Aristoprofiler För Skjutbara Garderober: Skjutsystem Nova Och Fusion, Slim Line Och ECO, Storlekar Och Färger - "rökig Ek" Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Aristoprofiler För Skjutbara Garderober: Skjutsystem Nova Och Fusion, Slim Line Och ECO, Storlekar Och Färger - "rökig Ek" Och Andra

Video: Aristoprofiler För Skjutbara Garderober: Skjutsystem Nova Och Fusion, Slim Line Och ECO, Storlekar Och Färger -
Video: ASSEMBLY INSTRUCTION Elfa sliding doors Artic, Estetic, Forma, Linear, Scenic 2024, Maj
Aristoprofiler För Skjutbara Garderober: Skjutsystem Nova Och Fusion, Slim Line Och ECO, Storlekar Och Färger - "rökig Ek" Och Andra
Aristoprofiler För Skjutbara Garderober: Skjutsystem Nova Och Fusion, Slim Line Och ECO, Storlekar Och Färger - "rökig Ek" Och Andra
Anonim

Aristoprofiler för skjutbara garderober är attraktiva och efterfrågade bland kunderna . Glidande system sticker ut bland dem. Nova och Fusion, Slim Line och ECO . Sortimentet innehåller en mängd olika storlekar och färger - "rökig ek" och andra alternativ. Val och beräkning av dörrar, installationsfunktioner bör studeras med stor omsorg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Glidsystemet från en av de ledande ryska tillverkarna kännetecknas av dess tillförlitlighet och kvalitet. För att få det, tillsammans med aluminiumprofiler, används olika komponenter. Tillverkaren själv lovar funktionell enkelhet och enkel installation. Ett liknande system påstås vara en utmärkt assistent när man skapar:

  • vanliga dörrar i rum;
  • skiljestrukturer;
  • skjutbara garderober.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna Aristo -profiler för garderober perfekt för både hem och kontor, även för hotell och andra organisationer där du behöver använda sådana möbler . De låter dig framgångsrikt lösa två problem samtidigt. Med hjälp av sådana mönster kan du perfekt maskera innehållet i skåpen från en extern observatör. Det lyckas också ge en vacker, visuellt effektiv rymdindelning på önskat sätt. Perfekta svängdörrar kan produceras tack vare de smarta enstegsguiderna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Aristos aluminiumprofiler är gjorda av en utvald legering . Under tillverkningen tillhandahålls en förstyvning. Designen är helt pålitlig och har fungerat i många år. Tillägget av den senaste generationens hjul garanterar lägsta möjliga buller vid öppning. Dessa rullar testas selektivt på batch för att bibehålla prestanda efter 110 000 öppningscykler med en belastning på 80 kg.

För tillverkning av svängdörrar kan alla samma standardprofiler användas. Det finns ingen anledning att justera fyllningsberäkningarna heller. För att få dörren att svänga installeras ett speciellt kit på den. Den innehåller magnetiska spärrar.

Aristo har arbetat på hemmamarknaden i över 10 år och har konsekvent bekräftat fördelarna med sina produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aristos produkter har inga väsentliga nackdelar. Problem uppstår bara:

  • när du köper förfalskade produkter;
  • med analfabetisk installation;
  • vid beräkningsfel;
  • med höga förväntningar.
Bild
Bild

Företagets designers har kunnat tillhandahålla överlägsen funktionalitet med exceptionella platsbesparingar. Även på dagens hektiska marknad sticker dessa produkter ut positivt. I produktionsprocessen används endast råvaror som har testats genom åren och från betrodda leverantörer. Som ett resultat kan den framgångsrikt konkurrera med världens ledande rivaler. Hårdvaruprofilens tjocklek är 0, 12 cm - i kombination med förstyvningsribbor gör det möjligt att bygga dörrar:

  • upp till 320 cm hög;
  • upp till 150 m bred;
  • väger upp till 100 kg.
Bild
Bild

Billigare motsvarigheter och förfalskningar kan inte ge samma resultat. De är inte bara tunnare, utan även förstyvningarna används inte . Anodiserad beläggning av originalprodukter av hög kvalitet är fri från deformationer. Varje område är slätt och jämnt limmat. Förstärkningen berör också de övre skenorna, vilket ytterligare ökar tillförlitligheten och förhindrar för tidigt slitage.

Eftersom delen av de nedre styrningarna är avrundad kan den användas inte bara i garderober, utan också i andra fall. Rulltypsmekanismen är perfekt dold och helt skyddad från inträngning av dammpartiklar och olika skräp. På vägen sticker dörrarna till Aristo -designen positivt ut bland sina motsvarigheter. De är särskilt bra när du skapar spegeldörrar. Ökad vibration vid körning är helt utesluten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Profilstorlekar och färger

Fusion

Denna typ av profil kan ha tre grundfärger:

  • aristokratisk vit ek;
  • wenge i mörka färger;
  • krom med matt glans.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fusion -profilen är en unik, noggrant konstruerad ARISTO -produkt som sticker ut för sin nyhet och originalitet för möbelmarknaden .… För en sådan utveckling utfärdades ett upphovsrättsintyg som för en industridesign. Det är omöjligt att föreställa sig tillverkningen av moderna skjutbara garderober utan detta profilnamn. Fusion -profilen bidrar till förbättra tillförlitligheten denna möbel, och förbättrar också komforten under användningen. Det utmärks av utmärkt kompatibilitet med andra profiler som används för garderobsdörrar.

Bild
Bild

Baserat på Fusion kan du implementera ett avancerat 4-i-1-system . Bakväggarna förtjockas för fräsarbeten. I vissa fall kan skenhandtaget fästas på den tunna frontplattan. Olika tjocklek och dimensioner av strukturen gör att den kan reflektera mekaniska defekter av något slag.

Den vertikala profilen är lämplig för alla moduler och skjutsystem, för att få kombinerade dörrar, karmfasad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Platt

Detta urval, förutom mörk wenge och ädel valnöt, innehåller ett antal ekfärger:

  • vit;
  • grå;
  • Land;
  • Neapel.

Profilen tillkännagavs i november 2015. Tillverkaren säger att en sådan produkt passar alla konsumenter. När vi skapade det försökte vi uppnå maximal enkelhet och elegans. Detta gäller fullt ut för geometriska former. Det är möjligt att framgångsrikt reproducera trädekor med Flat, visa det så fördelaktigt som möjligt. En liknande effekt uppnås också genom en genomtänkt film, oavsett designstil.

Bild
Bild

Profil O

Detta är den minst varierade designlösningen. Den presenteras i endast två typer - champagne och krom . Båda alternativen finns i en matt finish. Naturligtvis kan tillverkaren enkelt göra dem 40 cm breda. Produkterna produceras genom extrudering. Ett pressverktyg används för arbete.

Bild
Bild

Profil C

Denna typ av struktur har en mängd olika färger . En liknande aluminiumprofil kan målas i färgen på duk eller svart ek. Pärlfärger (rosa, grå) och en ädel valnötton är också attraktiva. Vissa människor gillar också "snöiga tall". Älskare av ekfärger kan gilla flera alternativ - "Neapel", "country", vit och "rökig ek", samt en grå variant.

I många fall används en antracitfärg för inredning. Som en monokrom fyllning av rum kan en sådan lösning knappast välkomnas. Men som en sidoanteckning fungerar det utmärkt. Denna lösning kan perfekt kombineras med ljusa och måttligt mörka miljöer. Det används för att betona den visuella grovheten i innehållet.

Ytterligare lösningar:

  • körsbär;
  • vanlig och mörk wenge;
  • blank och matt champagne;
  • krom och guld (båda med matt glans);
  • Italiensk och fransk valnöt.
Bild
Bild

Företaget vägrade medvetet att tillverka supertunna profiler. De är fortfarande inte en fördel, eftersom de inte är tillräckligt pålitliga. Huvudbetoningen låg på att förbättra de tekniska egenskaperna och förbättra paletten. I vissa delar av kollektionen finns en "matt svart" profil. Ganska ofta produceras också en U-formad version av designen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

System

Bland sådana system sticker det ut positivt Nova … Den minimalistiska designen passar in i den asketiska designen. Profilen är visuellt osynlig. Dess bredd är 5 mm. Designen kombineras perfekt med en mängd olika dekorativa lösningar. Nova är utrustad med en unik typ av fästen. De döljer den övre skenan och de utmärkta rullarna ger en smidig och tyst körning. Modellen är utformad för en typisk fyllning med en tjocklek av 1, 6 cm. Det är tillåtet att använda Nova i dörrar som inte är mer än 1, 2 m breda och högst 2, 5 m höga. Maxvikten når 80 kg.

Bild
Bild

Slim Line - en annan diskret design … Det kännetecknas av subtila fina linjer och visuell delikatess. Användare talar väl om de olika material som används för att sätta i och enkel montering. Storleken på den utskjutande enheten överstiger inte 5 mm. Produktens styvhet är helt garanterad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sammanfattningsvis bör det sägas om profilsystemen "ECO" och "Standard ". Ett ekonomiskt alternativ passar även de mest krävande och kräsna kunderna. Den är också lämplig för tillverkning av gångjärn, skjutdörrprofiler. I versionen "Standard" är tjockleken 1,2 mm. När det gäller Eco -produkter har de ett lager på exakt 1 mm; det är nödvändigt att förstå att på grund av visuell likhet vissa skrupelfria återförsäljare godkänner Eco som standard.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur beräknar man dörrar?

Proceduren startas genom att subtrahera 10 mm från öppningens bredd. Av dessa tas 3 mm bort i kanterna och ytterligare 4 mm i mitten - i springan som delar dörrarna. Höjden väljs 30 mm (i lika delar från botten och uppifrån). Vridmekanismen är monterad i förväg på ett avstånd av 50 mm (mätningen utförs "med skruven"). Utöver beräkningen är det absolut nödvändigt att, förutom beräkningen, regleringen också utförs efter position, i enlighet med installationsförhållandena.

Bild
Bild

Installations instruktioner

Montering av svängdörren börjar med att foga delar av duken. Detsamma görs med standarddörrar från "Aristo". En mekanism som svarar för vridning är placerad inuti handtaget - den fästs på samma sätt som de övre rullarna. Huvudmonteringen utförs i en garderob eller nisch.

Svängmekanismen är utrustad med en stoppstång, som möjliggör installation i den nedre nivåguiden; då behövs fortfarande en grundlig förpliktelse.

Rekommenderad: