Foder Lugn Furu: Klass "Extra", 110 Och 140 Mm, 140x14 Och Andra Storlekar

Innehållsförteckning:

Video: Foder Lugn Furu: Klass "Extra", 110 Och 140 Mm, 140x14 Och Andra Storlekar

Video: Foder Lugn Furu: Klass
Video: The Punch That Terrified Everyone! 2024, Maj
Foder Lugn Furu: Klass "Extra", 110 Och 140 Mm, 140x14 Och Andra Storlekar
Foder Lugn Furu: Klass "Extra", 110 Och 140 Mm, 140x14 Och Andra Storlekar
Anonim

Numera används ett naturmaterial som trä mycket ofta för inredning. Det ser väldigt trevligt ut, serverar länge, skapar en varm och mysig atmosfär, men har som regel en hög kostnad. Foder "Lugnt" från tall idag är det billigaste i pris, och tar en av de första platserna i betyg på efterbehandlingsmaterial. Om ditt hem behöver renoveras och din budget är begränsad, är denna typ av panel precis vad du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Foder "Calm" har funktioner som skiljer det från det klassiska, bekanta för oss eurofoder. Foder "Calm" är en bräda med liten tjocklek. Dess grundläggande skillnad från andra typer av foder är frånvaron av en hylla i "törnspår" -fästningen, på grund av vilken lamellerna kan monteras mycket tätt mot varandra och få en nästan plan yta. Detta är en viktig fördel, eftersom inte alla gillar det när breda hyllor finns kvar mellan lamellerna när de avslutas med klassiskt Euro -foder.

Bild
Bild

Det är därför det används i stor utsträckning för att dekorera en mängd olika lokaler, från loggior, balkonger och verandor till rum och bastur.

Det finns ett längsgående spår på baksidan, med hjälp av vilken ventilation utförs , vilket eliminerar risken för mögel eller mögel. Tallfoder "Calm" används för efterbehandling av både tak och väggar, så detta material kan användas för att mantla hela huset inifrån. Det kan vara artificiellt åldrat eller bränt, lackerat eller målat. Allt beror på din personliga preferens.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De karakteristiska egenskaperna hos det "lugna" fodret av tall är hög hållfasthet och låg vikt. Det är mycket resistent mot olika mikroorganismer och ruttnar inte.

Dimensioner

För det klassiska Euro -fodret har enhetliga standarder för bredden och tjockleken på lamellerna fastställts. Måtten på "Calm" -fodret av furu skiljer sig också åt. Lamellernas bredd sträcker sig från 90–140 mm; produkter med en bredd på 110 mm är mest efterfrågade. Och lamellernas längd kan vara från 2 till sex meter.

Bild
Bild

Extra betyg

Extra class -fodret är en perfekt bearbetad bräda, som är helt fri från defekter och knutar. Det är ett mycket hållbart material som är tillverkat av de finaste träslag med den mest moderna tekniken. Standardbredden och tjockleken på lamellerna i "Calm" -fodret av extra klass furu är 140x14 mm. På grund av sin höga kvalitet ruttnar Extra foder inte, även under förhållanden när luftfuktigheten i rummet är tillräckligt hög.

Foder "Calm" från Extra class pine är utbrett på marknaden och används ofta för att dekorera elitlokaler, förädla deras utseende på grund av en vacker konsistens, vilket skapar obeskrivlig mys och komfort. Det kännetecknas av idealisk kvalitet och hög värmeledningsförmåga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest hållbara panelerna är från Angarsk och Arkhangelsk tall.

För att skilja trä från norra arter måste du titta på slutet. Avståndet mellan odlingsringarna hos en tall som odlas i norr är 1–2 mm, till skillnad från träd som odlas i söder, där detta avstånd är 3–5 mm.

Fördelar

Foder "Calm" från furu är ett högkvalitativt, billigt, hållbart och helt säkert material för hälsan, det är enkelt att installera och kräver inte komplext underhåll. På grund av den stora bredden på "Calm" -fodret görs efterbehandlingen av lokalerna ganska snabbt, medan det praktiskt taget inte kräver fysiska kostnader. Det är inte nödvändigt att jämna ut väggarna innan du monterar dem. Lameller kan monteras både horisontellt och vertikalt, det beror bara på ditt beslut. Med vertikal installation ökar höjden visuellt och med horisontell - rummets bredd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha avslutat lokalerna med paneler från "Calm" -fodret finns det praktiskt taget inget avfallsmaterial. Tung-and-groove-fästsystemet är mycket enkelt att installera, och panelerna har också speciella spår för kondensavlopp. Lamellerna är lätta, så även en person kan enkelt klara arbetet.

Tallfoder "Calm" är det mest miljövänliga och säkra materialet för att avsluta ett rekreationsområde eller ett barnrum. Hon har alla de bästa kvaliteterna av naturliga träprodukter. På grund av det höga haltinnehållet har "Calm" -fodret utmärkta vattenavvisande egenskaper. Sådana paneler är bra bullerisolatorer.

Bild
Bild

Egenskaperna hos det”lugna” fodret av furu och dess design kommer att tilltala även de mest kräsna kunderna. Sådana paneler ser bra ut i barnkammaren och vardagsrummet, och verandan och vinden får en ny, unik stil. Detta foder är ett nästan universellt material som är lämpligt för efterbehandling av byggnader både inne och ute. Sådana paneler är perfekta för inredning av arbete och bostäder, och användningen av detta material för att avsluta tak är den mest idealiska lösningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackert utseende, utmärkt kvalitet och låg kostnad är viktiga egenskaper hos naturliga träpaneler.

En enorm lukt av tallnålar kommer från trädet. Tallaromaterapi i rum klädda med tallskiva kommer också att vara mycket fördelaktigt för hälsan.

Rekommenderad: