Estet -dörrar: Funktioner I Valet Av Interiör- Och Entrémodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Estet -dörrar: Funktioner I Valet Av Interiör- Och Entrémodeller, Recensioner

Video: Estet -dörrar: Funktioner I Valet Av Interiör- Och Entrémodeller, Recensioner
Video: Industrial Interior Design [14 Ideas You Need To Know About in 2021] 2024, April
Estet -dörrar: Funktioner I Valet Av Interiör- Och Entrémodeller, Recensioner
Estet -dörrar: Funktioner I Valet Av Interiör- Och Entrémodeller, Recensioner
Anonim

Ibland är det extremt svårt att välja rätt innerdörrar eller entrékonstruktioner. Recensioner av experter och vanliga köpare kan skilja sig åt, så du kan bli förvirrad i överflödet av tillverkningsföretag och sortimentet av deras produkter. Alla rekommenderar ett visst märke, så valet är mycket svårt. Många rekommenderar att uppmärksamma Estet -dörrar, som har oklanderliga prestandaegenskaper, vackert utseende och lång livslängd.

Bild
Bild

Om märket

Estet har engagerat sig i skapandet av innerdörrar och entrékonstruktioner, lister, valv, golvbeläggningar och inredningskomponenter för lägenheter och hus sedan 2002.

Bild
Bild

Interiörsystem är varumärkets stolthet. Produkterna kännetecknas av sofistikerad design och indikatorer av hög kvalitet, som ofta sägs av nöjda kunder. Varumärket är specialiserat på tillverkning av inrednings- och kontorsdukar, som kan ses i 21 samlingar.

I produktionsprocessen för Estet -märket kombineras naturliga råvaror och innovativ teknik perfekt - alla dukar är skapade av massivt naturligt trä med en del av MDF. Strukturerna är täckta med konstgjort PVC -material, motståndskraftigt mot yttre negativa påverkan.

I tillverkarens serie finns det inga dörrar uteslutande av massivt trä och det finns inga fanerade alternativ, men alla företagets produkter är helt säkra för andra, pålitliga och attraktiva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Estet-produkter är särskilt populära på dörrmarknaden på grund av den genomtänkta företagspolicyn. Varumärket har ett antal positiva funktioner som lockar köpare:

Stort utbud av varor . Sortimentet innehåller 21 samlingar. Valet av konsumenter erbjuds alternativ från allas favoritklassiker till minimalistiska alternativ. Dörrblad skiljer sig åt i form, färg, efterbehandlingsmetod, design (med glas - transparent och tonat, aluminiuminsatser och utan dem). Ingångsstrukturer skiljer sig också åt i efterbehandlingsmaterial. Det finns pulverdukar, dekorerade med smide eller målat glas, med dekorativa paneler. De skiljer sig åt i tjockleken på metallplåtarna och volymen isolering mellan dem.

Bild
Bild

Prisvärd kostnad . TM Estet säljer slutprodukten endast i märkesutställningar. Det betyder att dörrarna inte har någon återförsäljarmarkering. Potentiella varumärkeskunder kan se kostnaden för en viss kopia på företagets webbplats. Detta blir produktens verkliga pris, vilket kommer att sammanfalla med priset i butiken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Individuella beställningar . Estet producerar dörrar med standardmått: 2000 mm höga och 6000 till 9000 mm breda. Icke-standardprodukter med en höjd av 1900-2300 mm finns också. Bredden på dukarna kan vara 400 mm. Tillverkaren förstår att dörrar är en av huvudelementen i alla interiörer, därför producerar de också mönster på beställning, av alla storlekar och önskemål från kunder. Företaget skapar dörrar som skiljer sig inte bara i storlek utan också i färg. Sortimentet innehåller originalmodeller, till exempel persika på ena sidan och brun på den andra. Fabriken erbjuder också en extra tjänst - tillverkning av skräddarsydda dörrpaneler.

Tack vare tillverkarens tekniska kapacitet kan kunderna få design enligt sina egna ritningar med vilken inredning som helst: spegelinsatser, hål för ett husdjur, ventilationsgap, fräsning, applicering av valfritt mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hög kvalitet . För tillverkning av dörrar används ett tallmassiv och konstgjorda material för att dekorera den inre fyllningen (för entrémodeller).

Bild
Bild

Enligt recensioner från många köpare, liksom specialister inom snickeriproduktion, är Estets färdiga dukar:

  • varaktighet;
  • styrka;
  • estetiskt tilltalande;
  • grundlighet.
Bild
Bild

Interroom

21 samlingar av innerdörrsystem presenteras i mer än 500 varianter. Klassiska dukar tillhör kollektionerna "Classic", "Provance" och andra. Klassiker "på ett nytt sätt" är serien "Elegance", "Novella", som kännetecknas av perfekt släta former och lakonisk design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna interroom -system som kan dekorera interiörer i de för närvarande fashionabla stilarna Art Nouveau, Art Deco, Shabby Chic finns i kollektionerna "Royal", "Trend" och "High".

Med en diskret design kan alternativ ses i serien "Style", "Urban". Med originaldesign - i "Perfect".

De vanligaste och älskade av de flesta köpare är svängmodeller … De är enkla och dubbelbladiga.

Skjutsystem fungerar på principen om skjutbara garderober. Vikdörrar är gömda i väggen. Deras guider är monterade i den nedre delen och är dolda för nyfikna ögon.

Bild
Bild

Inmatning

Modeller som är installerade för att skydda fastigheter och alltid är i sikte för andra representeras av pulverlackerade metalldukar och en dekorativ överläggning - slät eller med ytterligare detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära och oftast köpta modeller är "Optima" och "Alaska". Deras särdrag är en dekorativ remsa på insidan av dörrbladet, som ligger inne i rummet.

System med en extern panel är representanter för Prestige- och Premium -serien. Entréhallar med elitfinish - "Elite", "Alaska 2.1". Dessa dukar innehåller smidda element och målat glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Om du läser kommentarerna om Estet -produkter kommer du att märka att de flesta positiva svaren utspäds med ett stort antal negativa.

Ods av beröm skanderas åt sidan:

  • Perfekt kvalite;
  • brett sortiment;
  • vacker design;
  • enkel installation;
  • varaktighet;
  • frekvent försäljning;
  • enkel vård.
Bild
Bild

Konsumenter ogillar:

  • produktpris;
  • dålig service från personalen (en punkt relaterad till beställningar skapade i webbutiker).

Dessutom tillskrivs köparna bristen på lövträdukar till försäljning till nackdelarna och många har inte tillräckligt med fanerade modeller. Kundernas missnöje återspeglas också i den dåliga servicekvaliteten. Ibland på lagret finns det inga modeller som deklareras på den officiella webbplatsen som "i lager".

Bild
Bild

Ändå vittnar många positiva recensioner om den utmärkta kvaliteten på Estet TM -produkter. Dörrarna till detta företag väger minst fyrtio kilo. Detta beror på det faktum att en tallstock placeras inuti strukturen, och inte en struktur som liknar bi -celler. Det är denna detalj som gör Estet -dörrar till så hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dukarna är färdiga med högkvalitativ plast eller akryl - material som imiterar snittmönstret av naturligt trä.

Bild
Bild

Märket erbjuder 40 olika finish, så dukarna kan passa alla interiörer. Av recensionerna från nöjda kunder att döma kan vi dra slutsatsen att den moderna beläggningen ger dörrbladen en lång livslängd, eftersom de inte har bucklor och andra obehagliga brister på dem. Dessutom korroderar inte sådana beläggningar, vilket gör det möjligt att installera dörrar (ingång) från gatan på platser där det inte finns någon skyddande kapell.

Dörrdesignerna av märket Estet gillades också av kunder som har små barn. Från vilken duk som helst kan du enkelt ta bort spår av färg, tuschpennor och andra föroreningar från unga hushåll.

Bild
Bild

Det räcker med att använda en lackborttagare och alla, även de mest komplexa visuella defekterna elimineras snabbt, medan ingen skada på dörrens yttre lager, vilket innebär dess attraktiva egenskaper, inte kommer att göras.

Konsumenterna gillar också det faktum att Estet ger en garanti för sina produkter under en period av två år, vilket ingen inhemsk tillverkare gör om de inte är säkra på kvaliteten på sina produkter.

Rekommenderad: