Hyllor För Ett Hem Utan Bakvägg: Halvöppna Och öppna Trämodeller Med Lådor

Innehållsförteckning:

Video: Hyllor För Ett Hem Utan Bakvägg: Halvöppna Och öppna Trämodeller Med Lådor

Video: Hyllor För Ett Hem Utan Bakvägg: Halvöppna Och öppna Trämodeller Med Lådor
Video: Easy DIY FLOATING SHELVES No bracket | DIY CREATORS 2024, Maj
Hyllor För Ett Hem Utan Bakvägg: Halvöppna Och öppna Trämodeller Med Lådor
Hyllor För Ett Hem Utan Bakvägg: Halvöppna Och öppna Trämodeller Med Lådor
Anonim

Om du funderar på att köpa en garderob, men inte vet vilken du ska välja, överväga ett garderobställ i minimalistisk stil. Enkelheten och lättheten hos dessa möbler kan inte understrykas. En sådan garderob ser bra ut var som helst: på jobbet, hemma, i garaget, på landet, i verkstaden. Du bör tänka på hur effektivt och intressant du kan använda detta skåp hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En modern hylla är en garderob med hyllor i olika former och storlekar. Dess design är en bas och hyllor, dessutom kan det finnas (eller inte) ben. Vissa moderniserade modeller presenteras i mycket olika former med skiljeväggar inuti. Det finns hörn, kombinerade och till och med helväggsställ som enkelt kan ersätta väggarna. En sådan garderob kan användas för en mängd olika saker som är relevanta för alla rum.

Bild
Bild

För hemmet

Om du har samlat många saker som kräver utrymme, kommer racket enkelt att lösa detta problem, och samtidigt ge sin egen smak till din interiör. För hemmet kan du välja både det enklaste alternativet och det mer intressanta - komplexa med kombinationselement. Denna opretentiösa garderob är lätt att göra med egna händer, och det kommer att ta lite tid och pengar. Du kan också hitta utsökta alternativ, som presenteras i form av ovanliga hyllor och väggar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utan bakvägg

Dessa alternativ, förutom huvudfunktionen, kan ha ytterligare en - de zonerar utrymmet perfekt. Hyllor utan bakvägg kan simulera utrymme. De är idealiska för att dela zoner och ersätter på något sätt "väggen", som kan "flyttas" vid behov. Sådana alternativ ser alltid väldigt snygga och imponerande ut. Dessa ställningar ser bra ut både längs väggen och tvärs över rummet.

Bild
Bild

Bokhylla

En bok är en persons bästa gåva och vän, så du måste behandla dem med respekt. Ett andningsbart bokhus är den perfekta lösningen, eftersom alla begagnade bokhandlare vet att böcker på detta sätt håller mycket längre. Bokalternativet är alltid en favoritbok till hands och en utmärkt dekoration av rummet. Moderna bokhyllor är slående i sin variation och originalitet. Modeller som imiterar naturligt trä, med en genombruten design eller stiliserade bokhyllor är gjorda i enlighet med vår tids nuvarande trender.

Bild
Bild

Trä

Den vanligaste typen av skåp är trä. Detta miljövänliga material passar perfekt in i absolut alla interiörer och är också hållbart. Dessutom är trämode en konstant trend. Dessa ställ är idealiska för en mängd olika ändamål, de ser perfekta ut i både barn- och vuxenrum. För detta alternativ är bok, valnöt, ek och många andra typer av material bäst lämpade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Barn

Många omtänksamma föräldrar föredrar trähyllor, eftersom de kännetecknas av maximal säkerhet. För sådana ändamål är ett enkelt och dubbelsidigt alternativ lämpligt. En hylla i ett barnrum är ett bra alternativ till skrymmande barns garderober. Designen kan vara antingen barnslig eller neutral. Det idealiska alternativet för ett barn är en garderob med slutna skåp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerad

Detta alternativ, beroende på stil, kan på ett adekvat sätt ersätta väggen i vardagsrummet. Det är ett skåp med enkla hyllor i kombination med skåp eller lådor. Detta skåp är lämpligt för en mängd olika ändamål. Den kan användas samtidigt för att visa upp souvenirer, inramade fotografier och för saker. Ibland används denna typ av skåp för att rymma inomhusväxter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fint

Det här är ganska avancerade modeller som unga människor älskar så mycket. Det visar sig att hyllorna inte bara kan vara raka, utan också i en speciell lutning, och därför överraskar inte runda, ovala och triangulära ställningar någon runt. De har inte bara funktionen som en garderob, de kan också dekorera alla rum på ett ovanligt sätt. Mönstrad carving, belysning och alla regnbågens färger är bara en liten del av hur moderna ungdomsalternativ kan se ut. Några av de fina exemplen på den moderna möbelindustrin kan konkurrera med konstens mästerverk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smal

Ett ställ med smala hyllor är en stor trend i vår tid. Enkla men rymliga hyllor passar enkelt in i alla lediga utrymmen i huset, från korridoren till balkongen. Dessa alternativ fungerar bra, till exempel för TV -stativ, blommor, souvenirer och dekorativa vaser. Frånvaron av en bakvägg eller dörr gör det lättare att komma åt de nödvändiga sakerna. Ett smalt ställ utan bakvägg låter dig hänga foton, tavlor och till och med en tv rakt igenom det på väggen.

Bild
Bild

Skiljeväggar

Alla känner till bristen på plats i våra lägenheter. Detta gäller särskilt moderna studiolägenheter. I detta fall är hyllen den perfekta rymddelaren i zoner. Dessutom, om du vill ändra något i interiören, kommer det att vara tillräckligt för dig att helt enkelt flytta stället. Det kommer samtidigt att spela rollen som en vägg och ett skåp, utan att skapa brist på ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rack med glaselement

Graciöshet, chic, transparens och en oklanderlig stilkänsla symboliseras av glasställningar. Sådana alternativ kan vara glashyllor eller bärande skiljeväggar, eller ibland på en gång. På tal om säkerhet, det bör nämnas att härdat glas är involverat i skapandet av ett sådant skåp, som samtidigt är mycket hållbart och tjockt. Men med allt detta kan ett starkt slag bryta all skönhet. Därför, om du bestämmer dig för att skaffa en så snygg möbel, bör du tänka på det.

Bild
Bild

Glida

Förutom att tåla en rymlig belastning kan rack också dekorera alla hem. Till exempel kan en glidande garderob med sin värme ge din interiör smak. Sådana modeller har en bred bas och en smal topp, därav det liknande namnet. Det finns modeller som har en topp vid en viss lutning, som ännu mer liknar en bild. Dessa hyllor ser bra ut i hörnet och kan dekoreras med böcker, statyetter, souvenirer och fotografier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Halvöppna hyllplan

Detta är en alternativ version för dem som inte kan välja mellan ett slutet skåp och en öppen hylla. Vi minns alla enkla skåp med dörrar på botten och hyllor ovanpå för papper. Sådana ställningar används oftast på kontor och arbetsytor; de är mycket praktiska att lagra papper, mappar och andra brevpapper i dem. Den moderna möbelindustrin förbereder sådana skåp i en mängd olika alternativ.

Bild
Bild

Hemma ser dessa skåp väldigt mysiga och organiserade ut.

Till köket

Denna lösning är ganska ovanlig. Med rätt layout kommer detta alternativ att kunna utöka utrymmet och kanske "ta bort" dyra kvadratmeter i köket. Om storleken tillåter dig att "vandra", kommer dina tallrikar, vattenkokare och andra köksredskap att se bra ut på vackra hyllor. Dessutom kan en mikrovågsugn, en köksklocka, en vattenkokare och många andra "hjälpare" placeras på hyllorna i skåpet. Fruktvaser, dyra viner och köks souvenirer ser perfekt ut som dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp på balkongen

Designidéer idag känner inga gränser, så designers kommer även med rack för balkongen. I skönhet och unikhet är de ibland inte sämre än hyllorna för vardagsrummet. Vikten av sådana skåp är svår att överskatta - de avlastar utrymmet mycket bra. Dessutom, om storleken tillåter det, kan du sätta ett gammalt tråkigt rack på balkongen. Du kan prata oändligt om vad som kan förvaras på balkongen.

Bild
Bild

Hyllor för ett stort hus

I ett stort hus finns det alltid plats för en stor och liten hylla, och ibland för flera samtidigt. Om huset har en andra våning kan de inbyggda hyllorna användas för att dekorera trappan eller utrymmet under den. Detta är ett föråldrat trick som alltid ser imponerande ut. En ljus hylla som är installerad längs fönstret ser väldigt ovanlig ut. Du kan lägga blommor och många andra intressanta saker på den.

Bild
Bild

För andra ändamål

Förmodligen, om du tänker efter, så finns det inget enklare än att skicka racket "i exil" till dacha. Dessa möbler försämras på grund av sin låga användning långsamt, så de har en presentation under mycket lång tid. En stuga, balkong, garage eller verkstad kommer till och med att förvandlas. Och att göra en så opretentiös garderob är ett par timmar. Därför är en hylla alltid ett efterfrågat och helt billigt nöje.

Bild
Bild

Anteckning till värdinnan

Som du kan se är hyllorna en utmärkt lösning för inredning och bara en mycket funktionell sak. Men med sin "öppenhet" lägger sig ofta damm på ett sådant skåp. Därför kräver ett sådant ställ mer uppmärksamhet vid rengöring av ett rum än ett vanligt. Denna faktor bör beaktas när du köper en hylla, för på ett mörkt material kommer damm att synas. Men å andra sidan är ett sådant skåp inte upptaget av skönhet och pronklighet.

Senaste trenderna

Entrén med ett rack ser mycket intressant och mysig ut. Det kan antingen vara en standardingång eller en oval. Hylla med bokstaven "P" runt TV -området är ett mycket ovanligt drag som kommer att se original ut. Hörnhyllor ser bra ut både i vardagsrummet och i ett vanligt rum. Du kan hitta ovanliga idéer för inspiration för att skapa komfort i ditt hem från det presenterade fotogalleriet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hyllans mångsidighet och enkelhet känner inga gränser. Därför bör du inte tänka på ett sådant köp på länge, det kommer att finnas en plats för ett sådant skåp i något hem. Ibland kan dessa rack uppta väggar, kombineras med arbetsbord och representerar många andra idéer. När det gäller färg och stil finns det inga begränsningar.

Rekommenderad: