Bästa Flugavvisande: Det Mest Effektiva Flugavvisande I Ditt Hem. Vilket Annat Sätt Kan Du Snabbt Bli Av Med Flugor Inomhus? Betyg Av De Bästa Medlen

Innehållsförteckning:

Video: Bästa Flugavvisande: Det Mest Effektiva Flugavvisande I Ditt Hem. Vilket Annat Sätt Kan Du Snabbt Bli Av Med Flugor Inomhus? Betyg Av De Bästa Medlen

Video: Bästa Flugavvisande: Det Mest Effektiva Flugavvisande I Ditt Hem. Vilket Annat Sätt Kan Du Snabbt Bli Av Med Flugor Inomhus? Betyg Av De Bästa Medlen
Video: FliTrap - Effektiv och miljövänlig flugfälla. 2024, Maj
Bästa Flugavvisande: Det Mest Effektiva Flugavvisande I Ditt Hem. Vilket Annat Sätt Kan Du Snabbt Bli Av Med Flugor Inomhus? Betyg Av De Bästa Medlen
Bästa Flugavvisande: Det Mest Effektiva Flugavvisande I Ditt Hem. Vilket Annat Sätt Kan Du Snabbt Bli Av Med Flugor Inomhus? Betyg Av De Bästa Medlen
Anonim

Fluor och gnats kan vara mycket irriterande, för att inte tala om det faktum att de ofta är smittbärare. Därför efterfrågas alltid de medel som gör att de kan skrämma bort dem. Låt oss överväga de mest effektiva.

Bild
Bild
Bild
Bild

De bästa sprayerna

Med sommarsäsongen anländer människor till naturen och sommarstugorna. Ofta överskuggas en sådan vila av närvaron av muggar, myggor. I detta fall kan ett högkvalitativt avstötande förbättra din vistelse i naturen.

Bland de många dyra och billiga produkterna är det viktigt att göra rätt val till förmån för ett botemedel som hjälper dig att snabbt bli av med flugor hemma . En persons ålder, individuell intolerans mot vissa komponenter beaktas.

Bild
Bild

Det första du alltid måste uppmärksamma är kompositionen. Om du tänker använda produkten för en gravid kvinna eller ett barn är det bättre att välja ett luktfritt läkemedel med en minsta mängd aktiva ingredienser.

Alla är indelade i två stora grupper: kontakt och gruppexponering. Om den förra ska appliceras på huden påverkar de andra atmosfären runt personen.

Bild
Bild

Räd

Aerosolen ger ett exakt slag. Dess fördel är att produkten kan användas även utomhus.

Bild
Bild

Rent hus

En annan ekonomisk flugkontroll är en spray som måste skakas väl före användning.

Bild
Bild

Dr. Klaus

Denna produkt används inte bara hemma, utan också på webbplatsen. För det hjälper att hantera flugor, myggor och getingar.

Bild
Bild

Refamid

Det ryska märket klarar enkelt insekter. Dess fördel är enkelhet och tillförlitlighet. Det finns inga spår av sprayen, det finns en behaglig lukt.

Bild
Bild

Det finns en särskild barnserie till salu, alla produkter har en mild effekt, orsakar inte allergier.

Taiga

Detta är en hel rad insektsmedel som måste hanteras inte bara i naturen utan också i vardagen.

Det finns akaricida läkemedel som är utformade för att skydda mot myggor . Sådana sprayer appliceras på kläder och har en långvarig effekt. När insekten flyger upp till en person dör insekten omedelbart.

Bild
Bild

Mygg

Produkten är av hög kvalitet, det finns en spray för barn från två år. Efter applicering skyddar den i två veckor.

Bild
Bild

Självhäftande band

När värmen börjar, måste du slåss i rummet med flugor, som strävar efter att sitta på mat, en ren handduk och disk. Klibbiga tejper har länge etablerat sig som ett säkert och effektivt botemedel för gnats och flugor.

FLOP . Produkten tillverkas i Kina och säljs i form av en hylsa, inuti vilken en tejp är vriden. Paketet innehåller detaljerade bruksanvisningar, som barnet också kommer att förstå. Om vi pratar om kemisk toxicitet är den låg, klass 4. Det kommer att vara användbart i rummet i en månad, då är det lämpligt att byta tejpen till en ny. I en sluten form kan den lagras i upp till tre år, då förlorar den redan sin effektivitet. Kostnaden för produkten är upp till 15 rubel.

Bild
Bild

" Rent hus ". Produkten tillverkas på vårt lands territorium. Tejpen ligger i en kartong, det finns en instruktion. Det är bäst att placera den där produkten inte kommer i kläm på huvudet eller gardinen. Livslängden efter uppackning är en månad, kostnaden är upp till 15 rubel.

Bild
Bild

Fumitox . Tillverkas även i Ryssland, levereras som en uppsättning. Inuti förpackningen finns 4 band, var och en i sin egen låda. Ett lockmedel används som den huvudsakliga aktiva substansen. Produkten är lätt att använda, dra bara i den röda öglan och dra ut tejpen. Fäst den sedan vertikalt. Det är strängt förbjudet att hänga produkten nära värmeelement och öppen låga. Giftigheten är minimal, inga ångor detekterades. För ett rum på 10 rutor krävs 3-4 bitar. Effektiviteten varar i 45 dagar. Kan förvaras i förpackning i upp till 4 år. Kostnaden för en uppsättning är upp till 70 rubel, beroende på region.

Bild
Bild

" Destruktiv kraft ". Verktyget presenteras i form av en uppsättning, där det finns 4 band. Bör placeras i områden med en stor koncentration av flugor. Tillverkad i Ryska federationen, inte placerad nära värmeenheter. Om det händer att dina händer blir smutsiga under uppackningen, avlägsnas limet helt enkelt med olja och en bomullspinne. Den största fördelen med den beskrivna produkten är dess höga effektivitet som håller i 6 månader. Kostnaden per uppsättning är bara 50 rubel.

Bild
Bild

BOYSCOUT "HJÄLP ". Det mest effektiva botemedlet som är mycket populärt hos konsumenten. Det släpps ut på marknaden av en inhemsk tillverkare. Instruktionen för produkten finns tillgänglig, det finns 4 band i lådan, helt säkert för människor och djur.

Bild
Bild

Topp rökare

Fumigatorer hjälper också till att bekämpa flugor och mugg. Det är inte det mest effektiva botemedlet, men det är inte i sista hand.

Rökning är en process genom vilken miljön mättas med rök från insekticiden som används . Åtgärdens effektivitet beror på metoden för avdunstning av den huvudsakliga aktiva substansen.

Vissa människor föredrar att helt enkelt sätta eld på insektsrekord inomhus och utomhus, men så förbrukningen av medel är större än när du använder en speciell enhet och vätska i den.

Bild
Bild

Du måste förstå att när du använder en fumigator dör flugor och mugg inte direkt. Endast när luften är mättad med den nödvändiga mängden insektsmedel, påverkar ångorna negativt andningssystemet och insekten dör.

Det finns de fumigatorer som köps oftast

  • Raptor . Effektiv insektsmedel. Inte bara vätskor tillhandahålls vid försäljning, utan även rökgasplattor. Huvudämnet är vaportrin. Produktutveckling sker i Japan. Kan användas inte bara i ett bostadsområde, utan också på ett kontor, på ett lager. Bland fördelarna - ett överkomligt pris och brist på lukt. En tallrik varar åtta timmar. Vätskan klarar insekter inom en månad.
  • Räd . Kamomill är den huvudsakliga aktiva ingrediensen. En enhet kan täcka en yta på upp till 20 kvadratmeter. Det finns praktiskt taget ingen toxicitet.
  • " Rent hus ". De beprövade fumigatorplattorna innehåller två ingredienser - insekticid tvål och kamomill. En tallrik räcker i 12 timmar. Du kan se den positiva effekten inom 10 minuter. Alla insekter i rummet dör på en timme.
  • Hjälp . Anständig fumigator av hög kvalitet som kan användas med tallrikar eller vätska. Dödar både myggor och flugor. För en sådan mångsidighet har produkten blivit efterfrågad bland konsumenterna. Vätskeflasken kan fungera i 240 timmar. Setet innehåller en ultraviolett emitter. Den skadliga effekten på insekter påverkar inte människor och djur på något sätt. Kan användas även inomhus med små barn.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns andra produkter till salu som inte är mindre efterfrågade från en modern köpare. Bland dem:

  • Komarof;
  • "Kaputt";
  • "Nekusayka".

Alla rökare har en liknande arbetsprincip.

Bild
Bild

Andra mest effektiva lösningar

Med specialiserade verktyg kan det vara enkelt att hantera irriterande flugor. Det finns ett annat sätt att bli av med flugor och mugg under lång tid - användning av specialiserade lampor.

En av de mer populära produkterna i denna kategori är Zapp . Insekter flockas till glödet, inuti lampan får de en dödlig urladdning av elektricitet för dem.

Du kan sätta en sådan enhet som en vanlig glödlampa. Designen har en skyddande grill, så även ett barn kommer inte att kunna hålla fingret där. Lampan installeras inte bara inomhus, utan också utomhus och även i ett tält. Handlingsradie - 60 kvm m.

Bild
Bild

Bland fördelarna är effektivitet och snabba åtgärder, enkel installation, kostnadseffektivitet. Produkten har ett brett sortiment och är helt ofarligt. Men det finns också en liten nackdel - du måste regelbundet rengöra från döda insekter.

Raid finns i två smaker: tallrik och aerosol . Om du vill förstöra insekter löpande rekommenderas det att använda plattor som läggs runt huset på platser som är otillgängliga för barnet.

Clean House -sprayen har också bevisat sin effektivitet mot irriterande insekter . Fönsterbrädor, dörröppningar, väggar behandlas med det. Läkemedlet kan användas omedelbart, åtgärden är omedelbar och effekten är långvarig. Det fläckar inte möbler och andra ytor, vilket är dess tveklösa fördel.

Bild
Bild

Det är möjligt att använda plattorna från denna tillverkare permanent. Det finns 10 stycken i ett paket, så det räcker för ett stort område. En sådan produkt avger ingen lukt i atmosfären.

För att inte oroa dig för insekter kan du använda rökgasvätska. En flaska håller 45 dagar.

Rekommenderad: