Bosch Väggchaser: Modeller, Skivbyte Och Val Av Slang För Betongjaktare, Val Av Dammsugare. Fur-cutter Munstycke Och Dess Egenskaper

Innehållsförteckning:

Video: Bosch Väggchaser: Modeller, Skivbyte Och Val Av Slang För Betongjaktare, Val Av Dammsugare. Fur-cutter Munstycke Och Dess Egenskaper

Video: Bosch Väggchaser: Modeller, Skivbyte Och Val Av Slang För Betongjaktare, Val Av Dammsugare. Fur-cutter Munstycke Och Dess Egenskaper
Video: bil dammsugare handhållen,mini handdammsugare,sladdlös mini dammsugare kinesisk leverantör 2024, April
Bosch Väggchaser: Modeller, Skivbyte Och Val Av Slang För Betongjaktare, Val Av Dammsugare. Fur-cutter Munstycke Och Dess Egenskaper
Bosch Väggchaser: Modeller, Skivbyte Och Val Av Slang För Betongjaktare, Val Av Dammsugare. Fur-cutter Munstycke Och Dess Egenskaper
Anonim

Ett av huvudkriterierna för framgångsrik konstruktion är valet av lämpligt verktyg. Han måste uppfylla vissa krav relaterade till detaljerna i arbetet. En sådan teknik är väggjaktarna, som utför processen att skapa spår i väggarna. Företaget som producerar sådana enheter är det välkända Bosch-märket.

Bild
Bild

Särdrag

  1. Pålitlighet . För att bekräfta tillförlitligheten hos någon Bosch -utrustning räcker det med kundrecensioner. De bevisar av egen erfarenhet att produkterna från denna tillverkare är utmärkta för att uppfylla den avsedda funktionen. Fåror är inget undantag.
  2. Kvalitet . Byggmaterial, tekniska egenskaper, design och många andra funktioner hos Bosch väggjaktare är baserade på modern teknik som har utvecklats i enlighet med konsumenternas erfarenhet av konstruktion. Tillverkaren såg till att hans produkter, med rätt användning, kunde hålla så länge som möjligt.
  3. Förekomsten av ett säkerhetssystem . Det uttrycks mestadels i det inbyggda skyddet mot oavsiktlig start. Om användaren har svårigheter med den första användningen av tekniken är det fortfarande relativt säkert för honom.
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Hela sortimentet av Bosch -furor presenteras i tre modeller, som tillhör den höga prisklassen och är avsedda för både hushåll och professionellt bruk.

Bild
Bild

Bosch GNF 20 CA 0.601.612.508

Den billigaste modellen som finns, med bra prestanda och ett praktiskt och praktiskt verktyg. Effekt på 900 W räcker för noggrann och tillräckligt snabb skärning av spår i väggar. Det maximala skärdjupet är 20 mm och antalet arbetsskivor är 2.

Spårbredden är justerbar och sträcker sig från 3 till 23 mm . Det finns en funktion att hålla hastigheten under konstant belastning. Landningsdiametern är 22,2 mm, vikten är 3,4 kg, vilket är en utmärkt indikator för väggjaktare i allmänhet. Denna egenskap gör att du kan arbeta med verktyget utan mycket ansträngning på grund av dess låga gravitation.

Spindelhastigheten är 9300 rpm, modellen levereras med ett förvaringsfodral.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch GNF 35 CA 0.601.621.708

Ytterligare en väggjakt designad för betong, tegel och andra hårda material. Effekt på 1400 W möjliggör snabb håltagning. Det maximala skärdjupet är 35 mm. För arbetsprocessen används 2 skivor med en diameter på 150 mm vardera. Som med den tidigare modellen är det möjligt att hålla konstant varvtal under belastning.

Spårbredden är från 3 till 39 mm, det finns en funktion för att justera hastigheten . Monteringsdiameter - 22,2 mm, modellens vikt är 4,7 kg. Spindelhastigheten är 9300 rpm, det är möjligt att aktivera en mjuk start för säkrare arbete. Ett inbyggt system för att avlägsna damm som bildas vid skapandet av spår.

Den kompletta uppsättningen presenteras i form av en resväska för transport och förvaring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch GNF 65 A 0.601.368.708

En professionell löpare som drar nytta av mångsidighet och tillförlitlighet. Det höga priset på denna enhet orsakas främst av en mycket kraftfull motor på 2,4 kW, så att du kan göra jobbet så snabbt och effektivt som möjligt. När verktyget slås på, aktiveras mjukstart- och startströmbegränsningsfunktionerna för att förhindra ryck i jakten.

Skärdjupet är 65 mm, grunden för arbetet består av två skivor med en diameter på 230 mm . Landningsdiametern är 22,2 mm, spårbredden är 3-40 mm. Bland nackdelarna kan noteras en stor vikt på 8, 4 kg, vilket är en följd av enhetens ökade effekt. Spindelhastigheten är 5000 rpm, det finns ett dammborttagningssystem. Den kompletta uppsättningen innehåller olika reservdelar, till exempel muttrar, distansbrickor, extra handtag.

Metallhöljet är justerbart utan behov av verktyg från tredje part.

Bild
Bild

Tillbehör och komponenter

Huvudtillbehöret är en industriell dammsugare, som är avsedd för rengöring av arbetsplatsen. Genom att suga in damm och små byggmaterial kan arbetaren skydda sig själv och sitt andningssystem. Glöm inte en speciell slang som är installerad på ett befintligt dammutsugningssystem. Det är viktigt att kontrollera detta tillbehör för defekter, annars blir rengöringsfunktionen på arbetsplatsen otillgänglig.

Den kompletta uppsättningen av bara en modell ger en mer komplett uppsättning brickor, muttrar och allt annat som behöver ändras med tiden

Av denna anledning är det bäst att köpa dem separat om de inte är omedelbart tillgängliga när du köper en skogsmaskin.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning

Att använda Bosch väggjakt är enkelt om du läser bruksanvisningen i detalj. Den beskriver den grundläggande arbetsprocessen, byte av skivor, bilagor samt verktygets möjliga funktioner och funktioner.

Det finns ett inbyggt skyddssystem som minskar risken för att skada dig själv, men var fortfarande försiktig när du använder sådan utrustning . Eftersom maskinen är utrustad med en motor, se till att vatten och andra vätskor inte kommer in i verktyget.

Det är lämpligt att förvara utrustningen i lämpligt fall, som ingår i paketet.

Rekommenderad: