Siding Grand Line (38 Bilder): Vertikala Paneler I Vinyl Och Metall, Storlekar Och Färger, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Siding Grand Line (38 Bilder): Vertikala Paneler I Vinyl Och Metall, Storlekar Och Färger, Recensioner

Video: Siding Grand Line (38 Bilder): Vertikala Paneler I Vinyl Och Metall, Storlekar Och Färger, Recensioner
Video: How to Build a Garage #6 Metal Siding 2024, Maj
Siding Grand Line (38 Bilder): Vertikala Paneler I Vinyl Och Metall, Storlekar Och Färger, Recensioner
Siding Grand Line (38 Bilder): Vertikala Paneler I Vinyl Och Metall, Storlekar Och Färger, Recensioner
Anonim

Valet av beklädnad för fasaden kan vara både det sista steget i byggandet av ett nytt hus, och bytet av en gammal beläggning som har blivit oanvändbar. Siding Grand Line erbjuder olika lösningar: metall- och vinylplankor, en mängd olika färger och nyanser, materialanpassning till Ryska federationens hårda kontinentalklimat med varma somrar och kalla vintrar, produkter av god kvalitet som tillverkas med importerad utrustning till ett överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om företag

Innan vi överväger egenskaperna hos Grand Line -produkter måste det sägas att produkternas kvalitet beror på deras utveckling för specifika driftsförhållanden i Ryssland. Företaget samarbetade med en amerikansk tillverkare av liknande produkter för att skapa vinylfasader. Råvarorna som används i produktionen är 100% identiska med komponenterna i den amerikanska koncernen. Grand Lines produktionsanläggningar uppfyller alla kvalitetsstandarder: modern importerad utrustning och avancerad produktionsteknik används. Råvaror för tillverkning av sidosidor syntetiseras enligt metoden och från komponenterna i enlighet med amerikanska tekniska standarder.

Bild
Bild

Fördelar

Produkterna från Grand Line -företaget har obestridliga fördelar.

  • Ihållande färg på produkter . Särskilda tillsatser som skyddar sidospåren mot blekning utvecklades i samarbete med det amerikanska företaget Penn Color, som tillverkar fasadfärger av hög kvalitet. Panelerna behåller sina ursprungliga färger i många år. Garantitiden är 11 år oavsett färgton och mättnad.
  • Universell installation . Grand Line -sidospår kan installeras på fasaden även på vintern på grund av användning av ett speciellt stötsäkert system. Som ett resultat av tester visade det sig att panelerna kan monteras vid temperaturer ner till -10 grader. Denna siffra motsvarar nivån för världens bästa sidospårmärken.
  • Stark struktur . Sidopaneler tål betydande tryck och stötar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Varaktighet . Garantitiden utan förstörelse av konstruktionen och förlust av prestanda för fasadplankor är 50 år.
  • Olika yttre sidospridning . Färgpaletten på lameller är mycket varierad och kommer att tillfredsställa nästan vilken smak som helst. Bland Grand Line -produkterna finns också paneler med en struktur som närmast efterliknar naturligt trä i lämpliga färger. Ett hus som är trimmat med sådana sidor ser identiskt ut med en träkonstruktion, men det kommer att kosta betydligt mindre.
  • Antistatisk effekt . Sidopaneler ackumulerar inte statisk ström, därför fastnar inte damm och olika små partiklar, och formen på lamellerna minimerar kontaminering av beklädnaden.
  • Biologisk olämplighet av lameller . Grand Line -sidospåret innehåller antiseptiska komponenter som säkerställer frånvaro av mögel, dessutom är materialet olämpligt för matning av insekter och gnagare.
Bild
Bild
  • Pålitlighet för vidhäftning . Panelerna är anslutna med en speciell låsmekanism, som säkerställer att lamellerna sitter tätt med varandra efter anslutning. En sådan fastsättning gör att huden kan motstå orkanvindar och minskar halveringstiden för installationen. Dessutom fungerar mekanismen som skydd mot stöld - det är extremt svårt att demontera det monterade locket och kräver speciella färdigheter.
  • Värme- och frostbeständighet . Grand Line -sidospår är utformade för maximala positiva och negativa temperaturer som är möjliga i naturen.
  • Relaterade produkter . För fasadpaneler kan du köpa ett dräneringssystem och ett staket med lämplig design och färg. Denna kombination kommer att ge platsens utseende integritet och fullständighet i designfinishen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Utbudet av fasadpaneler från Grand Line är indelat i två stora grupper beroende på tillverkningsmaterialet för produkterna. Varje grupp har specifika prestandaegenskaper som härrör från egenskaperna hos lamellmaterialet.

Metall

Beklädnadspaneler av metall är hållbara, pålitliga och har en lång livslängd, de klarar enkelt alla klimatförhållanden. När det gäller bekvämligheten innehåller denna rad, förutom standardlameller, ytterligare element som är utformade för motstående objekt med icke-standardgeometri.

Bild
Bild

Grand Line -sidospår har andra karakteristiska egenskaper

  • Produkttäckning. HPS 200 erbjuder 20 års garanti, medan PVDF och Armacor upp till 30 år.
  • Extern utförande av lameller. Det finns olika texturalternativ och cirka 50 färgalternativ att välja mellan.
  • Möjlighet till mindre reparationer. Under installationsarbetet får panelernas yta ofta mindre skador: repor och nötningar. För att eliminera dem tillhandahålls en burk korrigerande färg, och denna komposition är också utformad för att skydda metall mot korrosion och kan användas under hela operationen.
  • Absolut brandbeständighet och miljöskydd.
  • Miljövänlig komposition, inga giftiga metaller eller syntetiska föreningar används i produktionsprocessen.
  • Ihållande färg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter av metallfasad

Metallpaneler är indelade i flera underarter.

" Ship board ". Ytstrukturen imiterar trä med hög precision.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Vertikal GL ". En karakteristisk egenskap hos detta sidospår är strukturen, utformad för en dammig miljö, till exempel nära en väg eller en fabrik. Ytan stöter bort smuts och är mycket lätt att rengöra. Vertical har mestadels positiva recensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Båda typerna är fästa på spärrar, vilket ger en tät förbindelse mellan lamellerna.

Bild
Bild

Du kan lära dig hur du installerar Grand Line -sidospår korrekt från följande video.

Vinyl

Dessa fasadlameller tillverkas på importerad utrustning och enligt amerikansk teknik med råmaterial standardiserade enligt europeiska standarder. Den tillämpade SunProof -tekniken garanterar ett fullständigt skydd av Grand Lines sidoplankor från effekterna av solljus både i ultraviolett, förstör strukturen och i det infraröda spektrumet, vilket påverkar färgen negativt.

Bild
Bild

Denna indikator är testad och certifierad av det nederländska tekniska laboratoriet Holland Colors. Lamellkonstruktionens hållfasthet testades vid en temperatur på -10 grader och tål en belastning på 4,23 J, vilket motsvarar moderna importerade motsvarigheter inom vinylfasader. Dessutom skapades produkter från Grand Line med ett öga på den inhemska konsumenten, därför är förankringssystemet förenklat så mycket som möjligt och kan användas av kunder utan specialiserade installationskunskaper.

Andra kvaliteter av sidospår inkluderar:

  • motstånd mot aggressiva väderhändelser: regn, hagel, snö, orkaner och andra;
  • ett brett utbud av färger och texturer av produkter;
  • miljövänlig sammansättning av paneler, giftfri och inte framkallar allergiska reaktioner;
  • oxidera inte, ruttna inte, korroderar inte;
  • måttligt brandfarlig;
  • lång livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter av vinylpaneler

Vinylbeklädnad "Grand Line" presenteras i flera varianter.

" Ship bar ". Sidopaneler reproducerar trästrukturen så nära som möjligt, ner till de minsta detaljerna, till exempel knutar. Noggrannhet vid tillverkning av plank ger en optimal anslutning av produkter till varandra utan att det bildas luckor och sprickor.

Bild
Bild
Bild
Bild

" GL Karelian ". Fasadplankor imiterar träbjälkar inte bara i struktur, utan också i form. Ett utmärkt alternativ för att skapa en stiliserad "trä" finish till ett rimligt pris.

Bild
Bild

" GL Siberian ". Detta efterbehandlingsmaterial erbjuder mångsidighet för alla ytfinisher, medan lamellernas geometri tillåter kompakt förpackning att minimera utrymme som krävs under transport.

Bild
Bild

Formatalternativ

Förutom olika färger är sidopaneler indelade i flera huvudgrupper med specifika egenskaper.

  • " GL America ". Denna kategori inkluderar en utbredd typ av lameller, imiterar träskivor med en karakteristisk struktur och dimensioner, äkta sömmar och alla yttre funktioner hos en sågad bräda. I denna grupp ingår "Ship Board" och "Block House". Produktens mått sträcker sig från 3 till 3,6 m i längd och 0,22 m i bredd.
  • " Vertikala paneler ". En egenskap hos detta sidospår är det vertikala, snarare än horisontella, arrangemanget av lamellerna. På grund av denna funktion är det svårare för smuts och damm att dröja kvar på ytan, och rengöringsprocessen underlättas på grund av obehindrat vattenflöde längs produktens plan både under regn och under manuell tvätt. "Vertikala paneler" är mycket populära bland invånare i vägar och områden med ökad dammighet. De övergripande måtten på produkterna är 3 m i längd och 0,16 m i bredd.
  • " Jag-fasad ". En ny typ av beklädnadspaneler, vars struktur efterliknar natursten. Produktens dimensioner är 1,55 m lång och 0,33 m bred.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mått och färg

Färgprestandan på Grand Line fasadplankor presenteras i ett brett spektrum av färger:

  • Vit;
  • grå;
  • persika;
  • ljusgrön;
  • vanilj;
  • beige;
  • ljusgul;
  • kola;
  • ekbrun.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensionerna på Grand Lines sidopaneler är utformade för att skapa maximal mängd användbart område.

De övergripande måtten på produkterna varierar inom följande gränser:

  • i bredd från 16 till 26 cm;
  • i längd från 50 till 600 cm;
  • i tjocklek från 0,5 till 1,02 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den specifika typen av lameller har inte en enda standard och kan tillverkas i olika storlekar. När du väljer en beklädnad bör du rådfråga säljaren.

Rekommenderad: