Bensingeneratorer Makita: Fördelar Och Nackdelar, Granskning Av Bensingeneratorer. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Bensingeneratorer Makita: Fördelar Och Nackdelar, Granskning Av Bensingeneratorer. Hur Väljer Man?

Video: Bensingeneratorer Makita: Fördelar Och Nackdelar, Granskning Av Bensingeneratorer. Hur Väljer Man?
Video: My new generac 3600/4500 generator! 2024, Maj
Bensingeneratorer Makita: Fördelar Och Nackdelar, Granskning Av Bensingeneratorer. Hur Väljer Man?
Bensingeneratorer Makita: Fördelar Och Nackdelar, Granskning Av Bensingeneratorer. Hur Väljer Man?
Anonim

Makita bensin generatorer Är en pålitlig och högkvalitativ enhet från en pålitlig japansk tillverkare. För att göra rätt val när du köper en autonom station måste du känna till några av nyanserna och subtiliteterna.

Bild
Bild

Särdrag

När de används korrekt är Makita -generatorer hållbara och fungerar felfritt i praktiskt taget alla miljöer. Bensingeneratorer har vunnit popularitet och har legat i framkant i decennier. Detta förtroende har vunnits genom ett antal funktioner:

  • hög kvalitet på både utrustningen själv och service;
  • tillverkningen av gasgeneratorer utförs med hjälp av ny teknik och utveckling;
  • Makita anställer högkvalificerade specialister.
Bild
Bild

Med fokus på förhållandena på den moderna marknaden utvecklas företaget ständigt och förnyar regelbundet sitt sortiment . Montering av utrustning utförs i utvecklade länder: USA, Tyskland, England, Kina och Rumänien. Information om exakt var en viss modell monterades finns i instruktionerna för varje generator.

Bild
Bild

En annan viktig egenskap är att varje (utan undantag!) Makita gasgenerator har 12 månaders garanti från inköpsdatum.

Det finns servicecentra i alla Rysslands större städer.

Bild
Bild

Räckvidd

Marknaden erbjuder en mängd olika gasgeneratorer från denna tillverkare. Men de mest efterfrågade och populära är några modeller.

  1. Modell EG6050A pålitlig. Utrustningens vikt är 101 kg och ljudnivån är 95 dB. Generatorn är avsedd för användning på byggarbetsplatser eller i landet. Bränsleförbrukningen är relativt liten - 2,5 liter per timme (AI -92). Produkten kan fungera kontinuerligt i 10 timmar. Det finns två startalternativ: manuell och automatisk. Den genomsnittliga kostnaden är 56 tusen rubel.
  2. EG2850A . Väger bara 53 kg, syftet med att använda en sådan generator är belysning, elverktyg. Ljudnivån är 95 dB. Den har bara en manuell starttyp, batteritiden är 15 timmar och bränsleförbrukningen är bara 1 liter per timme. Kostnaden för en sådan generator hålls på 35 tusen rubel.
  3. EG2250A . Designad för belysning. Bränsleförbrukningen för denna generator är också 1 liter per timme, batteritiden är 15 timmar och den väger bara 50 kg. Ljudnivån är på samma mark som i tidigare modeller - 95 dB. Priset är i genomsnitt 28 tusen rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa är inte alla generatorer som produceras av detta märke. Det finns många andra modeller med olika parametrar och egenskaper.

Hur väljer man?

Det finns många nyanser att tänka på när du väljer en bensingenerator

  1. Vid urvalsprocessen bör du i första hand vara uppmärksam på tillverkningsmaterialet. Som regel är lågeffektsmodeller gjorda av aluminium - detta är ett mindre hållbart material. Gjutjärnsgeneratorer är pålitliga. Priset för dem är betydligt högre, men kraften är också högre.
  2. En annan viktig punkt är antalet motorslag. Om du behöver generera en stor mängd energi rekommenderas det att köpa generatorer där en fyrtaktsmotor är installerad. Om generatorn köps som en backupkälla kan du klara dig med en två-takts.
  3. Generatorer är enfasiga (avsedda för enfasiga hushållsapparater) och trefasiga (de kan anslutas till mer komplex utrustning, till exempel pumpstationer).
  4. Du måste också bekanta dig med kylsystemet. Alla bensingeneratorer från denna tillverkare är utrustade med antingen genomströmnings- eller slutna luftfilter. Stängda ger längre kyltid, vilket är bra för kontinuerlig drift.
Bild
Bild

Om du gör rätt val av en bensingenerator och därefter använder den korrekt och endast för dess avsedda ändamål, kommer den att fungera utan klagomål i mer än ett år.

Rekommenderad: