Dieselkraftverk TCC: En översikt över 16 KW Dieselgeneratorer Och En Annan. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Dieselkraftverk TCC: En översikt över 16 KW Dieselgeneratorer Och En Annan. Hur Väljer Man?

Video: Dieselkraftverk TCC: En översikt över 16 KW Dieselgeneratorer Och En Annan. Hur Väljer Man?
Video: Kubota 15kw Continuous Duty Diesel Generator for stand by 2024, Maj
Dieselkraftverk TCC: En översikt över 16 KW Dieselgeneratorer Och En Annan. Hur Väljer Man?
Dieselkraftverk TCC: En översikt över 16 KW Dieselgeneratorer Och En Annan. Hur Väljer Man?
Anonim

Bland det stora antalet generatortillverkare kan man särskilja det ryska företaget TCC, som producerar multifunktionella generatoraggregat.

Bild
Bild

Särdrag

Dieselgeneratorer från TCC -tillverkaren uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsstandarder. De arbetar tryggt på platser i alla väder och klimatförhållanden. Dieselkraftverk är konstruerade för att driva på ryskt bränsle.

Bild
Bild

En serie dieselgeneratorer är kopplade till ledningar som är grupperade efter typen av motortillverkare. Linjerna "Standard" och "Prof" är baserade på dieselmotorer … Styrsystemet är Smartgem HGM-6120-styrenheten. Den har många funktioner för att tillhandahålla övervakning, kontroll och vägledning till generatorn.

Bild
Bild

En serie generatorer "Prof" kan fungera länge vid hög belastning, konstruerad för att fungera på en ryskt tillverkad dieselmotor. Standardserien är baserad på billiga motorer, som också är konstruerade för att köra på ryskt bränsle. Slavyanka -serien av generatorer är baserad på motorer som tillverkas av inhemska fabriker.

Motorer från inhemska tillverkare är mycket enkla i design, lätta att reparera, reservdelar är alltid tillgängliga för försäljning.

Bild
Bild

Laguppställningen

Dieselgenerator AD-16S-230-1RM11 … Denna modell är ett enfas kraftverk baserat på den högteknologiska Diezel TCC-motorn. Modellen är utrustad med fyra cylindrar i en rad, modellens effekt är 16 kW. Tankens volym har en kapacitet på 54 liter. Modellen är utrustad med skydd mot ogynnsamma väderförhållanden. Tack vare Smartgem HGM-6120-styrenheten är det möjligt att utöka installationens funktionalitet genom att ansluta ytterligare system. Konstruktionens ram är gjord av höghållfast stål, på vilket alla komponenter i denna installation finns. Tack vare spåren och knutarna kan du enkelt och snabbt flytta strukturen. Den har en ekonomisk strömförbrukning, är lätt att använda och underhålla systemet, förbrukningsmaterial finns alltid tillgängliga på servicecenter. Motorresursen är 8000 timmar. Modellen är fylld med olja och kylvätska. Satsen innehåller en ljuddämpare och batterier. Började med en elstart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell TCC SDG 4500EH utrustad med en liten effekt på 4,5 kW. Bränsletyp - diesel. Bränsletankens volym är 15 liter. Starttyp - manuell och elektrisk start. Modellen används som strömförsörjning med en spänning på 230 V. Den kan användas både hemma och i hemmet vid låg belastning. Ljudnivån är 77 dB. Arbeta utan tankning - 9, 5 timmar. Satsen innehåller terminaler för laddning av batteriet och en voltmeter. För bekvämare transport är modellen utrustad med hjul. Luftkylningssystem. Det finns en bränslenivåsensor och en ljuddämpare. Strukturen väger 95 kg. Tillverkaren ger 12 månaders garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dieselgenerator TFi 140MC är en trefas öppen installation som kan användas både som huvudkälla för elförsörjning och som backup. Modellen är utrustad med en Iveco -motor, dess genomsnittliga effekt är 100 kW och max är 110 kW. Modellen är utrustad med en manuell starttyp och är driftsäker. Det används för att arbeta i olje- och gasföretag, tillverkning och andra stora industrier. Enheten har ett nödstoppsystem, en bränslenivåsensor och ett lås på påfyllningshalsen. Det finns en industriell ljuddämpare och batterikopplingsbrytare. Installationsvikten är 500 kg. Övergripande mått: bredd - 1050 cm, höjd - 1400 cm, längd - 2400 cm. Bränsleförbrukning vid 100% last är 27 liter per timme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Kraftverk kan antingen vara bensin eller diesel, men diesel är det föredragna valet trots dess höga prislapp. De är populära eftersom de kan leverera kraft flera gånger mer än bensinalternativ.

För att välja ett dieselalternativ för ditt hem måste du bestämma om dess effekt. För att göra detta bör du beräkna effekten för varje enhet som används i ditt hem.

Välj sedan från den här listan alla de viktigaste enheterna som du inte kan göra utan samtidigt. Summan av kraften hos dessa enheter är en indikator på den ständigt använda effekten.

Kom ihåg att när du startar ytterligare utrustning i huset kommer strömindikatorn att öka. När du väljer generatorns effekt måste du ta hänsyn till dess marginal, därför måste 20% läggas till summan av enhetens beräknade kapacitet … Detta är kraften i din generatormodell.

Bild
Bild

Det finns generatorer av olika typer av start. Det kan vara en manuell eller elektrisk start och en automatisk överföringsomkopplare.

De mest bekväma är:

  • elektrisk start, eftersom den slås på bara genom att vrida nyckeln i tändningen;
  • automatisk inmatning av en reserv, som själv startar generatorsystemet när huvudströmförsörjningen bryts.

Genom design det finns generatorer av öppen och sluten typ … Enheten av öppen typ främjar snabb kylning, vilket är mycket bekvämt för långvarig drift. Stängda generatorer skyddar enheten mot mekaniska skador, från negativa miljöpåverkan och kan fungera vid mycket låga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samma det finns borstade eller borstlösa generatorer … De förra är utformade för att fungera under rena förhållanden, eftersom de är mycket känsliga för damm. De ger ström med minimala avvikelser. Varianterna är utrustade med kolborstar och koppartrådslindningar.

Versioner utan lindning ger ut ström med avvikelser, används för svetsning, är resistenta mot kortslutning, används för hushållsbehov där damm och smuts finns.

Rekommenderad: