter kan säljas i olika format, inklusive tabletter, som levereras i speciella vattenlösliga förpackningar. I sammansättningen av sådana medel finns syre, speciella enzymer.

Bild
Bild

Sammansättning av tabletter

Därefter kommer vi att analysera funktionerna i sammansättningen av Eco-friendly Total diskmaskinstabletter från märket BioMio. De säljs vanligtvis i förpackningar om 12, 30 och 180 . Alla innehåller en syreblekningskomponent (15-30%), speciella polykarboxylater, en naturlig parfym baserad på eukalyptusolja, limonel, samt icke-jonogena ytaktiva ämnen, enzymer.

Syreblekmedel är en speciell aktiv ingrediens - natriumperkarbonat . Detta element erhålls genom avdunstning av natriumkarbonat med peroxid till ett kristallliknande tillstånd. Denna produkt är miljövänlig.

Bild
Bild

Vid kontakt med en varm vätska börjar den sönderdelas i enskilda element (syre, väte, vatten) och frigör samtidigt en liten mängd värme. Syreblekmedel hjälper dig att bli av med de tuffaste fläckarna.

Polykarboxylater används för att skydda själva tekniken mot bildning och ackumulering av korrosion . Vid tillverkning av tabletter används endast säkra sorter av en sådan produkt. Tensider är ytaktiva ämnen som kan binda vatten och olja tillsammans. Det är på grund av deras verkan att fettspår från disken neutraliseras.

Citron är en komponent som finns i skalet av citrusfrukter . Det fungerar som lösningsmedel för fett, tjära och vaxfläckar. Ett sådant ämne kan också ge en behaglig, lätt doft till hushållsprodukter. Citron kan också användas som en antioxidant, avstötande, desinfektionsmedel.

Bild
Bild

Enzymer anses vara aktiva ämnen som är ansvariga för att bryta ner organiska fläckar på disk . De har en proteinstruktur, när komponenterna i betydande mängder på huden kan orsaka en allergisk reaktion, men andelen av deras innehåll i tvättmedel är minimal, därför är de helt säkra för människor.

Sådana tabletter fungerar som effektiva, säkra tvättmedel och sköljmedel som gör att du försiktigt kan ta bort all smuts från disken. De ger också en vacker ljusglans till glas- och kristallprodukter.

Bild
Bild

Dessa rengöringstabletter förhindrar kalkbildning, neutraliserar alla obehagliga lukter och hjälper också till att mjuka upp vattnet. Alla har en lätt och behaglig doft av essentiell eukalyptusolja. Vid individuell intolerans mot eukalyptus bör dessa medel avstå från för att undvika en allergisk reaktion.

Tabletterna finns i en speciell transparent upplösande skyddsfilm

Bild
Bild

Kapslar i sådan förpackning är ett lämpligt alternativ för allergiker, vars hud kan skadas allvarligt vid kontakt med tvättmedel.

Diskmaskin Salt

Man måste komma ihåg att salthalten i tabletterna är minimal, och dessutom kommer den inte omedelbart att nå värmeelementen. För att verkligen skydda utrustningen från skador och förlänga dess livslängd måste du dessutom hälla en speciell mjukgörare i ett separat fack . Oftast används speciella salter.

BioMio-märket specialiserar sig också på tillverkning av speciella miljövänliga diskmaskinsalter . Oftast säljs salt i praktiska förpackningar som väger 1 kg. Detta salt kan förhindra bildandet av kalk på diskens yta och ansamling av skala i diskmaskinen. Det mjukar upp vatten betydligt och ökar effektiviteten hos tvättmedel.

Bild
Bild

Dessa formuleringar är lämpliga för alla typer av diskmaskiner, de gör det möjligt att maximera deras livslängd . De innehåller inte smaker, färgämnen och olika syntetiska element. Detta salt hälls i ett särskilt fack i diskmaskinen. I det här fallet kommer det att vara nödvändigt att regelbundet övervaka ämnets nivå för att uppnå det mest effektiva resultatet.

Bild
Bild

Detta salt kan endast användas i diskmaskiner som är utrustade med speciella inbyggda fack för mjukgörande av vätskan. Det är kategoriskt omöjligt att hälla ett sådant ämne i andra avdelningar, eftersom detta kan leda till en tidig nedbrytning av utrustningen.

Om din diskmaskin är utrustad med en inbyggd mjukgörare, kan salt minst en gång i månaden minska dina vatten- och elkostnader avsevärt. Detta ämne kommer att lossa mineralansamlingar och kalciumpartiklar i vätskan, och då behöver din utrustning inte längre arbeta till det yttersta för att bli av med all smuts och plack.

Bild
Bild

Det är möjligt att inte använda salttillsatsen på platser där kranvattnet initialt är mjukt.

I detta fall, för en kvalitativ förbättring, räcker det med ett speciellt filter, som är fyllt med joniserat harts.

Användningstips

Det finns några viktiga tips att tänka på när du använder salt och tabletter i diskmaskinen

  • Se till att surfplattan inte flyger ut ur behållaren . Detta händer ofta på grund av felaktig placering av disken i arbetskammaren, eller det kan också hända på grund av att locket sitter fast. De laddas i en tratt som enkla pulver och geler.
  • Välj tvättmedel beroende på hur smutsiga disken är . Om produkterna är lätt smutsiga kan du använda universal 3 i 1 -tabletter. Om du behöver ta bort kraftig smuts, skala, ackumulerad plack eller bränna, bör du köpa 7 av 1 produkter.
  • Förvara tabletterna korrekt . Dessa produkter placeras bäst i svala, torra områden. De säljs trots allt i speciella lösliga förpackningar, så om de absorberar överflödig fukt blir de olämpliga för vidare användning.
  • Skala inte av filmen . Detta element skyddar innehållet i tabletten från fukt. Under rengöringsprocessen löser den sig i diskmaskinen.
  • Använd det optimala beloppet . Som regel behövs bara en tablett per tvätt. Saltmängden beror direkt på vattnets kvalitet, liksom på inställningarna och läget som du lägger på diskmaskinen. Helt utan salt kan enheten arbeta 2 eller 3 cykler. Många diskmaskiner har en praktisk indikator som visar exakt hur mycket salt som finns kvar i facket.
Bild
Bild

Kom ihåg att skölja lite innan du lägger in disken i ugnsutrymmet. Alla föremål placeras inuti maskinen så exakt som möjligt; det är värt att övervaka att läget och de laddade diskarna överensstämmer.

Bild
Bild

Granska översikt

Många användare talade positivt om produkterna från detta ryska märke. Så, enligt köpare, är dessa produkter miljövänliga, de innehåller inte skadliga komponenter, obehaglig lukt . De används ofta för effektiv rengöring av barnrätter, grönsaker och frukter. Dessutom tillverkas de med speciella komponenter för handmjukhet.

Konsumenter har kommenterat att dessa produkter lätt kan hantera även de allvarligaste fläckarna på diskens yta . Alla prover har en ganska lång hållbarhet, och de kommer alla i bekväm förpackning. Vissa har separat noterat den överkomliga kostnaden för sådana formuleringar.

Bild
Bild

Men du kan också hitta negativa recensioner om produkterna från detta märke. Så vissa konsumenter har märkt att denna diskmaskin har en obekväm dispenser . Dessutom förbrukas det ganska snabbt även med en stor förpackningsvolym. Ämnen av denna typ klarar kanske inte bra av tunga fettfläckar på disk. Ibland, efter att ha tvättats med sådana produkter, kan små fläckar och fläckar ligga kvar på glas- eller kristallskålar, så det är bättre att i förväg välja funktionen för ytterligare sköljning på en skrivmaskin.

Rekommenderad: