Fubag-bensingeneratorer: 6 KW Och Annan Effekt, Växelriktare Och Enfas, Med Och Utan Autostart. Vilken Typ Av Olja Ska Fyllas På?

Innehållsförteckning:

Video: Fubag-bensingeneratorer: 6 KW Och Annan Effekt, Växelriktare Och Enfas, Med Och Utan Autostart. Vilken Typ Av Olja Ska Fyllas På?

Video: Fubag-bensingeneratorer: 6 KW Och Annan Effekt, Växelriktare Och Enfas, Med Och Utan Autostart. Vilken Typ Av Olja Ska Fyllas På?
Video: Choosing a Backup Generator Plus 3 LEGAL House Connection Options - Transfer Switch and More 2024, Maj
Fubag-bensingeneratorer: 6 KW Och Annan Effekt, Växelriktare Och Enfas, Med Och Utan Autostart. Vilken Typ Av Olja Ska Fyllas På?
Fubag-bensingeneratorer: 6 KW Och Annan Effekt, Växelriktare Och Enfas, Med Och Utan Autostart. Vilken Typ Av Olja Ska Fyllas På?
Anonim

Fubag bensin generatorer är av hög kvalitet, tillförlitlighet och överkomligt pris. Ett särdrag hos företaget är ett stort modellutbud, tack vare vilket varje klient kan välja en enhet som bäst passar deras behov. Företagets sortiment inkluderar enheter med olika effekt, autostart och andra design- och driftskarakteristika.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Fubags bensinstationer skiljer sig åt en hög grad av tillförlitlighet, liksom unika egenskaper . Bland dem kan man notera den höga effektiviteten inom bränsleförbrukningen, liksom förmågan att arbeta, förbrukar en minimal mängd energi. Huvuddragen i företaget genom att det erbjuder kunderna flera modifieringar av bensingeneratorer, så att du kan göra det mest lämpliga valet och inte betala för mycket för onödiga funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

På den moderna marknaden finns det många modeller av Fubag -bensinstationer som skiljer sig åt i funktion och kostnad. Bland företagets standardmodeller finns följande.

BS 3300 - den enhet som anses vara den mest acceptabla lösningen för att skapa en nödströmförsörjning. På grund av dess funktionella funktioner används stationen aktivt i sommarstugor. Den största fördelen med modellen är närvaron av en professionell motor, liksom en multifunktionell digital display, vilket gör det möjligt att hålla kontrollen över generatorns huvudparametrar.

Dessutom har denna modell en överbelastningsskyddsfunktion, som skyddar enheten från fel även med en minsta oljenivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

BS 3300 ES - en modern bensin elektrisk generator, som är känd för sin ringa storlek och ekonomi. Det är därför denna modell anses vara ett lämpligt val för att tillhandahålla el till hus och tomter. Huvuddragen i kraftverket är att det är utrustat med en speciell starter och inbyggt batteri. Dessutom finns det speciella displayer på kontrollpanelen, tack vare vilka parametrarna för den elektriska generatorn kan övervakas.

Bild
Bild
Bild
Bild

BS 5500 Är en av de mest populära modellerna som kan skryta med sin tillförlitlighet och minimala bränsleförbrukning. På grund av dess unika egenskaper kommer modellen att vara en idealisk lösning för att leverera el till mobila punkter. Den största fördelen med enheten är förekomsten av skydd mot kortslutning, samt avstängning även med en minsta nivå av den fyllda oljan.

Bild
Bild

BS 5500 A ES - en ny generation generator med en märkeffekt på 5 kW. En särskiljande egenskap hos enheten är att om du vill kan du ansluta ett automatiseringssystem som gör att bensinstationen kan fungera automatiskt. Kontrollpanelen innehåller flera uttag som enfas konsumenter kan anslutas till.

Bild
Bild

Förtjänar särskild uppmärksamhet bensininverter generatorer vilket blir den perfekta lösningen när du behöver få den ideala strömmen. Den största skillnaden mellan sådana enheter är det de tillåter direkt anslutning av elektroniska enheter och annan känslig utrustning . Dessutom är Fubags inverterbensinstationer kända för sin tysta drift, ekonomi och enkla transport.

Bland de mest populära modellerna är följande

BS 8500 XD ES - en av de mest kraftfulla modellerna i företagets sortiment, som gör att du kan få 6 kW även med trefasdrift. Tack vare dess unika funktionalitet kommer generatorn att vara den optimala lösningen för att tillhandahålla elektricitet till utrustning som skiljer sig i belastning.

Modellen låter dig styra olika parametrar, vilket gör den populär bland byggnadsbesättningar.

Bild
Bild

BS 14000 A ES -en enfasstation med autostart, som har en inbyggd elektrisk start. Ett särdrag hos kontrollpanelen är optimal fyllning. Enheten har en multifunktionell display som visar effekt, frekvens, ström och andra parametrar. Eventuellt kan en automatiseringsenhet anslutas till modellen. Stationen fick en stor tank på 45 liter, vilket gör att den kan fungera i cirka 8 timmar utan tankning. Det är därför generatorn kommer att vara ett bra val för att leverera el till hus och byggarbetsplatser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utnyttjande

När du använder Fubag -bensinstationen du måste följa vissa regler , så att det kan fungera länge och garantera säkerheten.

  1. Strax innan du använder generatorn måste du kontrollera jordningen, fylla i rätt olja och först slå på enheten.
  2. Innan varje start är det nödvändigt att kontrollera mängden bränsle och fylla på vid behov.
  3. Det är förbjudet att fylla på bensin när stationen är på.
  4. Var noga med oljenivån i kraftenheten, som inte bör falla under en viss markering.

Annars kommer motorn snabbt att slits ut, vilket resulterar i för tidigt fel. Tillverkaren själv rekommenderar att man byter olja var 50-70 timme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också markera ett antal andra användbara tips som hjälper till med korrekt drift av Fubag -bensinmotorn

  1. Vid frekvent användning bör man ägna stor uppmärksamhet åt de tidsintervall som är inställda för driften av en viss nod.
  2. Översyn bör utföras enligt modellens resurs.
  3. Påfyllningslocket kan endast öppnas när motorn är avstängd. Annars kan det leda till skada.
  4. Det är tillåtet att endast använda de kvaliteter och typer av bränsle som rekommenderas i de tekniska dokumenten.
Bild
Bild

Möjliga fel

Trots det faktum att Fubag -bensingeneratorer håller hög kvalitet och tillförlitlighet, misslyckas de och kräver reparation. Bland de viktigaste problemen är följande.

  • Stationen startar inte eller stannar . Detta problem är mycket vanligt och kan orsakas av ett problem och en gnista, bränsletillförsel, gasdistributionsmekanism, liksom någon form av mekanisk störning. För att åtgärda problemet måste du först identifiera den exakta orsaken och först sedan börja reparera.
  • Drivenheten ryker, orsaken är vanligtvis kolvgruppen . Dessutom kan överflödig olja orsaka rök. Om anledningen är den senare behöver du bara ta bort överflödig olja.
  • Motorn knackar . Problemet är felaktig funktion av vevaxeln eller vevstaken.
  • Bensin kommer in i vevhuset . Mest troligt är huvudorsaken nedbrytning av förgasaren. Det kan också orsakas av smuts i enheten.
Bild
Bild

Som med andra tekniker, Fubag bensin generatorer repareras enligt principen att eliminera fel genom att eliminera … Först och främst måste du noggrant undersöka enhetens utseende och se till att det inte finns något ingen mekanisk skada … Dessutom är det värt att se till att det finns det finns ingen rost.

Rost i tanken är ett av de svåraste problemen som kan lösas med konventionell rengöring av bränslesystemet. Denna metod är emellertid inte särskilt effektiv, eftersom rosten snart åter kommer att dyka upp i förgasaren, vilket leder till att symtomen återkommer.

De flesta experter tror att om det uppstår rost i tanken kommer det inte att bli möjligt att bli av med det. Ett speciellt bränslefilter kan installeras, men det enda sättet att åtgärda problemet är att helt byta ut tanken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Således, Fubag bensin generatorer är av hög kvalitet, tillförlitlighet och överkomliga kostnader … Ett stort modellutbud av företaget gör att varje person kan välja en enhet som helt uppfyller hans behov. Dessutom är Fubag -gasgeneratorn mycket ekonomisk när det gäller bränsleförbrukning, vilket gör denna teknik mycket populär.

Rekommenderad: